Ne kenjaj Ajnstajne,ako imas problem javi se redakciji Transfermarktu a ne prozivaj mene,oni postavljaju ovo a ja nisam stigao gledat tekmu pa mi cudno bilo.....uostalom sta ti poznajes par igraca i sad ti neki glavni Dzek ovdje pa bajg pljuske pucas,ja ti mogu napamet nabrojat citav tim DInama za pocetak, i gdje je ko igrao prije Dinama i koliko vrijedi i nezz sta jos...ko da ne znam da je desni bek Stojanovic...jel ti hoda s nekom rodicom pa ga spominjes ...ako jest pozz od meneHankMoody je napisao/la:Jao ovih morona što pogledaju na transfermarktu pa pametuju... Je li Stojanović stoper možda?
Armin Hodžić
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
- PrinceofVeresija
- Kontakt:
Re: Armin Hodžić
Transfermarkt je user-generated, dakle možeš objaviti šta hoćeš, slično kao i s Wikipedijom. Da znaš nabrojati sastav Dinama, znao bi da Ćorić nikad, ali nikad nije igrao lažnu devetku, niti može to odigrati. Ajde pozdravPrinceofVeresija je napisao/la:Ne kenjaj Ajnstajne,ako imas problem javi se redakciji Transfermarktu a ne prozivaj mene,oni postavljaju ovo a ja nisam stigao gledat tekmu pa mi cudno bilo.....uostalom sta ti poznajes par igraca i sad ti neki glavni Dzek ovdje pa bajg pljuske pucas,ja ti mogu napamet nabrojat citav tim DInama za pocetak, i gdje je ko igrao prije Dinama i koliko vrijedi i nezz sta jos...ko da ne znam da je desni bek Stojanovic...jel ti hoda s nekom rodicom pa ga spominjes ...ako jest pozz od meneHankMoody je napisao/la:Jao ovih morona što pogledaju na transfermarktu pa pametuju... Je li Stojanović stoper možda?
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
- maximusdecimus
- Kontakt:
jbt aj sto si pogrijesio gdje Coric igra(ipak si gledao utakmicu na transfermarktu, a mozda i na wikipedijiPrinceofVeresija je napisao/la:Ne kenjaj Ajnstajne,ako imas problem javi se redakciji Transfermarktu a ne prozivaj mene,oni postavljaju ovo a ja nisam stigao gledat tekmu pa mi cudno bilo.....uostalom sta ti poznajes par igraca i sad ti neki glavni Dzek ovdje pa bajg pljuske pucas,ja ti mogu napamet nabrojat citav tim DInama za pocetak, i gdje je ko igrao prije Dinama i koliko vrijedi i nezz sta jos...ko da ne znam da je desni bek Stojanovic...jel ti hoda s nekom rodicom pa ga spominjes ...ako jest pozz od meneHankMoody je napisao/la:Jao ovih morona što pogledaju na transfermarktu pa pametuju... Je li Stojanović stoper možda?
on topic, Armin nije odigrao nesto posebno, ucestvovao kod prvog gola , ovi Gruzijci su bas bili agresivni, par puta ga pokusali pronaci Pivaric i Stojanovic, al katastrofa centarsutevi
Hodzic mora ovu sezonu postici 10 tak golova da ga Mamic moze negdje utopiti
Opstanak moramo izboriti
- AlphonseKauders
- Kontakt:
ovo bi mogla biti sezona u kojoj će se odrediti u kom smjeru će ići njegova karijera i nadam se da će eksplodirati i dogodine igrati u ligama 5-ice. U ligi nije loše počeo, sa 2 gola, još malo u Evropi da se uhafiza i biće to valjda ok.
Samo da on nama ostane zdrav i da ga povrede zaobidju ako Bog daAlphonseKauders je napisao/la:ovo bi mogla biti sezona u kojoj će se odrediti u kom smjeru će ići njegova karijera i nadam se da će eksplodirati i dogodine igrati u ligama 5-ice. U ligi nije loše počeo, sa 2 gola, još malo u Evropi da se uhafiza i biće to valjda ok.
Uostalom, ne brinem se za Aru. Uvjeren sam da ce pokazati svoju klasu.
