AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Re: AC Milan
Ma nema veze kako god nebih propustio gledat velikana i klub za koji navijam u evropi kad imam priliku da ih gledam ..
..mu puknut cemo ih vidjet ces 
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Polija ostavljaju jer ga kao Montela zeli tu, pu yebem ti sve zivo
Menez odbija sve ponude i postavlja neke zahtjeve gdje ici i na koliko godina ugovora sto frustrira Milan koji hoce pare ( lik hoce u Marsej i to na 3 godine ugovora, a ne 2 molim lijepo
) , slicno i sa Baccom koji ne zeli svugdje da ode.
Znaci haos, sad ce avgust, a ovi dinara u dzepu nemaju. A nece ga ni imati dok se neko ne proda, a opet niko nece da ide.
neki prenose da je cuadrado blizu dolaska i da bi se mogla isposlovati neka pozajmnica, ali iskreno sumnjam da ce u ovaj hamelj doci, sto to njemu ba treba u zivotu?
te posudbe su jedina stvar koja bi mogla spasiti sezonu, al' nece bolan niko ni da dodje ovdje.
e stvarno neka je bog na pomoci ovom klubu, ako mu uopste ima pomoci.
Znaci haos, sad ce avgust, a ovi dinara u dzepu nemaju. A nece ga ni imati dok se neko ne proda, a opet niko nece da ide.
neki prenose da je cuadrado blizu dolaska i da bi se mogla isposlovati neka pozajmnica, ali iskreno sumnjam da ce u ovaj hamelj doci, sto to njemu ba treba u zivotu?
te posudbe su jedina stvar koja bi mogla spasiti sezonu, al' nece bolan niko ni da dodje ovdje.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
-
gambler1899
- Kontakt:
Ja ne znam na čemu je Montella bio pa je prihvatio voditi ovu ekipu...Svima.je jasno kakva se politika vodi i da se trenerima "želje" ne ispunjavaju i da.moraju raditi šta im se.kaže....ako je mislio da je napravio korak naprijed u karijeri grdno se vara....osim ako ne uspije iz postojećeg kadra,dok mu matorci dišu za vratom i govore ko da igra i koju formaciju, izvući nešto što prethodnici nisu uapjeli, ali to je prosto nemoguce jer sve je panj do panja u ekipi.
Re: RE: Re: AC Milan
Vratio se stari rope [emoji1]rope11 je napisao/la:Polija ostavljaju jer ga kao Montela zeli tu, pu yebem ti sve zivoMenez odbija sve ponude i postavlja neke zahtjeve gdje ici i na koliko godina ugovora sto frustrira Milan koji hoce pare ( lik hoce u Marsej i to na 3 godine ugovora, a ne 2 molim lijepo [emoji38] ) , slicno i sa Baccom koji ne zeli svugdje da ode.
Poslano sa mog GT-I8160 koristeći Tapatalk
Il Club più titolato al mondo!
roup i dalje vjeruje u prodaju, da se razumijemo 
ali ovo sto se desava trenutno smo predvidjeli... zasto se ranije nisu osigurali i sredili sve na vrijeme da bi imali novac za merkato, to je za posebnu temu.
ali ovo sto se desava trenutno smo predvidjeli... zasto se ranije nisu osigurali i sredili sve na vrijeme da bi imali novac za merkato, to je za posebnu temu.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Beduin
- Kontakt:
Mislim da Montela svaki dan kad se vrati u sobu prvo se isplace, j3be sebi mater sto je prihvatio Milana i onda ispije bocu whiskeya da sve zaboravi i lakse zaspi.
Ne bih mu bio u kozi, a na kraju ce samo imati lose misljenje o klubu zbog retardosa kojo ga vode.
Ne bih mu bio u kozi, a na kraju ce samo imati lose misljenje o klubu zbog retardosa kojo ga vode.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Bas me zanima ko ce sutra biti potencijalni kupac Milana, koji ce se igraci spominjati u kontekstu s klubom, jer citajuci retardirani mozzart sport vec smo promjenili 7 vlasnika i doveli 28 igraca 
Zadnja izmjena: meskalin, dana/u 25 jul 2016, 01:18, ukupno mijenjano 1 put.
Kad mi je teško u životu uđem na ovu temu samo

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Romagnoli13
- Kontakt:
Jedino riješenje je ugasiti klub i ne brukati se više.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- nextterrain
- Kontakt:
Kao sad kažu da će ugovor sa kinezima biti potpisan ove sedmice između četvrtka i subote
Uistinu, a vjerovatno i oni tako na našuRaonffa je napisao/la:Kad mi je teško u životu uđem na ovu temu samo![]()
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
uvijek moze gore 
nakon preliminarnog potpisivanja dokumenata, imat cemo cak 15 miliona budzeta
ovo nije vise ni za smijanje, majke mi.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Meni je ljudi bio najveci paradoks kaze " u Milan ce uci u 2 godine za transfere 400 mil evrića i onda iduci link igraci koji se spominju Arbelo, Caseres, Zaza, Sosa " to je ono za nepovjerovati 
- _forzamilan_
- Kontakt:
Celavci mogu sa El Baketom pod ruku, 100 hiljada radnih mjesta 
Vidis ti ba o cemu mi pisemo zadnjih hiljadu dvije stranica nista konkretno samo iz suplje u prazno. Ovo je neko plansko unistavanje kluba nema druge.
Vidis ti ba o cemu mi pisemo zadnjih hiljadu dvije stranica nista konkretno samo iz suplje u prazno. Ovo je neko plansko unistavanje kluba nema druge.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Klub da se htio prodati prodao bi se do juna. Ko u julu ili avgustu prodaje klub kad pocinju pripreme, transfer rokovi za narednu sezonu? Moguća su dva scenarija, klub se i ne prodaje, i drugi, da se prodaje, ali da ovo transfer ljeto nece biti novaca od eventualnih novih vlasnika ili nece biti ulaganja dok se to sve ne završi do iduće godine.
Moram takodje i starohane opravdati, Berla zna da je rizik prodati klub svakom (meni ovi istočnjaci ne djeluju baš nešto pouzdano) i zbog toga možda oteže, a drugi starohan nema love da radi svoj posao pa ga tako i ne radi.
Moram takodje i starohane opravdati, Berla zna da je rizik prodati klub svakom (meni ovi istočnjaci ne djeluju baš nešto pouzdano) i zbog toga možda oteže, a drugi starohan nema love da radi svoj posao pa ga tako i ne radi.
Ma kakva prodaja kakav preliminarni potpis. Pa tako se pisalo i za pcelicu i kao navodno Berlu treba platiti 10 mil ako odustane. I sta je na kraju bilo?
Il Club più titolato al mondo!
Re: Odg: RE: Re: AC Milan
Al Berla zna da sto vise vremena prolazi to vise klub propada i manje vrijedi da ga je prodavao kad je prodao Ibru i Solvu mogao je milijardu uzeti, ovako danas upola manje...muamerc je napisao/la:Klub da se htio prodati prodao bi se do juna. Ko u julu ili avgustu prodaje klub kad pocinju pripreme, transfer rokovi za narednu sezonu? Moguća su dva scenarija, klub se i ne prodaje, i drugi, da se prodaje, ali da ovo transfer ljeto nece biti novaca od eventualnih novih vlasnika ili nece biti ulaganja dok se to sve ne završi do iduće godine.
- Beduin
- Kontakt:
Zezas za taj info?rope11 je napisao/la:uvijek moze gore
Pa da nas je uzeo onaj kosooki sto drzi Kinesku radnju u Tuzli, naselje Slatina, veci bi budzet imali jbt. Ncnc
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.