KK Bosna

Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz

Koš-
Kontakt:

Re: KK Bosna

Post Postao/la Koš- » 30 jun 2010, 21:48

I da odgovorim ovom,Tarotu Pašaliću-bosnaš,da mi je drago da je čovjek vidjeo da će Igokea igrati premijernu sezonu u NLB-ligi.E sad ću ga zamoliti da pogleda kako će to izgledati kad se budu igrali derbiji u Čapljini,Višegradu i itd.I nadam se da će otići u Bileću jer je to uvjek vruć teren da svojim prisustvom pomogne Kikanoviću,Gordonu i tim pojačanjima sto bosna dovodi za narednu sezonu.Pravda je zadovoljena,a sto su pokušali da je zaobidju sa kamatom je vraćeno.Prije svega nije provokacija i izvinjavam se iskrenim forumašima kao neno i ostalim al sam morao da mu odgovorim.

zeljko kelecevic
Kontakt:

Post Postao/la zeljko kelecevic » 30 jun 2010, 22:53

Koš- je napisao/la:I da odgovorim ovom,Tarotu Pašaliću-bosnaš,da mi je drago da je čovjek vidjeo da će Igokea igrati premijernu sezonu u NLB-ligi.E sad ću ga zamoliti da pogleda kako će to izgledati kad se budu igrali derbiji u Čapljini,Višegradu i itd.I nadam se da će otići u Bileću jer je to uvjek vruć teren da svojim prisustvom pomogne Kikanoviću,Gordonu i tim pojačanjima sto bosna dovodi za narednu sezonu.Pravda je zadovoljena,a sto su pokušali da je zaobidju sa kamatom je vraćeno.Prije svega nije provokacija i izvinjavam se iskrenim forumašima kao neno i ostalim al sam morao da mu odgovorim.
kos legenda si :lol: :cry: :lol: :cry: :lol: :cry: :lol: :cry: :lol: :cry: :lol: :cry:

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 30 jun 2010, 22:56

Ovo ce ssjebat bosnu pravo, iako je i vec sad sjebana !
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

Koš-
Kontakt:

Post Postao/la Koš- » 30 jun 2010, 23:08

Bosnier je napisao/la:Ovo ce ssjebat bosnu pravo, iako je i vec sad sjebana !
Ona je već sjebana,htjeli vi to prihvatiti il ne.Vama nezamjeram,vi taj klub volite al teška,teška vremena su pred vama.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 30 jun 2010, 23:11

nije mi drago bas ali **** ga ipak zasluzeno igokea ide. naredne sezone ocekujem totalni krah bosne i valjda onda odlazak ovih lopova i neku rekonstrukciju kluba
You are someone else I am still right here

yoda
Kontakt:

Post Postao/la yoda » 30 jun 2010, 23:19

kao sto se kaze, ko zna zasto je ovo dobro. mozda stvarno mladji igraci dobiju priliku, mozda fakat otjeramo olos iz kluba, mozda bosna stane na noge. kao navijac bosne, necu da gledam negativne strane ovoga. ja znam da cu ici gledati bosnu u maloj dvorani skenderije (bar se nadam da ce biti tamo a ne ko zna gdje), osim ako opet neko ne dodje na genijalnu ideju o kartama za 200+ km godisnje.

yoda
Kontakt:

Post Postao/la yoda » 30 jun 2010, 23:22

i jos da dodam, nadam se da ce se pruziti deji prilika da ostane trener i da se razvija godinu dana zajedno sa podmladjenim timom. jedino je steta sto ce bozo skoro pa sigurno otici

