Fakat neznam da li nekada razmisljaju dok govore.amazing je napisao/la:Sta kaze Hurtic, ekipa koja ima igraca manje ima prednost.![]()
Hurticu ostani.
Nevjerovatno.
Fakat neznam da li nekada razmisljaju dok govore.amazing je napisao/la:Sta kaze Hurtic, ekipa koja ima igraca manje ima prednost.![]()
Hurticu ostani.
Hurtic : Nasi navijaci su pomogli Zeljeznicaru
samo ti burazBordo46 je napisao/la:ko vas ****, dabogda vas sve pobili pozzStraus1921 je napisao/la:E levatu moj, mi smo za to cupanje dobili batine itekakve, gazili su nas na tribini, pa nakon toga po ciglanama zgazili bukvalno svakog navijaca sa salom, nebitno, bio kriv ili ne. Ali dzaba ja to tebi pricam kad si saban obicniBordo46 je napisao/la:http://www.prvimagazin.com/clanak/Crna- ... -policijom
Stvarno ne znam cemu tolika paznja oko stolica, uprava zelje je to smisleno napravila. Nisu skidali stolice jer su se dogovorili da nasi plate stetu jer su znali sta ce biti. Bezveze pisete gluposti, uvijek ima cupanja i razvaljivanja sa obje strane jos je bila prva tekma nakon maja. I evo tekst gore vi strumfovi ste za primjer, mi smo jedini divljaci.
Nema se sta brinuti i mucati kad se Sloboda spomene... Neće on do tada ni bit na klupi jufkiamazing je napisao/la:Sto bosanski Allegri zamuca kad se spomenu Sloboda.Bice kmecanja i ove sezone.
Dobro je, makar nije stoljece.
Vole to oni na suho,ipak su sarajlijice stanovnici jedinog gay grada u Bosni i Hercegovini.
sevap je sirotinji udjeliti sadakuVirtu4l je napisao/la:15-20 hiljada KM od komšija za projekat Evropske Grbavice, svaka čast, treba ih dopisati na zid![]()
komšija je najpreči
Ovo sam napisao prije utakmice.Alen Škoro je napisao/la:Ne dižite bezveze tu priču kao stadion rasprodat, kao da se radi o San Siru, a ne Grbavici koja prima 7-8 hiljada ljudi.
Da Vam je stadion kako treba bilo bi hladno 20-25 hiljada danas. Mnogi navijači Sarajeva su uskraćeni da bodre svoj klub sa tribina zbog (ne)uslova na stadionu.
A mozda i Siroki!larssonche1337 je napisao/la:Oni još kontaju da su najveći klub u bih, a i zrinjski je veći od njih