PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

FrancescoTotti
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la FrancescoTotti » 27 jul 2016, 23:57

Besic je napisao/la:
Cocaine je napisao/la:Mostar brato vazda gospodski grad bio i ostso
of kors :salut: :salut:

slika

slika
slika
Kako prejake slike :beba: :beba:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 27 jul 2016, 23:57

Najjace je kako Sarajlije cesto vrijedjaju Slobodu i Tuzlu zbog petokrake a ne smiju nista protiv Velezove petokrake :lol:
Nad tobom sunce najljepše sja

JovanGeca
Kontakt:

Post Postao/la JovanGeca » 27 jul 2016, 23:57

Cocaine je napisao/la:Mi smo sa petokrakom bili na rubu gasenja. Sada cemo sa tom petokrakom biti opet gdje pripadamo. Yebo titule ako nemas identitet

1922
:thumbup:

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 27 jul 2016, 23:58

dzelllo je napisao/la:
BitiSrcemVezan je napisao/la:
dzelllo je napisao/la: Pazi ovo, mi smo za taj period promjenili najmanje 30 uprava, stotinu ljudi je ulazilo u klub bez icega, vratili su se punih dzepova. Mi nismo imali nikakvu podrsku za razliku od vas(SDA).Bili ste prakticno prcija SDA i jos nekoliko ljudi. Za razliku od vas nismo imali skoro nikakvu pomoc od gradske uprave,ljudi su cinili sve da nam napakoste a i dan danas je tako. Crtali ste karte bez nas, zato nismo ni mogli da nesto vise napravimo poslije rata jer su svi bili protiv nas,nismo im odgovarali.Osteceni u ovoj ligi bezbroj puta.
Takodjer imamo "komsije" koji su silom stvorili taj njihov klub iz mrznje prema nasem,zamisli to covjece! Sjetite se malo ko vam je spustao rucnu kad vam je trebalo za titulu krajem 90'ih a kako ste nam vi slatko vratili.
Ostavljeni od svih al opet smo zivi ti mali covjece.
Nikad od svoje ideje nismo niti cemo odustati!
starMo u srcu,lezVe do bagro
Hahahahah, ne seri Dželo svega ti :D
Tuzlak
Ne čini li ti se da je to što je Velež znao u neka doba zaredati po 7-8 pobjeda u prvenstvu, završiti peti čini mi se, kako čuh nekad imati i budžet odličan za ove uslove (druga je priča šta ste s tim parama radili), najavljivate borbe za evropu i sl. imalo veze sa tim što je SDP bio na vlasti, a Nermin Nikšić se stalno vrtio u i oko kluba, ne znam koja je tačno funkcija bila u pitanju? A i da je, kako je SDP grohnuo, grohnuo i dotični Velež?
Prije svega Esselamu alejkum :D
Evo tebi BSV to peto mjesto i to toliko spominjano polufinale kupa BiH, ono mislim djeni zeve kakav SDP.Smijesna stranka bili i ostali
Tuzlak, mogli smo fino promjeniti grb,staviti mjesec i zvijezdu i danas bi bili glavni kandidat za titulu ali nije u tome fazon....
Alejkumu selam :thumbup:

Zar ne primjetiš razliku između 5. mjesta, onih vezanih pobjeda i tog polufinala u odnosu na prošlosezonsku Đerzelez sezonu? :mrgreen:

Ja sam negdje čitao ili čuo da je Velež u to doba imao budžet vrlo dobar za bh. okvire, što bi vjerovatno podrazumijevalo evropu, sad šta su vama sa tim parama u klubu radili Tana i kolege i gdje su ih spiskali, ne znam. Biće da primjetiš i razliku između tog budžeta, i onog prošlosezonskog u kojem niste za hljeba imali :)
1946

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 28 jul 2016, 00:00

Sariel je napisao/la:
BitiSrcemVezan je napisao/la:I tu priču vezanu za Teheran isto nabijem na ****

