FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sto se ne okrenu malo Dininoj privatnoj imovini? Siguran sam da ima auto npr. 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
bordobijeli
- Kontakt:
Dobro radimo probleme ,otjeramo upravu dodje nova i nekom se ni ona ne svidi jel onda opet stetimo klubu dok ne nadjemo pravu upravu a znas kad ce se to desiti Nikad burazeru nikad, ovdje se nije rodio ko je nama ugodio.
Onda da ih jednostavno pustimo da rade sta zele i kako zele?bordobijeli je napisao/la:Dobro radimo probleme ,otjeramo upravu dodje nova i nekom se ni ona ne svidi jel onda opet stetimo klubu dok ne nadjemo pravu upravu a znas kad ce se to desiti Nikad burazeru nikad, ovdje se nije rodio ko je nama ugodio.
Ono, ici cemo kao ovce i slijepo slijediti.
Sorry, ja nisam taj tip ni u kojoj sveri zivota.
Radije cu napustiti sve, ako ne mogu nista promijeniti i uticati, nego zatvoriti oci na ocite nepravilnosti.
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 25 jul 2016, 14:42, ukupno mijenjano 1 put.
- PitarBordo
- Kontakt:
Da se malo podsjetimo ekstremnog spinovanja s početka prošle sezone. 

Ispravite me ako griješim, ali Marinović ono uze titulu? Toliko o trolu,
Frajko ništa ubo nije. Mosa spinovanje. FUJ!
On topic: Ovo što Hurtić ispred Kluba radi Benki u medijima nakon derbija je krajnje degutantno i odvratno.

On topic: Ovo što Hurtić ispred Kluba radi Benki u medijima nakon derbija je krajnje degutantno i odvratno.
Samo Saraj'vo.
Ne treba se ponasati kao najveci primitivac, brukat ime i grb kluba gdje god stignemo, ovo nije problem samo sad na derbiju vec odavno je ovo problem.Evander je napisao/la:Onda da ih jednostavno pustimo da rade sta zele i kako zele?bordobijeli je napisao/la:Dobro radimo probleme ,otjeramo upravu dodje nova i nekom se ni ona ne svidi jel onda opet stetimo klubu dok ne nadjemo pravu upravu a znas kad ce se to desiti Nikad burazeru nikad, ovdje se nije rodio ko je nama ugodio.
Radije cu napustiti sve nego zatvoriti oci na ocite nepravilnosti.
Pa do jucer horde nisu nista imale protiv ove uprave, pa su uletali u teren protiv Slobode, Borca, razne bakljade protiv ekipa koje su dolazile bez navijaca, po gostovanjima se radilo sve i svasta, uprava je sad samo izgovor nista vise.
Tim navijacima je samo bitno da se prica kaku su najludi, imaju najbolje bakljade, najjebeni su u drzavi itd.itd.,a to nije problem samo kod nas vec na cijelom Balkanu tj. u drzavama gdje je zivotni standard jako nizak.
Liga je katastrofa jos uvijek, stadioni losi, sigurnost na stadionima nikakva, nema kamera na stadionima, zakon o sportu i huliganstvu ne postoji.
- jurisicduska
- Kontakt:
Samo polako Zorica. Polako.
De ba vatle popusti malo sa glupostima,zamaraš!!! 
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
Ali opet, kakve to ima veze sa placanjem kazni?
Ja sam prvi protiv huligana i slicno. Protiv sam cupanja stolica. Stolica ti ne moze uzvratiti i nisi mangup ako je iscupas.
Protiv sam bakljim pogotovo sam protiv baklji koje zavrse na suprotnoj tribini. One koje ih bace, strpao bih u zatvor na par godina pod optuzbom "pokusaj ubistva".
Ali se ne slazem u necemu. Ove kazne nisu na stetu kluba nego nan stetu pojedinaca koji ce manje imati da ukradu.
Ja sam prvi protiv huligana i slicno. Protiv sam cupanja stolica. Stolica ti ne moze uzvratiti i nisi mangup ako je iscupas.
Protiv sam bakljim pogotovo sam protiv baklji koje zavrse na suprotnoj tribini. One koje ih bace, strpao bih u zatvor na par godina pod optuzbom "pokusaj ubistva".
Ali se ne slazem u necemu. Ove kazne nisu na stetu kluba nego nan stetu pojedinaca koji ce manje imati da ukradu.
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 25 jul 2016, 14:51, ukupno mijenjano 1 put.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Ja ne slijedim pilitiku ove uprave ali sam uvijek uz FKS , ovdje sam napadan kako nisam dobar navijac jer nisam bio zadovoljan prodajom Tanu a sad me napadaju kao pristalicu uprave al ne bitno idemo dobiti zrinjskog a za ostalo cemo lako.Evander je napisao/la:Onda da ih jednostavno pustimo da rade sta zele i kako zele?bordobijeli je napisao/la:Dobro radimo probleme ,otjeramo upravu dodje nova i nekom se ni ona ne svidi jel onda opet stetimo klubu dok ne nadjemo pravu upravu a znas kad ce se to desiti Nikad burazeru nikad, ovdje se nije rodio ko je nama ugodio.