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 30 jun 2010, 23:28

Mozemo sad kukati koliko hocemo i povladjivati ovim navijacima nacinalistickih klubova i cekati neka bolja vremena kad bude lakse navijati za Bosnu. Ili mozemo bas sada kad je najteze da pokazemo ljubav i damo najsnazniju podrsku ne upravi,ne igracima nego samom imenu KK Bosna i onome sto ona predstavlja Sarajlijama i da u nadam se Skenderiji umjesto 200 bude 2000 pacenika,ludjaka koji ce pokusati da dignu klub.
Izbor je i nas,mozda ne mozemo uredjivati klupsku politiku ali ovo mozemo uciniti a ne vaditi se stalno na iste stvari.
Meni je Bosna vise od rezultata,To je moja mladost,moje odrastanje,to je moje podsjecanje na staro prijeratno Sarajevo,na staru dobru gradsku raju. Zaboravimo upravu jer je proslo vrijeme dobrih ljudi,ko god dodje bice tu negdje i pokusajmo nesto uciniti i za Bosnu i za sebe,jer sve su ovo prolazni klubovi,Bosna je vjecna...
Pokazimo ljubav.......

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 30 jun 2010, 23:33

Bosna,prije svega ljudi na njezinom celu,nisu zasluzili pozivnicu! Igokea je u svim parametrima bila bolja od nas u prethodnoj sezoni i neka su dobili priliku da konacno igraju u NLB ligi,druga je stvar sto ce samo brukati BIH,ali svojim primitivizmom ce vise govoriti o sebi nego o nama,ali to je sada druga prica.U svakom slucaju zelim Igokei da uspjesno prestavlja BIH zajedno sa Sirokim! Bosna vec odavno nije u modi,i da smo igrali NLB ligu u dvoranu bi dolazili nena,fera itd...dakle nekih 10 ljudi,znaci prije svega mi je zao zbog njih!... a ostali imaju svog Zelju u Ligi Prvaka,i klub koji ce naredne sezone da sve pomete ispred sebe,dakle navijaci Zelje ce imati veliku zanimaciju u godini ispred nas! Nihad Imamovic je od ove Bosne napravio fijasko,za nepovjerovati,mislim da je najveca greska bila odlazak Konakovica,covjeka koji je imao ogromne uspjehe u onih 4 godine koliko je proveo u Bosni,ali eto neki su ocekivali da ce njegovim odlaksom Bosna zavrsiti u Euroligi,a zavrsila je u Bileci,Grudama,Gacku,Visegradu,Kaknju...ovi ljudi koji vode taj klub nista bolje nisu ni zasluzili! adios Bosna!

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 01 jul 2010, 00:13

aleksandar_veliki je napisao/la:
bosnas_ je napisao/la:Bosna,prije svega ljudi na njezinom celu,nisu zasluzili pozivnicu! Igokea je u svim parametrima bila bolja od nas u prethodnoj sezoni i neka su dobili priliku da konacno igraju u NLB ligi,druga je stvar sto ce samo brukati BIH,ali svojim primitivizmom ce vise govoriti o sebi nego o nama,ali to je sada druga prica.U svakom slucaju zelim Igokei da uspjesno prestavlja BIH zajedno sa Sirokim! Bosna vec odavno nije u modi,i da smo igrali NLB ligu u dvoranu bi dolazili nena,fera itd...dakle nekih 10 ljudi,znaci prije svega mi je zao zbog njih!... a ostali imaju svog Zelju u Ligi Prvaka,i klub koji ce naredne sezone da sve pomete ispred sebe,dakle navijaci Zelje ce imati veliku zanimaciju u godini ispred nas! Nihad Imamovic je od ove Bosne napravio fijasko,za nepovjerovati,mislim da je najveca greska bila odlazak Konakovica,covjeka koji je imao ogromne uspjehe u onih 4 godine koliko je proveo u Bosni,ali eto neki su ocekivali da ce njegovim odlaksom Bosna zavrsiti u Euroligi,a zavrsila je u Bileci,Grudama,Gacku,Visegradu,Kaknju...ovi ljudi koji vode taj klub nista bolje nisu ni zasluzili! adios Bosna!
Odlazak Konakovića greška. Ides Đurđa! Dino ima ključ, možda šta odključa. I naravno, čovjek koji je za 7 dana završio fakultet nikad nije otišao iz kluba, još uvijek je član UO.
ma nastranu te stvari oko njegovog fakulteta i kljuceva,on je u Bosni bio sve,radio je od marketinga do trazenja stanova za kosarkase,bukvalno sve,imao je puno gresaka naravno,ali je bar osvajao redovno domace trofeje u NLB ligi smo bili visoko kotirani,dobili zavrsnicu NLB lige itd,,,ipak se to ne smije zaboraviti..Kad imas rezultate imas i navijace,ova garnitura ljudi u klubu nemaju ni jedno ni drugo..

