Android je napisao/la:[KLUPSKO RUKOVODSTVO] Nova skupština i Upravni odbor do kraja kolovoza
Izbor novog saziva Skupštine i Upravnog odbora Nogometnog kluba Široki Brijeg bit će obavljen najkasnije do 31. kolovoza, zaključeno je na sastanku UO-a. Točan nadnevak održavanja Skupštine bit će preciziran naknadno.
NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Zbog tebe jutrom budim se,pjevam uvijek do zadnje i kad ti ime spomenem znaj da zivim za tebe...
- siroki1991
- Kontakt:
Uzmi u obzir da smo igrali s igracem manje skoro cijelu utakmicu, a da je vitez iz jedine prilike zabio i da smo odlicno stajali na terenu do 75.min , ivankovic i sesar odigrali fantasticno, da je karacic radio zamjene ranije izdrzali bi do kraja.ForzeNord je napisao/la:Prikazanom igrom nikako ne mozes biti zadovoljan, tj mozes ako je cilj 7.-8. mjesto na tablici.siroki1991 je napisao/la:Mozemo biti zadovoljni prikazanom igrom i borbenoscu. Jos jednom se vidjela sva besmislenost sustava 4-2-3-1 u levatskim ligama, prelaskom na 4-4-1 smo zaigrali puno bolje , a krstanovicu bi drugi napadac puno koristio. To mogu odigrati wagner ili baraban.
Vjerojatno bi pobijedili da smo imali svih 11 na terenu, ali to ne drzi vodu. Igramo kuci sa 3 vezna i opet Pandza mora iznositi loptu i davati neke lose pasove kroz pola terena i trener to sve vidi i tolerira svih 90 minuta.
Druga stvar, opet sa ta 3 vezna, cemu li samo oni sluze? Branimo se od viteza kuci? Napadač usamljen, lijeva strana (Crnov) ne postoji, Baraban i Dino rade nešto ali šta mogu kad opet fali igrača da završe to sve.
Ako opet bude igrao sa 3 vezna i na krilima Crnov - Baraban,a Krstanovi sam u napadu, Sloboda ima sigurna 3 boda.
Karačić trenutno ne odstupa puno od Muse, slicni igraci, slicna igra, samo malo borbeniji, ali to nista ne znaci.
Stavi Crnova na klupu i ostale alibi igrače i daj šansu Menalu, Bariću....![]()
![]()
U svemu ostalom se slazem, krstanovic se previse trosi, oduzima lopte, prenosi, prima duge lopte, pa mu fali snage u zavrsnici, lakse bi mu bilo da igramo s 2 napadaca, a u vezi smo ionako pretrpani igracima
Lazirat teroristicki napad nema nam drugesb1996 je napisao/la:Boze nam pomozi 10.08. da ne bude velika razvaljotka na terenu... Dosta nam samo ona na tribinama...
Zašto sada šutite zašto ne dignete glas da nije bilo njih nebi bilo niti vas! Šantić,Jelić.
Samo cu rec da uhljebizam i totalni amaterizam, pa rekao bih i totalitarizam, koji se desava u kancelarijama naseg kluba vec godinama, sada dolazi na naplatu i to zestoko. U strmoglavom smo padu, a tesko je uopce nazrijeti kraj. **** ga, bez razvijanja neke normalne sportske i strukturne strategije dugorocno ne moze. A toga kod nas nema, radi se stihijski. Zapravo ne radi se nikako, u tome i je problem. Mislim na kancelarijski dio ljudi, ilitiga oni na platnoj listi a nisu igraci. Igracima nista ne zamjeram.
Brijeg stoji, plav i visok, susjed neba.
Kakva je ovo smijurija ?! Šta je ovo ?! Prvo skupština trebala biti 01.07., pa krajem 7 mjeseca, sada krajem 8 mjeseca !? Pa gdje to ima ? Po ovome izgleda da je istina ono što se priča da naš glavni sponzor želi da iziđe iz kluba a nema baš zainteresiranih da uđu u klub. Mostarski političari stali iza Zrinjskog dok naši lokalni ne žele ni blizu a kad su se titule osvajale onda su se "busali" raznim sloganima (Široki uvijek na 1 mjestu, isl.). Pod HITNO smanjiti ugovore Crnovu i Pandži, ako ne žele poslati ih U Branitelj pa neka se dolje šetuckaju po terenu, dosta vas je više bilo, pa ovoga Crnova se čeka da proigra kao da je Ronaldo. Ako se nešto unrzo ne promjeni čeka nas sudbina kluba iz susjedne dvorane koji isto ovako čeka mjesecima novu upravu !?!?
