Besic je napisao/la:Cemu ova pozitiva?
vidjet ces za 4 kola
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Besic je napisao/la:Cemu ova pozitiva?
Znamo da imamo kvalitete više nego lani i da drugi nisu ništa bolji, a znamo koliko smo bolesni za klubom, zašto da ne, nek se neka stranica napiše i pozitivno, siti smo pljuvanja NO MORE HRAKANJEBesic je napisao/la:Cemu ova pozitiva?
Ovdje se slazem apsolutno s tobom, ne treba dizati neku euforiju tek drugo kolo , sto kazes ako budu dobro igrali atmosfera i posjeta ce doci sami od sebe. Za nedjelju ja prezadovoljan s 6-7 hiljada a u doigravanju ako budemo u borbi za titulu onda idemo preko cenera svaku tekmu.joker90 je napisao/la:Kad bude rezultata, doci ce i pozitiva, sjetite se kakvi smo bili one sezone kad smo titulu uzeli. Ovako mozete praviti euforiju i atmosferu, a dođe prvi kiks i dzabe trud, ide sve na staro. Najvazniji segment kluba, sportski, koci i tu prestaje sva filozofija i pozitiva. Kad budemo tresli Mladost DK i slicne, neces morati pisati #malistezaFKS, jer ce i oni sami biti svjesni toga, ovako opet pravimo od sebe galaktikose, a onda najcesce slijedi bolno prizemljenje.
To ti kazem brate, lupi Svinjski qrcem po celu u nedjelju i eto pozitive, nece niko morati nista pokretati na silu. Onda ti ide prelagan raspored kada bi uz podrsku navijaca mogli uvezati perverznu seriju i izbiti na vrh tabele, a onda znas nas i euforiju.bordobijeli je napisao/la:Ovdje se slazem apsolutno s tobom, ne treba dizati neku euforiju tek drugo kolo , sto kazes ako budu dobro igrali atmosfera i posjeta ce doci sami od sebe. Za nedjelju ja prezadovoljan s 6-7 hiljada a u doigravanju ako budemo u borbi za titulu onda idemo preko cenera svaku tekmu.joker90 je napisao/la:Kad bude rezultata, doci ce i pozitiva, sjetite se kakvi smo bili one sezone kad smo titulu uzeli. Ovako mozete praviti euforiju i atmosferu, a dođe prvi kiks i dzabe trud, ide sve na staro. Najvazniji segment kluba, sportski, koci i tu prestaje sva filozofija i pozitiva. Kad budemo tresli Mladost DK i slicne, neces morati pisati #malistezaFKS, jer ce i oni sami biti svjesni toga, ovako opet pravimo od sebe galaktikose, a onda najcesce slijedi bolno prizemljenje.

Neko ko zna to raditi, ovaj klip treba dopuniti novijim snimcima, iz sezone kad smo sad titulu uzeli, onaj gol Saida i slicno. To bi bio najmocniji video na svijetu za svakog pitara.benko21 je napisao/la:
ja se uvijek najezim i rasplacem kada gledam ovaj klip
to bi bilo prejako da neko ubaci nove detalje onaj slalom Saida i naravno titulu kad smo uzelijoker90 je napisao/la:Neko ko zna to raditi, ovaj klip treba dopuniti novijim snimcima, iz sezone kad smo sad titulu uzeli, onaj gol Saida i slicno. To bi bio najmocniji video na svijetu za svakog pitara.benko21 je napisao/la:
ja se uvijek najezim i rasplacem kada gledam ovaj klipAko ima neko ovdje ko zna, bujrum!
To je debri "Mato Jajalo" , kup:Ddaljinski je napisao/la:Dobar dio nasih ( necu da kažem navijaća več simpatizera) se olako zgražava na sve ovo što se dešavalo dole.
Da li vođeni novinarskim floskulama ili medijskom hajkom ali mislim da se malo pretjeruje u tom sažaljavanju komšija.
Oni kakvi su, njih treba gaziti gdje god da ih sretnemo i sve njihovo rušiti. Jer koliko god da smo mi zli i loši oni su prema nama i našem 5x gori.
Ali nemožeš ti to objasniti ljudima koji ne žele da im se obajsni.
Evo Vam samo jedan primjer, derbi prije 2 god (nemogu se tačno sjeiti datuma) Ekipa HZ izbjegava muriju, cijelom trasom od parka do Grbavice, u jednom dijelu Grbavice (Iza Shopinga) bez i jednog pripadnika MUPA nailazimo na grupu od 20-tak momaka TM (stariji momci)
Bili smo min 5 x brojniji i bili su posluženi kao meza na tanjiru (ljudi su umrli u tom treenutku od straha a vidjelo im se to i na licima) da bi samo hladno prošli pored njih. Naravno par momaka koji su i sada na celu sjevera su insistirali da se samo nastavi prema stadionu i smirili par usijanih glava. To je naš kodeks to su HZ. A ko misli da bi bilo isto da je bila obrnuta situacija grdno se vara.
Rušili su i oni 100 puta i jug AFH i sve što ih podsječa na FKS.
Da Bogda se mi jos 3 x sreli
[youtube][/youtube]zlo87 je napisao/la:da hoce izac negdje utakmica da je pogledam fino, dva dana treba..
e to brate moj!!!Memara je napisao/la:[youtube][/youtube]zlo87 je napisao/la:da hoce izac negdje utakmica da je pogledam fino, dva dana treba..
jurisicduska je napisao/la:FK Sarajevo možda prolazi kroz jedan tranzicijski period, borimo se sa dosta vjetrenjača, udaramo glavom u razne zidove, možda smo nervozniji nego ikad i nikad sa manje ambicija nismo ušli u sezonu.
Molim vas sve da se okrenete i pogledate u ogledalo, vidite čovjeka koji iskreno voli klub i želi mu sve najbolje. Navijači su tu da podrže klub i kad je dobro i kad je loše. Upravu ćemo ostaviti po strani, borit će se momci na tribinama s njima, i izboriti.
Želim reći ova ekipa momaka predvođena Duljevićem Benkom Sarićem pa do onih najmlađih Mihojevića Kadušića zaslužuju podršku, jednostavno prvi put imamo ekipu bez alkoholičara, klandžija bar u većem obimu. Momci dišu za klub i sve ovo preživljavaju ko i mi. Mi moramo stati na njihovu stranu jednostavno moramo. Podrška navijača ne smije izostati ove sezone. Pokažimo da smo vjetar u leđa tim momcima. Imamo drugu najmlađu ekipu u ligi, naša podrška će doprinijeti njihovoj igri, ne trebamo ih sputavati, psovati, krenimo samo od sebe, promijenimo svijest jednom kolegi s tribine, a to je da smo mi i igrači važniji od bilo kakve uprave, rezultat je ono što će biti upisano u historiji kluba. Nisam se nadao ali mogu reći da smo kvalitetni da možemo do trofeja, ali svi skupa mi i oni. Za Sarajevo i za bolje sutra. Moramo svi ko jedan biti, među nama ne smije postojati zle krvi, možemo se ne slagati. Ali ista nas ljubav veže i moramo zajedno nastupati, jer sebi smo najpreči, ne dozvolite da nam klub ponižava bilo ko.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.