Ko hoće da živi u Sarajevu, ma kako se zvao, bujrum, garantujem i dokazano je stoljećima unazad da mu dlaka s glave neće faliti. Kome se ne sviđa, ko neće, nek' ****. Zaboli me da li se zove Hasan ibn Ahmed, Emre Calhanoglu ili Darko Bajić. Voli svoje, poštuj tuđe. To je za mene ta famozna multietičnost, kao i ovo što sam naveo ranije. Nećemo, valjda, da bi dokazali nekakvu multikulturalnost, lizati šupak ovim drugim, trećim pušiti racku a pljuvati po svemu svome?
Kazani se ne slazu s tobom.bogami ni neka djeca po grbavici a da.ne idemo dalje u istoriju.dakle kad vec pametujete pazite o cemu pametujete .
Dalje turci i arapi nam nisu braca.turci su okupatori a arapi da ne kazem sta..ipak nije politicki korektno :evil:
A srbi su nam zemljaci i itekako braca.genetika ne laze.
Dodik ti bi pozavidio na retorici. Stvarno ne znam ima li smisla odgovarati na ovo
1946

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 28 jul 2016, 00:02

pinoglavi je napisao/la:Najjace je kako Sarajlije cesto vrijedjaju Slobodu i Tuzlu zbog petokrake a ne smiju nista protiv Velezove petokrake :lol:
Lafo ih podrzavaju a njihov savez sa kamenim je izmedju ostalog **** i veleza.
Sarajevsko hercegovacki lobi i famozna cetvorka...

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 28 jul 2016, 00:03

Pazi ovo, mi smo za taj period promjenili najmanje 30 uprava, stotinu ljudi je ulazilo u klub bez icega, vratili su se punih dzepova. Mi nismo imali nikakvu podrsku za razliku od vas(SDA).Bili ste prakticno prcija SDA i jos nekoliko ljudi. Za razliku od vas nismo imali skoro nikakvu pomoc od gradske uprave,ljudi su cinili sve da nam napakoste a i dan danas je tako. Crtali ste karte bez nas, zato nismo ni mogli da nesto vise napravimo poslije rata jer su svi bili protiv nas,nismo im odgovarali.Osteceni u ovoj ligi bezbroj puta.
Takodjer imamo "komsije" koji su silom stvorili taj njihov klub iz mrznje prema nasem,zamisli to covjece! Sjetite se malo ko vam je spustao rucnu kad vam je trebalo za titulu krajem 90'ih a kako ste nam vi slatko vratili.
Ostavljeni od svih al opet smo zivi ti mali covjece.
Nikad od svoje ideje nismo niti cemo odustati!
starMo u srcu,lezVe do bagro[/quote]

Toliko smo bili gurani od sda i politicara i koga sve ne po vasim pricama da smo na titulu cekali 8 godina, da je nas klub bio pred stecajem, imali smo i mi mnogo problema i nije sve glatko bilo ni kod nas, ali eto nasli su se neki ljudi koji su to stanje ispravili, sad sto neke druge stvari ne funkcionisu kod nas je drugi par cipela. Poenta je da ne trazite krivca u drugima vec u svojim kriminalnim i nesposobnim upravama, a ne satro svi se urotili protiv vas, daj malo realnosti jbt.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 28 jul 2016, 00:05

Ja živim radim i rođen sam u Sarajevu, cijeli svoj život tu, ja veze nemam o čemu oni pričaju nekad. Odakle im to i ko im puni glavu, ima arapa al jednog sretneš negdje slučajno, u bbiu najčešće, reklo bi se da na svakom koraku Arapi i Turci, ima na Univerzitetu privatnom ovih studenata Turaka , ok, ali ništa bitno i značajno. Ima i Šveđana, Holanđana, Albanaca, Kineza da ne nabrajam poenta je jasna i mnogih drugih. Pogotovo ljeti.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

