Taj nikad nije krocio u Zvijezdu, jedino ako se radi o nekom junioru, al mislim da nije ni to jer sam pratio juniore i kadete i siguran sam da takvog nemaMaxi je napisao/la:Jedinstvo iz Brčkog je od danas brojnije za dva nova fudbalera.
Brčacima su pristupili Hamdija Čavalić, doskorašnji igrač “Čelića”, te Sabahudin Isanović, koji je nastupao za Zvijezdu iz Gradačca.
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Infarkt,ma kakav je,od srca je.
Danas bi trebala da se odigra pripremna utakmica sa Kozarom-Bos.Gradiška u 18h na Banji Ilizi....Došao je kao neki napadač Hadžić igrao u Slovačkoj drugoj ligi..ako neko zna molio bih za potvrdu satnice današnje utakmice kao i više informacija o ovom napadaču?
zadnju sezonu igrao za ftatran prešov,ušli u prvu ligu slovačke
hvala za info..Primorac je napisao/la: zadnju sezonu igrao za ftatran prešov,ušli u prvu ligu slovačke
- theboss_RD07
- Kontakt:
Po tom videu nista specijalno. Takve golove ljudi na terminima daju, al ajd. Svako ima sansu da se pokaze naravnoPrimorac je napisao/la: zadnju sezonu igrao za ftatran prešov,ušli u prvu ligu slovačke

⭐
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Imal ko info u vezi utakmice s kozarom danas
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
Re: Odg: RE: Re: NK Zvijezda Gradačac
Pobjeda 4:3DevilsAdvocate je napisao/la:Imal ko info u vezi utakmice s kozarom danas
Ostalo sve za zaborav prijateljska je valjda bude bolje ovo malo publike sto je bilo nije zadovoljno situacijom oko kluba iskreno meni smeta sto je profesionalizam pao na niske grane trener hoda bos po terenu ulazi u teren kao da smo kantonalna liga , kobejagi predsjednik raspravlja se sa publikom po prostorijama hodniku kluba hoda ko hoce , i sad ce reci sto kritikujes budi uprava ako znas bolje ...
-
- Kontakt:
Fender tu se slazem stobom,ali sta ces,s ovom ekipom vrh je oko 5 mjesta...
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Zvijezda je kulturan klub koji dugi niz godina nikad nije izgubio obraz.mi u kojoj god ligi budemo igrali ljudi će nas cijeniti.tako da lično osudujem ponašanje glavnog trenera na utakmici protiv Gračanice i kozare.
Budimo gospoda kakve nas pamte iz premijer lige.
Ko nije upućen trener ulijece u teren želi da se bije i psuje mater.
Budimo gospoda kakve nas pamte iz premijer lige.
Ko nije upućen trener ulijece u teren želi da se bije i psuje mater.
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Samo da se citiram u vezi trenera...pokerman je napisao/la:Pozdrav. Ma nevjerujem u to da je nedim tako nesto namjerno radio. Covjek je ipak profesionalac i tu svoj hljeb zaradjuje. A Vojvoda vjerovatno bere neke plusice s tim pricama sto nije korektno od njega. A igracki kadar ce ponovo biti respektabilan da se moze nadati nekim stvarima. Bice ti fina ekipica. Ono sto mene kao simpatizera kluba brine jest otkud toliko povjerenje Vojvodicu. Gledano sa sportskog aspekta sta je taj covjek napravio kao trener. Ajdi u ovim ekipama prve lige poput radnickog,goska i nisu imali neke ambicije. Al bio je u slobodi-potjeran,bio u slaviji-potjeran bii u travniku-potjeran. Na kraju dosao kod nas dobio banovice u dodovorenoj utakmici,dobio goska u dog utakmici dobio slogu kao najlosiju ekipu prve lige. Dobio gracanicu u dog utakmici. Nema njegove zasluge ni 1%. Bojim se da on nije trener koji od ovakve ekipe moze napraviti dobar tim za nesto vise sto pokazuju njegovi prethodni poslovi i neuspjesi.

Takav nam i treba, a ne da na domacem terenu budemo ko gosti...
Tako i treba , iskreno okrenimo se na proteklu sezonu pa gdje smo mi kulturno primljeni? Ona psovanja po visokom , onaj krkanluk u gracanici , capljini. Pa gdje god smo otisli svuda su nas psovali. Čast ljudima iz banovica , sanskog mosta... Moramo se prilagodit ligi.
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD
I ja bi se složio sa prethodnim kometarima. Čast pravdi i poštenju al ovdje prolazi nepravda, krkanluk i bezobrazluk. Ova liga je čitava takva, ako se mi ne zauzmemo sami za sebe, drugi sigurno neće.
O kakvom krkanluku ti pričaš u Gračanici ???Dobili ste 6.bodova od nas,navija cijela čaršija za vas prošlu sezonu...a o krkanluku možete pričati vi što ste prodali sve po Zeljini,Kerepu,Vučkovcima,Mionicama i došli u Gradačac pa se furate da ste veći građani od starosjedioca koje ja poznajem.Papci okupirali čaršiju koja nije u ratu okupiranaNah1d je napisao/la:Tako i treba , iskreno okrenimo se na proteklu sezonu pa gdje smo mi kulturno primljeni? Ona psovanja po visokom , onaj krkanluk u gracanici , capljini. Pa gdje god smo otisli svuda su nas psovali. Čast ljudima iz banovica , sanskog mosta... Moramo se prilagodit ligi.

