FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nismo mi uopće igrali grubo, samo smo pokazali, Advan prije svih, da nema više unošenja u lice našim igračima.
Ne treba nesportski udarati nikog ali svima treba dati do znanja da su svi za jednog. Samo se treba znati kontrolisati da ne bi neki nepotrebni crveni pao.
Ne treba nesportski udarati nikog ali svima treba dati do znanja da su svi za jednog. Samo se treba znati kontrolisati da ne bi neki nepotrebni crveni pao.
[youtube][/youtube]
4 godine
4 godine
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Onakav stav je bio itekako potreban.Zajednistvo.Zelja za uspjehom.I kako sada ne podrzati te momke bez obzira ko se nalazio u upravi,ko sjedio na klupi.hilmo je napisao/la:Nismo mi uopće igrali grubo, samo smo pokazali, Advan prije svih, da nema više unošenja u lice našim igračima.
Jer ja gledam i hocu da gledam onih 11 ratnika na terenu koji mi donose i radost i tugu,ne usminkanu "gospodu" u lozama.Boli me k.urac za njih.
Zato ce onih 11 uvijek imati moju podrsku bez obzira na druge stvari,sve dok vidim da srcem igraju za onaj grb na dresu,za svetinju.
Zato necu i ne mogu da prihvatim i da se slozim sa bilo kim,da mi je brat rodeni,ko ce ismijavati Rustemovica,Duljevica ili bilo kojeg drugog igraca NASEG KLUBA.
Zelim da oni osjete da su cijenjeni,da imaju podrsku,da ih navijaci vole,tek onda mozemo od tih istih igraca ocekivati da budu jos bolji.I bice,siguran sam....
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
Ipak su to sad naša djeca koja vole klub naspram njihovih plaćenika 
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Pantelija je napisao/la:Ipak su to sad naša djeca koja vole klub naspram njihovih plaćenika
Placenici koji su slabo i neredovno placeni i tu je velika razlika.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Dajte ba, necemo se sluziti njihovim idotizmima. Imamo ekipu, slozni su, super. I kad jesu i kad nisu, to je nasa i samo nasa stvar. Hilmo gore napisa da nemamo losiji strucni stab od ostalih, Hilmo dragi drzi se ti brisanja postova, mi covjece nemamo strucni stab. I pravo mi je krivo zbog ove ekipe, ovih igraca, da je tako.Pantelija je napisao/la:Ipak su to sad naša djeca koja vole klub naspram njihovih plaćenika
Momci bi bili odlicni da imaju struku iza sebe, ovako idem na Kosevo protiv Zrinjskog, i prvi put nemam onaj osjecaj da sam siguran u pobjedu na Kosevu.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
http://sportsport.ba/bh_fudbal/cetvoric ... anu/201494
Prema statistici portala InStat Scout, četvorica bh. fudbalera našli su se među 19 najboljih igrača za četiri balkanske lige za sezonu 2015/2016.
I
nače, InStat Scout je platforma preko koje se prate fudbaleri i koja daje sve statističke podatke o njihovom individualnom učinku.

Prema statistici portala InStat Scout, četvorica bh. fudbalera našli su se među 19 najboljih igrača za četiri balkanske lige za sezonu 2015/2016.
I
nače, InStat Scout je platforma preko koje se prate fudbaleri i koja daje sve statističke podatke o njihovom individualnom učinku.

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
PiazzaGrande
InStat je odlična platforma za trenere, naši iz Zrinje su postali njihovi klijenti prije cca. pola godine a još im je Široki klijent iz naše zemlje te Dinamo i Rijeka iz CRO i Vojvodina i Partizan iz SRB...Analiza timova i svakog igrača ponaosob i još mnogo dobrih stvari...Prava stvar...miky_hz je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/cetvoric ... anu/201494
I
Volim te bola'!
Mogo bi Projekat bit onaj stari. Šta vi mislite?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Superkup - 1996/1997
amorovski je napisao/la:Mogo bi Projekat bit onaj stari. Šta vi mislite?
ako se dozove sto da ne ako se posveti fudbalu maximalno ako mu ovo nije motiv vise **** ga onda mu je mjera celik i olimpic
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Pa vratio se uzlaznom putanjom jos pri kraju prosle sezone, samo je nastavio gdje je stao. Druga je stvar sto mi to ne vidimo objektivno zbog dobro poznate situacijeamorovski je napisao/la:Mogo bi Projekat bit onaj stari. Šta vi mislite?
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
mislim da mu trebamo dat podrsku, derbi je odigrao vrhunski. Pogrijesio je, pao je pod uticaj mahale, bolje i za nas i za njeg da zaboravimo to sve. I da ga ne zovemo vise projekat i slicno, treba njemu to.amorovski je napisao/la:Mogo bi Projekat bit onaj stari. Šta vi mislite?
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Bas zato i govorim. Momak je derbi fino odigro. Ako ovako nastavi moze se vratit na staro aBd..Bosniacum Lilium je napisao/la:Pa vratio se uzlaznom putanjom jos pri kraju prosle sezone, samo je nastavio gdje je stao. Druga je stvar sto mi to ne vidimo objektivno zbog dobro poznate situacijeamorovski je napisao/la:Mogo bi Projekat bit onaj stari. Šta vi mislite?
@rule valjda se dozvao i vrijedno poceo radit. Nekako mi sve mirise na to.
Uz njega bih odbranu pohvalio, tacnije stoperski par Novakovic-Balic. Ne djeluju mi lose nimalo. Dalo bi se to uigrat samo ako nastave ovako. Nije valjda derbi bio samo bljesak pa kasnije da se izgube. PRVI CU SE JAVNO IZVINUT NOVAKOVICU JER SAM BIO PROTIV NJEGA I NJEGOVOG DOVODJENJA.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Superkup - 1996/1997
Superkup - 1996/1997
uskoro se ocekuje da uprava zavrsi posao za Tonija Tipurica!
Kupljena godisnja! Daj Zrinjski da vidimo kako stojimo u odnosu na prvaka. 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Jovic, Popovic i Kouadio novi igraci Zrinjskog ubrzo 
ovo standardan bio u zlatnim moravcima??
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
mi uopšte nemamo stručni štab drug, mi imamo štabhilmo je napisao/la:Ono što je najbitnije nemamo najgori kadar u ligi niti imamo najslabiji stručni šab, a kroz neke priče dalo se zaključiti da je upravo tako. Mnogo negativnih stvari se proširilo među rajom da kada s nekim na ulici pročaš stekneš dojam da smo najgori a to uopće nike tako.
Nije nam sve med i mlijeko i ne treba ga tako predstavljati, ali isto tako nije sve ni crno. Čak šta više, bliže je medu i mlijeku.
U plasiranju loše atmosfere veoma važnu ulogu igraju i pojedini mediji koji potenciraju neke stvari samo kada smo mi u pitanju.
Treba upozoravati na greške ali isto i isticati ono što je dobro.
oni struku u prolazu nisu sreli
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Leon Benko nije produzio ugovor i danas je otisao sa drugom postavom u Travnik sa Kadusicem i Radovcem. HURTICU ODLAZI, UPRAVA NAPOLJE
- saskend444
- Kontakt:
Nema potrebe širiti dezinformacije i unositi nemir. U Travnik su otišli igrači koji su manje igrali protiv komšija.zlo87 je napisao/la:Leon Benko nije produzio ugovor i danas je otisao sa drugom postavom u Travnik sa Kadusicem i Radovcem. HURTICU ODLAZI, UPRAVA NAPOLJE
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.