PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja
Nadam se da ce i danas gurbetska zvanicna stranica izbaciti 45 slika kao i jucer, vidite staaaa su uraaaadili sa dijelom stadiona na kojem su bili gostujuci navijaci. A milina ih je bilo slusati kako kukaju i kako onaj u svijetlo plavoj majici se za glavu hvata i zove delegata da vidi one stolice nabijene po ogradi. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- lijevokrilo
- Kontakt:
ali niiiiiiismo mi kriiiiviiii stolice su se same slomileee kmeeeeeee zašto smo mi uvijek kriiiiiviii kme kme kmeeeee

kakvi glupani grob te yebo oštetili "svoj" klub za 20 hiljada maraka i kao Dinu su nešto zayebali

kakvi glupani grob te yebo oštetili "svoj" klub za 20 hiljada maraka i kao Dinu su nešto zayebali

Zadnja izmjena: lijevokrilo, dana/u 25 jul 2016, 18:52, ukupno mijenjano 1 put.
sve je laž
-
- Kontakt:
saće jedno saopštenje bordo prijatelja kako oni nisu krivi za situaciju u njemačkoj i turskoj, i da je to sve do forumašalijevokrilo je napisao/la:ali niiiiiiismo mi kriiiiviiii stolice su se same slomileee kmeeeeeee zašto smo mi uvijek kriiiiiviii kme kme kmeeeee![]()
![]()
Vrijedilo je svake marke, samo kad cujes bolni krik gurbeta kad su ovo vidjeli!
Pare svakako se trose na talove, onda bar nek plate cejf navijaca da vidimo gurbete kako skacu od muke jer im se stadion pali i lomi!

Pare svakako se trose na talove, onda bar nek plate cejf navijaca da vidimo gurbete kako skacu od muke jer im se stadion pali i lomi!

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- MocMahale444
I onda ti kazes nesto tuzlacima kad kazu sto vas nije ovaj ili onaj dovršiojoker90 je napisao/la:Vrijedilo je svake marke, samo kad cujes bolni krik gurbeta kad su ovo vidjeli!![]()

Prenose žestoke imas, aferim

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
joker90 je napisao/la:Vrijedilo je svake marke, samo kad cujes bolni krik gurbeta kad su ovo vidjeli!![]()
e ako je ovo fina gradska raya kakva li je onda ostala raya
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
-
- Kontakt:
šta će joker uhljup nemaju svoje ništa
- lijevokrilo
- Kontakt:
joker je fgr sa gorice ako niti dnao sakupljači sekundarnih sirovina zato su pokušali ogradu da iščupaju

sve je laž
Je.be mi se za njihove stolice,bio sam protivnik lomljenja,al nakon ove propagande sad mi fkt zao,al kurko ce moj naplatiti ista 

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Ja sam nakon utakmice bogatiji za par stolica, dođu jos sa sarafima, lako se montiraju. Samo ih moram prefarbati, jer nisam bijele uspio iznijeti, al ima jos derbija..larssonche1337 je napisao/la:šta će joker uhljup nemaju svoje ništa

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Mi ćemo duplo naplatiti a vi ćete još kazne od saveza popušiti
A sljedeći put vas 4 hiljade nagurati, i bacit vam kakvih dimnih i laufat jednog po jednog

A sljedeći put vas 4 hiljade nagurati, i bacit vam kakvih dimnih i laufat jednog po jednog
- lijevokrilo
- Kontakt:
Jel' ti ovo momak pored tebe u rozoj majici?joker90 je napisao/la:Ja sam nakon utakmice bogatiji za par stolica, dođu jos sa sarafima, lako se montiraju. Samo ih moram prefarbati, jer nisam bijele uspio iznijeti, al ima jos derbija..larssonche1337 je napisao/la:šta će joker uhljup nemaju svoje ništa![]()
sve je laž
-
- Kontakt:
šta će ****, to se prenosi sa generacije na generaciju, još su sličnih sebi imali u klubu 90ih
- MocMahale444
Nego imam jedno pitanje za ovo Zeljkanove insajdere! Znam da ste pronasli neko magicno sredstvo za ciscenje stolica, mislim bilo je na zvanicnoj vasoj.
http://fkzeljeznicar.ba/pronadeno-higij ... ica/19401/
O cemu je rijec? Zelim i ja ocistim ove sto sam odnio kuci, ipak su bile na peksinavom stadionu, ili ti ga arheoloskoj iskopini! Ne zelim neku gurbetsku bolest!
http://fkzeljeznicar.ba/pronadeno-higij ... ica/19401/
O cemu je rijec? Zelim i ja ocistim ove sto sam odnio kuci, ipak su bile na peksinavom stadionu, ili ti ga arheoloskoj iskopini! Ne zelim neku gurbetsku bolest!

Zadnja izmjena: joker90, dana/u 25 jul 2016, 19:20, ukupno mijenjano 1 put.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jesam se sjeb'o sadjoker90 je napisao/la:Ja sam nakon utakmice bogatiji za par stolica, dođu jos sa sarafima, lako se montiraju. Samo ih moram prefarbati, jer nisam bijele uspio iznijeti, al ima jos derbija..larssonche1337 je napisao/la:šta će joker uhljup nemaju svoje ništa![]()

Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 25 jul 2016, 19:21, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

grb sto kuca,umjesto srca
-
- Kontakt:
Vidim koliko imate para, a joker bi uzimao stolice sa drugog stadiona. Bolje da se vi fukare zovete
- lijevokrilo
- Kontakt:
Uplati sebi školovanje, ili bar kakav kurs maternjeg jezika.RedEvil je napisao/la:To cemo da vidimo,a i savez ce nas kurko kaznit,vas treba kaznit savez ako cemo realno,vi ste org.i domacini utakmice vi odg.za bezbjednost iste,tako a vam pada u vodu sva prica sto se saveza tice,a i nek nas kazne,nema tih para koje mi nemozemo platit
![]()
grob te yebo joker hladno stavi sliku svog dečka u rozoj majičici

sve je laž
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Ma vi nikada niste krivi, ni u Tuzli onda, ni sad na Grbavici, Jadna majko...RedEvil je napisao/la:To cemo da vidimo,a i savez ce nas kurko kaznit,vas treba kaznit savez ako cemo realno,vi ste org.i domacini utakmice vi odg.za bezbjednost iste,tako a vam pada u vodu sva prica sto se saveza tice,a i nek nas kazne,nema tih para koje mi nemozemo platit
![]()

Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, juka55, TylerBurey i 28 gostiju.