Nesto se ne sjecam da ste imali problema u Lukavcu,,,cak ste i dzaba usli na tribinu, imali fer sudjenje i rezeltat na poluvremenu. Isto tako imali ste trenera koji nije znao odgovoriti zadatku tako da nije bas istina o cemu pricas ovde...Sto se Vojvode tice , on je po meni nikakav trener...od vasih igraca ce napraviti fajtere koji ce dobijati bezbroj zuti a takodjer i crvenih kartona...Barem takav je bio kod nas mada su nasi ljudi njega gotivili zbog rezultata ali ruku na srce tada smo imali i solidnu ekipu...Nah1d je napisao/la:Tako i treba , iskreno okrenimo se na proteklu sezonu pa gdje smo mi kulturno primljeni? Ona psovanja po visokom , onaj krkanluk u gracanici , capljini. Pa gdje god smo otisli svuda su nas psovali. Čast ljudima iz banovica , sanskog mosta... Moramo se prilagodit ligi.
Uglavnom , fino je vidjeti promjenu na ovom vasem PDF, na kojem komentarisete mnogo realnije nego na pocetku prosle sezone kada ste bili previse letjeli , tipa Barca , ovo ono...Sretno vam ove sezone svugdje osim kada igrate protiv nas

Omalovazavati svakog protivnika i onda ocekivati gostoprimstvo. Ma bravo.
Malo se ugledajte na momka koji ima Barbareza na profilnoj pa onda pricajte o gospodi.
Malo se ugledajte na momka koji ima Barbareza na profilnoj pa onda pricajte o gospodi.
"Der Schlüssel zum Erfolg ist Kameradschaft und der Wille, alles für den anderen zu geben!"
- theboss_RD07
- Kontakt:
Na stranu to kako nas ko docekuje i kako se odnose prema nama. Zvijezda je stvorila ime u BH fudbalu na osnovu postenja, gostoprimstva i navijaca koji bi sve uradili za ovaj klub.
Kvariti takav ugled samo da bi se uklopili u ovu sabaniju u kojoj se sad nalazimo je ravno ludilu.
Kvariti takav ugled samo da bi se uklopili u ovu sabaniju u kojoj se sad nalazimo je ravno ludilu.
⭐
Odlično napisano zelimo evropsku Zvijezdu na ove dvije prijateljske utakmice trener kao kauboj hoce da se udara sa protivničkim igracima i trenerom mi nismo takva sredina i zdravo ...theboss_RD07 je napisao/la:Na stranu to kako nas ko docekuje i kako se odnose prema nama. Zvijezda je stvorila ime u BH fudbalu na osnovu postenja, gostoprimstva i navijaca koji bi sve uradili za ovaj klub.
Sve stoji sto kazes, al daj malo realnosti. Cuj kao kaoboj, pa bolan igras prijateljsku utakmicu, a igraci Bratstva ti ubise igrace, pogotovo Musa i kad je startovo na Abida i kad je Vojvoda uletio to je po meni sasvim opravdano, sta treba da na prijateljskoj utakmici mu otkine nogu...Samo malo realnosti nista visefender13 je napisao/la:Odlično napisano zelimo evropsku Zvijezdu na ove dvije prijateljske utakmice trener kao kauboj hoce da se udara sa protivničkim igracima i trenerom mi nismo takva sredina i zdravo ...theboss_RD07 je napisao/la:Na stranu to kako nas ko docekuje i kako se odnose prema nama. Zvijezda je stvorila ime u BH fudbalu na osnovu postenja, gostoprimstva i navijaca koji bi sve uradili za ovaj klub.

Da samo znate koji je ovo komad govedine u stvarnom životu,,,boze uzmi ciglu i budi precizan,GEC je napisao/la:O kakvom krkanluku ti pričaš u Gračanici ???Dobili ste 6.bodova od nas,navija cijela čaršija za vas prošlu sezonu...a o krkanluku možete pričati vi što ste prodali sve po Zeljini,Kerepu,Vučkovcima,Mionicama i došli u Gradačac pa se furate da ste veći građani od starosjedioca koje ja poznajem.Papci okupirali čaršiju koja nije u ratu okupiranaNah1d je napisao/la:Tako i treba , iskreno okrenimo se na proteklu sezonu pa gdje smo mi kulturno primljeni? Ona psovanja po visokom , onaj krkanluk u gracanici , capljini. Pa gdje god smo otisli svuda su nas psovali. Čast ljudima iz banovica , sanskog mosta... Moramo se prilagodit ligi.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.