daoce bogdm docKlare je napisao/la:Muller, gdje će se sa 20 godina ženiti,ali Brena nije nadmašio. Breno duže vrijeme oženjen i ima djecu a tek mu 21.
Mislim da će Bayern ipak dovesti Coentraoa, puno su zagrizli za njega di bi im iskliznuo iz ruku, a znamo kad Bayern nekoga stvarno čvrsto odluči dovesti, onda u tome i uspiju.
Handanović na listi želja, i stvarno bi bio jedno veliko pojačanje, jer ima veliku sigurnost, a i odbranu čini boljom.
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
- _amel_13_BHf_
- Kontakt:
Re: F.C. Bayern
nakon 5 godina BUDUCNOST opet u pl !!!! <3
Bayen opasno zagrizao za Eduarda,golmana.Po meni najbolji golman SP-a iako su Portugalci ispali.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
ma eduardo meni nije neki golman...ak bude bayern koga dovodio najbolje neuera, a moze i handanovic ili lloris
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- JetSet_Hantraga
- Kontakt:
Muller se ozenio sa 15 godina. On je definitivno najzesci.Klare je napisao/la:Muller, gdje će se sa 20 godina ženiti,ali Brena nije nadmašio. Breno duže vrijeme oženjen i ima djecu a tek mu 21.
Mislim da će Bayern ipak dovesti Coentraoa, puno su zagrizli za njega di bi im iskliznuo iz ruku, a znamo kad Bayern nekoga stvarno čvrsto odluči dovesti, onda u tome i uspiju.
Handanović na listi želja, i stvarno bi bio jedno veliko pojačanje, jer ima veliku sigurnost, a i odbranu čini boljom.
Za Coentrao-a puno traze, ali nadam se da ce malo sniziti cijenu, pa da ga od sljedece sezone gledamo u crveno-bijelom dresu, jer odlican je igrac.
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.
- amel10071988
- Kontakt:
meni se nekako najviše lloris dopada, jest da je sa repkom imao par gresaka ali momak je pun samopouzdanja i hvata lopte " kao kruške" sto moj otac kaze za olivera kahna legendu kluba 
Fudbal je igra koja ukljucuje po 11 igraca sa obje strane u kojoj Nijemci uvijek pobjedjuju
Ma to su care sve spekulacije. I dalje tvrdim da ce Bayern kupiti "samo" Njemackog golmana. Ali tek na godinu.Devil je napisao/la:Bayen opasno zagrizao za Eduarda,golmana.Po meni najbolji golman SP-a iako su Portugalci ispali.
Bayern je ekipa koja ima najvise reprezentativaca u redovima svih cetvrtfinalista SP.
Cak 10, samo Nijemaca ima 7, plus MvB, Micho i King.
Slijedi Barca sa 9 igraca.
Vom Jäger zum Gejagten
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Butt,Sweini,Muller,Kroos,Klose,Gomez,Budstuber,Lahm.geronimo je napisao/la:Ma to su care sve spekulacije. I dalje tvrdim da ce Bayern kupiti "samo" Njemackog golmana. Ali tek na godinu.Devil je napisao/la:Bayen opasno zagrizao za Eduarda,golmana.Po meni najbolji golman SP-a iako su Portugalci ispali.
Bayern je ekipa koja ima najvise reprezentativaca u redovima svih cetvrtfinalista SP.
ja sam ih izbrojao osam.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
- Omerbavarac
- Kontakt:
Toni presao u Genou.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- bayern4ever
- Kontakt:
Ode nam Neutral
, dodje novi ali lopovski Neutral xd
, ali evo seco se vratio sad nas ima previsee , ali neka i treba nas .Sve najbolje Neutral dabogda se vratio nekad na forum pozz kralju . 
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!
Tacno, i ja sam brojao.FRANK RIBERY je napisao/la:Butt,Sweini,Muller,Kroos,Klose,Gomez,Budstuber,Lahm.geronimo je napisao/la:Ma to su care sve spekulacije. I dalje tvrdim da ce Bayern kupiti "samo" Njemackog golmana. Ali tek na godinu.Devil je napisao/la:Bayen opasno zagrizao za Eduarda,golmana.Po meni najbolji golman SP-a iako su Portugalci ispali.
ja sam ih izbrojao osam.
Po tome i Barca ima 10 igraca, jer im pridoslicu Villu nisu racunali.
FC Barcelona (9 Spieler im Viertelfinale)
Dani Alves (Brasilien), Lionel Messi (Argentinien), Victor Valdes, Gerrard Pique, Carles Puyol, Andres Iniesta, Xavi, Sergi Busquets, Pedro
Vom Jäger zum Gejagten
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Stim da je Kroos Bayernov igrač na posudbi.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
-
Bečki Kongres
- Kontakt:
Isti slučaj je i sa Caseresom koji je Barcin igrač, ali je na posudbi u Juventusu.FRANK RIBERY je napisao/la:Stim da je Kroos Bayernov igrač na posudbi.
- majestic24
- Kontakt:
Ako dovedete Coentra,dobiti cete i novog sponzora-COCA COLA

GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- _amel_13_BHf_
- Kontakt:
ahhahaahahha dobarmajestic24 je napisao/la:Ako dovedete Coentra,dobiti cete i novog sponzora-COCA COLA![]()
![]()
nakon 5 godina BUDUCNOST opet u pl !!!! <3
- JetSet_Hantraga
- Kontakt:
Real ponudio 50 miliona eura za Schweinsteigera. Ocekuje se odgovor uprave Bayerna.
No way!
No way!
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.
Ti stvarno mislis da ce Bayern prihvatiti tih pisljivih 50 miliona ? NO WAYJetSet_Hantraga je napisao/la:Real ponudio 50 miliona eura za Schweinsteigera. Ocekuje se odgovor uprave Bayerna.
No way!
Rummenigge izjavio da igraci Ottl, Sosa i Braafheid mogu traziti novi klub/ove, te da se na njih ne racuna.
Uprkos silnim ponudama iz istocne Evrope, gdje bi mogao zaradjivati vise nego u Bayernu...Miro Klose zeli svoj ugovor odraditi do kraja u Munchenu. Ostanak Tymoshchuka je isto tako pod upitnikom.
Bastian ce ostati u Bayernu, mada bi ga mnoge ekipe zeljele u svojim redovima.
Uprkos silnim ponudama iz istocne Evrope, gdje bi mogao zaradjivati vise nego u Bayernu...Miro Klose zeli svoj ugovor odraditi do kraja u Munchenu. Ostanak Tymoshchuka je isto tako pod upitnikom.
Bastian ce ostati u Bayernu, mada bi ga mnoge ekipe zeljele u svojim redovima.
Vom Jäger zum Gejagten
Jeli to onaj argentinac, za kojeg se Neutral kleo majkom da će postati igračina?geronimo je napisao/la:Rummenigge izjavio da igraci Ottl, Sosa i Braafheid mogu traziti novi klub/ove, te da se na njih ne racuna.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Jeste,i ja sam mislio da ce psotati igracina dok jos nije bio presao u Bayern,no kao da ga je progutao dolazak u veliki klub.Virtu4l je napisao/la:Jeli to onaj argentinac, za kojeg se Neutral kleo majkom da će postati igračina?geronimo je napisao/la:Rummenigge izjavio da igraci Ottl, Sosa i Braafheid mogu traziti novi klub/ove, te da se na njih ne racuna.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.