Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

akisarajevo92
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la akisarajevo92 » 26 jul 2016, 19:47

rio_Ferdy88 je napisao/la:
akisarajevo92 je napisao/la:Napoli platio 35 miliona za Milika :facepalm:
Ponuda samo
Holandski i poljski mediji prenose da je to gotova stvar
Milik for €35m to Napoli as replacement for Higuain
SSC Napoli signs Milik from Ajax for 35 m euro. It's the highest fee that Ajax received for a player
Don't believe the hype.

SiamoNoi
Kontakt:

Re: RE: Re: Serie A

Post Postao/la SiamoNoi » 26 jul 2016, 22:23

Fuj kako su samo mogli 35 milja na Milika pljunut,nek se na Juventusovu politiku ugledaju.
rio_Ferdy88 je napisao/la:Ponuda samo, al' zar nije bio Icardi ta zamjena. :hmmmmm:
Je,al u FMu.Ako je i tamo taj transfer moguc...

Pogba

Post Postao/la Pogba » 26 jul 2016, 22:29

SiamoNoi je napisao/la: Je,al u FMu.Ako je i tamo taj transfer moguc...
A bilo bi interesantno, u smislu da Napolitanci aludiraju da je Pipita pojurio za parama, a ono Icardi ne bi zbog istog otišao u Napulj, kao da Wanda ne traži po bijelom svijetu bolje uslove za njega i veću platu. :mrgreen:

A šega mi ovo za Juve, što ti je reklama, postat ćemo klub u koji se ide zbog para. Ne ide se ni zbog kikirikia istina.

Edit:
Wanda Nara: “Il Napoli offre 10 milioni di euro all’anno a Mauro
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 26 jul 2016, 22:47, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 26 jul 2016, 22:38

Pogba je napisao/la:
SiamoNoi je napisao/la: Je,al u FMu.Ako je i tamo taj transfer moguc...
A bilo bi interesantno, u smislu da Napolitanci aludiraju da je Pipita pojurio za parama, a ono Icardi ne bi zbog istog otišao u Napulj, kao da Wanda ne traži po bijelom svijetu bolje uslove za njega i veću platu. :mrgreen:

A šega mi ovo za Juve, što ti je reklama, postat ćemo klub u koji se ide zbog para. Ne ide se ni zbog kikirikia istina.
To oko plate je poprilično neozbiljno, kao da niko od nas ne bi napustio svoju sadašnju firmu kad bi mu stigla ponuda neke druge firme, sa platom većom za 25%-30% recimo. Uostalom Higuain će zarađivati više nego u Napoli-u ali ništa to nije u poređenju sa platama koje daju Englezi ili giganti iz Španije. A o ludim Kinezima ne treba ni pisati.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

Pogba

Post Postao/la Pogba » 26 jul 2016, 22:41

O tome sam i ja pisao. Mijenjam poslodavca odmah za bolje uslove, to ne moraju biti nužno ni novci već klima oko mene.

A kada pogledamo da pojedini igrači BvB-a imaju platu od 10M eura - ovo je ništa.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 27 jul 2016, 02:20

Italijane ne poznajem, nikada nisam bio u Italiji, medjutim, po onome sto mogu vidjeti na drustvenim mrezama, portalima i slicno, oni nisu bas regularni! da li je realno da oni smatraju da igraci koji su produkt njihove skole, ili koji dodju u taj klub, moraju ostat' do kraja u tom klubu, u suprotnom su placenici, igraci bez casti i slicno, prozivaju ih, vrijedjaju ih, bas cu onako cigani, to mi je bas neshvatljivo

takodjer, kada njihov klub dovede nekog igraca koga oni ne poznaju, odmah ne valja, odmah ruzno pisu o njemu, a samo zato sto ga ne poznaju! npr Lazio je doveo Wallacea i onda citas neke komentare tipa: ko je ovaj, bolje da su doveli Acerbija i slicno :lol:

takodjer, ona lipicanerova izjava je toliko debilna da je moze izjavit' samo debil kao sto je on sam :lol:

senadrosoner
Kontakt:

Post Postao/la senadrosoner » 27 jul 2016, 10:05

:clap: Bravo Juve, idemo dalje :tokralju:

Dok svi tapcu u mjestu Juve nastavlja da pravi ekipu za osvajanje LP...

Mi inace planiramo sa Lapdulom borbu za evropska takmicenja kuknjava

Samo da napomenem da ne planira se nista posebno dovodit al zato cemo prodat najboljeg igraca,pametno se radi.. I naravno zadrzat Polia a prodat Kucku
Ac.Milan 2001-2024!