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost. (A.B.ŠIMIĆ)
Svima su smanjeni ugovori zbog ispadanja iz EL i to ne malo.jozo121 je napisao/la:Kakva je ovo smijurija ?! Šta je ovo ?! Prvo skupština trebala biti 01.07., pa krajem 7 mjeseca, sada krajem 8 mjeseca !? Pa gdje to ima ? Po ovome izgleda da je istina ono što se priča da naš glavni sponzor želi da iziđe iz kluba a nema baš zainteresiranih da uđu u klub. Mostarski političari stali iza Zrinjskog dok naši lokalni ne žele ni blizu a kad su se titule osvajale onda su se "busali" raznim sloganima (Široki uvijek na 1 mjestu, isl.). Pod HITNO smanjiti ugovore Crnovu i Pandži, ako ne žele poslati ih U Branitelj pa neka se dolje šetuckaju po terenu, dosta vas je više bilo, pa ovoga Crnova se čeka da proigra kao da je Ronaldo. Ako se nešto unrzo ne promjeni čeka nas sudbina kluba iz susjedne dvorane koji isto ovako čeka mjesecima novu upravu !?!?
Široki . Brate samo Široki!
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Takve kazne su po meni pogrešne, ne može isto biti kriv Menalo ili Stipe koji imaju mizerne ugovore u odnosu na ove "zvijezde" Crnova ili Pandžu.
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost. (A.B.ŠIMIĆ)
maxmore je napisao/la:Svima su smanjeni ugovori zbog ispadanja iz EL i to ne malo.jozo121 je napisao/la:Kakva je ovo smijurija ?! Šta je ovo ?! Prvo skupština trebala biti 01.07., pa krajem 7 mjeseca, sada krajem 8 mjeseca !? Pa gdje to ima ? Po ovome izgleda da je istina ono što se priča da naš glavni sponzor želi da iziđe iz kluba a nema baš zainteresiranih da uđu u klub. Mostarski političari stali iza Zrinjskog dok naši lokalni ne žele ni blizu a kad su se titule osvajale onda su se "busali" raznim sloganima (Široki uvijek na 1 mjestu, isl.). Pod HITNO smanjiti ugovore Crnovu i Pandži, ako ne žele poslati ih U Branitelj pa neka se dolje šetuckaju po terenu, dosta vas je više bilo, pa ovoga Crnova se čeka da proigra kao da je Ronaldo. Ako se nešto unrzo ne promjeni čeka nas sudbina kluba iz susjedne dvorane koji isto ovako čeka mjesecima novu upravu !?!?
Jos jedan u nizu odlicnih poteza uprave
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Crnovu,Pandzi i takima dat nek imaju za kruva,pa bi vidio onda kako bi proigrali.Ne zivi se od proslosti,dzaba Pandzi sto je nekad igro za reprezentaciju,dzaba Crnovu sto je bio najbolji igrac zrinskog,kad obojica igraju ko pick.e.
Zbog tebe jutrom budim se,pjevam uvijek do zadnje i kad ti ime spomenem znaj da zivim za tebe...
Obrana nam je stvarno tragikomicna. Kada se samo sjetim koliko sam se nadao Katanecu, i ode covjek u Zrinjski. Nikad losiju obranu nismo imali. Majkemi i Vitez proigrao otkad nam vratio Brekala. Neznam. Stvarno šteta u kojem smjeru ide sport u Širokom Brijegu. Stvarno steta. Od kosarke koja je spala na prezivljavanje, do nogometa koji tone brzinom svjetlosti.
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.
