FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

FrancescoTotti
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la FrancescoTotti » 25 jul 2016, 00:04

KO ce ba zaradit? Kad mi kaze zaradit cemo ..
Ode ovaj onaj igrac za milion, nek nam je najbolji i nek cemo bit suha kita, 'zaradit cemo'..
KO CE ZARADIT?
Nemojte mi gluposti, meni je samo bitno da Sarajevo pobjedjuje, ne zanima me koliko ce neko zaradit prodajom nekog igraxa, pustanjem ulaznica, ne zanima me koliko ce klub novcano bit ostecen zbog navijaca niti nagradjen!
Sve sto me zanima je teren.
Uprava krade. Da smo prosle godine pobjedjivali a nismo se vrukali kao nikad u 70 godina ja ne bi nikome rekao rijeci, neka kradu. Al kad se to odrazava na terenu itekako zaboli. Bar mene koji zivim za Sarajevo i pobjede Sarajeva.
Mene ne zanima ni ko je sekretarica, pravnik, skaut kluba sve dok funkcionise i dok pobjede dolaze, a kad toga nema naravno da ce se nervirat, optuzivat i psovat.

Dat konama koje mrze nas klub iz dna duse pola stadiona da bi 'klub zaradio'? Pa radije nek povecaju cijene ulaznica svima a gospodi koja zeli komoditet dati najmanji moguci prostor na juznoj tribini, i to sektor do zapada, ograditi ih mrezama i zicama kao sto oni nas ogradjuju, natjerat ih da sami sebe doslovno gaze, kad slome koju stolicu u medijima plasirat ogavno divljastvo, nabrijat policiju da ih na svaku pogresku docekaju pendrecima i da ih gaze sve do zadnjeg metra juzne tribine.

Za one koji nisu prepoznali ironiju, ovo je samo dio onoga sto mi dozivljavamo redovno na krmetnjaku.

Pa vi opet dajte gospodi koja vas mrzi pola stadiona da vam psuju klub, a nama pljuvacima ovdje **** majke jer kazemo 'posrana zastava' u SALJIVOM **** TONU.

J*** te zeljeznicare i mrzim za zivot cijeli !
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 25 jul 2016, 00:12

Bravo Toti, u srz. Svaka ti je ko u Njegosa.

Hvala Bogu pa ima jos ljudi koji kontaju neke stvari.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 25 jul 2016, 00:20

FrancescoTotti je napisao/la:KO ce ba zaradit? Kad mi kaze zaradit cemo ..
Ode ovaj onaj igrac za milion, nek nam je najbolji i nek cemo bit suha kita, 'zaradit cemo'..
KO CE ZARADIT?
Nemojte mi gluposti, meni je samo bitno da Sarajevo pobjedjuje, ne zanima me koliko ce neko zaradit prodajom nekog igraxa, pustanjem ulaznica, ne zanima me koliko ce klub novcano bit ostecen zbog navijaca niti nagradjen!
Sve sto me zanima je teren.
Uprava krade. Da smo prosle godine pobjedjivali a nismo se vrukali kao nikad u 70 godina ja ne bi nikome rekao rijeci, neka kradu. Al kad se to odrazava na terenu itekako zaboli. Bar mene koji zivim za Sarajevo i pobjede Sarajeva.
Mene ne zanima ni ko je sekretarica, pravnik, skaut kluba sve dok funkcionise i dok pobjede dolaze, a kad toga nema naravno da ce se nervirat, optuzivat i psovat.

Dat konama koje mrze nas klub iz dna duse pola stadiona da bi 'klub zaradio'? Pa radije nek povecaju cijene ulaznica svima a gospodi koja zeli komoditet dati najmanji moguci prostor na juznoj tribini, i to sektor do zapada, ograditi ih mrezama i zicama kao sto oni nas ogradjuju, natjerat ih da sami sebe doslovno gaze, kad slome koju stolicu u medijima plasirat ogavno divljastvo, nabrijat policiju da ih na svaku pogresku docekaju pendrecima i da ih gaze sve do zadnjeg metra juzne tribine.

Za one koji nisu prepoznali ironiju, ovo je samo dio onoga sto mi dozivljavamo redovno na krmetnjaku.

