Zenske selekcije
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
-
ljubiteljsporta
- Kontakt:
Re: Zenske selekcije
Imaju li gdje kakav streem sa ovog EP za nas koji nismo iz Sarajeva ???
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Re: RE: Re: Zenske selekcije
To sam htjeo pitati, ne u još u sarajevo.ljubiteljsporta je napisao/la:Imaju li gdje kakav streem sa ovog EP za nas koji nismo iz Sarajeva ???
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Dobili smo finkinje 2 razlike. Prvih 15 minuta smo totalno dominirali, napravili smo 15ak razlike, da bi pred kraj poluvremena finkinje malo smanjile. Prvih 5 minuta drugog poluvremena sam propustio. Kad sam ušao u dvoranu već je bio egal rezultat. One su uglavnom samo sutale iz vana dok smo mi maltene samo u reketu pogadjali. Na kraju je miselic presudila sa 2 trojke i donijela nam pobjedu. Tokom utakmice nas je naravno nosila melisa. Mada mi je ona dosta tromo i umorno izgledala. Ne znam jesu li to posljedice u20 prvenstva. U timu vlada koliko se može vidjeti super atmosfera. Cure se bore, navijaju, grle se, skaču kod svakog poena. Stvarno lijepo vidjeti, mogu biti primjer mnogima.
jel bilo puno raje?dino-92 je napisao/la:Dobili smo finkinje 2 razlike. Prvih 15 minuta smo totalno dominirali, napravili smo 15ak razlike, da bi pred kraj poluvremena finkinje malo smanjile. Prvih 5 minuta drugog poluvremena sam propustio. Kad sam ušao u dvoranu već je bio egal rezultat. One su uglavnom samo sutale iz vana dok smo mi maltene samo u reketu pogadjali. Na kraju je miselic presudila sa 2 trojke i donijela nam pobjedu. Tokom utakmice nas je naravno nosila melisa. Mada mi je ona dosta tromo i umorno izgledala. Ne znam jesu li to posljedice u20 prvenstva. U timu vlada koliko se može vidjeti super atmosfera. Cure se bore, navijaju, grle se, skaču kod svakog poena. Stvarno lijepo vidjeti, mogu biti primjer mnogima.
nema potpisa
da je a divizija pa i nekako...
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Pa ti prati onda neku repku u a diviziji a nas pusti svih ti da uživamo.baglama je napisao/la:da je a divizija pa i nekako...
Ako se oduzmu ove druge ekipe sto su gledale, npr makedonke za nas navijale, naša u16..., onda je odprilike pola dvorane bilo puno.
-
ljubiteljsporta
- Kontakt:
Zar j stvarno moguće da nikakava streema nema sa ovih utakmica. Nije sada stvar nas koji nismo iz Sarajeva, već je stvar u tome da možda u Estoniji, Portugalu, Islandu....ima isto ovako ljubitelja košarke kao nas. I ljudi žele gledati al ne mogu. I šta da pomsile "o dalekoj zemlji Bosni". To ti ga je zemlja u kamenom dobu, neznaju oni ni šta je internet !!!!!
A mi kao ono "pizdimo" ako streem na you tubu nije dobar. Ko smo mi ??? Pećinski ljudi da se bune ??? Ko nam daje za pravo ???
A mi kao ono "pizdimo" ako streem na you tubu nije dobar. Ko smo mi ??? Pećinski ljudi da se bune ??? Ko nam daje za pravo ???
Za b diviziju skoro nikad nema prenosa. Ovo u grčkoj nedavno je bila iznimka. Lijepo bi bilo naravno, ali ja se ne sjećam baš prenosa iz b divizija, a dugo pratim ova prvenstva.
Bravo cure. Sretno dalje. Ponosna sam na sve, pogotovo na svoju Sandru. 
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
fina partija naših u drugom poluvremenu, bilo je u 3-4 minute baš ono ratatatatata, mislim mišelić i melisa po dvije vezane trojke
koliko sam upratio nije nam baš rotacija nešto jaka, 7 igračica iznosi sve ovo. jel tri prvoplasirane idu u A?
ona desetka mišelić ima fine fizikalije, mogla bi postati solidna igracica.
sutra protiv islanda u pola 7
nema potpisa
Sandra ti je imala jedan odličan potez, prodor, roling i polaganjeBaDa12 je napisao/la:Bravo cure. Sretno dalje. Ponosna sam na sve, pogotovo na svoju Sandru.
a ušla joj je i jedna trica sa parkinga od tablu
nema potpisa
Prvo ja ne znam sta ovi pisu sa fibe ali djevojka se zove Milina Mišeljić, članica je prvaka Slovenije Celja i već igra za njihov prvi tim. A bice jako dobra igracica ne sumnjam, jer ima samopuzdanje ne odustaje i kada je ne ide, a to je jedan od velikih preduslova za uspjeti.Admir_Sa je napisao/la:fina partija naših u drugom poluvremenu, bilo je u 3-4 minute baš ono ratatatatata, mislim mišelić i melisa po dvije vezane trojkekoliko sam upratio nije nam baš rotacija nešto jaka, 7 igračica iznosi sve ovo. jel tri prvoplasirane idu u A?
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
Ima ona čitav arsenal poteza. Neskromno kažem da je poneki i od mene naučila.Admir_Sa je napisao/la:Sandra ti je imala jedan odličan potez, prodor, roling i polaganjeBaDa12 je napisao/la:Bravo cure. Sretno dalje. Ponosna sam na sve, pogotovo na svoju Sandru.![]()
a ušla joj je i jedna trica sa parkinga od tablu
Hvala na info. Nažalost ne mogu prisustvovati ovim utakmicama...
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
S obzirom da slabije pratim zensku kosarku, koja reprezentacija je otprilike najjaca, imamo li realne sanse za A diviziju?
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Mi smo glavni kandidat za prvo mjesto.Federer17 je napisao/la:S obzirom da slabije pratim zensku kosarku, koja reprezentacija je otprilike najjaca, imamo li realne sanse za A diviziju?
Potpuna kontrola utakmice protiv islanda
miseljic fenomenalna, mislim da je bila blizo triple dabla. Sutra bi se ove glavne trebale odmoriti protiv rumunki
nema potpisa
sutra 1/4 finale protiv Poljakinja. trebalo bi doci što više raje jer se vidi veće samopouzdanje kod cura kada se navija. Koliko ide u A diviziju, jel tri ekipe? Melisa ima pravo igrati i sljedeće godine za U18
nema potpisa
3, ekipe, znaci jos 2 pobjede do divizije a
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Sutra sam u dvorani aBd. Jedva čekam da vidim ove djevojke na dijelu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.