E ajmo narode pokrenimo se a ne samo pricat ovako... Uplatit malo na racune klubova kao npr Grobari za Partizan... Marka pa marka pa koliko god skupimo dobro je
- Pantarei79
- Kontakt:
Ma sta cu uplatit dok je Bevanda i ekipa u klubusb1996 je napisao/la:E ajmo narode pokrenimo se a ne samo pricat ovako... Uplatit malo na racune klubova kao npr Grobari za Partizan... Marka pa marka pa koliko god skupimo dobro je
Čovjek ima pravo na drugog čovjeka gledati svisoka, samo ako mu pomaže da ustane.
G. Marquez
G. Marquez
- KingJamesMVP
- Kontakt:
ja sam čuo da je kao u klubu i da nam slijede opasni problemi ako se brzo nešto ne promijeni
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
- Evolve
- Kontakt:
Mislim da ti fali koja rijec u postuKingJamesMVP je napisao/la:ja sam čuo da je kao u klubu i da nam slijede opasni problemi ako se brzo nešto ne promijeni
NK Široki Brijeg
Nikad oni nas na tribinama nisu razvaljivali niti će, a nisu ni na terenu ako nije bilo dirigiranosb1996 je napisao/la:Boze nam pomozi 10.08. da ne bude velika razvaljotka na terenu... Dosta nam samo ona na tribinama...
Realno,na tribinama jesmo,ali to je razumljivoljutinar je napisao/la:Nikad oni nas na tribinama nisu razvaljivali niti će, a nisu ni na terenu ako nije bilo dirigiranosb1996 je napisao/la:Boze nam pomozi 10.08. da ne bude velika razvaljotka na terenu... Dosta nam samo ona na tribinama...
Drago mi je kada netko normalno odgovori to poštujem i cijenim zato ću i ja tebi odgovoriti. Kada se uključe svi vaši realno jeste, ali to se dogodi samo ako je aktivan rezultat za vas ili neki trenutak na koji svi vaši znaju reagirati dok je Širokobriježanima to ispod časti. Navijači su vas znali nadglasavati i u Mostaru (posebice onda kada su bili dole uz teren, nerealno je očekivati da drugačije bude kada su gore) a na Pecari da ne govorim, vaših uvijek ima više ali osim u trenutcima euforije ne navija vas ni 25%. Pozdrav4040deuce je napisao/la:Realno,na tribinama jesmo,ali to je razumljivoljutinar je napisao/la:Nikad oni nas na tribinama nisu razvaljivali niti će, a nisu ni na terenu ako nije bilo dirigiranosb1996 je napisao/la:Boze nam pomozi 10.08. da ne bude velika razvaljotka na terenu... Dosta nam samo ona na tribinama...
@ljutinar u nas niko osim Škripara ne navija, ja znam nekad počmem pjevat za Škriparima, vidim svi oko mene šute i prestanem i ja. I normalno da nas mogu nadglasat kad u njih svi navijaju a u nas samo Škripari. I nije istina samo da navijaju kad je aktivan rezultat, pa nekoliko preokreta su nam pravili kad gube 2:0 pjesmom igraj do kraja...
Ne navija niko osim Škripara jer su svi pizd.e,nasih ljudi stid je ustat i podrzat svoj klub,pridruzit se Škriparima u navijanjuGalion je napisao/la:@ljutinar u nas niko osim Škripara ne navija, ja znam nekad počmem pjevat za Škriparima, vidim svi oko mene šute i prestanem i ja. I normalno da nas mogu nadglasat kad u njih svi navijaju a u nas samo Škripari. I nije istina samo da navijaju kad je aktivan rezultat, pa nekoliko preokreta su nam pravili kad gube 2:0 pjesmom igraj do kraja...
Želim upoznati sportsku javnost da mi je istekao peti četverogodišnji mandat na dužnosti predsjednika Upravnog odbora Nogometnog kluba Široki Brijeg. Sigurno vam je poznato da sam prije tri godine zbog osobnih problema, u kojima se i sada nalazim, bio podnio ostavku na ovu dužnost, ali pošto nitko nije želio preuzeti vodstvo kluba kao predsjednik ostao sam, u interesu kluba, do kraja ovog mandata.
