Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 26 jul 2016, 17:00

Istjerat ce ih estonac sve ijednog iz prve postave.

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 26 jul 2016, 17:18

Cijena Smitha je ipak nešto približnija 3m a ne 6 kako se prvobitno govorilo.

slika

Momak kojeg Klopp gotivi, Allan, je otišao na pozajmicu u Herthu jer nije ponovo mogao dobiti dozvolu. U klubu se nadaju da će moći dobiti za sljedeću sezonu. Inače ovo mu je 3 pozajmica otkako je stigao. Helsinki-St.Truiden-Hertha..Napreduje :D

Zaboravio sam napomenuti da Flanno danas završava pozajmicu u Burnley tako da ostaje propuh desno u slučaju povrede Clyna.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 26 jul 2016, 17:36

Nije ni Klopp toliko lud, priprema se tu nesto dobro :shhh:

Sage
Kontakt:

Post Postao/la Sage » 26 jul 2016, 18:40

OTNYS_YNWA je napisao/la:Nije ni Klopp toliko lud, priprema se tu nesto dobro :shhh:
Iz tvog posta u Bozije usi.
Emancipate yourselves from mental slavery...

Memento Mori...

Torres_9
Kontakt:

Liverpool FC

Post Postao/la Torres_9 » 26 jul 2016, 19:42

nece mama nigdje sem u alcatraz

http://www.dailystar.co.uk/sport/footba ... Klopp-fail

Sent from my iPhone using Tapatalk

artemis77
Kontakt:

Post Postao/la artemis77 » 26 jul 2016, 19:59

Kako mislite propuh desno ako se Clyne ozlijedi? Joe Gomez je rezervni bek, ima opcija sa Canom i na kraju ima i Randall ako su baš ova trojica ozlijeđena (za Flanu i Wisdoma kažu da ide na pozajmice).

Zna li neko kolika je mogućnost da Benteke ipak ostane u Liverpoolu? Meni se to čini da će tako i biti.
Walk on, with hope in your hearts.

donCorleone1892
Kontakt:

Post Postao/la donCorleone1892 » 26 jul 2016, 20:10

Gomez se opet povrijedio i ko zna kad i kakav ce se vratiti, Can moze ali je korisniji u vezi a i tu smo tanki, ovako bolje kupiti jednog dobrog desnog beka koji moze biti konkurencija Clynu.

Koliko znam Palace je slao neke ponude ali su naši tražili oko 30m a ovima bilo puno a i sam Benteke želi da ostane u Liverpool da li radi plate ili frajer stvarno želi ostvariti nesto vise.

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 26 jul 2016, 21:57

Bogami Rizo, možda ti se i ispuni zelja i Mousa ipak dodje u Liverpool. Navodno smo poslali ponudu od 35 miliona (iako ja sumnjam u to).
A Jetro bi ove sedmice trebao biti gotov.
Još kakav stoper, ne bas kakav, već dobar, pa da se rasproda ono sto nam ne treba, u prvom redu Benteke i Balotelli i Lucas.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 26 jul 2016, 23:33

Sadio Mané has revealed that he turned down Manchester United before completing a £30millon move to Liverpool. #lfc (James Pearce)
Gdje pročita to sa Sissoka ? Pratim bukvalno sve ove bitne insidere i nikoga nije pomenuo, nažalost.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

Hendo
Kontakt:

Post Postao/la Hendo » 27 jul 2016, 00:08

Kent i Flano idu u Burnley na posudbe do kraja sezone. 75% utakmica moraju igrati ili ce ekipa morati platiti penale. Zaista je Klop fenomenalan. Prije njega i bolje igrace od Kenta nismo mogli posuditi u Premiership, ako igrac ode u Championship to bi bila premija.
Sto se tice desnog beka, moze i Hendo i Milner odigrati tu poziciju.
Kocka je bačena

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 27 jul 2016, 00:38

Kent ide na posudbu u Barnsley.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 27 jul 2016, 02:24

....................Karius.................
Clyne...Lovren...Sakho..Jetro
............Sissoko.....Can...........
..Mane....Wijnaldum....Cou....
..................Sturidge................