hz1987
Kontakt:

Post Postao/la hz1987 » 01 jul 2010, 00:36

Hahaha....
Dino Konakovic?

Izvarao sve sto se izvarati moze... Bio bih i ja dobar ko Dino da zavijem Bosnu u 2 milona duga!
Bosna otkako je Nihad na čelu nikad ništa nije napravila, osim naravno što je lovu proprala kroz sumljive transfere. Jedino što je Dino uspješno napravio je da je Miška i Beobasket ugurao jeftino, a ovi ga skupo oderali. Šićar politika i sitne duše, daj ti meni danas, a za sutra - ko zna. Razvalili su Bosnu do dna. I još ćeš mi reći kako je Dino otišao iz Bosne? Ahaaaaaaa...jašta je! Ko fol Bukva direktor, ahaaaaaaaa..... Ko što je ovaj novi predsjednik KK Bosne predsjednik - a Nihad opet glavnu riječ vodi... eto mi predsjednika!

Sve je to gamad koja se dobro okoristila o Bosnu, niko nije ostao kratkih rukava i tanak na novčaniku. To sve govori.

Jedini čovjek kojem se može pripisati uspjeh Bosne je NENAD MARKOVIĆ!
Serite vi koliko hoćete, ali on se vratio, dovukao sponzore svojim imenom, dovukao igrače koji nisu ni pomišljali da dodju u Bosnu, dovukao publiku u dvoranu... Sve su to pijavičari iskoristili preko Nene, kojem su okrenuli ledja čim je završio karijeru. Uvalili mu vruć krompir onog neevoluirajućeg stvorenja - Nihadovom majmunolikog mezimca koji je i repku uništio.

Kako je Neno otišao tako se i Bosna počela raspadati sa istim ljudima s kojim se raspadala i prije Nene. Sama činjenica da sve Bosnine legende izbjegavaju ul. Hamze Hume kad dodju u Sarajevo, samo za sebe dovoljno govori.

Majmuni su srozali ime Bosna, uništili je do temelja, spalili je više nego što je dušmanin mogao 92'. Eto ti ljudi i struke.

Gdje su te nove generacije, gdje je ta akademija, gdje su ti juniori, gdje su ti kampovi, gdje su rezultati, gdje je ta Liga šampiona, gdje je.... Ma da, Bosna u dugu, Bosna vratila dug, Bosna ima 2 sponzora, Bosna se nada ovom, Bosna se nada onom... Rastjerali ste publiku, a imali ste najbolju na balkanu!

I šta sad?
Kozmetičke promjene, isti kadar, ista politika, isto odstojanje!
Nesposobnjakovici i kriminalci!

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 01 jul 2010, 01:59

hz1987 je napisao/la:Hahaha....
Dino Konakovic?

Izvarao sve sto se izvarati moze... Bio bih i ja dobar ko Dino da zavijem Bosnu u 2 milona duga!
Bosna otkako je Nihad na čelu nikad ništa nije napravila, osim naravno što je lovu proprala kroz sumljive transfere. Jedino što je Dino uspješno napravio je da je Miška i Beobasket ugurao jeftino, a ovi ga skupo oderali. Šićar politika i sitne duše, daj ti meni danas, a za sutra - ko zna. Razvalili su Bosnu do dna. I još ćeš mi reći kako je Dino otišao iz Bosne? Ahaaaaaaa...jašta je! Ko fol Bukva direktor, ahaaaaaaaa..... Ko što je ovaj novi predsjednik KK Bosne predsjednik - a Nihad opet glavnu riječ vodi... eto mi predsjednika!