High

Post Postao/la High » 28 jul 2016, 00:06

Hipokrizija je kriti se iza kosmopolitskog plašta zvani neokomunizam a istovremeno biti ksenofob i šovinista. Nalijepili se za ove Arape i Turke, ne popuštaju.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 28 jul 2016, 00:08

jurisicduska je napisao/la:Ja živim radim i rođen sam u Sarajevu, cijeli svoj život tu, ja veze nemam o čemu oni pričaju nekad. Odakle im to i ko im puni glavu, ima arapa al jednog sretneš negdje slučajno, u bbiu najčešće, reklo bi se da na svakom koraku Arapi i Turci, ima na Univerzitetu privatnom ovih studenata Turaka , ok, ali ništa bitno i značajno. Ima i Šveđana, Holanđana, Albanaca, Kineza da ne nabrajam poenta je jasna i mnogih drugih. Pogotovo ljeti.
Ja vazda naletim na one Kineze, neki dan 2 autobusa puna Kineza, citav hotel zauzeli :urnebes:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

dzelllo
Kontakt:

Post Postao/la dzelllo » 28 jul 2016, 00:08

BitiSrcemVezan je napisao/la: Alejkumu selam :thumbup:

Zar ne primjetiš razliku između 5. mjesta, onih vezanih pobjeda i tog polufinala u odnosu na prošlosezonsku Đerzelez sezonu? :mrgreen:

Ja sam negdje čitao ili čuo da je Velež u to doba imao budžet vrlo dobar za bh. okvire, što bi vjerovatno podrazumijevalo evropu, sad šta su vama sa tim parama u klubu radili Tana i kolege i gdje su ih spiskali, ne znam. Biće da primjetiš i razliku između tog budžeta, i onog prošlosezonskog u kojem niste za hljeba imali :)
Imali pare a borili se za opstanak 2 godine od kako je postao premijer FBiH? Dobra konstatacija :mrgreen:
Prica o Arapima,ovim onim je stvarno retardirana. Neka djeca ovdje izgleda previse citaju husacke stranice
lezVe do bagro

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 28 jul 2016, 00:09

Dobro Velez je imao kriminalne uprave, imali su ih svi. Ali nakon rata jasno je koji dio Mostara je procvao u svakom smislu. Ne mozes ti praviti nesto jako kada ti druge grane nisu procvale.

Kako je odmicalo vrijeme Zrinjski ima i sponzore i sve. Pa normalno da Zrinjski i Siroki imaju sponzore kada te firme odakle dolaze razvaljuju biznis. I to razvijanje je povezano sa politickim igricama.

High

Post Postao/la High » 28 jul 2016, 00:10

MortemHz je napisao/la:
jurisicduska je napisao/la:Ja živim radim i rođen sam u Sarajevu, cijeli svoj život tu, ja veze nemam o čemu oni pričaju nekad. Odakle im to i ko im puni glavu, ima arapa al jednog sretneš negdje slučajno, u bbiu najčešće, reklo bi se da na svakom koraku Arapi i Turci, ima na Univerzitetu privatnom ovih studenata Turaka , ok, ali ništa bitno i značajno. Ima i Šveđana, Holanđana, Albanaca, Kineza da ne nabrajam poenta je jasna i mnogih drugih. Pogotovo ljeti.
Ja vazda naletim na one Kineze, neki dan 2 autobusa puna Kineza, citav hotel zauzeli :urnebes:
Maloprije sam se ibretio kad sam na Ilidži ugledao par buseva s hanumama u opremi reprezentacija Finske, Danske i sl. Okupirale nas i one! :urnebes: Navalite, lažni ljevičari, ustvari ksenofobi!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 28 jul 2016, 00:10

High je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
Maloprije sam se ibretio kad sam na Ilidži ugledao par buseva s hanumama u opremi reprezentacija Finske, Danske i sl. Okupirale nas i one! :urnebes:
:tokralju: :rol:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 28 jul 2016, 00:11

