Hajduk Split

Moze li Hajduk da skine Dinamo sa trona ove sezone ?

Da
81
25%
Ne
238
75%

Ukupno glasova: 319

harry_90
Kontakt:

Re: Hajduk-Torcida

Post Postao/la harry_90 » 26 jun 2010, 14:34

Hajduk se rješava skupe rezerve: Turci žele Cernata

UPRAVA splitskog Hajduka u pregovorima je s turskim klubom oko prodaje rumunjskog veznjaka Florina Cernata.

Rumunjski nogometaš, koji je prije dvije sezone osvojio navijače "Bilih", a prošlog ljeta potpisao bogati ugovor s Hajdukom, blizu je odlaska u Tursku, piše Slobodna Dalmacija.

Navodno je jedan turski klub zainteresiran za Cernatove usluge, a pošto u Hajduku obično ulazi s klupe, realno je očekivati njegov odlazak. Službenih komentara zasad nema, ali splitski bi klub trebao biti voljan rješiti se igrača kojeg godišnje plaćaju čak 450 000 eura. Tom bi se uštedom otvorilo mjesto za ostanak Senijada Ibričića još barem do zime i pokušaja ulaska u skupinu Europa lige.

U Tursku je trebao otići i Anthony Šerić, ali prema posljednjim informacijama, njegovo novo odredište bit će talijanska Brescia.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

wade
Kontakt:

Post Postao/la wade » 26 jun 2010, 23:30

fidelis kako onda komentiras u zadnje 2 godine rezultate izmedju hajduka i dinama?Omjer pobjeda jednih i drugih i medjusobnim susretima?dinamo je bio ispred,za sljedecu sezonu i nisam toliko siguran,jer dogodine je 100 godina Hajduka,tako da mislim da ce u svima da proradi inat da se osvoji taj naslov prvaka...a valjda znas kakav je taj juznjacki mentalitet... :)
naglasak je ost'o makar nisam ovdje gojen, jer ništa nije jače nego hercegovački korjen, kažem hercegovački, to nije pridjev nego epitet, shvatit ćeš zašto haramo kad skontaš mentalitet...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 28 jun 2010, 19:15

slika :D :D
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 29 jun 2010, 00:47

Hajduk opet počeo pripreme za 2.mjesto
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 29 jun 2010, 01:03

wade je napisao/la:fidelis kako onda komentiras u zadnje 2 godine rezultate izmedju hajduka i dinama?Omjer pobjeda jednih i drugih i medjusobnim susretima?dinamo je bio ispred,za sljedecu sezonu i nisam toliko siguran,jer dogodine je 100 godina Hajduka,tako da mislim da ce u svima da proradi inat da se osvoji taj naslov prvaka...a valjda znas kakav je taj juznjacki mentalitet... :)
Komentiram vise da iritiram barneya. :lol: :P A i nerviraju me i Hajduk i Dinamo.
Jest to, samo sto je problem Hajduku sto ih taj inat pukne samo u tim direktnim ogledima, a inace gube od ispodprosjecnih protivnika. To je izgubljen mentalitet i pobjednicka navika. Momcad se zna godinama uciti pobijedjivati, takvih primjera ima koliko hoces, njima je najbitnije da to naprave, a za to ti je pored kvalitete potreban strucnjak, takticki jaka igra na rezultat i samopouzdani igraci. Upitno je koliko je Hajduk od svega navedenog, ali mozda ga prodrma obljetnica. ;P
...Život za Široki...

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 29 jun 2010, 01:05

Ted Mosby je napisao/la:Hajduk opet počeo pripreme za 2.mjesto
:lol:
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 29 jun 2010, 01:17

Ti pratiš HNL a vidim nema teme de mi reci koji su planovi i ocekivanja Rijeke sljedeće sezone
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 29 jun 2010, 15:37

Frutek je napisao/la:
Ti pratiš HNL a vidim nema teme de mi reci koji su planovi i ocekivanja Rijeke sljedeće sezone
Plan Rijeke je da budu što stabilniji i što bliži vrhu, recimo da oni budu od 4-6 mjesta, to bi im bio uspjeh
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 30 jun 2010, 19:56

Prijateljski mec :

70 minuta Domzale 2:0 Hajduk Split

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 30 jun 2010, 19:57

harry_90 je napisao/la:Prijateljski mec :

Šta sam ja reko, opet ništa od Hajduka
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 30 jun 2010, 22:18

Ted Mosby je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Prijateljski mec :

Šta sam ja reko, opet ništa od Hajduka
Brate nemoj to gledati kroz rezultate.Svi Slovenci se odavno pripremaju,liga im sada brzo starta,vec svi imaju po bar 4-5 jacih testiranja,a Hajduku je ovo prva jaca provera ako se nevaram.
Pogledaj Zvezdu,prva tekma na pripremama i oni su izgubili od Kopra koji je takodje odavno u trenaznom procesu.
Tako da sacekajmo pocetak priprema ne verujem da je to tako crno u Hajduku.

