Apsolutno! I sa dva bloka u sredini (Merzicem i Stjepanovicem) i ispred Ordagicem. U takvoj situaciji bolje onda da Karic pocne kao spic koji moze pobjeci odbrani i dosta je pokretljiviji, ili cak sa Grahovcem u paru sa Stjepanovicem. Jos kad bi Subic zaigro na beku mislim da bi ih ubili preko lijeve strane.harry_90 je napisao/la:U naredna dva kola ocekujem minimalno 4 boda.. protiv Sirokog ocekujem Zeca i Veselog na krilima jer su brzi i da na kontre iznenadimo domacina..
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Ne treba ignorisati ni cinjenicu da je Zrinjski najmanje 3 utakmice namjestene dobio u drugoj polusezoni.merak je napisao/la:Prosle sezone smo bili bara bara sa njima iako smo izgurali sa 13 igraca na oba fronta ( oni su se fokusirali na ligu ) dok smo se ove sezone dodatno pojacali pogotovo sa Subicem. Mislim da smo ove sezone sa njima barem jednaki ako ne i jaci ali vrijeme ce pokazati kako ce izgledati stvari na terenu.Sariel je napisao/la:Zato se bogme i zrinjski pojacava opasno.
Najozbiljnija su ekipa .
Uglavnom sto jaci klubovi to bolje za ligu
A sad adio...
Mada sumnjam da ce Musemic nesto puno mijenjati..osim da ocekujem stoperski par Djidic - Kole,mozda na lijevoj strani Subica i da Krpic ili Karic zauzmu mjesto na klupi..
Sumnjam da bi i Willian mogao zauzet mjesto u prvih 11 kraj Mehidica
Sumnjam da bi i Willian mogao zauzet mjesto u prvih 11 kraj Mehidica

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Ako je tako onda Lazevski sigurno počinje.katarakta je napisao/la:Konacno rijeseni papiri za Lazevskog i Fatica
Kakva bi ovo postava bila
Bobić
Efendić Đidić Kostić Lazevski
Merzić Stjepanović
Ordagić Karić Veselinović
Krpić
Možda i Karića kao najisturenijeg, a Grahovca iza. Ili Ordagu iza, a Zeca na krilo. Sad tek širina klupe dolazi do izražaja, Husref je može se reći na slatkim mukama.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Lazevski radi papira, Fatic jer glumi manekena._dreamer_ je napisao/la:Jel fatic i lazevski ne igraju radi papira ili zato sto ih husref ne vidi trenutno kao dovoljno dobrim za prvih 11.
Ako je ovo drugo (nadam se da nije), onda ispade da i nismo basmomacki uboli s pojacanjima.
PS: govorio sam prosle sezone kako Ordaga nije za krilo medjutim ono sto sam vidio protiv Olimpica, ja bi ga stavio tu umjesto Mehidica itekako.
Zadnja izmjena: DoeTz, dana/u 27 jul 2016, 12:55, ukupno mijenjano 1 put.
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Nije isključena ta prva varijanta. Karić kao polušpic, zna zadržat loptu, zagradit se. Merzić i Stjepanović za razbijanje. Vidjet ćemo šta Husref sprema. Uvjeren sam da neće puno mijenjat. Uostalom vjerovatno će danas probat neke stvari protiv Slogewobly92 je napisao/la:Ako je tako onda Lazevski sigurno počinje.katarakta je napisao/la:Konacno rijeseni papiri za Lazevskog i Fatica
Kakva bi ovo postava bila
Bobić
Efendić Đidić Kostić Lazevski
Merzić Stjepanović
Ordagić Karić Veselinović
Krpić
Možda i Karića kao najisturenijeg, a Grahovca iza. Ili Ordagu iza, a Zeca na krilo. Sad tek širina klupe dolazi do izražaja, Husref je može se reći na slatkim mukama.
Niko, niko, samo Sloboda
Izvor Ekrem IbrićSlobodas je napisao/la:Izvor ? Il je rekla kazala ?katarakta je napisao/la:Konacno rijeseni papiri za Lazevskog i Fatica

Niko, niko, samo Sloboda
A pecat gdje je pecatkatarakta je napisao/la:Izvor Ekrem IbrićSlobodas je napisao/la:Izvor ? Il je rekla kazala ?katarakta je napisao/la:Konacno rijeseni papiri za Lazevskog i Fatica

Salu na stranu ako je ovo istina onda bi protiv uskog trebali imati dodatnu sirinu kako na lijevoj strani tako i na sredini. Ocekujem Lazevskog na lijevom beku jer mislim da Subic nema sanse da zaigra odmah po dolasku isto tako ocekujem Fatica na zadnjem veznom umjesto Krpica , ovo ostalo sve kao protiv Olimpica.
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
-
- Kontakt:
Zasto izbacit krpica? Krpic ce igrat. Fatic u sredinu, Ordaga na krilo, Lazevski lijevo.
UPRAVA NAPOLJE!
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Jel protiv širokog tekma i nedelju u 21.....Svi koji mogu danas na Tusanj protiv Sloge da vidimo kako to izgleda sa Subicem.... I j e b o vas Ivetić više,da vas j e b o
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Bobic
Efendic Dzidic Kostic Lazevski
Ordagic Stjepanovic Grahovac Veselinovic
Karic Krpic
Ili
Bobic
Efendic Dzidic Kostic Subic
Stjepanovic Mehmedagic
Zec Ordagic Veselinovic
Karic
Efendic Dzidic Kostic Lazevski
Ordagic Stjepanovic Grahovac Veselinovic
Karic Krpic
Ili
Bobic
Efendic Dzidic Kostic Subic
Stjepanovic Mehmedagic
Zec Ordagic Veselinovic
Karic
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
-
- Kontakt:
Danas malo na tušanj pogledat kako izgkedaju, vidjet kako Husref razmišlja i da li će ovaj put izostaviti Mehidića...
Slobodo ti si moja ljubav, moja radost, sreća, moja bol...
Ne pisi gluposti .RichmanBiH je napisao/la:Problem djidica i ksotica je to sto su ljevaci obojica.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Kada je utakmica?TzXHc je napisao/la:Danas malo na tušanj pogledat kako izgkedaju, vidjet kako Husref razmišlja i da li će ovaj put izostaviti Mehidića...
Niko, niko, samo Sloboda
Rođen da budem Tuzlak, rođen da budem prvak. #InatTuzlanski i grobar Slobode po Solinasu aka Krlezi
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
17:30hKomunista je napisao/la: Kada je utakmica?
Niko, niko, samo Sloboda
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
-
- Kontakt:
Agamemnon je napisao/la:Ne pisi gluposti .RichmanBiH je napisao/la:Problem djidica i ksotica je to sto su ljevaci obojica.

Zadnja izmjena: RichmanBiH, dana/u 27 jul 2016, 14:26, ukupno mijenjano 1 put.
UPRAVA NAPOLJE!
De neka neko onako napise ovdje kako je izgledalo to na tekmi. Ja nazalost nemogu stici na stadion. Ko god da se odluci i ako se odluci to uraditi, unaprijed mu hvala i svaka mu dala vode iz bokala 
Sent from my D6603 using Tapatalk

Sent from my D6603 using Tapatalk
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
-
- Kontakt:
Jel trenirao Lazevski juce ?
Fatica vec gledam kao otpisanog, nazalost.
Svi su trenirali juce.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Jel trenirao Lazevski juce ?
A sad adio...
Trenutno korisnika/ca: Doktorinho i 11 gostiju.