Pa vi opet dajte gospodi koja vas mrzi pola stadiona da vam psuju klub, a nama pljuvacima ovdje **** majke jer kazemo 'posrana zastava' u SALJIVOM **** TONU.

**** te zeljeznicare i mrzim za zivot cijeli !
Potpis!
I svaka ti cast na ovom postu

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 25 jul 2016, 00:21

Brat Toca propovjeda opet i dijeli lekcije ovoj Dininoj nejaci po forumu!
Bahati, bahati Željkan!
1946

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 25 jul 2016, 00:22

Totti :salut:

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 25 jul 2016, 00:22

I trebamo se spustit na njihov nivo? Bolje im zabranit skroz dolazak nego glumit tlačitelje. Po čemu ćemo onda bit bolji od njih? Ne treba bit majka tereza, ali ne treba se ni bavit debilizmom poput njih.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

admirr
Kontakt:

Post Postao/la admirr » 25 jul 2016, 00:44

uNbx je napisao/la:I trebamo se spustit na njihov nivo? Bolje im zabranit skroz dolazak nego glumit tlačitelje. Po čemu ćemo onda bit bolji od njih? Ne treba bit majka tereza, ali ne treba se ni bavit debilizmom poput njih.
prvo oni trebaju biti dobri, da bi mi bili bolji od njih i treba se potruditi da budemo bolji. ali ako su oni ghovna prema nama onda treba uzvratiti 100 puta gore. ne treba nikome glumiti finocu ni gospodu i nikad nikog u zivotu ne treba pustiti da te gazi brate, ne samo na stadionu, nego ni na ulici, poslu, u kuci ili bilo gdje. jer ako dozvolis jednom gazice te i ponizavati dok si ziv.
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 25 jul 2016, 00:45

:kafa:

slika
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 25 jul 2016, 00:48

Bravo Toti :clap: :clap: :salut: :salut:

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 25 jul 2016, 00:55

Ovo je bruka i sramota sto se tice nas kao ekipe ibogami,znaci da ih ubijes za sva vremena,mi strepimo da ne izgubimo grob te je.bo,vodjenje sa klupe katastrofa,e moj Hurta,ne da ti meda fali,kosnica citava,al opet nisi ti kriv,nego onaj ko te postavio,sto se tribine tice moram da pohvalim momke iz te prve ekipe,koji su u dva,tri navrata sprijecili okrsaj na tribini,bar oko mene na onom dijelu do tzv.istoka,svaka cast momci :thumbup: :salut:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 25 jul 2016, 00:55

Bravo Totti brat moj
Objasnio :thumbup:

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 25 jul 2016, 01:01

Uprava nikad ne smije krasti od kluba sve da završimo u ligi prvaka. Svaki dinar koji uzmu mora biti zarađen. Sve ostalo ne podržavam kakvi god rezultati bili. Ne može se tolerisati to nikad sve da se duple krune osvajaju.

A jedno se mogu složiti o krađi se uopšte ne bi pričalo i malo bi se znalo da su rezultati dobri. Tako se krade sa stilom. Daš ljudima koji te mogu u tom skontati ono što oni hoće i ovamo se krade niko te ne dira svi te podržavaju.

Problem je što mi uopšte moramo pričati o parama, o bilo čemu osim terenu. Nadam se jedan dan da ću dočekati da se bavimo igrama i samo igrama a ne zakulisnim radnjama.

Ova sezona će proći bolje nego što smo se nadali.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 25 jul 2016, 01:10

admirr je napisao/la:
uNbx je napisao/la:I trebamo se spustit na njihov nivo? Bolje im zabranit skroz dolazak nego glumit tlačitelje. Po čemu ćemo onda bit bolji od njih? Ne treba bit majka tereza, ali ne treba se ni bavit debilizmom poput njih.
prvo oni trebaju biti dobri, da bi mi bili bolji od njih i treba se potruditi da budemo bolji. ali ako su oni ghovna prema nama onda treba uzvratiti 100 puta gore. ne treba nikome glumiti finocu ni gospodu i nikad nikog u zivotu ne treba pustiti da te gazi brate, ne samo na stadionu, nego ni na ulici, poslu, u kuci ili bilo gdje. jer ako dozvolis jednom gazice te i ponizavati dok si ziv.
Slažem se da ne treba glumiti gospodu, ako smo go.vna, budimo onda go.vna. Ne treba nikom puštati da te gazi, ali biti đubre - to nije adekvatan način, niti priliči našem klubu.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 25 jul 2016, 01:12