Koristim ovu prigodu zahvaliti se svima koji ste na bilo koji način doprinijeli razvoju NK Široki Brijeg. Posebno se zahvaljujem svim našim sponzorima na čelu s glavnim sponzorom širokobriješkom tvrtkom „Mepas“ i našim vjernim navijačima predvođenim navijačkom skupinom „Škripari“. Možemo biti ponosni na ono što smo zajedno napravili u proteklih dvadeset godina.
U jednome malom gradu stvorili smo veliki sportski brend i kao takvi smo sve ove godine parirali financijski moćnijim i sportskom tradicijom puno bogatijim sredinama. Odgojili smo generacije i generacije mladih ljudi, s uspjehom promovirali ime Širokog Brijega širokom Europe. Ostvarili smo jako dobre rezultate, a moglo bi se reći i odlične za jednu ovako malu sredinu. Sportski rezultati bili bi i još bolji da se velika sredstva proteklih godina nisu ulagala u infrastrukturu – nogometni stadion „Pecara“ i nogometni kamp „Musa-Karačić“. No, dragi prijatelji, trebamo znati da su sportski rezultati statistički dio povijesti kluba, a sportska infrastruktura nešto što ostaje na korištenje budućim generacijama.
Pozivam ovom prigodom sve one koji misle da znaju i mogu bolje da se uključe sada u novu upravu NK Široki Brijeg kako bi unaprijedili rad kluba u svim segmentima. Također da naprave puno bolju momčad, jer više nema značajnih ulaganja u infrastrukturu. I da vide koja je razlika raditi u klubu i osiguravati sredstva za funkcioniranje kluba u odnosu na priču o svemu tome sa strane, iz jedne druge perspektive.
Uvjeren sam da će naši gospodarstvenici koji žive i privređuju u Širokom Brijegu, a koji su i do sada sudjelovali u radu kluba, zajedno s političkim predstavnicima na svim razinama vlasti vrlo brzo izabrati novi Upravni odbor NK Široki Brijeg i novog predsjednika kluba te unaprijediti rad NK Široki Brijeg u svakom pogledu.
ZLATAN MIJO JELIĆ
Koristim ovu prigodu zahvaliti se svima koji ste na bilo koji način doprinijeli razvoju NK Široki Brijeg. Posebno se zahvaljujem svim našim sponzorima na čelu s glavnim sponzorom širokobriješkom tvrtkom „Mepas“ i našim vjernim navijačima predvođenim navijačkom skupinom „Škripari“. Možemo biti ponosni na ono što smo zajedno napravili u proteklih dvadeset godina.
U jednome malom gradu stvorili smo veliki sportski brend i kao takvi smo sve ove godine parirali financijski moćnijim i sportskom tradicijom puno bogatijim sredinama. Odgojili smo generacije i generacije mladih ljudi, s uspjehom promovirali ime Širokog Brijega širokom Europe. Ostvarili smo jako dobre rezultate, a moglo bi se reći i odlične za jednu ovako malu sredinu. Sportski rezultati bili bi i još bolji da se velika sredstva proteklih godina nisu ulagala u infrastrukturu – nogometni stadion „Pecara“ i nogometni kamp „Musa-Karačić“. No, dragi prijatelji, trebamo znati da su sportski rezultati statistički dio povijesti kluba, a sportska infrastruktura nešto što ostaje na korištenje budućim generacijama.
Pozivam ovom prigodom sve one koji misle da znaju i mogu bolje da se uključe sada u novu upravu NK Široki Brijeg kako bi unaprijedili rad kluba u svim segmentima. Također da naprave puno bolju momčad, jer više nema značajnih ulaganja u infrastrukturu. I da vide koja je razlika raditi u klubu i osiguravati sredstva za funkcioniranje kluba u odnosu na priču o svemu tome sa strane, iz jedne druge perspektive.
Uvjeren sam da će naši gospodarstvenici koji žive i privređuju u Širokom Brijegu, a koji su i do sada sudjelovali u radu kluba, zajedno s političkim predstavnicima na svim razinama vlasti vrlo brzo izabrati novi Upravni odbor NK Široki Brijeg i novog predsjednika kluba te unaprijediti rad NK Široki Brijeg u svakom pogledu.
ZLATAN MIJO JELIĆ