MortemHz je napisao/la:
Ma ja najvise srecem nekakve crnce :lol: Ne znam koje su nacionalnosti al pun ih grad, gdje god krenem. Puno cesce ih vidim nego li arape i turke.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

miki651
Kontakt:

Post Postao/la miki651 » 28 jul 2016, 00:11

obučen bio? normalno.
Zadnja izmjena: miki651, dana/u 28 jul 2016, 00:13, ukupno mijenjano 1 put.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 28 jul 2016, 00:12

Neka arapa, samo neka ulažu. :bih:
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 28 jul 2016, 00:13

BitiSrcemVezan je napisao/la:
Sariel je napisao/la:
BitiSrcemVezan je napisao/la:I tu priču vezanu za Teheran isto nabijem na ****

Ko hoće da živi u Sarajevu, ma kako se zvao, bujrum, garantujem i dokazano je stoljećima unazad da mu dlaka s glave neće faliti. Kome se ne sviđa, ko neće, nek' ****. Zaboli me da li se zove Hasan ibn Ahmed, Emre Calhanoglu ili Darko Bajić. Voli svoje, poštuj tuđe. To je za mene ta famozna multietičnost, kao i ovo što sam naveo ranije. Nećemo, valjda, da bi dokazali nekakvu multikulturalnost, lizati šupak ovim drugim, trećim pušiti racku a pljuvati po svemu svome?
Kazani se ne slazu s tobom.bogami ni neka djeca po grbavici a da.ne idemo dalje u istoriju.dakle kad vec pametujete pazite o cemu pametujete .
Dalje turci i arapi nam nisu braca.turci su okupatori a arapi da ne kazem sta..ipak nije politicki korektno :evil:
A srbi su nam zemljaci i itekako braca.genetika ne laze.
Dodik ti bi pozavidio na retorici. Stvarno ne znam ima li smisla odgovarati na ovo
**** li te dodik jes cuo balavac.
Ja sam u tvojim godinama od kuce na liniju pobjego .da bi takvi ko ti sad moglii srat.a seres jer nemas pojma o cemu pricas.ovde tresete svoje komplekse a neko glavu izgubit moze.vrijedjate na sve moguce nacine i onda se ibretite.a veze sa zivotom nemate.
Sta sam slago ? Kazes nikom nikad dlaka s glave nije zafalila? Rekoh kazani se ne slazu s tobom.
Turci su okupatori osmanlije.vi koji ih podrzavate ste sluge okupatorskei izdajnici roda svog.
Srbi su nam zemljaci.i braca.genetika ne laze.na stranu rat.
**** vam uciteljice.ismijavate ovde i vrijedjate24 sata dnevno nekaznjeno.pa jebrm ti drzavu i ko ovo dopusti.

dzelllo
Kontakt:

Post Postao/la dzelllo » 28 jul 2016, 00:13

Osttribine je napisao/la: Toliko smo bili gurani od sda i politicara i koga sve ne po vasim pricama da smo na titulu cekali 8 godina, da je nas klub bio pred stecajem, imali smo i mi mnogo problema i nije sve glatko bilo ni kod nas, ali eto nasli su se neki ljudi koji su to stanje ispravili, sad sto neke druge stvari ne funkcionisu kod nas je drugi par cipela. Poenta je da ne trazite krivca u drugima vec u svojim kriminalnim i nesposobnim upravama, a ne satro svi se urotili protiv vas, daj malo realnosti jbt.
Nije ni njihovo maslo za Ramazana.Njihovo ponasanje, posebno nekoliko posljednjih uprava je dovelo do odbojnosti navijaca prema klubu. Valjda ce na bolje krenuti od danas
lezVe do bagro

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 28 jul 2016, 00:16

Cuj onog ratnika zemberek te **** :urnebes:
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Lecler, torbica i 53 gosta.