A hz da ubiju nekog ovi po forumu bi pisali kako doniraju krv

Pomoz Bog i tebi brateuNbx je napisao/la:Selam alejč raspale komunjare, saće nova pjesma Hordi pa se pripremite da je prepjevate.
Nece osvojit nista u Slobodijoker90 je napisao/la:Subic vrijedi 600k prema TM-u, mora se ovo smanjiti bar za pola zbog prelaska iz velikog tima kao Partizan, u mali tim iz nase lige. Nije osvojio nista u Borcu, nista nije osvojio u Partizanu, dalje ne moramo..
PL prepucavanjaTristan je napisao/la:Koga lazete za Subiceve trofeje?![]()
Tristan je napisao/la:Koga lazete za Subiceve trofeje?![]()
Nema veze dok god je Dine koji će da ugasi horde zla, sarajevski šošoni neće biti ispred nas. Naprijed Dino **** horde maleneesprit24 je napisao/la:Nece osvojit nista u Slobodijoker90 je napisao/la:Subic vrijedi 600k prema TM-u, mora se ovo smanjiti bar za pola zbog prelaska iz velikog tima kao Partizan, u mali tim iz nase lige. Nije osvojio nista u Borcu, nista nije osvojio u Partizanu, dalje ne moramo..![]()
![]()
larssonche1337 je napisao/la:Čuj osvajač kupa rs, to nešto ko ono kad je franto ubjeđivao da imaju trofej u yu
To Dinin pijun napisao 5 puta i odmah najbolji bek lige. Ja ti garantujem da nije bolji od Husica iz Zelje, a Subic dvije klase ispred.jurisicduska je napisao/la:? $ ".
Samire ne znam što se smiješ Almir Bekić je najbolji bek lige.
sisoje zaboravio zatvoriti tor sa kozama prije spavanja, pa se razletile po forumu. nego dje mi je onaj moj sin, ne javlja se od sinocMocMahale444 je napisao/la:Sta je ovo na temi zemberek vas ****.
Suti kmetu i placaj 10 KM kartu sisatom amerikancu!TzXHc je napisao/la: Nema veze dok god je Dine koji će da ugasi horde zla, sarajevski šošoni neće biti ispred nas. Naprijed Dino **** horde malene
Mi placamo kvalitet, a vi ?joker90 je napisao/la:Suti kmetu i placaj 10 KM kartu sisatom amerikancu!TzXHc je napisao/la: Nema veze dok god je Dine koji će da ugasi horde zla, sarajevski šošoni neće biti ispred nas. Naprijed Dino **** horde malene
samirr je napisao/la:To Dinin pijun napisao 5 puta i odmah najbolji bek lige. Ja ti garantujem da nije bolji od Husica iz Zelje, a Subic dvije klase ispred.jurisicduska je napisao/la:? $ ".
Samire ne znam što se smiješ Almir Bekić je najbolji bek lige.