FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Omerbavarac
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Omerbavarac » 27 jul 2016, 00:44

Dovodjenje Subica daje do znanja da je Azmir ipak pricao istinu i da nije prodavao muda pod bubrege kada je rekao da nece stedjeti.

Subic je mozda i najbolji bek u ligi, naravno kada bude spreman a vjerujem da jeste te ima iskustva na pretek a jos uvijek je relativno mlad.

Ako se po jutru dan poznaje i dogodine cemo igrati Europu. :kafa:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Pozitiva
Kontakt:

Post Postao/la Pozitiva » 27 jul 2016, 00:50

Bio sam danas na treningu. Nema se nista posebno reci. Lagan trening bez veceg intenziteta - nista posebno. Sutra u 17:30 igraju prijateljsku na Tusnju protiv Sloge Simin Han. To je vjerovatno razlog zbog kojeg je danas bio opusteniji trening.

Na Subicu se vidi da je dobar igrac. Vrlo je agilan i siguran na lopti. Osim toga je vrlo prodoran i jak 1:1. Pas igra isto skolski sigurna. Bice to sigurno veliko pojacanje. Pored njega Zec je bio skroz dobar. Veoma je startan i angazovan. Mislim da je tip igraca koji u gostujucim utakmicama (gdje se vise branimo tj igramo povucenije) moze posluzit. Karic je isto klasa - pravi spic. Ne gubi lopte, prima ih u teskim pozicijama i vrlo je dobar u zavrsnici, s obje noge.

Eto, onako ukratko od mene.
A sad adio...

Rimes87
Kontakt:

Post Postao/la Rimes87 » 27 jul 2016, 00:52

A jel' to doš'o Subić? kuknjava
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 27 jul 2016, 02:00

Rimes87 je napisao/la:A jel' to doš'o Subić? kuknjava
slika

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 27 jul 2016, 07:41

wobly92 je napisao/la:slika
Lepo lepo... :mrgreen:
Jos da nam se kapiten vrati..fina ekipa nema govora.

Suljo20002
Kontakt:

Post Postao/la Suljo20002 » 27 jul 2016, 07:50

Ajdeee Joksimovicuu :urnebes: :urnebes: :rol:

RichmanBiH
Kontakt:

Post Postao/la RichmanBiH » 27 jul 2016, 08:39

Jos jedan napadac. Ali vako neki nivo subica :8. Susak se suska.
UPRAVA NAPOLJE!

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 27 jul 2016, 10:24

RichmanBiH je napisao/la:Jos jedan napadac. Ali vako neki nivo subica :8. Susak se suska.
Gojko Šušak :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
DRŽAVA TUZLA!!

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 27 jul 2016, 10:36

Zato se bogme i zrinjski pojacava opasno.
Najozbiljnija su ekipa .

Rimes87
Kontakt:

Post Postao/la Rimes87 » 27 jul 2016, 11:01

Sariel je napisao/la:Zato se bogme i zrinjski pojacava opasno.
Najozbiljnija su ekipa .
Ljudi su faktički zadržali okosnicu ekipe iz prošle sezone i samo upgrade deru. Tako smo nešto i mi trebali, samo nam odoše Sarić i Ahmetović u Sarajevo. Svejedno, i dalje je ovo ekipa u kojoj je većina igrača igrala za Slobodu prošle sezone. Još samo novi da se uhodaju i trebalo bi to biti to. Nekako sam optimističan povodom ove sezone, još više nego prošle, nadam se da mi se to neće odbiti od glavu :bih:
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 27 jul 2016, 11:07

Najozbiljnija su ekipa .
Prosle sezone smo bili bara bara sa njima iako smo izgurali sa 13 igraca na oba fronta ( oni su se fokusirali na ligu ) dok smo se ove sezone dodatno pojacali pogotovo sa Subicem. Mislim da smo ove sezone sa njima barem jednaki ako ne i jaci ali vrijeme ce pokazati kako ce izgledati stvari na terenu.

