FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Lijepo je cuti da sve dolazi na svoje mjesto 
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
uh, volio bih da Subic i Veseli deru po bokovima, Lazevski da bude bek
ako Subic ne moze dobro odigrat' na desnom krilu, neka tamo ide Veseli, a Subic neke ide lijevo
kako god da bilo, ta kombinacija je jaca od bilo koje druge, npr Veseli/Zec, Mehidic, Govedarica
ako Subic ne moze dobro odigrat' na desnom krilu, neka tamo ide Veseli, a Subic neke ide lijevo
kako god da bilo, ta kombinacija je jaca od bilo koje druge, npr Veseli/Zec, Mehidic, Govedarica
Ma realno ne znaš koji je najjači sastav, ko god da počne protiv Širokog nije greška. Osim Mehidića naravno 
Zadnja izmjena: pinoglavi, dana/u 27 jul 2016, 20:09, ukupno mijenjano 1 put.
Nad tobom sunce najljepše sja
Slozio bi se sa vecim dijelom tvog tekstaGifron je napisao/la:Imamo dvije strasne postave. Husref ce biti na slatkim mukama svaku utakmicu za prvih 11. Uglavnom danas:
Piric/Eric - Odlicno oba branila, Sloga je imala pred kraj prvog i drugog dijela nekoliko solidnih prilika, ali su ova dvojica odlicno branili.
Kostic - Standardno dobar, jak u duelu, iako je igrao malo opreznije i cuvao se neke povrede.
Mehmedagic - Solidna igra, par nesigurnih pasova jedino kada je mozda trebao izbiti loptu
Subic - Zvijer od igraca, igrao prvo poluvrijeme krilo, brz prodoran, dobar centarsut ( samo nam je falio spic da to pospremi u gol ), drugo poluvrijeme igrao na beku, malo mu je zafalilo kondicije zadnjih 20 minuta, ali ce biti veliko pojacanja na bilo kojoj od ove dvije pozicije
Skahic - Jak u duelu, prodoran, samo je dosta grijesio sa pasovima i nije bas isao prema naprijed, vise se drzao iza lopte
Lazevski - Jak u duelu, siguran, ima odlican osjecaj za kretnju saigraca i imao je par veoma finih pasova u prostor
Fatic - Dosta nesiguran, puno gresaka i nije me dojmio nesto posebno
Grahovac - To ce da bude igracina ako bude ovako nastavio, svih 90' je trcao, trudio se + majstorska asistencija za Zeca ( Kada je usao Hadzic presao na desno krilo i nastavio da dominira )
Hadzic - Nije se nesto posebno isticao na terenu kada je usao
Govedarica - Standardno, previse komplikovanja, kasnih pasova, zabij glavu u pod i driblaj, izborio je penal i pogodio, a inace po meni najgori igrac danas na terenu
Zeba - Standarno dobar
Zec - Igracina, brz, prodoran, ima osjecaj za gol i prostor, isto svih 90' trcao i trudio se
Todorovic - Nista posebno, 10-tak minuta samo igrao
Samo bi jos naglasio sramotan pristup igri u oba poluvremena. Prije svih Zeba se ponasao onako bas papanski. Ne svidja mi se to nikako.
Zec, Piric, Subic, Grahovac
Skahic, Zeba (zbog amaterskog pristupa), Govedarica, Fatic
Ostali srednja zalost.
A sad adio...
Mehidic novi Efendic
¨Pravda za Mehidica

Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Ljudi strasan igrac je ovaj Zec strasno odusevio me je ne samo golovima vec i otvaranjem, trazenjem lopte u prostor u noge ma sve. Licno govoreci ovaj covjek mora igrati. Subic iako nije prosao pripreme sa Partizanom u odlicnoj formi odigrao cijelu utakmicu u drugom poluvremenu jos bolji bio kada je stao na svoju poziciju lijevog beka. Drago mi je zbog Skahica bice odlicno ako uhvati formu takodjer i Govedarica u odlicnoj formi jos samo da procepi
Imamo strasnu ekipu bice golova sam napad je ludilo za pogledati Krpic, Karic, Veselinovic, Zec tu jos Ordagic, Zeba, zafnja linija Dzidic, Kostic Efendic/Skahic...Subic
Imamo strasnu ekipu bice golova sam napad je ludilo za pogledati Krpic, Karic, Veselinovic, Zec tu jos Ordagic, Zeba, zafnja linija Dzidic, Kostic Efendic/Skahic...Subic
samo Sloboda
Nek i on napreduje kao Efendić i niko sretniji od nasDoeTz je napisao/la:Mehidic novi Efendic![]()
¨Pravda za Mehidica
![]()
Nad tobom sunce najljepše sja
Ljudi mene zanima kakav je Borogovac bio hahahahahaha
Sa ovakvim sastavom i najjacom odbranom lige,
Sa Dzidicem,Kosticem,Lazevskim,Subicem,
Igracima kao sto su Zeba,Karic,Ordagic i Veselinovic ili Zec ako ne uzmemo bar jednu "kantu" pisaj sezonu.
