Subic je mozda i najbolji bek u ligi, naravno kada bude spreman a vjerujem da jeste te ima iskustva na pretek a jos uvijek je relativno mlad.
Ako se po jutru dan poznaje i dogodine cemo igrati Europu.

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Rimes87 je napisao/la:A jel' to doš'o Subić? kuknjava
Lepo lepo...wobly92 je napisao/la:
Gojko ŠušakRichmanBiH je napisao/la:Jos jedan napadac. Ali vako neki nivo subica :8. Susak se suska.
Ljudi su faktički zadržali okosnicu ekipe iz prošle sezone i samo upgrade deru. Tako smo nešto i mi trebali, samo nam odoše Sarić i Ahmetović u Sarajevo. Svejedno, i dalje je ovo ekipa u kojoj je većina igrača igrala za Slobodu prošle sezone. Još samo novi da se uhodaju i trebalo bi to biti to. Nekako sam optimističan povodom ove sezone, još više nego prošle, nadam se da mi se to neće odbiti od glavuSariel je napisao/la:Zato se bogme i zrinjski pojacava opasno.
Najozbiljnija su ekipa .
Prosle sezone smo bili bara bara sa njima iako smo izgurali sa 13 igraca na oba fronta ( oni su se fokusirali na ligu ) dok smo se ove sezone dodatno pojacali pogotovo sa Subicem. Mislim da smo ove sezone sa njima barem jednaki ako ne i jaci ali vrijeme ce pokazati kako ce izgledati stvari na terenu.Sariel je napisao/la:Zato se bogme i zrinjski pojacava opasno.
Najozbiljnija su ekipa .
Sa Karicem i Krpicem imas idealnu situaciju da ti treci napadac bude neki talenat od 18-19 godina, kojem ces grist svaki minut koji dobije i odlicno se razvijat.. steta sto Edis Smajic (ustvari Husara) nece da potpise ugovor sa nama, jer to je taj tip igracaGifron je napisao/la:Ne znam sto toliko svi placete sa Saricem kad on svakako ne bi imao mjesta u ovoj ekipi. Pitanje je da li bi za njega bilo mjesta i na klupi jer imas Grahovca i Hadzica koji su u21 i kojima je ta klupa zagarantovana.
Odlazak Ahmetovica jeste gubitak, ali se nadam da se Suljo nastaviti sa dobrim igrama.
Pojacali se na pozicijama na kojim su im otisli igraci. Opet su ja mislim za nijansu jaci nego prosle godine. Jos nije zavrsen prelazni, vjerovatno ce Tomic oticSariel je napisao/la:Zato se bogme i zrinjski pojacava opasno.
Najozbiljnija su ekipa .
U igri s 2 krila i sa Zebom i Ordagićem u rosteru, Sarić nema šta tražiti. Subić je veliki upgrade u odnosu na Ivetića tako da valjda sada nećemo čitati plakanje za PericomGifron je napisao/la:Ne znam sto toliko svi placete sa Saricem kad on svakako ne bi imao mjesta u ovoj ekipi. Pitanje je da li bi za njega bilo mjesta i na klupi jer imas Grahovca i Hadzica koji su u21 i kojima je ta klupa zagarantovana.
Odlazak Ahmetovica jeste gubitak, ali se nadam da se Suljo nastaviti sa dobrim igrama.
Mislim da je on vec otisao u Rijekuklasik je napisao/la:Sa Karicem i Krpicem imas idealnu situaciju da ti treci napadac bude neki talenat od 18-19 godina, kojem ces grist svaki minut koji dobije i odlicno se razvijat.. steta sto Edis Smajic (ustvari Husara) nece da potpise ugovor sa nama, jer to je taj tip igracaGifron je napisao/la:Ne znam sto toliko svi placete sa Saricem kad on svakako ne bi imao mjesta u ovoj ekipi. Pitanje je da li bi za njega bilo mjesta i na klupi jer imas Grahovca i Hadzica koji su u21 i kojima je ta klupa zagarantovana.
Izvor ? Il je rekla kazala ?katarakta je napisao/la:Konacno rijeseni papiri za Lazevskog i Fatica
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.