Gefufna
Kontakt:

Post Postao/la Gefufna » 27 jul 2016, 11:53

Chinaglia je napisao/la:Italijane ne poznajem, nikada nisam bio u Italiji, medjutim, po onome sto mogu vidjeti na drustvenim mrezama, portalima i slicno, oni nisu bas regularni! da li je realno da oni smatraju da igraci koji su produkt njihove skole, ili koji dodju u taj klub, moraju ostat' do kraja u tom klubu, u suprotnom su placenici, igraci bez casti i slicno, prozivaju ih, vrijedjaju ih, bas cu onako cigani, to mi je bas neshvatljivo

takodjer, kada njihov klub dovede nekog igraca koga oni ne poznaju, odmah ne valja, odmah ruzno pisu o njemu, a samo zato sto ga ne poznaju! npr Lazio je doveo Wallacea i onda citas neke komentare tipa: ko je ovaj, bolje da su doveli Acerbija i slicno :lol:

takodjer, ona lipicanerova izjava je toliko debilna da je moze izjavit' samo debil kao sto je on sam :lol:
Čini, sretan ti 12. rodjendan. :mrgreen:

slika
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 27 jul 2016, 12:06

Chinaglia je napisao/la:Italijane ne poznajem, nikada nisam bio u Italiji, medjutim, po onome sto mogu vidjeti na drustvenim mrezama, portalima i slicno, oni nisu bas regularni! da li je realno da oni smatraju da igraci koji su produkt njihove skole, ili koji dodju u taj klub, moraju ostat' do kraja u tom klubu, u suprotnom su placenici, igraci bez casti i slicno, prozivaju ih, vrijedjaju ih, bas cu onako cigani, to mi je bas neshvatljivo

Dobro jutro :mrgreen:

Rekoh ja...od Italije jedino hrana,jezik i zene prolaze.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 27 jul 2016, 12:11

ovo najbolje oslikava situaciju :silent:

slika
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Gefufna
Kontakt:

Post Postao/la Gefufna » 27 jul 2016, 12:17

rope11 je napisao/la:ovo najbolje oslikava situaciju :silent:
slika

Mislim da je ipak ova. :mrgreen:
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 27 jul 2016, 12:39

Vidjet ćete kad vas Mister sve zahebe i osvoji Scudeto, EL i Copu :rol: :bow:
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 27 jul 2016, 12:45

rope11 je napisao/la:ovo najbolje oslikava situaciju :silent:

slika
:lol: :lol: :lol:
Ja se jos se cudim gdje je Milan :lol: :lol: :lol:
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 27 jul 2016, 12:53

Gefufna je napisao/la:
slika

Mislim da je ipak ova. :mrgreen:

:rol:

mada se nemam uopste ni pravo smijati na ovo :mrgreen: lazio opet koliko-toliko radi solidan posao u skladu sa svojim mogucnostima, a milan... nema se tu vise dovoljno dobrog komentara. :facepalm:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

zamorano1plus8
Kontakt:

Post Postao/la zamorano1plus8 » 27 jul 2016, 12:57

lazio makar pokusava nesto, steta sto im je propao prelazak adriana, mogao je biti dobro pojacanje, al ocekujem da ih napuste candreva i balde keita
"We all have a past. We have ours and we're proud of it" Ausillio
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump

BuffonGigi
Kontakt:

Post Postao/la BuffonGigi » 27 jul 2016, 13:58

Ovim pateticnim izjavama De Laurentis i Totti samo povecavaju razliku u reputacijama svojih klubova u odnosu na Juve. Nikad ni jedan Juventusov zvanicnik ni igrac, nije nazvao odlazeceg igraca izdajnikom, judom, placenikom itd. A napustali su nas i veci igraci od Higuaina, i to bas u direktne rivale.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 27 jul 2016, 14:39

BuffonGigi je napisao/la:Ovim pateticnim izjavama De Laurentis i Totti samo povecavaju razliku u reputacijama svojih klubova u odnosu na Juve. Nikad ni jedan Juventusov zvanicnik ni igrac, nije nazvao odlazeceg igraca izdajnikom, judom, placenikom itd. A napustali su nas i veci igraci od Higuaina, i to bas u direktne rivale.

De Smecaris pokusava da se opravda kod navijaca ti si potavio klauzulu 94 miliona mi platili i sad mi ne valjamo :lol: :lol: koji retard
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 27 jul 2016, 15:02

On bi da mu platimo 90 miliona i ostavimo Higuaina u Napoliu pa da onda prica kako smo fini, gospoda i nismo antipaticni. :D
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter

"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"

LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017

JuventinoVero
Kontakt:

Post Postao/la JuventinoVero » 27 jul 2016, 15:18

Dok god smo antipaticni i mrski znam da se dobro radi u klubu.

Dosta mi je post farsopoli ere i simpaticnosti..

Sent from my Nokia 3310
#ALLEGRIOUT

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 27 jul 2016, 16:56

ako se ostvari transfer Pogbe, dva od tri najskuplje placena igraca u historiji fudbala ce biti iz nikada slabije Serie A :mrgreen:
Don't believe the hype.

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.