Takmičenje ko je sišao sa većeg brda..
Samo nastaviti i ne gledati kako to normalan i kulturan narod radi širom Evrope. Umjesto da navijamo i pijemo pivo na derbiju i da dođu komplet porodice i napune 35 000 mjesta i da razmak izmedju navijača suprotnog tima bude 2 stolice, kod nas ce sve u kavez pa nek se gaze ko ih J**+ nisu naši.
Sabrine mi moje!

High

Post Postao/la High » 25 jul 2016, 01:13

Samo da se zna da nijedna stolica nije iščupana na dijelu tribine na kojem sam ja bio. :kafa:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 25 jul 2016, 01:17

BosnianKingdom je napisao/la:Takmičenje ko je sišao sa većeg brda..
Samo nastaviti i ne gledati kako to normalan i kulturan narod radi širom Evrope. Umjesto da navijamo i pijemo pivo na derbiju i da dođu komplet porodice i napune 35 000 mjesta i da razmak izmedju navijača suprotnog tima bude 2 stolice, kod nas ce sve u kavez pa nek se gaze ko ih **** nisu naši.
Pa bilo je tako kako si napisao odmah poslije rata dok se mnogi nisu poceli furati na Beogradski derbi i tu je to nestalo.Puno klosara u gradu zeljno dokazivanja i to je to a ovi normalniji nemaju snage a ni zelje da na bolje promjene.

Nazalost ovako ce biti jos mnogo vremena a to da jedni sjede pored drugih bez ikakve policije se nece desiti u dogledno vrijeme a vjerovatno i nikada vise.

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 25 jul 2016, 01:17

High je napisao/la:Samo da se zna da nijedna stolica nije iščupana na dijelu tribine na kojem sam ja bio. :kafa:
I kod mene ona tri reda stolica do tzv.istoka :salut: :thumbup:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

admirr
Kontakt:

Post Postao/la admirr » 25 jul 2016, 01:18

uNbx je napisao/la:
admirr je napisao/la:
Slažem se da ne treba glumiti gospodu, ako smo go.vna, budimo onda go.vna. Ne treba nikom puštati da te gazi, ali biti đubre - to nije adekvatan način, niti priliči našem klubu.
ako je neko djubre prema nama zasto da mi ne budemo djubre prema tom nekom? pusti ih jednom da te gaze i gazice te cijeli zivot. ako je neko dobar prema tebi potrudi se da budes 10 puta bolji prema njemu, ali isto tako ako je neko djubre, budi i ti 100 puta vece djubre od njega jer samo tako ces opstati i steci postovanje i respekt i od onih koji su dobri i od onih koji pokusavaju na bilo koji nacin da ti naude.
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 25 jul 2016, 01:22

@High
Ne znam kako si preživio onaj nepismenluk na papirićima... :lol:
@riri
Zato što je princip ogledala u takvim situacijama bumerang. Ja te razumijem upotpunosti, ali ne mogu podržati takve, po meni, primitivne metode, pa ni prema primitivcima, čast izuzecima.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

admirr
Kontakt:

Post Postao/la admirr » 25 jul 2016, 01:31

ma gurbeti su majstori za ''mazanje ociju.'' pa vidite li da niko ne prica o derbiju kao derbiju nego samo o njihovim stolicama, a oni su isto to uradili na AFH pa se o tome uopste nije pricalo. poslan im racun, oni platili i zdravo. prije nekoliko mjeseci njihovi igraci su bacali stolice i baklje na protivnicke navijace, pa se nije toliko pricao o tome kao sada o ovom nasem incidentu. oni su cak stitili te svoje igrace i pokusavali krivicu prebaciti na druge. a sad kao onin ce zabraniti nekome dolazak jer su im polomljene stolice, a boga molili da sto vise istih bude polomljeno kako bi oni sto vise zaradili i mogli ovako kukati i ciganiti.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Sazg, ubipara i 26 gostiju.