FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Joksimovicu@
Da sredimo Borgiju probu u Slogi da i njega uhljebimo sunce ti bozije
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Dotični gospodine Joksimoviću, zamolio bih Vas da Vaše uvrede i poruge ostavite kod kuće. Hvala lijepo.joksimovic je napisao/la:Dva naaajjjvvveeeca licemjera i klosara na ovom forumu,definitivno.Rimes87 je napisao/la:SARS je napisao/la:Ljudi mene zanima kakav je Borogovac bio hahahahahaha![]()
![]()
![]()
oplakah mati mila!
Dijelim i podržavam vaše mišljenje uvaženi kolega. A, bogami, ako se ovo sve uigra i uklopi kako treba, zašto ne i sanjati neki trofej ove godine? Imamo više prava se nadati ove sezone nego prošle što smo, realno.DoeTz je napisao/la:Misljenja sam da cemo konacno dobit Siroki na Pecari i osvetit im se za onaj poraz kuci od prosle sezone.
P.S.Samo me cudi ovaj SARS je sigurno onaj o kojem mi je Alispahic govorio,sto zivka iz Zivinica i kvari transfere momcima.Ja definitivno znam ko si seljacino.
EDIT: Zaboravih dodati, naša djeca <3
Zadnja izmjena: Rimes87, dana/u 27 jul 2016, 21:06, ukupno mijenjano 1 put.
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
Papac Papac,
-
- Kontakt:
Mene cudi,ti najdosadniji ovdje znas,kad Azmir kaki,a nisi vidio na stranici Sloge Borgija u prvom sastavuAgamemnon je napisao/la:Joksimovicu@
Eto ja sam od trenera Milenka cuo,da momku svabe ne daju papire,tako da malo ohanes i ljubis ovima dupe koje podrzavas,a veze nepismeni nemas.
GK: Bobic, Piric, Eric
RB: Efendic, Skahic
CB: Djidic, Kostic, Mehmedagic, Merzic, Skahic*
LB: Subic, Lazevski, Fatic, Todorovic (i Kostić, kad Husref kaže ima da igra
)
DM: Stjepanovic, Fatic* i svi stoperi osim Kostica
CM: Ordagic, Grahovac, Hodzic
RW: Zec, Mehidic, Ordagic*, Grahovac*
LW: Veselinovic, Govedarica, Subic*
AM: Zeba, Ordagic*
AT: Karic, Krpic
Strašno jaka ekipa, još samo da smo doveli jednog centralnog veznog, ali i ovako je odlično
Kojih god prvih 11 da se sastavi od ovih imena ekipa je izuzetno jaka
Pod zvjezdicom sam stavio ove što im je to druga pozicija
Ovo je i kvalitet i kvantitet za titulu
LB: Subic, Lazevski, Fatic, Todorovic (i Kostić, kad Husref kaže ima da igra

Strašno jaka ekipa, još samo da smo doveli jednog centralnog veznog, ali i ovako je odlično

Nad tobom sunce najljepše sja
Hajde procitaj opet sta sam napisao. ....ti ako nevidis onda sta da pricamo....joksimovic je napisao/la:Mene cudi,ti najdosadniji ovdje znas,kad Azmir kaki,a nisi vidio na stranici Sloge Borgija u prvom sastavuAgamemnon je napisao/la:Joksimovicu@
Eto ja sam od trenera Milenka cuo,da momku svabe ne daju papire,tako da malo ohanes i ljubis ovima dupe koje podrzavas,a veze nepismeni nemas.
Proba u Slogi....PROBA...
Znaci spomenes li ga jos jednom u kontekstu bilo kojem NA TEMI SLOBODE povraticu.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Hahahahahaha, mor'o sipinoglavi je napisao/la:GK: Bobic, Piric, Eric
LB: Subic, Lazevski, Fatic (i Kostić, kad Husref kaže ima da igra)
Strašno jaka ekipa, još samo da smo doveli jednog centralnog veznog, ali i ovako je odličnoKojih god prvih 11 da se sastavi od ovih imena ekipa je izuzetno jaka
![]()

Neka si ovako napravio jedan fin pregled. Vidi se baš da ima kvalitete, pogotovo u odbrani, tu smo sigurno armirani beton. Ne slažem se da nam treba još jedan centralni vezni, imamo ih tu pofino, ali sigurno da bi dobro došao. Isto tako, koliko se ja sjećam Zekonja je dosta puta u karijeri igrao napdača, pa možeš i njega dodati kao napadača s Karićem i Krpićem.

