PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
- lijevokrilo
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Svoj ti posao.uNbx je napisao/la:Ma jašta krleža, vi bošnjaci ste meleci, nikad nikom zlo ni pomislili, a kamo li uradili. Yebo vas ta priča. Kad skontaš da su sva tri tora ista gov.na, i nestaneš iz tog filma, možda i bude čo'ek od tebe.
Kada Bosnjaka ubije srbin jedva mozes naci u medijima a srpska zastava kada se zapali prave medjunarodni incident...
Zayebi to,neka zavuce tri prsta sebi u pakas.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Imaš li ti kakav drugi identintet osim etno-nacionalnog uopšte? Na stranu što si pripadnik pokreta evnuha est. 1919.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- Hrasno1921
- Kontakt:
Boli mene k**** sad ce meni hladna PAN od 2L u kucu, a ti zasviraj sto pijem PAN sto ne pijem "Bosnjacku" Sarajevsku ili Tuzlansko
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
1921'
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
- MocMahale444
Potegni ti pive s donje cesme caco, hajde **** s tom pricom.
Krle smiri se nemoj stalno hraniti trola **** te on.
Krle smiri se nemoj stalno hraniti trola **** te on.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Gdje si, Muhoni? Nema te na džumama.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Kae onaj jaro "sloboda ima ime"

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Mislio je na vime, lapsuz se desio. 
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Ako nije to, onda je ovo definitivno najsmjesniji komentar svih vremena. Cuj sloboda ima imeuNbx je napisao/la:Mislio je na vime, lapsuz se desio.
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Državljani Hrvatske namlatili nazoviHrvate, zvane Čovketove jupoldžije i bacače kamena sa Starog mosta.Velika tučnjava na plaži u Neumu: Potukli se domaći i gosti, intervenirali specijalci
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ostade gazda Fehim bez najboljeg radnika, a mi bez maskote forumaHigh je napisao/la:Državljani Hrvatske namlatili nazoviHrvate, zvane Čovketove jupoldžije i bacače kamena sa Starog mosta.Velika tučnjava na plaži u Neumu: Potukli se domaći i gosti, intervenirali specijalci
- MocMahale444
Pratis slabo ja se zapitao jesi živ, imas li reko trofej ko JoleHigh je napisao/la:Gdje si, Muhoni? Nema te na džumama.
Tema živnula.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- JohnCleese
- Kontakt:
Zar raja iz susjedne Hrvatske dolazi na Nevmsko primorje ?High je napisao/la:Državljani Hrvatske namlatili nazoviHrvate, zvane Čovketove jupoldžije i bacače kamena sa Starog mosta.Velika tučnjava na plaži u Neumu: Potukli se domaći i gosti, intervenirali specijalci
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Dođu pođahkad, ponajviše radi neuspješno naturaliziranih Hrvata koji blate pravi pijemont tog naroda. Noć Plemića i nastup Nine Rašupčića uvijek su za osudu i giljotinu.JohnCleese je napisao/la:Zar raja iz susjedne Hrvatske dolazi na Nevmsko primorje ?High je napisao/la:Državljani Hrvatske namlatili nazoviHrvate, zvane Čovketove jupoldžije i bacače kamena sa Starog mosta.Velika tučnjava na plaži u Neumu: Potukli se domaći i gosti, intervenirali specijalci
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Ljudi iz Dalmacije dolaze u Tuzlu na jezera, pa ti gledajJohnCleese je napisao/la:Zar raja iz susjedne Hrvatske dolazi na Nevmsko primorje ?High je napisao/la:Državljani Hrvatske namlatili nazoviHrvate, zvane Čovketove jupoldžije i bacače kamena sa Starog mosta.Velika tučnjava na plaži u Neumu: Potukli se domaći i gosti, intervenirali specijalci
Nesto ti nije jasno ojebino !?admirr je napisao/la:Kae onaj jaro "sloboda ima ime"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Al kad napisa ono "sloboda ima ime" realno trebalo bi ugasiti forum nakon toga. Cuj sloboda ima imeHElo je napisao/la:Nesto ti nije jasno ojebino !?admirr je napisao/la:Kae onaj jaro "sloboda ima ime"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dođu pođahkad, ponajviše radi neuspješno naturaliziranih Hrvata koji blate pravi pijemont tog naroda. Noć Plemića i nastup Nine Rašupčića uvijek su za osudu i giljotinu.[/quote]High je napisao/la:Zar raja iz susjedne Hrvatske dolazi na Nevmsko primorje ?High je napisao/la:Državljani Hrvatske namlatili nazoviHrvate, zvane Čovketove jupoldžije i bacače kamena sa Starog mosta.Velika tučnjava na plaži u Neumu: Potukli se domaći i gosti, intervenirali specijalci
Vidim sve si upratio.Lijepo, lijepo...
Nema potrebe za laganjem, dobro znaš tko je sudjelovao u tuči.
Jedna samo za tebe...
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Vidi ovog, sto kaze onaj konzervirani, istovari kamion drva pa onda uleti ovamo pod adrenalinom...
Odmah se vrijedja ccc
Odmah se vrijedja ccc
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Eno pinceta plače tamo na temi brada&brkovi jer se lik obrij'o.
Eh, ko je sve na ovoj temi pis'o, neka nama Tuzlaka. 
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.