Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

JuveSissoko
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la JuveSissoko » 30 jun 2010, 12:23

kad je u pitanju Vargas,situacija je ovakva,ako Gila ode u Napoli,Amauri u Fiorentinu a Vargas u Juve,et to je taj puzzle,al valja se to sve poklopit,sumnjam :mrgreen:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 30 jun 2010, 12:29

sta ce Gila u Napoliju? :D imaju dvije zvjerke Quagliu i Ezequiela.. a Amauri moze i bez Vargasa u Fiorentinu :lol:
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 30 jun 2010, 21:13

Marotta spomenuo dva pojacanja koja ce bit ili su realizovana u tajnosti :mrgreen: ko ce znat,Dzeku bi mogli kupit ako uspijemo prodati 1 ili 2 igraca za 15-20 miliona,Mexes.ponuda je valjda 9 miliona na 2 godine,Roma uzela sedam dana da razmisli,Motta je izgleda "tu",posudba,mada nema nista oficijelno,vidjecemo,Sissoko i Poulsen bi da se prodaju,tako sam shvatio,najvise zbog njihovih plata,mada me ne bi cudilo da Mela prodamo,licno moje misljenje,
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 30 jun 2010, 22:10

ja bi se ove raje rijesi:
- Sissoko, Tiago, Grygera, Molinaro, Amauri, Iaquinta, Camoranesi, Grosso.

ovdje se vala moze izvuci 60 miliona 100%.. Sissoko je jos uvijek dobro cijenjen, Tiago sa igrama na SP-u je postao puno skuplji. Grygera teska, ali koje milionce od Fenera i slicnih klubova. Molinaro ce otici za lijepu paru u Stuttgart. Camo i Gross, ne znam vala, a za ove napadace se moze uzeti dosta para, pogotovo u Serie A.

EMIR DIJAMANT HEHE
Kontakt:

Post Postao/la EMIR DIJAMANT HEHE » 30 jun 2010, 23:19

Italia je napisao/la:ja bi se ove raje rijesi:
- Sissoko, Tiago, Grygera, Molinaro, Amauri, Iaquinta, Camoranesi, Grosso.

ovdje se vala moze izvuci 60 miliona 100%.. Sissoko je jos uvijek dobro cijenjen, Tiago sa igrama na SP-u je postao puno skuplji. Grygera teska, ali koje milionce od Fenera i slicnih klubova. Molinaro ce otici za lijepu paru u Stuttgart. Camo i Gross, ne znam vala, a za ove napadace se moze uzeti dosta para, pogotovo u Serie A.
ma daj kojih bola 60 hehe camoranesia nece niko iako je free grosso mozdaaaa 2 m iokitaa hehe 10 u vtrh glave a tek amauri heheh eto nek je i on 10 (al nema sanse ) grygera ostaje 100% juce marotta rekao molinaro je vec prodat 3.2 mil pogledaj na stutgartovoj offficijalnoj stranici i ostaje nam siisoko mozda 10 do 12 to je negdje oko 35 do 40 maksimalno ali brate ti ko da igras menadzera

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 01 jul 2010, 01:34

otprilike nemoj me nervirati :lol:

- Sissoko 10-12
- Molinaro 4
- Tiago 8-10
- Amauri 10
- Iaquinta 15

moze se doci do 50..

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 01 jul 2010, 03:02

Brate smanji malo za Iaquintu (od 7-10 mil ni euro vise)...A isto tako izbaci Sisoka ili Amauria,jer bi moglo da dodje do nekog terida Mexes u "Torino" a neko od njih dvojice u "RIm"...nista jos nije zvanicno,vise novinarska nagadjanja...!!!

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 01 jul 2010, 06:12

kakav Mexes balvan.. cuj Sissoka, mozete dobiti samo jos jednog kloca od Amaurija.. a nemoj ti bgt. cijene postavljati.. za covjeka su se nudile te pare, on i dalje zabija golove..

EMIR DIJAMANT HEHE
Kontakt:

Post Postao/la EMIR DIJAMANT HEHE » 01 jul 2010, 13:22

The Bianconeri have already spent €49.5m this summer
ee vec 50 mil potrosili a jedini koji valja je onaj bonnuci cak je i moggi kritikovao upravu.Football Juventus, Moggi: "To go for titels 2-3 are great great shots. With Pepe and Martinez juve will fail "

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 01 jul 2010, 13:28

vec 50 miliona, a ni jedno zvucno ime osim Bonuccija.. koji je talenat.. ali ocekujem Krasica i jos dosta igraca, prodaju i kupovinu naravno..

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 01 jul 2010, 13:45

50 miliona?? nema sanse,Matinez 12,Bonucci valjda 15 a nismo marke da li kako ja znam,Storari 4,5,Pepe dzaba ove sezone,a po 2,5 miliona u naredne 4 godine ako zelimo,ne vidim ja tu 50 miliona :D

EMIR DIJAMANT HEHE
Kontakt:

Post Postao/la EMIR DIJAMANT HEHE » 01 jul 2010, 13:52

JuveSissoko je napisao/la:50 miliona?? nema sanse,Matinez 12,Bonucci valjda 15 a nismo marke da li kako ja znam,Storari 4,5,Pepe dzaba ove sezone,a po 2,5 miliona u naredne 4 godine ako zelimo,ne vidim ja tu 50 miliona :D
daj saberi se , jer ocigledno ne znas procitaj na oficijalnoj stranici juvea danas 12 mil martinez 15.5 bonnuci 4.9mil storari to je vec 32 pepe nije dzaba brate , jel ti znas kako ide kad uzmes igraca na posudbu a otkupis pola ugovora za njega su platili 6 onda otkupili ugovore lanzafame 5.5 mil i paolucci 4mil ee pa ti saberi .

