HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

mara1905
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la mara1905 » 20 jul 2016, 19:53

Luka Lučić, lijevi bočni.. Mogo bi nam biti pojačanje, prošao omladinsku školu Hajduka, inače dolazi iz Češke Banik Ostrave.. Sretno momčino :D :D
HŠKZ!

ALOBOLA
Kontakt:

Post Postao/la ALOBOLA » 20 jul 2016, 20:47

Luka je stigao prije 10-15 dana zajedno sa jos jednim Lukom.
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 20 jul 2016, 23:44

Euro nastup nam je dao neke odgovore tko moze igrati na visokom nivou a tko ne!
Po meni..tko moze
Kozic solidan...
Jakovljevic odlican
Katanec maestralan
Baric defanzivno odlican
Tomic mudar i hrabar
Peko samo nastavi momcino
Petrak defanzivac odlican
Mesanovic nije do njega 1 protiv 5 ,sam igrao napad!

Tko definitivno nije za europski zrinjski!

Stojkic nije los al brate nikakve koristi od njega!
Radeljic neka se sam ispise,kriticno do bola!
Bilbija mekan igrac vise za klupe nego prvih11
Todorovic mekan kao i Bilbija nikakve koristi za europe!
Arezina psihicni bolesnik,ako su neke stvari istina poslao bi ga u NK cim!
Zeravica los lik nezna niti trcati!
Filipovic njega ne mogu definirati ali imam osjecaj da bi bolje odigrao od Todorovica ove dvije!
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic

Zed98
Kontakt:

Post Postao/la Zed98 » 21 jul 2016, 05:56

@hskz :thumbup:
Samo bi rekao za Peru da od njega ima koristi, ali više štete nažalost. Nekad u napadu odigra maestralnu akciju, ali džaba kad puše po njegovoj strani uvijek. Onaj iz Legije ga je izvozao samo tako. On je za PL idealan igrač jer je Zrinjski prejak defanzivno za sve klubove pa njegove defanzivne mane i česti izlasci prema naprijed ne koštaju Zrinjski, a opet u napadu dosta napravi.

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 21 jul 2016, 14:18

Koliko para toliko muzike, kaže stara kafanska poslovica...
Mislim da smo Mi sa proračunom koji imamo, ili preciznije, sa novcem kojeg potrošimo u jednoj godini ( a to je nešto više od 2 mil. KM ) nažalost osuđeni i u buduće da nam glavno zadovoljstvo u Europi bude to " da se nismo obrukali " ili " da smo ostavili dobar dojam " ( samo što nogomet nije umjetničko klizanje pa da se računa i umjetnički dojam )...
Sigurno ćemo i ove sezone, sa igračkim kadrom kojeg imamo, u PLBiH biti, ako ne prvi onda barem, među prve tri momčadi prvenstva, izborit ćemo Europu i gledati reprizu ovogodišnjeg nastupa ili nastupa od prije dvije godine protiv Maribora i to je to...Tako blizu a tako daleko...
Uvijek će nam malo faliti ali će faliti...
A ono što nam fali jeste njegovo veličanstvo novac...
Novac kojim bi platili vrlo dobrog napadača, koji će od tri-četiri prigode koje stvoriš na utakmici ovakovog ranga utrpati barem dva komada u protivničku mrežu, koji će kada ima loptu u nogama kvalitetno poslužiti nekoga na krilu ili u vezi a ne je davati protivniku...
Novac kojim bi platio vrlo dobrog veznjaka ili kreatora koji će praviti razliku na terenu, da ne ovisiš o nekom mulcu kao sada, birajući utakmice koje bi igrao, kojemu je ispod časti igrati neku pripremnu utakmicu...
Novac kojim bi imao, recimo, kvalitetno ujednačene stopere, da se ne desi situacija u utakmici da nam odličnog stopera koji se ozljedi zamjeni čovjek koji jednostavno nema kvalitetu da bi igrao utakmicu na tako visokom nivou ( igraču ništa ne zamjeram, igrao je kako zna igrati, ne može bolje )...
Novac kojim bi bez problema platio čarter let Mostar-XY destinacija u Europi, i došli na bilo koje odredište za najviše dva do dva i pol sata a ne izgubiti cijeli dan u putu presjedajući dva-tri puta iz autobusa u avion ili iz aviona u avion ( i usput propustiti trening, dva ) ili kao prije, u nekim ranijim euro avanturama, izgubiti dva dana na vožnju autobusom...
Sa ovoliko melodija koliko imamo na raspolaganju ova Uprava je uradila odličan posao u PLBiH, bili smo dva puta prvaci u tri godine ali mislim da se ljestvica treba podići više i da trebaju, a i svi Mi koji volimo Zrinju, učiniti dodatan napor što se tiče priljeva finansijskih srestava u klub, da bi se ubuduće imali čemu nadati u Europi...
Ovako smo osuđeni na prijateljsko tapšanje po ramenu i ulogu simpatičnih loosera koji se nisu obrukali...

p.s. Počela je prodaja sezonskih ulaznica koje se mogu kupiti na stadionu ( gore na katu kod direktora marketinga )...
Pomozi najdražem klubu! Cijene nisu visoke, 50 KM za zapad i 20 KM za stajanje...
Volim te bola'!