Sve je to gamad koja se dobro okoristila o Bosnu, niko nije ostao kratkih rukava i tanak na novčaniku. To sve govori.

Jedini čovjek kojem se može pripisati uspjeh Bosne je NENAD MARKOVIĆ!
Serite vi koliko hoćete, ali on se vratio, dovukao sponzore svojim imenom, dovukao igrače koji nisu ni pomišljali da dodju u Bosnu, dovukao publiku u dvoranu... Sve su to pijavičari iskoristili preko Nene, kojem su okrenuli ledja čim je završio karijeru. Uvalili mu vruć krompir onog neevoluirajućeg stvorenja - Nihadovom majmunolikog mezimca koji je i repku uništio.

Kako je Neno otišao tako se i Bosna počela raspadati sa istim ljudima s kojim se raspadala i prije Nene. Sama činjenica da sve Bosnine legende izbjegavaju ul. Hamze Hume kad dodju u Sarajevo, samo za sebe dovoljno govori.

Majmuni su srozali ime Bosna, uništili je do temelja, spalili je više nego što je dušmanin mogao 92'. Eto ti ljudi i struke.

Gdje su te nove generacije, gdje je ta akademija, gdje su ti juniori, gdje su ti kampovi, gdje su rezultati, gdje je ta Liga šampiona, gdje je.... Ma da, Bosna u dugu, Bosna vratila dug, Bosna ima 2 sponzora, Bosna se nada ovom, Bosna se nada onom... Rastjerali ste publiku, a imali ste najbolju na balkanu!

I šta sad?
Kozmetičke promjene, isti kadar, ista politika, isto odstojanje!
Nesposobnjakovici i kriminalci!
Ovo je nesto najbolje sto sam procitao u posljednje vrijeme..Ja sam poceo da navijam za Bosnu kada se Neno vratio, ustvari zbog njega tada kao klinac sam poceo da gledam kosarku, davne 1997...

Izaberi iz moje kolekcije majica/dresova/salova/ulaznica i svega sto sam skupljao sta zelis da ti posaljem :D :D :D ..
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 01 jul 2010, 02:05

Realno meni je KK Bosna licno, donijela dosta dobrih stvari u zivotu, osim radosti, tuge, nerviranja, svega ostalog upoznao sam puno igraca, mladjih clanova naseg kluba i slicno...

Upoznao sam mnogo navijaca, ozbiljnih ljudi tako da mi je najvise zao zbog njih sto se ovako sve desilo.. Odlazak na te utakmice je postao jedan ritual, nesto sto je islo po defaultu da se "mora" uciniti...

Sada cemo morati da pronadjemo ocigledno neko drugo mjesto za druzenje, jer mislim da je i za nas "ludjake" iluzorno ici gledati ovo, ovu patnju...

Ja sam ponosan na to, i zelim i dalje da odrzim kontakt s tim ljudima koji citaju ovaj forum i koje ovim putem pozdravljam, takodjer i one koji nisu forumasi...
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 01 jul 2010, 02:24

Dosta vremena ce trebati da se Bosna oporavi,ona je vec odavno na koljenima..na sta smo spali da igramo po Visegradu,Bileci,hehe pa bolje da klub i ne postoji,ovako se samo bruka ime kluba,grada,fuj... Iskreno ja vec odavno ne pratim desavanja u KKBOSNA,maltene od kako smo otisli iz Skenderije,nisam 2 put otiso u Zetru,a u Skenderiji reicmo nisam propustao ni jednu utakmicu,doduse tad je bilo u modi biti navijac Bosne:) u svakoj sali ima pola istine..elem,ozbiljan savjet svima koji su prethodnih 6-7 godina bili uz Bosnu da se okrenu Zelji ili Sarajevu,ovisno od toga ko za koji klub navija,a pare od ASE I BH telekoma dati tim klubovima i oba nasa kluba ce igrati u Evropi svake godine i dostojno prezentovati grad i drzavu!

