RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

pinoglavi
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la pinoglavi » 27 jul 2016, 22:36

strmkapa taj ''seljober'' kojeg provlacis je u vise intervjua, sasvim nevezano za pitanje, spomenuo kako je Velez velikan BH fudbala i kako mu je zao sto se nalazi u ovoj situaciji i izjavio da zeli da se sto prije vrati u vrh BH fudbala gdje i pripada
Nad tobom sunce najljepše sja

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 27 jul 2016, 22:45

pinoglavi je napisao/la:strmkapa taj ''seljober'' kojeg provlacis je u vise intervjua, sasvim nevezano za pitanje, spomenuo kako je Velez velikan BH fudbala i kako mu je zao sto se nalazi u ovoj situaciji i izjavio da zeli da se sto prije vrati u vrh BH fudbala gdje i pripada
Prenesi mu da ce se vratit. Ne brzo ali ce se vratit. Pogresno si me skontao. Moj odgovor je odgovor dusmanima na njihovom jeziku,jeziku pljuvanja i gov.ana koja su štrcala iz njihovih usta. Sto puta sam napisao i iskazao moje postovanje prema onima koji to zasluzuju i njihovim klubovima za koje oni navijaju. Ti si normala momak i sve najbolje ti strmkapa zeli kao i tvom klubu koji podrzavas

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 27 jul 2016, 22:46

Sve je kod seljobera i wannabe mafijasa na prici. On je u Velezu uvijek vidio vlastiti interes i nista ga drugo nije zanimalo nikad.

Ovo je odlicna vijest za sve iskrene zaljubljenike u fudbal i one koji zele gledati kvalitet na nasim terenima. Moze se situacija porediti s trenutkom kad je Azmir Husic preuzeo Slobodu...a znamo svi sta je dalje bilo. Extra stvar.

Forzza!

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 27 jul 2016, 22:47

Cocaine je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la:strmkapa taj ''seljober'' kojeg provlacis je u vise intervjua, sasvim nevezano za pitanje, spomenuo kako je Velez velikan BH fudbala i kako mu je zao sto se nalazi u ovoj situaciji i izjavio da zeli da se sto prije vrati u vrh BH fudbala gdje i pripada
Prenesi mu da ce se vratit. Ne brzo ali ce se vratit. Pogresno si me skontao. Moj odgovor je odgovor dusmanima na njihovom jeziku,jeziku pljuvanja i gov.ana koja su štrcala iz njihovih usta. Sto puta sam napisao i iskazao moje postovanje prema onima koji to zasluzuju i njihovim klubovima za koje oni navijaju. Ti si normala momak i sve najbolje ti strmkapa zeli kao i tvom klubu koji podrzavas
Ma eto cisto onako ako nisi upratio. I mene je iznenadilo kako u vise intervjua iz vedra neba spomene kako mu je zao zbog trenutne situacije u Velezu. Ne mogu naci jer pojma nemam u kojim je to bilo intervjuima. Sve najbolje da se ove sezone stabilizujete, ako ne udjete ove, ide naredne 100%, bez brige, taman vremena da se stvari van terena posloze :salut:
Nad tobom sunce najljepše sja

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 27 jul 2016, 22:51

Ove godine se sigurno necemo vratiti ali iduce sve snage ce biti usmjerene na to. Prioritet su vracanje duga koji iznosi oko 900 milja i ulaganje u omladinsku skolu i regionalni skauting mladih igraca. Put ce biti dug ali siguran i pravi. Ovi ljudi koji su sada u klubu su NATO . To nisu ljudi kojima je cilj uzeti pet milja na igracu iz FK Sinđelica nego jak i stabilan klub sa svojim snagama sto je Velez vazda krasilo.

cikazubo

Post Postao/la cikazubo » 27 jul 2016, 22:51

Sretno rodjenim s novim ljudima na celu, da se aBd sljedece godine opet sretnu stari rivali na punoj Grbavici ! :)

Zenga
Kontakt:

Post Postao/la Zenga » 27 jul 2016, 22:55

Fenomenalne vijesti, creme de la creme VELEZ MOSTAR :shh: :thumbup: :njanjanja: :salut: :tokralju: :bih: :clap: :bow:

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 27 jul 2016, 22:55

Cocaine je napisao/la:Ove godine se sigurno necemo vratiti ali iduce sve snage ce biti usmjerene na to. Prioritet su vracanje duga koji iznosi oko 900 milja i ulaganje u omladinsku skolu i regionalni skauting mladih igraca. Put ce biti dug ali siguran i pravi. Ovi ljudi koji su sada u klubu su NATO . To nisu ljudi kojima je cilj uzeti pet milja na igracu iz FK Sinđelica nego jak i stabilan klub sa svojim snagama sto je Velez vazda krasilo.
Plus dodaj infrastruktura bez koje nema napretka. I ona će biti uz omladinsku školu prioritet ove sezone.