Sa Dzidicem,Kosticem,Lazevskim,Subicem,
Igracima kao sto su Zeba,Karic,Ordagic i Veselinovic ili Zec ako ne uzmemo bar jednu "kantu" pisaj sezonu.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
- Beduin
- Kontakt:
Jel ko od proslogodisnjih slobodasa igrao za Simin Han, Hamzabegovic, Salihovic...?
Prses izgleda nece nigdje, kako je nastavio, umjesto da igra u SH i tako bude blizu Slobode i Azmira, imali bi fin tim a i on bi igrao u prvih 11.
Prses izgleda nece nigdje, kako je nastavio, umjesto da igra u SH i tako bude blizu Slobode i Azmira, imali bi fin tim a i on bi igrao u prvih 11.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Obojica su igraliBeduin je napisao/la:Jel ko od proslogodisnjih slobodasa igrao za Simin Han, Hamzabegovic, Salihovic...?
samo Sloboda
Hamzabegovic je branio, Salihovic na stoperu, Fejzic (iz ere Smajila Karica) drugi stoper, igrao Almir Halilovic na krilu, zatim mali Mesa (prosao nas omladinski pogon), s klupe usao Sejfo (malac iz doma, nekad davno kao kadet dao dva gola protiv Rudara iz Ugljevika u prijateljskoj)......to sam ja zapazioBeduin je napisao/la:Jel ko od proslogodisnjih slobodasa igrao za Simin Han, Hamzabegovic, Salihovic...?
Sloboda Tuzla
Ma Zebi je malo pukao film kad mu je svirao onaj offside, pa se i on vise zajebavao na kraju nego sto je igrao.Pozitiva je napisao/la: Slozio bi se sa vecim dijelom tvog teksta![]()
Samo bi jos naglasio sramotan pristup igri u oba poluvremena. Prije svih Zeba se ponasao onako bas papanski. Ne svidja mi se to nikako.
Zec, Piric, Subic, Grahovac![]()
![]()
![]()
Skahic, Zeba (zbog amaterskog pristupa), Govedarica, Fatic![]()
![]()
![]()
Ostali srednja zalost.
Jedan grad, jedna ljubav!
Misljenja sam da cemo konacno dobit Siroki na Pecari i osvetit im se za onaj poraz kuci od prosle sezone.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
SARS je napisao/la:Ljudi mene zanima kakav je Borogovac bio hahahahahaha
Dijelim i podržavam vaše mišljenje uvaženi kolega. A, bogami, ako se ovo sve uigra i uklopi kako treba, zašto ne i sanjati neki trofej ove godine? Imamo više prava se nadati ove sezone nego prošle što smo, realno.DoeTz je napisao/la:Misljenja sam da cemo konacno dobit Siroki na Pecari i osvetit im se za onaj poraz kuci od prosle sezone.
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
Papac Papac,
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
200 % jaca ekipa nego prosle godine.
-
joksimovic
- Kontakt:
Dva naaajjjvvveeeca licemjera i klosara na ovom forumu,definitivno.Rimes87 je napisao/la:SARS je napisao/la:Ljudi mene zanima kakav je Borogovac bio hahahahahaha![]()
![]()
![]()
oplakah mati mila!
Dijelim i podržavam vaše mišljenje uvaženi kolega. A, bogami, ako se ovo sve uigra i uklopi kako treba, zašto ne i sanjati neki trofej ove godine? Imamo više prava se nadati ove sezone nego prošle što smo, realno.DoeTz je napisao/la:Misljenja sam da cemo konacno dobit Siroki na Pecari i osvetit im se za onaj poraz kuci od prosle sezone.
P.S.Samo me cudi ovaj SARS je sigurno onaj o kojem mi je Alispahic govorio,sto zivka iz Zivinica i kvari transfere momcima.Ja definitivno znam ko si seljacino.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Daj Borogovca i nasu djecu da preoremo ligu i Kup...
Joksimovicu@
Da sredimo Borgiju probu u Slogi da i njega uhljebimo sunce ti bozije
Da sredimo Borgiju probu u Slogi da i njega uhljebimo sunce ti bozije
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Dotični gospodine Joksimoviću, zamolio bih Vas da Vaše uvrede i poruge ostavite kod kuće. Hvala lijepo.joksimovic je napisao/la:Dva naaajjjvvveeeca licemjera i klosara na ovom forumu,definitivno.Rimes87 je napisao/la:SARS je napisao/la:Ljudi mene zanima kakav je Borogovac bio hahahahahaha![]()
![]()
![]()
oplakah mati mila!
P.S.Samo me cudi ovaj SARS je sigurno onaj o kojem mi je Alispahic govorio,sto zivka iz Zivinica i kvari transfere momcima.Ja definitivno znam ko si seljacino.
EDIT: Zaboravih dodati, naša djeca <3
Zadnja izmjena: Rimes87, dana/u 27 jul 2016, 21:06, ukupno mijenjano 1 put.
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
Papac Papac,
Papac Papac,
Papac Papac,