Papac Papac,
Papac Papac,
Papac Papac,
Papac Papac,
Jeste, to sam zaboravio 
Dosta polivalentnih igrača, vidi se da Husref to forsira, i najbolja stvar je što stvarno pogodi sa igračima koji podjednako kvalitetno mogu odigrati na više pozicija, ne bude to samo ''krpljenje'' kada predju na drugu poziciju. Zanimljivo je da je jedan od rijetkih koji ne može igrati na više pozicija upravo Kostić
A centralni vezni nije nužan, nego onako gledajući ostale pozicije tu bi mogli imati dodatnog igrača, mada bi se to već vjerovatno pretvorilo u bespotrebno gomilanje

Dosta polivalentnih igrača, vidi se da Husref to forsira, i najbolja stvar je što stvarno pogodi sa igračima koji podjednako kvalitetno mogu odigrati na više pozicija, ne bude to samo ''krpljenje'' kada predju na drugu poziciju. Zanimljivo je da je jedan od rijetkih koji ne može igrati na više pozicija upravo Kostić

A centralni vezni nije nužan, nego onako gledajući ostale pozicije tu bi mogli imati dodatnog igrača, mada bi se to već vjerovatno pretvorilo u bespotrebno gomilanje

Nad tobom sunce najljepše sja
joksimovic je napisao/la:Dva naaajjjvvveeeca licemjera i klosara na ovom forumu,definitivno.Rimes87 je napisao/la:SARS je napisao/la:Ljudi mene zanima kakav je Borogovac bio hahahahahaha![]()
![]()
![]()
oplakah mati mila!
Dijelim i podržavam vaše mišljenje uvaženi kolega. A, bogami, ako se ovo sve uigra i uklopi kako treba, zašto ne i sanjati neki trofej ove godine? Imamo više prava se nadati ove sezone nego prošle što smo, realno.DoeTz je napisao/la:Misljenja sam da cemo konacno dobit Siroki na Pecari i osvetit im se za onaj poraz kuci od prosle sezone.
P.S.Samo me cudi ovaj SARS je sigurno onaj o kojem mi je Alispahic govorio,sto zivka iz Zivinica i kvari transfere momcima.Ja definitivno znam ko si seljacino.
Hahahaha Joksimovicu kralju, ti si sou ovdje....Ja nit znam tog tvog Alispahica nit koga zovem...Samo sam obican momak koji ima sezonsku kartu svog voljenog kluba i bude na zapadu svaku utakmicu

Fakat, baš se mogu šaltati igrači okolo. To je odlično, neki timovi bi ubili za to da mogu premještati igrača sa pozicije na poziciju a da se kvalitet ili ne gubi ili neznato gubi. Doduše, zna i Husref šta radi, nije džaba jedan od najboljih sturčnjaka u našoj državi. Mada, brate, zna nekada iznervirati čovjeka sa svojim odlukama i Mehidićempinoglavi je napisao/la:Jeste, to sam zaboravio
Dosta polivalentnih igrača, vidi se da Husref to forsira, i najbolja stvar je što stvarno pogodi sa igračima koji podjednako kvalitetno mogu odigrati na više pozicija, ne bude to samo ''krpljenje'' kada predju na drugu poziciju. Zanimljivo je da je jedan od rijetkih koji ne može igrati na više pozicija upravo Kostić![]()

