Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Echo javlja da se šalje ponuda od 13 miliona funti za Jetru Willemsa 

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Sve je to u redu, u vezi LB al sta ako se Clyne povrijedi? Valja pregurat svu sezonu. Ko je njemu alternativa? Randall? Flanagan ce izgleda na posudbu tako da samo Randall ostaje.
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Biz ce to glup potez ako odu Wisdom i Flano iako Can tu poziciju moze odigrati on je ipak taj bitni zadnji vezni mada sam siguran da se nece ostati samo na Clyneu, Randala i ne racunam kao bitnog igraca. Mislim da ce ipak Flano ostati ako ista barem Wisdom...Sage je napisao/la:Sve je to u redu, u vezi LB al sta ako se Clyne povrijedi? Valja pregurat svu sezonu. Ko je njemu alternativa? Randall? Flanagan ce izgleda na posudbu tako da samo Randall ostaje.
Ne znam moze li Matip pokriti desnog beka ako moze onda to i nije problem dosta manje utakmica se igra nego prosle godine a i Clynea jedino moze neka teza povreda udaljiti sa terena.
Meni se ne svidja to bas nikako. Prosle godine za 10 dana ostadosmo na 1 stoperu. Ne treba ti kamara utakmica da se povrijedis momacki, ko Ings i Gomez.
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Jetro Willems sljedeće pojačanje.
Objavio sliku sebe na snapchatu kako potpisuje za Liverpool a na Instagramu objavio sliku Wijnalduma i napisao sretno u novom klubu i vidimo se ubrzo.

Objavio sliku sebe na snapchatu kako potpisuje za Liverpool a na Instagramu objavio sliku Wijnalduma i napisao sretno u novom klubu i vidimo se ubrzo.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
A evo mediji u Turskoj kazu da je Liverpul prihvatio 2,5 miliona funti ponudu za Lucasa. Ide u Galatasaraj.
Kocka je bačena
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Pa po ovome sto je objavio na snap i instagram izgleda da je Jetro novi igrac Liverpoola. 

Ako je suditi po FM 2015 bit će strašno pojačanjegaston je napisao/la:Echo javlja da se šalje ponuda od 13 miliona funti za Jetru Willemsa

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
steta sto nas je napustio velski pirlo.Igrac koji mi je bas prirastao srcu,sretnoo momcino
nadam se da je jetro bolji od onog spanskog propuha
Sent from my iPhone using Tapatalk
nadam se da je jetro bolji od onog spanskog propuha
Sent from my iPhone using Tapatalk
Znaci otisao Velski Xavi, Brazilski lav usko ide( Admir mora da slavi:mrgreen: ), hajde Kloppo otjeraj jos Engleskog Iniestu 

Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
- BeyKopites
- Kontakt:
'Pirlo' hvala ti na prosječnoj karijeru u Liverpoolu, jedva da možeš dobiti prolaznu ocjenu i sretno u novom klubu. Dolaskom Wijnalduma mislim da je nažalost završeno sa pojačanjima u veznom redu, opet nije došao potreban profil veznjaka, valjda Klopp ima neku drugu ideju. Samo moliti Boga da Hendo i Can budu zdravi. Za Lucasa je malo 2.5m, vrijedi bar koliko i Skrtel.
Jetro je dobrodošao, problem je što u 22 godini dečko ima izrabljena koljena, inače je odličan igrač.
Jetro je dobrodošao, problem je što u 22 godini dečko ima izrabljena koljena, inače je odličan igrač.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Tko je Iniesta kod nas? Lallana?YNWA je napisao/la:Znaci otisao Velski Xavi, Brazilski lav usko ide( Admir mora da slavi:mrgreen: ), hajde Kloppo otjeraj jos Engleskog Iniestu
A vidi ovog. I hajde ti njemu objasni šta je pritisak:

Kocka je bačena
- donCorleone1892
- Kontakt:
Jel to radi ove slike vraćen sa turneje
Valjda nije nesto ozbiljno uradio jer steta je da ne igra taman je proigrao.

Valjda nije nesto ozbiljno uradio jer steta je da ne igra taman je proigrao.
Vraćen je jer se Klopp brine za njegov uticaj oko ekipe dok je povrijeđen, tako bar Echo prenosi.
- donCorleone1892
- Kontakt:
Sakho zagondzija
Ne znam sto je uopće krenuo na turneju ionako ne moze igrat sta drugo očekivati nego da pravi piz.darije sa ostalima.