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 01 jul 2010, 00:15

Ja sam Dinamovac, želim im sve najgore
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 01 jul 2010, 13:38

Ted Mosby je napisao/la:Ja sam Dinamovac, želim im sve najgore
A da Barney je "bili",moja greska. :oops:

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 01 jul 2010, 22:42

Hajduk slavio protiv Mure, Oremuš se ozlijedio

Hajduk je odigrao posljednju pripremnu utakmicu u Sloveniji no susret u Murskoj Soboti sasvim sigurno neće ostati upamćen po rezultatu niti igri već po - ozljedi. Strijelac prvog pogotka, Mirko Oremuš zadobio je ozlijedu skočnog zgloba kada je u 36. minuti na njega oštro startao igrač slovenskog drugoligaša.

Time je sve dotad viđeno palo u drugi plan a susret s Murom 05 je, inače, okončan rezultatom 2:0 u korist Hajduka. Nije nevažna ni činjenica da je Bijele u vodstvo doveo upravo mladi veznjak; petnaestak minuta igre bilo je dovoljno Oremušu da prevari svoje čuvare i svlada vratara Viteza.

Kako je i najavio, Stanko Poklepović je utakmicu otvorio s "mladim snagama" - Radošević, Režić, Pezo, Jozinović, Maloča, Pandža, Oremuš, Brkljača, Trebotić, Vukušić te Novak činili su početnu jedanaestoricu. Drugi pogodak za Splićane zabio je Lendrić (strijelac za strijelca - zamijenio Oremuša) čime je ujedno i postavljen konačni rezultat.
Treba dodati da su Bijeli svih devedeset minuta izgledali mnogo bolje, agresivnije te spremnije; očito je poraz od Domžala djelovao kao pozitivan šok.

Istek posljednje minute označio je ujedno i kraj priprema na Pohorju. Da rezimiramo; četiri odigrana susreta - dvije pobjede (Tondach Gleinstatten i Mura 05), remi (Shanghai Ćire Blaževića) te poraz od Domžala.
Već u petak igrači Hajduka predvođeni stručnim stožerom bit će u Splitu gdje na poljudskoj adresi nastavljaju s brušenjem forme za nadolazeće ispite.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 06 jul 2010, 22:54

Imam jedno pitanje za navijace Hajduka i molio bih ako moze da mi odgovori preko PP bio bih mu zahvalan. Naime ja sam zainteresovan da sljedece sedmice idem na utakmicu u Splitu pa me interesuje postoji li mogucnost da nabavim karte preko interneta ili moram to licno obaviti u Splitu. Jos jednom hvala unaprijed.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 08 jul 2010, 21:16

U trening utakmici zabili braća Sharbini, Ibričić i Čop

Za prvu su igrali Subašić - M. Buljat, Vejić, J. Buljat, Strinić - M. Ljubičić, Andrić - Tomasov, Ibričić, An. Sharbini - Ah. Sharbini, a u drugom dijelu su igrali Radošević, Režić, Maloča, Jozinović, Brkljača i Čop.

Za drugu momčad koju je vodio Željko Mijač igrali su Kalinić - Boljat, Španjić, Jonjić, Aračić - Kukoč, Ljubas, Trebotić, Tičinović - Vukušić, Lendrić (još su igrali Stipica, Repić, Čavar i Šećer).

Prva momčad je pobjedila s 4:1, a pogotke su postigli Ahmad Sharbini u 5., brat mu Anas u 31. minuti, Ibričić s bijele točke u 64. minuti, te Čop u 80. minut, dok je strijelac za drugu momčad bio Lendrić u 82. minuti.

Dok je utakmica, koju je pratilo dvjestotinjak gledatelja, trajala, iz Belgije je stigla vijest da je Boris Pandža definirao posao s Mechelenom. Nakon malog odugovlačenje, tražio je Panžda bolje uvjete, ipak je potpisao četverogodišnji ugovor vrijedan 800 tisuća eura.

Hajduk će na ime odštete dobiti oko 350 tisuća eura. Na trening utakmici nije bilo ni Tonija Peze, koji je otišao u Zadar na konačni dogovor oko posudbe. Poklepovićeva momčad igrala je dobro, posebno raspoložen bio je Tomasov.

Nije nedostajalo ni žestine, mladi Jonjić je prednjačio, opleo je Andrića, uklizao je Režiću i napravio jedanesterac, a zbog grubog prekršaja zaradio je i žuti karton. Nema mladac pardona...

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 08 jul 2010, 21:32

Ako Ibro ostane u Hajduku,mislim da mu je ovo zadnja prilika da dodje do naslova u HNL-u!!
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 09 jul 2010, 14:31

Novi dresovi Hajduka za nadolazecu sezonu

slika

slika

slika

slika

slika

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 09 jul 2010, 15:07

Lepo uradjeno,specijalno za stogodisnjicu kluba,ovaj drugi isto Reading.

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 09 jul 2010, 18:54

prelijep dres. odmah sam znao da ce biti nesto zlatno na dresu kad sam vidio da je 100 godina kluba.

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.