Uglavnom sto jaci klubovi to bolje za ligu
samo Sloboda

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 27 jul 2016, 11:08

Ne znam sto toliko svi placete sa Saricem kad on svakako ne bi imao mjesta u ovoj ekipi. Pitanje je da li bi za njega bilo mjesta i na klupi jer imas Grahovca i Hadzica koji su u21 i kojima je ta klupa zagarantovana.
Odlazak Ahmetovica jeste gubitak, ali se nadam da se Suljo nastaviti sa dobrim igrama.
Jedan grad, jedna ljubav!

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 27 jul 2016, 11:18

Gifron je napisao/la:Ne znam sto toliko svi placete sa Saricem kad on svakako ne bi imao mjesta u ovoj ekipi. Pitanje je da li bi za njega bilo mjesta i na klupi jer imas Grahovca i Hadzica koji su u21 i kojima je ta klupa zagarantovana.
Odlazak Ahmetovica jeste gubitak, ali se nadam da se Suljo nastaviti sa dobrim igrama.
Sa Karicem i Krpicem imas idealnu situaciju da ti treci napadac bude neki talenat od 18-19 godina, kojem ces grist svaki minut koji dobije i odlicno se razvijat.. steta sto Edis Smajic (ustvari Husara) nece da potpise ugovor sa nama, jer to je taj tip igraca
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

katarakta

Post Postao/la katarakta » 27 jul 2016, 11:22

Najozbiljnija su ekipa .
Pojacali se na pozicijama na kojim su im otisli igraci. Opet su ja mislim za nijansu jaci nego prosle godine. Jos nije zavrsen prelazni, vjerovatno ce Tomic otic
Niko, niko, samo Sloboda

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 27 jul 2016, 11:25

Gifron je napisao/la:Ne znam sto toliko svi placete sa Saricem kad on svakako ne bi imao mjesta u ovoj ekipi. Pitanje je da li bi za njega bilo mjesta i na klupi jer imas Grahovca i Hadzica koji su u21 i kojima je ta klupa zagarantovana.
U igri s 2 krila i sa Zebom i Ordagićem u rosteru, Sarić nema šta tražiti. Subić je veliki upgrade u odnosu na Ivetića tako da valjda sada nećemo čitati plakanje za Pericom :D
Ahmet je solidno odigrao drugi dio prošle sezone, ali falili su golovi, a to nam treba od napadača, pogotovo jer imamo ovakva krila.

A Zrinjski se još pojačao, mada bez obzira koliko su jaki prošle godine ih je i sreća često pogledala, kao i sudijske greške koje su išle u njihovu korist. A i teško je odbraniti titulu bez obzira koliko jaku ekipu imaš, jednostavno nekada dodje do zasićenja igrača i trenera. Na nama je da igramo i skupljamo bodove, nadam se da ćemo ići na pobjedu u Širokom i da ćemo uspjeti pobjediti.
Nad tobom sunce najljepše sja

katarakta

Post Postao/la katarakta » 27 jul 2016, 11:31

klasik je napisao/la:
Sa Karicem i Krpicem imas idealnu situaciju da ti treci napadac bude neki talenat od 18-19 godina, kojem ces grist svaki minut koji dobije i odlicno se razvijat.. steta sto Edis Smajic (ustvari Husara) nece da potpise ugovor sa nama, jer to je taj tip igraca
Mislim da je on vec otisao u Rijeku
Niko, niko, samo Sloboda

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 27 jul 2016, 11:55

Jel fatic i lazevski ne igraju radi papira ili zato sto ih husref ne vidi trenutno kao dovoljno dobrim za prvih 11.

Ako je ovo drugo (nadam se da nije), onda ispade da i nismo basmomacki uboli s pojacanjima.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

katarakta

Post Postao/la katarakta » 27 jul 2016, 11:56

Konacno rijeseni papiri za Lazevskog i Fatica
Niko, niko, samo Sloboda

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 27 jul 2016, 12:02

U naredna dva kola ocekujem minimalno 4 boda.. protiv Sirokog ocekujem Zeca i Veselog na krilima jer su brzi i da na kontre iznenadimo domacina..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 27 jul 2016, 12:19

katarakta je napisao/la:Konacno rijeseni papiri za Lazevskog i Fatica
Izvor ? Il je rekla kazala ?
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.