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 01 jul 2010, 02:42

Sve je ovo tuzno, mada zasluzeno i moglo se ocekivati. Ponovicu ono sto sam napisao prije mozda mjesec-dva, a to je da cu i dalje ici na utakmice Bosne, taman da igraju A2 ligu u nekoj od srednjoskolskih dvorana po Sarajevu. Lijep pozdrav.
Sport je lijek za tijelo i duh.

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 01 jul 2010, 08:46

dobili sto su zasluzili, digli su bosnu iz pepela i potom je strpali pod zemlju, kapa dole strucnjaci.
Sreca pa ovi nisu bili 93, jer bi se danas zvali Ceskopromeks.
Cuva Bog Zelju svog!

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 01 jul 2010, 08:52

Ima pravo hz1989 vecina pozitivnih stvari, sem onog uspjeha u uleb kupu, vezani su za nenu
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 01 jul 2010, 08:55

nerminh74 je napisao/la:Ima pravo hz1989 vecina pozitivnih stvari, sem onog uspjeha u uleb kupu, vezani su za nenu
nermine, mislim da je ipak do trenerskog maga, poglavice ukocenog vrata :lol:
Cuva Bog Zelju svog!

Pašalić
Kontakt:

Post Postao/la Pašalić » 01 jul 2010, 09:44

Koš- je napisao/la:I da odgovorim ovom,Tarotu Pašaliću-bosnaš,da mi je drago da je čovjek vidjeo da će Igokea igrati premijernu sezonu u NLB-ligi.E sad ću ga zamoliti da pogleda kako će to izgledati kad se budu igrali derbiji u Čapljini,Višegradu i itd.I nadam se da će otići u Bileću jer je to uvjek vruć teren da svojim prisustvom pomogne Kikanoviću,Gordonu i tim pojačanjima sto bosna dovodi za narednu sezonu.Pravda je zadovoljena,a sto su pokušali da je zaobidju sa kamatom je vraćeno.Prije svega nije provokacija i izvinjavam se iskrenim forumašima kao neno i ostalim al sam morao da mu odgovorim.
Baš mi je drago što vidjeh da su jedina trojica navijača Igokee opet tu. Jbt. mislio sam da se s vama nešto desilo. Pa nema vas "na mapi" zadnjih mjesec dana. Što se ovoga tiče, zaista sam bio uvjeren da će doći do komplikacija u vezi s pozivnicom kkb, pa jbt. vi prijetite istupanjem iz bh takmičenja koje smo jedva skrpili i objedinili. A za ove navijače kkb koji kažu da je Igokea zaslužila regionalnu ligu, samo da mi kažete- čime ba? Rezultati u zadnjih 5 godina? Možda okupljanjem respektabilne ekipe na 2 mjeseca? Ma dajte.
Jedina istina ovdje napisana jeste- kkb ništa ne dobija još jednom infarktnom sezonom u NLB, još jednom sezonom "čupanja"ovo malo živaca koje je ostalo njenim navijačima.
P.S. Uz dužno poštovanje svim članovima ovog foruma, molim te ne "lupaj lončiče" i ne identificiraj me s osobom s nickom @ bosnaš. A što se tiče susreta s Višegrađanima koje najviše ti ponižavaš, a ja nikad robom, vjeruj da se iskreno radujem istima jer potičem iz ovog (do rata) divnog grada, a sama Varda ima veću tradiciju nego tvoj klub. BOSNA ĆE UVIJEK BITI. Hebeš NLB.

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 01 jul 2010, 10:28

Kako je nasa kosarka nisko spala kada glavni grad i to jedan bivsi prvak europe nije u NLB, naravno da nisu ove sezone zasluzili losim partijama, ali sramota je da takav klub ode na niske grane! Pa umjesto Bosne imamo Siroki i Igokeu, dok Srbija ima ekipe iz Beograda, Hrvatska iz Zagreba... itd! Nasa kosarka je otisla u onu stvar!
There is only one United!!!!

I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.