Ne znam sto je uopće krenuo na turneju ionako ne moze igrat sta drugo očekivati nego da pravi piz.darije sa ostalima.
I Joe Gomez je povrijedjen, ali je otisao na turneju. Problem je sto je Sakho izgleda previse neozbiljan, neodgovoran sta vec. Ne znam tacne informacije, ali sve mi se cini da Sakho nece jos dugo ostati u klubu. Nakon one afere sa doping kontrolom, sad ovo. Ne pomaze sebi, nikako
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Sretno Toureu u Celticu. Meni će itekako nedostajati. Mozda i najpozitivniji lik koji je ikada igrao u Liverpoolu. 

Sad i sredina izgleda dobro kad je poredis sa odbranom, il klopp zna nesto sto mi ne znamo ili se nada da nece biti povreda jer ne igra europu ali ovo stvarno izgleda zabrinjavajuce....
Ragnar ce ako se imalo pokaze imati sigurno prilicno veliku minutazu i moguce konkurenciju samo u lovrenu i matipu. Na bekovskim pozicijama u klubu imamo samo clynea ostalo nista nije ozbiljno i doraslo za neku bitniju ulogu u timu koji bi trebao imati ambicije da se bori za europu.
Treba u odbrani sad bar 2 pojacanja u to kad bi mogao jedan bek da moze pokrivati obje strane...
Moreno i willems par lijevih bekova mi se ne bi sviđao samo iz jednog razloga a to je sto su slican tip igraca, brzi i ofanzivno orijentisani al nadam se da bi jetro mogao istisnuti spanca iz tima pa mozda ode naredno ljeto.
Od zadnjeg veznog preko odbrane pa do golmana za sad nisam zadovoljan kako izgleda al ima jis vremena da se to zakrpi
Eventualna posudba Flanagana mi se ne sviđa, ja ne znam sta bi on mogao dobiti i nauciti tom posudbom a Liverpoolu sa klupe i u slucaju povreda moze biti od koristi.
Nadam se da ce ostali nauciti na sakhovim greskama i shvatiti kloppa ozbiljno, mozda se i sakho opameti i ostane u timu ne mora znaciti da ce zbog ovoga napustiti klub
Ragnar ce ako se imalo pokaze imati sigurno prilicno veliku minutazu i moguce konkurenciju samo u lovrenu i matipu. Na bekovskim pozicijama u klubu imamo samo clynea ostalo nista nije ozbiljno i doraslo za neku bitniju ulogu u timu koji bi trebao imati ambicije da se bori za europu.
Treba u odbrani sad bar 2 pojacanja u to kad bi mogao jedan bek da moze pokrivati obje strane...
Moreno i willems par lijevih bekova mi se ne bi sviđao samo iz jednog razloga a to je sto su slican tip igraca, brzi i ofanzivno orijentisani al nadam se da bi jetro mogao istisnuti spanca iz tima pa mozda ode naredno ljeto.
Od zadnjeg veznog preko odbrane pa do golmana za sad nisam zadovoljan kako izgleda al ima jis vremena da se to zakrpi
Eventualna posudba Flanagana mi se ne sviđa, ja ne znam sta bi on mogao dobiti i nauciti tom posudbom a Liverpoolu sa klupe i u slucaju povreda moze biti od koristi.
Nadam se da ce ostali nauciti na sakhovim greskama i shvatiti kloppa ozbiljno, mozda se i sakho opameti i ostane u timu ne mora znaciti da ce zbog ovoga napustiti klub
You are someone else I am still right here
- donCorleone1892
- Kontakt:
Mišljenja sam da treba prodati Bentekea a za te pare uzeti jos jednog desnog beka koji bi bio konkurencija Clynu. Dolaskom Klavana se pokazalo da smo riješili tu stopersku poziciju iako bi bilo jos bolje da tih 30m od Benteka se da na dovođenje nekog ozbiljnijeg stopera al haj..
Benteke je višak trenutno u ekipi koja ne igra Evropu te je smanjen broj utakmica, ne znam hoce li Klopp napadati kupove. Ovako imamo Sturridga, Ingsa i Origija te Firmina koji uvijek moze pokriti poziciju napadača. Ne igramo mi LP pa da trebamo imati 4 veoma dobra napadača.
Nadam se da ovim potezom Klopp nece skroz izostaviti Sakhoa iz tima jer po meni on je nas najbolji stoper, za nijansu bolji od Lovrena (ako cemo suditi po zadnjim utakmicama prosle sezone).
Benteke je višak trenutno u ekipi koja ne igra Evropu te je smanjen broj utakmica, ne znam hoce li Klopp napadati kupove. Ovako imamo Sturridga, Ingsa i Origija te Firmina koji uvijek moze pokriti poziciju napadača. Ne igramo mi LP pa da trebamo imati 4 veoma dobra napadača.
Nadam se da ovim potezom Klopp nece skroz izostaviti Sakhoa iz tima jer po meni on je nas najbolji stoper, za nijansu bolji od Lovrena (ako cemo suditi po zadnjim utakmicama prosle sezone).
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.