Writing to the club’s fans on Juventus’ official website 12 days ago, Andrea Agnelli set out his vision for the new Old Lady, calling for patience and pragmatism going forward. “Football, above all in this summer period, is made up of words, interviews, flights of emotions and sometimes illusions,” he wrote passionately. “I think that dreams must always be accompanied by reality and sincerity.”

Juventus’ recent forays into the transfer market are certainly indicative of that way of thinking. The Bianconeri have already spent €49.5m this summer on four new players, a figure that signifies ambition and which should therefore set fans’ pulses racing. Instead, each of the moves – with the exception of Leonardo Bonucci’s – have been greeted as underwhelming and some supporters have even expressed disappointment.

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 01 jul 2010, 17:05

ok ti si upravu,al Almiron i Crisito su dio tog deal-a :D ,tako da je to sve kompenzirano al hajd :mrgreen:

gogo_s
Kontakt:

Post Postao/la gogo_s » 01 jul 2010, 17:15

Bonucci - 15,5 (prodali su Almirona i Criscita da bi došli do tog novca)
Pepe - 2,5 za posudbu, a sljedeće sezone Juve ima pravo da ga otkupi za 7,5 miliona
Martinez - 12
Storari 4,5
Lanzafame - 0, vratio se sa posudbe

Dakle, dosad je potrošeno oko 35 miliona. Možda je neko računao da je Krasić već kod nas, pa je ispalo 50
Tu sei la squadra del cuore
Sempre in campo undici eroi
Vinci l'impossibile e vai
Ti seguiremo anche noi
FORZA LA JUVE!

EMIR DIJAMANT HEHE
Kontakt:

Post Postao/la EMIR DIJAMANT HEHE » 01 jul 2010, 17:27

gogo_s je napisao/la:Bonucci - 15,5 (prodali su Almirona i Criscita da bi došli do tog novca)
Pepe - 2,5 za posudbu, a sljedeće sezone Juve ima pravo da ga otkupi za 7,5 miliona
Martinez - 12
Storari 4,5

Dakle, dosad je potrošeno oko 35 miliona. Možda je neko računao da je Krasić već kod nas, pa je ispalo 50

After getting the agreement with Bari and Genoa (Criscito, Palladino, Almiron and Bonucci), general manager of Juventus, Beppe Marotta, is close to approving the final ownership. Mirante Sold in Parma (1.1 million), half the Zalayeta Naples (0.4) - writes in "La Stampa" - remain to be discussed Paolucci (bought by juve for 3.8m) and especially Lanzafame: Palermo half Ownership 3.5 million to redeem offers, but Juve gave 5.5 mil to take fullOwnership.

to ti ja govorim oni nisu bili na posudbi vec u suvlasnistvu

gogo_s
Kontakt:

Post Postao/la gogo_s » 01 jul 2010, 17:56

EMIR DIJAMANT HEHE je napisao/la:
gogo_s je napisao/la:Bonucci - 15,5 (prodali su Almirona i Criscita da bi došli do tog novca)
Martinez - 12
Storari 4,5

After getting the agreement with Bari and Genoa (Criscito, Palladino, Almiron and Bonucci), general manager of Juventus, Beppe Marotta, is close to approving the final ownership. Mirante Sold in Parma (1.1 million), half the Zalayeta Naples (0.4) - writes in "La Stampa" - remain to be discussed Paolucci (bought by juve for 3.8m) and especially Lanzafame: Palermo half Ownership 3.5 million to redeem offers, but Juve gave 5.5 mil to take fullOwnership.

**** ga, ovo nisam znao. Čini mi se da sam negdje pročitao da je Lanzafame bio na posudbi... Moja greška
Tu sei la squadra del cuore
Sempre in campo undici eroi
Vinci l'impossibile e vai
Ti seguiremo anche noi
FORZA LA JUVE!

EMIR DIJAMANT HEHE
Kontakt:

Post Postao/la EMIR DIJAMANT HEHE » 01 jul 2010, 18:01

gogo_s je napisao/la:
EMIR DIJAMANT HEHE je napisao/la:
Martinez - 12
Storari 4,5

**** ga, ovo nisam znao. Čini mi se da sam negdje pročitao da je Lanzafame bio na posudbi... Moja greška
ma nema problema buraz ali mi je krivo sto su potrosili pare na ovakve igrace ovaj pouluci nece igrati sigurno a lanzafame mozda koju minutu ali su ga pretplatili , ma evo neka smo potrosili 45 mil i to je puno a jos nije gotovo za mootu niti za krasica i tu ce puci 20 i nesta mil to ti je blizu 70 mii

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 01 jul 2010, 18:01

ode 40-50 miliona na ćorke :D
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 01 jul 2010, 18:32

Lanzafame je bio nas igrac na posudbi u Parmi..

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 01 jul 2010, 21:10

EMIR DIJAMANT HEHE je napisao/la:The Bianconeri have already spent €49.5m this summer
ee vec 50 mil potrosili a jedini koji valja je onaj bonnuci cak je i moggi kritikovao upravu.Football Juventus, Moggi: "To go for titels 2-3 are great great shots. With Pepe and Martinez juve will fail "

I da se nadas dobroj seozni, a 50 milioncica ode u prazno.
Bas ono sto sam govorio za ova pojacanja :evil: :evil: :evil:
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.