Babatunde
Kontakt:

Post Postao/la Babatunde » 27 jul 2016, 22:58

SamoTravnik je napisao/la: Naravno, prava raja pije na Kalibunaru prije utakmice. :D
Mislim da ce nas ici bruku gore nakon ovih desavanja u klubu, Travničani su uvijek bili gostoljubivi, ne pamtim neki belaj sa vama. Ide Kalibunar i ćevapi :zviz: :opaopa:
Samo igraj ti i ne predaj se, pjesmom cu te bodriti...
FORZA VELEŽ!

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 27 jul 2016, 23:04

Dušmani razumijem da ste svi u komiranom stadu gdje ste i navikli biti ali lakapo svi cete doci na red :urnebes: :urnebes: slika

hapuc
Kontakt:

Post Postao/la hapuc » 27 jul 2016, 23:05

Nadam se da ćete se što prije vratiti gdje pripadate. :thumbup:
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!

Babatunde
Kontakt:

Post Postao/la Babatunde » 27 jul 2016, 23:14

slika
MOSTARSKI DIV SE BUDI
MI SMO ROĐENI PRKOSNI I PONOSNI
FORZA VELEŽ!

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 27 jul 2016, 23:23

Ova garnitura ljudi obecaje rezultat...Kako cujem pozitivni vjetrovi pusu sa svih strana(savez)mogli bi se brze vratiti u Pl-u nego sto mislite..Sretno..

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 27 jul 2016, 23:26

zmaj348 je napisao/la:Ova garnitura ljudi obecaje rezultat...Kako cujem pozitivni vjetrovi pusu sa svih strana(savez)mogli bi se brze vratiti u Pl-u nego sto mislite..Sretno..
Ne trebaju nam vjetrovi iz saveza. Posteno cemo se vratiti kao sto smo posteno ispali. Samo neka sve posteno i regularno bude.

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 27 jul 2016, 23:32

Sretno u nastavku :) i trebate se borit za svoj klub.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 27 jul 2016, 23:36

Cocaine je napisao/la:
zmaj348 je napisao/la:Ova garnitura ljudi obecaje rezultat...Kako cujem pozitivni vjetrovi pusu sa svih strana(savez)mogli bi se brze vratiti u Pl-u nego sto mislite..Sretno..
Ne trebaju nam vjetrovi iz saveza. Posteno cemo se vratiti kao sto smo posteno ispali. Samo neka sve posteno i regularno bude.
Ovo sam cuo od covjeka koji radi u Zvijezdi prije 5-6dana..Slazem se s tobom posteno je najslade,ali u ovoj ligi ako ne budete imali podrsku saveza mogli bi duboko zaglaviti (mi smo to najbolje osjetili na svojoj kozi u prosloj sezoni)..U svakom slucaju iskoristite ovu pozitivnu klimu oko kluba i vratite se gdje realno i pripadate..

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 27 jul 2016, 23:37

Sljedeci korak mora biti vracanje domacih utakmica pod BB
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

Babatunde
Kontakt:

Post Postao/la Babatunde » 27 jul 2016, 23:37

slika
TI SI PONOS MOGA GRADA SVAKE MAHALE
FORZA VELEŽ!

1950
Kontakt:

Post Postao/la 1950 » 27 jul 2016, 23:57

JohnCleese je napisao/la:Sljedeci korak mora biti vracanje domacih utakmica pod BB
Ne želim se mjesati ali vi bi se tek tako vratili pod Bijeli brijeg ,bez ulozene marke.E pa ne moze tako, milion puta vam je Zrinjski nudio povratak ,ali da nosite pola troska sto vi ne zelite :crazy:
HNK HAJDUK SPLIT & HNK BROTNJO ČITLUK

Vijadukt
Kontakt:

Post Postao/la Vijadukt » 27 jul 2016, 23:58

JohnCleese je napisao/la:Sljedeci korak mora biti vracanje domacih utakmica pod BB
Ma jasta. Pretpostavljam da ti imas rjesenje kako bi se izvodilo.
"Der Schlüssel zum Erfolg ist Kameradschaft und der Wille, alles für den anderen zu geben!"

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []