Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

jelle
Kontakt:

Re: Juventus FC

Post Postao/la jelle » 26 jul 2016, 22:57

Je al isti taj Morata je promasio ocean protiv Sevile sto nas je poslalo na Bayern.....i cuj coker u fudbalu ****....fudbal je igra dje nekad pogodis nekad promasis....sad sto njega je potrfilo da je promasio u finalima pa to svak pamti je nesto drugo....pa i **** Messi je promasio penal u finalu cope pa sta...a da ne pricam da nikad nije pokazao muda u tim finalima da ne pricam protiv njemacke dje nije lopte pipno pa je opet po nekim najbolji na svijetu svih vremena....i opet kazem sve je to samo fudbal danas promasis sutra pogodis....

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 26 jul 2016, 23:06

BuffonGigi je napisao/la:Ok, Morata je izbacio Real, ali je ove sezone doveo do toga da izgubimo prvo mjesto u grupnoj fazi jer je promasivao nemoguce protiv Seville. A da ne pricam o pickastom stavu koji je imao svu sezonu. Morata nije nikakva velicina, i ako hoces vec da napravis kontrast neki u odnosu na Gonzala, odaberi nekog velikog igraca.
Higuain je to uradio Napoliju protiv Lazia u mnogo vaznijoj utakmici, a i Realu takoder. Mislim ja sam zadovoljan kupovinom da me neko ne shvati pogresno, on je ogromno pojacanje i kako god okrenes daleko vece sanse imas sa njim nego bez njega. U odnosu na neke druge dostupne napadace tipa Lukakua, Grizemanna, Coste definitivno bi se odlucio za njega u svakom slucaju, pravi tip napadaca koji je potreban ovoj ekipi. A realno ako se pogleda njegova najveca mana jeste sto ga prati taj glas da fula zicere inace bez tog o cijeni se nebi ni raspravljalo jer ima sve sto jedan vrhunski napadac treba da ima.

Inace volio bih da se Pogba popisa po svima koji su ga vec preselili negdje ukljucujuci tu i njega samog :mrgreen:
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Marvin
Kontakt:

Post Postao/la Marvin » 26 jul 2016, 23:14

BuffonGigi je napisao/la:Ok, Morata je izbacio Real, ali je ove sezone doveo do toga da izgubimo prvo mjesto u grupnoj fazi jer je promasivao nemoguce protiv Seville. A da ne pricam o pickastom stavu koji je imao svu sezonu. Morata nije nikakva velicina, i ako hoces vec da napravis kontrast neki u odnosu na Gonzala, odaberi nekog velikog igraca.
Ne pravim kontrast izmedju njih. Nego pricam o kriticnim trenutcima gdje se jedan istakne u pravom a drugi u losem svjetlu. Bez Morate ne bi vidjeli tog finala ni imali se cemu nadati u finalu kad je pogodio za 1-1.
Morata je mali igrac naspram Higuaina al u finalu LP ja bi uvijek prije Moratu u napadu nego ovog. Nema taj epitet chokera dzaba.
Kako god,lik je tu. Najbolja uprava na svijetu ga dovela u zdravu sredinu i top ekipu. Ako ne postane sada pobjednikom nece ni jos 200 godina da igra.

bianconeros
Kontakt:

Post Postao/la bianconeros » 26 jul 2016, 23:15

slika

Posmatramo vas
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Forza Juventus ohhhhh..

Juventino1995
Kontakt:

Post Postao/la Juventino1995 » 26 jul 2016, 23:22

Ma pustite se glupe price, kakvi cokeri, kakvi kurci dosao je napadac koji je ispisao historiju Serie A, koji spada u sami vrh danasnjih najboljih napadaca u svijetu.
Cuj price gubio finala, gubio je jer je ekipa u kojoj je igrao bila losija u tim finalima ili ti druga ekipa bila bolja.
I Evra je izgubio skoro sva finala pa je opet primjer sampiona, pobjednika i pravog sportiste.
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
VFC1922

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 26 jul 2016, 23:24

FrankDrebin je napisao/la:Kakva godina za navijace Juventusa, od pocetka sezone za zaborav, do povratka na vrh za pamcenje, a tek prelazni rok, oo prelazni rok, svaka cast upravi :tokralju:

Marota je stedio, sastavljao kraj sa krajem, trazio jeftino a kvalitetno, i kad je ustedio ustao je opusteno, jednim okom pogledao Nedveda drugim Paraticia, i sasvim mirno i dostojanstveno rekao f..k it :lol: i odtad je sve krenulo :D

Kraaljuu oplakao sam :rol:
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 26 jul 2016, 23:31

Juventino1995 je napisao/la:Ma pustite se glupe price, kakvi cokeri, kakvi kurci dosao je napadac koji je ispisao historiju Serie A, koji spada u sami vrh danasnjih najboljih napadaca u svijetu.
Cuj price gubio finala, gubio je jer je ekipa u kojoj je igrao bila losija u tim finalima ili ti druga ekipa bila bolja.
I Evra je izgubio skoro sva finala pa je opet primjer sampiona, pobjednika i pravog sportiste.
Ne, gubio ih je bukvalno jer je promašio dva mrtvaca i penal. Za penal mu ni ne možeš zamjerati, nije jedini, ali ostalo je apsolutno opravdano.

Ne znam šta je to problem priznati. Čovjek je fenomenalan igrač, ali luzer u najvećim momentima i kad mu ne ide ponaša se kao luđak i jadnik - čitaj Parma i Udinese. Da ga je neko drugi uzeo za ovaj novac smijali bi se doživotno, ali sad jer je došao nama treba ga uzdizati u nebesa praveći se da svoju reputaciju nije opravdano zaslužio?

Ima sad priliku da sve to izbriše, da napravi korak dalje u pobjedničkom klubu sa šampionima sa pobjedničkim mentalitetom. Ako ovdje to ne uradi neće nikad i nigdje. Srećom kod nas neće sve ovisiti o njemu jer će imati saigrače koji će moći riješiti utakmicu i optimističan sam po pitanju toga. :thumbup:
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

Marvin
Kontakt:

Post Postao/la Marvin » 26 jul 2016, 23:34

Ili je bilo tacno ovako kako Frank veli ili su tome prethodili mjeseci,i ne prospavane noci kalkulisanja i ogledanja u kasike kako ce se to isplatiti :D

FrankDrebin
Kontakt:

Post Postao/la FrankDrebin » 26 jul 2016, 23:41

Ja mislim da su Marota i co jos uvijek pod uticajem neke teske droge, tek tamo zadnji dan prelaznog roka ce doci sebi i pitati se otkud svi ovi igraci ovdje, ko je uopste Marko Pjaca, i sta ce Higuain na nasim treninzima, i gdje je dovraga Padoin :lol:
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

When I was born the doctor came out to the waiting room and said to my father, "I'm very sorry. We did everything we could...but he pulled through."

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 26 jul 2016, 23:48

Doyen has offered Hector Herrera to Juventus. The Mexican midfielder wants to leave Porto. He's valued at €25-30m. [CM]
Prodati Zazu, Hernanesa, Pereyru i Leminu i dovesti njega. :clap:

Uvijek me oduševio kad god sam Mexico gledao, podsjeća na Vidala puno. :thumbup:

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 26 jul 2016, 23:51

To onaj ljepuškasti?
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 26 jul 2016, 23:52

L'Avvocato je napisao/la:To onaj ljepuškasti?
slika

Ne znam je li tvoj tip :mrgreen:

bianconeros
Kontakt:

Post Postao/la bianconeros » 26 jul 2016, 23:55

slika
:mrgreen:
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Forza Juventus ohhhhh..

Sarajevo1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo1946 » 27 jul 2016, 00:03

RichmanBiH je napisao/la:Ljudi se mjenjaju. Mnoge je Juve pretvorio u pobjednike.
:tokralju: :tokralju: :tokralju:

Fenomenalan komentar i ne treba više ništa dodati. U tome jeste razlika između nas i drugih, jer mi smo uvijek pravili šampione i zato su i Pjanić i Higuain došli, a ne zbog novca kako Totti kaže.

Napoli je Pipiti nudio 7,5 za novi ugovor...
Zadnja izmjena: Sarajevo1946, dana/u 27 jul 2016, 00:04, ukupno mijenjano 1 put.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

FrankDrebin
Kontakt:

Post Postao/la FrankDrebin » 27 jul 2016, 00:04

:lol:
slika
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

When I was born the doctor came out to the waiting room and said to my father, "I'm very sorry. We did everything we could...but he pulled through."

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 27 jul 2016, 00:06

IlCapitano je napisao/la: Ima sad priliku da sve to izbriše, da napravi korak dalje u pobjedničkom klubu sa šampionima sa pobjedničkim mentalitetom. Ako ovdje to ne uradi neće nikad i nigdje. Srećom kod nas neće sve ovisiti o njemu jer će imati saigrače koji će moći riješiti utakmicu i optimističan sam po pitanju toga. :thumbup:
Ako se rijesi tih musica koje su ga i dovele do te reputacije cijena ce biti prihvatljiva, jer osim tog sto mi daje za pravo da ga zovem klocinom barem prije 3-4 godine kad sam svim silama navijao da ne dolazi drugih zamjerki nemam :mrgreen:

Sto pise raja ako se ovdje ne promijeni nikad nije ni imao sanse :D
Alessandro Del Piero !

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 27 jul 2016, 00:16

ramiral je napisao/la:
FrankDrebin je napisao/la:Kakva godina za navijace Juventusa, od pocetka sezone za zaborav, do povratka na vrh za pamcenje, a tek prelazni rok, oo prelazni rok, svaka cast upravi :tokralju:

Marota je stedio, sastavljao kraj sa krajem, trazio jeftino a kvalitetno, i kad je ustedio ustao je opusteno, jednim okom pogledao Nedveda drugim Paraticia, i sasvim mirno i dostojanstveno rekao f..k it :lol: i odtad je sve krenulo :D

Kraaljuu oplakao sam :rol:
:urnebes: :urnebes:
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 27 jul 2016, 00:29

Higuain je fenomenalno pojacanje za Juventus! Ovaj prelazni rok su extra odradili, nikad bolje.. doveli 5 odlicnih igraca, i nekako mirise na to da bi mogli imati dobru sezonu , prije svega u Evropi, dok u Seriji A i nemaju dostojnog rivala. Napad je sada fantastican, odbrana dodatno pojacana, sredina dosta jaka, ma stvarno sve top igraci. Bice zanimljivo gledati super snazni Juve u ovoj sezoni... Ako Pogba ostane to ce biti najjaci Juventus u zadnjih 15-20 godina! mada vjerovatno ce se Pogba prodati i dovesti neka adekvatna zamjena, ali otom potom...

dinoo
Kontakt:

Post Postao/la dinoo » 27 jul 2016, 00:40

Pipita gubi finala?? Onda je dosao u pravi klub,pogotovo ako zeli LS,tu smo rekorderi evrope;)
Salu na stranu,od zadnjih 50 kupovina,ova me najmanje osvojila,iskljucivo zbog cijene...sve drugo je ok,ali otkud mi sad rusimo rekorde u placanju?!?! Jos se nisam navikao na to..

Forza Juve

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 27 jul 2016, 01:16

Higuain in the Champions League:

53 games
12 goals

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.