EDIT: Razumijem šta si htio reći sa dodatnim centralnim veznim, a i ja sam rekao da ne bi bio na odmet. Sve u svemu, ako rezultati budu tu do zimske pauze, mogli bi se nadati i dodatnim pojačanjima. Dolazaka će sigurno biti kao i uvijek. A, ko zna, možda bude još dolazaka u narednim danima. Kada se ono završava prelazni rok kod nas? To uvijek zaboravim...
Papac Papac,
Papac Papac,
Papac Papac,
Papac Papac,
Prije nego li neki dodju na to da smo 500% ili 1000% jaci, samo da se podsjetimo da smo igrali protiv ekipe iz, za stepenicu, nizeg ranga.
Realnije, za nijansu smirenije, svakako bez euforije, ali puni ljubavi (ko je vec ima) ajmo podrzati tuzlansku Slobodu u narednoj sezoni.
bodaSlo do baGro
Realnije, za nijansu smirenije, svakako bez euforije, ali puni ljubavi (ko je vec ima) ajmo podrzati tuzlansku Slobodu u narednoj sezoni.
bodaSlo do baGro
tuzlanska Sloboda
Strasno je kakvu sirinu imamo, bas ono sto je nedostajalo u prosloj sezoni. I ja protiv Sirokog prizeljkujem Grahovca u sredini sa Stjepanovicem i ispred Ordagicem a na krilima Zec i Veseli. Mislim da bi ih razbucali.
Napo ga je zato sto je opsovu golmanu mater.fukaratz je napisao/la:SUbic: lagan, brz, odlican sentarsut, medjutim vidi se da nije najspremniji. igrao je lijevo krilo a pred kraj meca igrao lijevog beka. NEKI SELJOBER IZ SLOGE GA NAPADE NA POLUVREMENU
Al se poslije okrenuo ka publici i djedu poceo srat na komentar nemoj bolan na pojacanje seljacina jedna neotesana.svadja se s publikom na trening utakmici izmedj dvije kako nas nazvat tz azmirove ekipe.
Dodao bih sto ljudi sto cudi.meni je fatic ljudi danas bio odlican.otkrovenje.ima kurcobolje.al kad hoce dominator.
Subic vidi se kvalitet odmah.
Zato mi je lazevski tanak pravo.mekan.nesiguran.spor.grijesio najvise.
Al kazem sto ljudi sto cudi...
kostic je beton armirani...
P.s fali mi mehidic u pm.nije isto bez njeg zivota mi.govedarica melja glumi mehidica al tankosava
Niko niko samo slobodaaa
Dodao bih sto ljudi sto cudi.meni je fatic ljudi danas bio odlican.otkrovenje.ima kurcobolje.al kad hoce dominator.
Subic vidi se kvalitet odmah.
Zato mi je lazevski tanak pravo.mekan.nesiguran.spor.grijesio najvise.
Al kazem sto ljudi sto cudi...
kostic je beton armirani...
P.s fali mi mehidic u pm.nije isto bez njeg zivota mi.govedarica melja glumi mehidica al tankosava

Niko niko samo slobodaaa
Jos da dodam posjeta skoro ko s olimpikom.dakle to je to jos par stoja bolesnika

Drago mi je što je Miljan dao gol, odmah u narednom napadu momak leti. Rano su ga pojedini otpisivali, ima tu materijala. Bitno je samo da vrati samopouzdanje, ipak je prošao kroz malo težu povredu koja se u mladim igračkim godinama odrazi na samopouzdanje. Neka njega tu, neće on nigdje.

Govedarica?
Pa ono je sebicno ko da je iz portugala.nije cudo sto ga je husref na.klupi drzao...
Pa ono je sebicno ko da je iz portugala.nije cudo sto ga je husref na.klupi drzao...
I odma se psuje Halilu sa tribina koji je tuzlak, slobodas, nase dijete, koji je igro u slobodi kad marke u klubu nije bilo, zbog momka koji je juce doso u slobodu... losi smo mi ljudi mnogo...slogash je napisao/la:Napo ga je zato sto je opsovu golmanu mater.fukaratz je napisao/la:SUbic: lagan, brz, odlican sentarsut, medjutim vidi se da nije najspremniji. igrao je lijevo krilo a pred kraj meca igrao lijevog beka. NEKI SELJOBER IZ SLOGE GA NAPADE NA POLUVREMENU
Ne napadam ja sad Subica nit branim Halila samo kazem kako jest.. nadam se da ce nasa srpska braca

ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Možda jeste, neću da komentarišem, ali nije bio prije povrede, pa sad' razmisli koji je razlog. Želi momak da se dokaže.Sariel je napisao/la:Govedarica?

Joksimovicu ba poserem ti se direkt u usta ti ces nekog nazivat klosarem.
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Govedarica,Grahovac,Zec, Veselinovic,Ordagic,Hadzic,Todorovic,i td,to su momci koje vrijedi istrpiti malo,i forsirati ponekada (barem u domacim tekmama na Tusnju)i kada im ne ide.
Ako vec imas rezultat na Tusnju,ubaci Govedaricu ili Todorovica,ili Grahovca (ako ne pocne tekmu).
Hadzica.....neka sticu sigurnost i rutinu,trebace nam ti momci.
Ako vec imas rezultat na Tusnju,ubaci Govedaricu ili Todorovica,ili Grahovca (ako ne pocne tekmu).
Hadzica.....neka sticu sigurnost i rutinu,trebace nam ti momci.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.