FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Zna li se kada bi mogla biti tekma sa Zrinjskim? Subota -nedjelja, satnica?
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
Cuj mozda bez nas, e ako je tako onda nece ni oni doci na kosevo i kraj price ! Ja te J*** zeljeznicare !!!
Zadnja izmjena: sarajlija, dana/u 24 jul 2016, 20:53, ukupno mijenjano 1 put.
04.10.2009 !!
- jurisicduska
- Kontakt:
Što ćeš im zatvarat išta?
Oni nama daju malo karti da bi više njihovih navijača gledalo ne zato što nas mrze. Sad ćemo mi njima dat jel 5% i da zjapi sve prazno? Zbog čeg to?
Uredu da je situacija da će na ta mjesta ući naši navijači ali da stoje prazna a da ne damo ljudima da gledaju utakmicu je van svake pameti.
Oni nama daju malo karti da bi više njihovih navijača gledalo ne zato što nas mrze. Sad ćemo mi njima dat jel 5% i da zjapi sve prazno? Zbog čeg to?
Uredu da je situacija da će na ta mjesta ući naši navijači ali da stoje prazna a da ne damo ljudima da gledaju utakmicu je van svake pameti.
Da im se naaguzimo jos?
Kao prvo, nasi "nirmalni" navijaci i ne idu na Grbavic, jer nemaju gdje. Sa druge strane, oni uzivaju sav komotitet.
Sad jos kao prijete da ce zabraniti dolazak i ono malo nasih navijaca.
E ako bude tako, nadam se onda kintramjerama.
Kao prvo, nasi "nirmalni" navijaci i ne idu na Grbavic, jer nemaju gdje. Sa druge strane, oni uzivaju sav komotitet.
Sve fino receno.jurisicduska je napisao/la:Što ćeš im zatvarat išta?
Od nekog inacenja,sve strane ce ispaštati.Ima li gdje ljudi snimak da jos jednom na miru pogledam.
Ne mogu oni to zabraniti i oni to znaju. Ovo je samo jos jedno njihovo licemjerstvo i pokusaj da glume zrtvu. Sad ce pretpostavljam ponovo poceti cviliti i traziti sadaku iako su na ovom sinoc zaradili finu lovu. Pa oni bi voljeli da su sve stolice pocupane jer bi vise zaradili, zato pustite tu njihovu suplju. A sto se tice njih na AFH ja bi ih pustio ali samo na zapad, i to po cijeni od 20km
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
- jurisicduska
- Kontakt:
Mi imamo stadion na koji mogu doći svi njihovi i svi naši navijači koji hoće i da uživaju komoditet. Oni nemaju takav stadion.Evander je napisao/la:Da im se naaguzimo jos?
I pitam evo ja tebe. Da je obrnuta situacija? Da mi imamo stadion na koji može stati 10 hiljada koliko bi ti njima mjesta dao ?
A zabranit nam niko ne može da kupimo koju hoćemo kartu i da dođemo na stadion. Jedino da zatvore za sve derbi e tad ne bi došli.
Na Koševu je počupano stolica i stolica pa nikad ovakvu medijsku harangu nisam vidio. Valjda da se pobjegne od priče o samoj izvedbi na terenu.
5% im dati i nista vise. Ostatak tribine neka zjapi prazan sta ima veze.
I ja sam za ovo da se jug zatvori ako moze, a zapad da im se da, pa bujrum ovce po cvaju!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Kako pametna uprava Željkana. Svu priču oko utakmice skrenuli na je.bene stolice, a to što su kao ekipa bili teške kari.ne nema veze, pametno mora se priznati.
Radi masinerija punom parom da se odrzi lazna pozitiva tamo..Memara je napisao/la:Kako pametna uprava Željkana. Svu priču oko utakmice skrenuli na je.bene stolice, a to što su kao ekipa bili teške kari.ne nema veze, pametno mora se priznati.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Jest drug,ali to je kratkog daha.Memara je napisao/la:Kako pametna uprava Željkana. Svu priču oko utakmice skrenuli na je.bene stolice, a to što su kao ekipa bili teške kari.ne nema veze, pametno mora se priznati.
Fakat ima li dva korenera,i treci put presli centar, i gol nam zabili.E jesmo ekipa u pm.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 24 jul 2016, 21:28, ukupno mijenjano 1 put.
Dat im standardno jug i onaj frtalj zapada. Pokazat da smo gospoda unatoč svemu. U šta treba da preraste derbi i komšijski odnosi? Nemoj da mi budemo ti koji će još dodatno sipati ulje na vatru.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
uNbx je napisao/la:Dat im standardno jug i onaj frtalj zapada. Pokazat da smo gospoda unatoč svemu. U šta treba da preraste derbi i komšijski odnosi? Nemoj da mi budemo ti koji će još dodatno sipati ulje na vatru.
Naravno i za svaku slomljenu stolicu, česmu ili pločicu račun poslati u Zvorničku
I obavezno slikati sve stolice cesme i objaviti na zvanicnoj 34 puta ko gurbeti sto rade..hilmo je napisao/la:uNbx je napisao/la:Dat im standardno jug i onaj frtalj zapada. Pokazat da smo gospoda unatoč svemu. U šta treba da preraste derbi i komšijski odnosi? Nemoj da mi budemo ti koji će još dodatno sipati ulje na vatru.![]()
Naravno i za svaku slomljenu stolicu, česmu ili pločicu račun poslati u Zvorničku
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Prvi stoper Zrinjskog Matija Katanec,upravo dobio drugi zuti-crveni karton i nema ga iduce kolo protiv nas.Hajde bar nesto 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
i Vinko Marinović.miky_hz je napisao/la:Prvi stoper Zrinjskog Matija Katanec,upravo dobio drugi zuti-crveni karton i nema ga iduce kolo protiv nas.Hajde bar nesto
Što bi jedan brat rekao "sad smo jednaki"
Lozite raju kako znate i umijete da dođu protiv svinjskog! Njih ako mlatnemo, ide super raspored, mozemo napraviti jednu tako finu seriju i u vrh se zakucati!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
I Petrak se povrijediohilmo je napisao/la:i Vinko Marinović.miky_hz je napisao/la:Prvi stoper Zrinjskog Matija Katanec,upravo dobio drugi zuti-crveni karton i nema ga iduce kolo protiv nas.Hajde bar nesto
Što bi jedan brat rekao "sad smo jednaki"
I komšije su bile bez bitnog Blagojevića, Stevanovića i onog kosookog golmana, pa smo se čupali za bod.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.