Radije cu napustiti sve, ako ne mogu nista promijeniti i uticati, nego zatvoriti oci na ocite nepravilnosti.
Jel sutra prijateljska protiv Travnika?
Ovo saopstenje je jadno i mizerno,ne podržavam oco sto se radilo,što će se raditi itd itd al nisu samo huligani bili u zdenci,zašto ta uprava nije stala iza ostalog dijela navijača i kazala ono što nam se godinama radi kad gostujemo dole,koliko nam prostora daju,kakvi su uvjeti za posmatranje utakmice,da nam uvijek buđe dozvoljeno samo 2-3 ulaza na stadion čime stvaraju raji nervozu i povećavaju mogućnost policijske represije i na normalnog navijača i na huligana jer smo prisiljeni da stojimo svi u masi...jadno bijedno i mizerno
Bit ćeš opet prvak čest 1946
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
Cuj prijateljska protiv Travnika, ljudi ispali iz lige mi sad prijateljske organizujemo da nam mogu noge lomiti. Jbt nigdje kraja ovim brilijantnim potezima.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Ma dobro igrace momci iz akademije tj. juniori i par ovih sto griju klupu vjerovatno. Mislim da ni Hurta nije bas toliko retardiran da ubacuje ove glavne.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Dzeno je za ovog Murinho a i broj titula i pobjeda u Evropi koje je Dzeno osvojio to govori.PitarBordo je napisao/la:Da se malo podsjetimo ekstremnog spinovanja s početka prošle sezone.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
sta govori??? imo ubjedivo najacu ekipu u ligi i jacu od ove trenutne??? a sta je bilo poslije toga??? klanovi???
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Maksimalna podrska za Hurtica i igrace pa cemo vidjeti,kvalitet imamo .
SVI NA KOSEVO
SVI NA KOSEVO
ŠTA SE OVO DEŠAVA
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
A da li dođe kod nas, hvalio bi ga na svakom koraku. Pljujes i omalovažavaš sve druge dok dižeš i najvece balvane koji igraju kod nas. Ahmetovic ti bio parmak dok je bio u Slonodi a sad druga prica. Toliko o tebi Avdiću.Majkl je napisao/la:Dzeno je za ovog Murinho a i broj titula i pobjeda u Evropi koje je Dzeno osvojio to govori.
Marinovic osvoji titulu i jos je u svom klubu, a nas Mourinho vodi kadete iako je toliko bolji prema Zorici! PA STA SE OVO DESAVA??SiouxLukavac je napisao/la:A da li dođe kod nas, hvalio bi ga na svakom koraku. Pljujes i omalovažavaš sve druge dok dižeš i najvece balvane koji igraju kod nas. Ahmetovic ti bio parmak dok je bio u Slonodi a sad druga prica. Toliko o tebi Avdiću.Majkl je napisao/la:Dzeno je za ovog Murinho a i broj titula i pobjeda u Evropi koje je Dzeno osvojio to govori.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Zbijmo redove i pokazimo u nedjelju da imamo najbolju ekipu i navijace.Svi zajedno do pobjede
ŠTA SE OVO DEŠAVA
Čelnici bivšeg premijerligaša odlučili su uoči godišnjice smrti legendarnog Elvedina Varupe organizovati prijateljski meč sa Sarajevom, a sav prihod od ulaznica bit će uručen porodici bivšeg kapitena Travnika.
"Uskoro će godinu dana kako nas je napustio naš Varupa. Kontaktirali smo FK Sarajevo koji je izašao u susret i sav prihod od ulaznica namijenjen je porodici legende Travnika", kazao je čelnik kluba Midhat Sarajkić.
Varupa je dres Travnika nosio dvadeset godina i za voljeni klub je odigrao više od 700 utakmica. U svaku utakmicu je ulazio kao da mu je zadnja, kao da se radilo o borbi na živo i smrt i zbog toga je bio jako ciljenjen. I to ne samo od navijača Travnika. Varupu su cijenili navijači svih bh. klubova.
Preminuo je 1. augusta 2015. godine.
"Uskoro će godinu dana kako nas je napustio naš Varupa. Kontaktirali smo FK Sarajevo koji je izašao u susret i sav prihod od ulaznica namijenjen je porodici legende Travnika", kazao je čelnik kluba Midhat Sarajkić.
Varupa je dres Travnika nosio dvadeset godina i za voljeni klub je odigrao više od 700 utakmica. U svaku utakmicu je ulazio kao da mu je zadnja, kao da se radilo o borbi na živo i smrt i zbog toga je bio jako ciljenjen. I to ne samo od navijača Travnika. Varupu su cijenili navijači svih bh. klubova.
Preminuo je 1. augusta 2015. godine.