Kakva bi to perverzija bila :crazy:

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 27 jul 2016, 09:34

A na klupi ti ostali Firmino, Milner,Henderson, Origi i Lalana. Majko draga.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

donCorleone1892
Kontakt:

Post Postao/la donCorleone1892 » 27 jul 2016, 10:18

Jos da Klopp uigra ove svoje talentirane unknown zvijezde i svasta mozemo očekivati. U početku mi se nije svidjelo sto Klopp ne želi dovesti neke WC igrače ali kad pogledam kakvu ekipicu je sad slozio i sta je napravio sa Borrusijom i da je od prve postave napravio sve WC igrače, postajem optimističan pred ovu sezonu.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 27 jul 2016, 11:23

Ma nadam se samo da se nece zavrsiti rok sa ovim bekovima. Lijevo se moraju dovesti ili Jetro ili Amawi. Vjerovatno ovaj prvi obzirom na ono sto je kacio na net. Desno ocekivati nekog mlađahnog igraca, a mozda je Klopp svjestan da je Clyne neunistiv :mrgreen:

JackRaven7
Kontakt:

Post Postao/la JackRaven7 » 27 jul 2016, 13:07

Mignolet ce imati sansu da se dokaze jos jednom i ostaje u klubu samo ako bude besprijekoran. Dolazak svabe i produzenje Ward-u su jasni znaci. Svidja mi se ozbiljnost i dovodjenje iskusnog treceg goldzije. Bravo Kloppo!

Najiskrenije se nadam brzom pomirenju sa Mamom, jer nam treba. On i Lovren su uspostavili respektabilno partnerstvo, a u Matipu i Klavanu, te mladom Gomezu imamo odlicne opcije s klupe. Odlazak Mame, u sto ne vjerujem, bi poremetio ravnotezu.

Racuna se da ce Clyne iznijeti sezonu na RB, a zamjena mu je Milner. Cini mi se da sam ga vidio kako to igra na treningu. James ce to odraditi bolje i od Randalla i Flannagana. Svima nam je Jon drag, ali u ono malo pripremnih utakmica sto je bio na terenu, vidi se da nije kalibar Liverpool-a. Nadam se da ce razuvjeriti na pozajmnici :) Novi RB jedino u slucaju teze povrede malog porsea, jer i Gomez moze desno.

Ne vidim da cemo ikog dovoditi osim ovdje i tim je kompletiran za narednu sezonu. Ukoliko se Jetro ili ko god vec dodje ispostavi dobrim, Moreno leti sa Simom dogodine.

U pripremnim utakmicama Jurgen je koristio 2 formacije, u svakoj tekmi po poluvrijeme: 4-3-3 i 4-2-3-1. Mislim da cemo protiv jacih ekipa igrati ovu prvu, a tamo gdje ocekujemo bunker drugu formaciju sa Firmino-Sturridge/Origi tandemom. Ne zelim vise gledati brazilca samog u spicu, sad kad su svi zdravi.

Zadovoljan sam dosad odradjenim poslom, sve su to dobri igraci. Iako je pogodio vec dva puta, nije mi pretjerano drag dolazak Grujica, jer tjera Camerona na pozajmnicu i malog Ejariu u zapecak. Nadao sam se da ce Kent napraviti impact vec ove godine jer decko ima slifa i muda. Bilo kako bilo, slijedi nam.egzodus: Benteke, Lucas, Markovic, Alberto, Wisdom, Ilori, Smith, Baloteli. Imamo mjesec dana da skupimo 50milki za ovu osmorku.

Moj izbor za 4-3-3:

Karius
Clyne - Lovren - Sakho - Willems
Can
Henderson Wijnaldum
Mane Coutinho
Sturridge

Hendo
Kontakt:

Post Postao/la Hendo » 27 jul 2016, 15:05

slika :clap:

slika
:opaopa:

I ovo je zvanično:
slika
Zadnja izmjena: Hendo, dana/u 27 jul 2016, 16:19, ukupno mijenjano 1 put.
Kocka je bačena

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 27 jul 2016, 15:34

Tu je sliku Jetro objavio prije 2,3 dana ali od tada nista. :roll:

Escobar
Kontakt:

Post Postao/la Escobar » 27 jul 2016, 16:22

Karius (Mignolet), Clyne (Gomez) , Lovren (Matip), Sakho (Klavan), Willems (Moreno), Can (Milner), Wijnaldum (Henderson), Mane (Ings), Lallana (Firmino), Coutinho (Ejaria), Sturridge (Origi).
5 times champions of Europe. #YNWA

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 27 jul 2016, 17:19

Sviđa mi se to što svaki igrač ima zamjenu svog kalibra. Ako ne ide Danielu imas Origia ili Bentekea. Ako ne ide Sahkou imaš Matipa, Firmino Lalana i tako dalje. Tu imaš uvijek i Milnera koji može biti i golman pa ako škripi negdje zbog kartona ili povreda može uletiti. Imam neki osjećaj da se pravi strašan tim ne samo igrom i taktikom nego odnosom ka dresu, hemiji među igračima i ostalim stvarima koje nisu samo zeleni teren i lopta.
Valjali bi nabiti novopečene trenere u ligi kao i dobrog starog "spešl one" pogotovo nakon nalošije odluke karijere :mrgreen:
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.