Sta je sa Hodzicem, ni na klupi veceras? Cini mi se da je zadnje kolo u ligi bio na klupi, a predzadnje sa Hajdukom nije. Imam neki osjecaj da ga Kranjcar bas i ne simpatise, mozda su u nekom sukobu?
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Slabo igra i ne zabija. Nije mu bogme Kranjcar nista kriv. Cak je poceo i Gojaku davati sanse.kobe24 je napisao/la:Sta je sa Hodzicem, ni na klupi veceras? Cini mi se da je zadnje kolo u ligi bio na klupi, a predzadnje sa Hajdukom nije. Imam neki osjecaj da ga Kranjcar bas i ne simpatise, mozda su u nekom sukobu?
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Zar nije povrijedjen? Tesko mi je zamisliti da nije ni na klupi, ako je fit...
Ne bih da se vracam na staro polemisanje, ali samo zelim da pozdravim BigBigBanga i njemu slicne, tzv. antivedatore koji su pokazali da nemaju pojma o fudbalu ali to nikada nece priznati vec i dalje neumorno piskaraju i pametuju.
Arminu zelim da sto prije pronadje pravi smjer i izbori se za status u klubu...mada moram priznati da sam i ja iznenadjen sto ga nema ni na klupi, cak sam se nadao da bi mogao zaigrati od prve minute jer je odmoran zbog neigranja u HNL-u.
Arminu zelim da sto prije pronadje pravi smjer i izbori se za status u klubu...mada moram priznati da sam i ja iznenadjen sto ga nema ni na klupi, cak sam se nadao da bi mogao zaigrati od prve minute jer je odmoran zbog neigranja u HNL-u.
- Goalgetter
- Kontakt:
Dok sam gledao onu utakmicu Dinama protiv Hajduka, gdje takodjer nije bio ni na klupi, rekli su da je povrjedjen. Ne znam sta mu je sada.
ne znam zasto ne igra, nije ni bitno, uglavnom, Cico u njemu ne vidi strijelca, rekao je da nemaju takvog igraca
Ja stvarno ne znam da li je ozlijedjen i zasto ga nema ni na klupi. Ali znam da na pocetku ove sezone igra jako lose. Ne postoji na terenu. Nadam se da ce zivnuti jer je on stvarno veliki potencijal.SlevinKelevra je napisao/la:Zar nije povrijedjen? Tesko mi je zamisliti da nije ni na klupi, ako je fit...
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Cico yebem ti sve, yebo ti Henrikez mater dabogda ispali puuu
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
Veceras u prvih 11, bas cudna situacija oko njega.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
- provokatorII
- Kontakt:
Kad se zadovoljis minimalcem, ostanes na kraju i bez njega. To je od prilike situacija sa Hodzicem, kao i sa 99% nasih sportista.
Stvar mentaliteta, a to se ne ispravlja preko noci. Proci ce jos generacije i generacije dok se to ne promijeni. Do tada cemo aplaudirati Tuki koji umjesto medalje ne udje ni u finale, ali jbg. fin je momak i dobar covjek.
Stvar mentaliteta, a to se ne ispravlja preko noci. Proci ce jos generacije i generacije dok se to ne promijeni. Do tada cemo aplaudirati Tuki koji umjesto medalje ne udje ni u finale, ali jbg. fin je momak i dobar covjek.
Bio je povrijeđen protiv Hajduka, a vjerovatno i sljedeću.
- Medikament
- Kontakt:
Po cemu je se zadovoljio minimalcem? Momak kao dijete otisao u jedan od najvecih klubova Svijeta, i onda kasnije u najveci klub Balkana gdje je uvijek paklena konkurencija. U cemu je problem?provokatorII je napisao/la:Kad se zadovoljis minimalcem, ostanes na kraju i bez njega. To je od prilike situacija sa Hodzicem, kao i sa 99% nasih sportista.
sloboda72 je napisao/la:
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
Za vikend bio starter, a veceras ni na klupi.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Trenutno korisnika/ca: bosanskizmaj246, Goalgetter, Google Adsense [Bot], HariTz, Laudrup, lol89, Markinhio, tuzlanskinacin i 45 gostiju.