Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
dajte mi ideju da otvorim neku zanimljivu temu da se zanimam oko nje. ona sa mojim dobrim osobinama nije uspjela...
Mouse hocemo li sutra udariti kontra miting ovim flamingosima sto se kao bore za kerove
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- SinAnarhije
- Kontakt:
Re: RE: Re: Chat
KiparstvoMouse je napisao/la:dajte mi ideju da otvorim neku zanimljivu temu da se zanimam oko nje. ona sa mojim dobrim osobinama nije uspjela...
- tuzlak1987
- Kontakt:
Otvori temu na danasnji dan i svaki dan nam izbaci jedan dogadjaj koji se zbio tada (po mogucnosti bitan ali da nije rat tematika vec druge stvari )Mouse je napisao/la:dajte mi ideju da otvorim neku zanimljivu temu da se zanimam oko nje. ona sa mojim dobrim osobinama nije uspjela...
o penisu... srušila bi forum... mi bi lagali, a dame bi maštaleMouse je napisao/la:dajte mi ideju da otvorim neku zanimljivu temu da se zanimam oko nje. ona sa mojim dobrim osobinama nije uspjela...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Re: RE: Re: Chat
Hajmo brt ozbBesic je napisao/la:Mouse hocemo li sutra udariti kontra miting ovim flamingosima sto se kao bore za kerove
Hvala momci za ideje. Sad moram odabrat najbolju
Misliš ti bi maštao?DANTES je napisao/la:o penisu... srušila bi forum... mi bi lagali, a dame bi maštaleMouse je napisao/la:dajte mi ideju da otvorim neku zanimljivu temu da se zanimam oko nje. ona sa mojim dobrim osobinama nije uspjela...
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- lijevokrilo
- Kontakt:
lijevokrilo je napisao/la:SDA je naša najbolja stranka i nešto najbolje na našoj političkoj sceni
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Al istina je ovo ocm. Zajebajite se vi al to je istina. S njima smo malo stali na noge
- lijevokrilo
- Kontakt:
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Cekam da se rodi Sandzacka Radnicka Partija.
Ma i @rio je zavrsio psy :O
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ma i @rio je zavrsio psy :O
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
-
Sarajlija88
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Pa šta se ovo dešava. Više se vidjelo sinoć iza ponoći nego sad. Stojim vani i ne vidim 5 metara ispred sebe.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
- rob do bagro
- Kontakt:
Ovo je strasno, kakvi gromovi jbt.samocelik je napisao/la:Pa šta se ovo dešava. Više se vidjelo sinoć iza ponoći nego sad. Stojim vani i ne vidim 5 metara ispred sebe.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Kaže stari narod: "Bog oprašta svakome, čovjek nekome ali priroda nikome"
Zadnjih godina sam sve sigurniji u to. Kako se ljudi ponašaju ka prirodi takobi ona vraća.
A ako kome treba ulaz u Zenicu sad za sad blokiran, petlje zatvorene. Bulevar u čaršiji preplavljen.
Zadnjih godina sam sve sigurniji u to. Kako se ljudi ponašaju ka prirodi takobi ona vraća.
A ako kome treba ulaz u Zenicu sad za sad blokiran, petlje zatvorene. Bulevar u čaršiji preplavljen.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
ne, penis nije sfera moje imaginacije.. jbg totalno sam nemoderanKawhi je napisao/la:Misliš ti bi maštao?DANTES je napisao/la:o penisu... srušila bi forum... mi bi lagali, a dame bi maštaleMouse je napisao/la:dajte mi ideju da otvorim neku zanimljivu temu da se zanimam oko nje. ona sa mojim dobrim osobinama nije uspjela...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ovo je kod nas tropska klima, par dana pretjerano sunce i sparina i onda pretjerani pljuskovi. Ili dan pocne suncan sa 30+, zavrsi se sa pljuskom.samocelik je napisao/la:Kaže stari narod: "Bog oprašta svakome, čovjek nekome ali priroda nikome"
- lijevokrilo
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.