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 21 jul 2016, 15:30

Vidim, pet od šest utakmica prvoga kola PLBiH će biti na TV-u, sve osim utakmice između prvaka države i osvajača kupa, svojevrsnog "Superkupa"... :clap:
Volim te bola'!

sjever96
Kontakt:

Post Postao/la sjever96 » 21 jul 2016, 15:32

Sta je sada s Arezinom? Jesu li njega već jednom potrali iz Zrinjskog zbog ponasanja?
Zašto sada šutite zašto ne dignete glas da nije bilo njih nebi bilo niti vas! Šantić,Jelić.

mara1905
Kontakt:

Post Postao/la mara1905 » 21 jul 2016, 16:07

sjever96 je napisao/la:Sta je sada s Arezinom? Jesu li njega već jednom potrali iz Zrinjskog zbog ponasanja?
Fića je u tripu da je Dimitri Payet :rol:
HŠKZ!

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 21 jul 2016, 19:54

Vlada HNŽ-a donjela je odluku kojom se nagrađuju: HŠK Zrinjski za osvojeno prvo mjesto u PLBiH sa 15 000 KM i plivačica Amina Kajtaz za nastup na OI u Riu sa 8 000 KM...
Amina, sretno na Olimpijadi!
Volim te bola'!

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 21 jul 2016, 22:05

a imali išta skakaćima?

Taramba
Kontakt:

Post Postao/la Taramba » 24 jul 2016, 09:08

Danas se vraćamo opet domaćim igrama,
nadam se da su naši izbacili Legiju iz glava,
pa idemo opet samo jako do novih pobjeda :clap:

Radnik nam stiže sa starim poznanikom u svojim redovima, Denijem Simeunovićem.

Zanimljiv mu status što je objavio:
Vidimo se u nedjelju sa mojim novim klubom FK RADNIK BIJELJINA na stadionu za koji me vežu najljepse uspomene i gdje sam stvorio svoje ime u nogometu! :zzz:

Ne bi se baš reklo kada nam je prije pola godine sa Sarajevom dolazio pod Bijeli Brijeg... :nene:
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 24 jul 2016, 22:17

Za dvije klase smo kvalitetni od ovih klubova. Ovom prigodom bi se zahvalio sudiji iz Sarajeva sa porukom "Ma đaba vam sve opet je kanta naša".

GradKamena1
Kontakt:

Post Postao/la GradKamena1 » 24 jul 2016, 22:20

Peljti treba odma 10nutakmica kazne,ovo je smijesno doso je sa namjerom da nam dadne crveni karton i uspio je,u ovakvoj utakmici ovoliko kartona to je smijesno neko bi pomislio da je ratno stanje !

Zed98
Kontakt:

Post Postao/la Zed98 » 24 jul 2016, 22:25

Auu neće bit dobro ako Anto bude igrao u Sarajevu, ima li drugih opcija na toj poziciji?

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 24 jul 2016, 22:39

Masakar kartonima ali dzaba sve neznaju hajvani da je nasa klupa jaca nego pola ekipa ! :tralala:
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic

ALOBOLA
Kontakt:

Post Postao/la ALOBOLA » 24 jul 2016, 23:07

Ljudi moji mirna tekma,bez tenzija i grubosti, oba gola dajemo na vrijeme a sudac :o tuga zestoka.Pa ono treba dozivotno izbaciti iz nogometa.On je morao iskljuciti stopera i to je bio glavni cilj,jer trenutno smo samo tu tanki i to je najosjetjivije mjesto u svakoj ekipi.Bas me interesira sto ce reci kontrolor sudjenja.Sama cinjenica da smo lagano dobili tekmu a mi pisemo samo o Irfanu Lopovu Peljti jasno govori kako je sudio.
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 24 jul 2016, 23:19

Utakmica bez stresa gdje smo do crvenog igrali sa 70% snage ostavlja mrlju suđenje a jes nas pošlo sa sudijama drama. Nego Graovac trenira puno snagom a Mate Pehar je bio na treningu

ALOBOLA
Kontakt:

Post Postao/la ALOBOLA » 24 jul 2016, 23:32

Odlicno je to sto Graovac napokon trenira ali bojim se da jos nije spreman za prave utakmice.Vidjet cemo ako Bog da ,uskoro ce zaigrati.

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 24 jul 2016, 23:36

15 dana radi normalno..

sjever96
Kontakt:

Post Postao/la sjever96 » 24 jul 2016, 23:40

Jeli to Mate vas igrac? Samo ga dobro stegnite znadnite mu udarit kaznu za ponasanje i dobit ce te najboljeg igraca lige! I suci su ljudi i oni griješe :) Griješili su i u vasu korist protiv nas :D
Zašto sada šutite zašto ne dignete glas da nije bilo njih nebi bilo niti vas! Šantić,Jelić.

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []