PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Sariel
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Sariel » 28 jul 2016, 00:34

admirr je napisao/la:Kad prije ispisaste 5 stranica

P.S. sloboda ima ime :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Ti posebno tantavicaru jedan, **** te sloboda da t **** vise. visis ovde non stop. Krades bogu dane planeti zrak i vodu, **** te onaj ko ti placa racune za interent.stoko jedna nekorisna.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 28 jul 2016, 00:35

Pun je adrenalina :lol: Jel ti to nick u cast ovog momcine? :lol:
slika
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

admirr
Kontakt:

Post Postao/la admirr » 28 jul 2016, 00:37

Sariel je napisao/la:
admirr je napisao/la:Kad prije ispisaste 5 stranica

P.S. sloboda ima ime :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Ti posebno tantavicaru jedan, **** te sloboda da t **** vise. visis ovde non stop. Krades bogu dane planeti zrak i vodu, **** te onaj ko ti placa racune za interent.stoko jedna nekorisna.
:rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 28 jul 2016, 00:39

Sariel je napisao/la:
joker90 je napisao/la:
MocMahale444 je napisao/la:Cuj onog ratnika zemberek te **** :urnebes:
I ovaj @Sariel usao ovamo pun adrenalina, nervozan, garant i on cijepao drva danas ko Beclija. :lol:
**** te drva.daj svoj cv podastri pa da ti kazem koliko cijepam.
I svi vi redom tantavicari jedni besposleni trujete i ono malo normalnog svijeta sto je ostalo i sto bi nesto pametno i reklo.
Ma podastri se ti da ti ga metnemo! Sto te je stid sto cijepas drva? Posten je to posao. Cemu takva nervoza bolan? Ubi te 100 godina bestrofejnosti! Nasekirala te braca Srbi, sta je u pitanju?
Bahati, bahati Željkan!
1946

HElo
Kontakt:

Post Postao/la HElo » 28 jul 2016, 00:40

jurisicduska je napisao/la:To ti majstore nije Sarajevo. Kupuju vikendice tamo negdje u nekim zabitima, to je istina. Ali u Sarajevu nix. I to cijelo mjesto može bit 4 kuće. Ako me razumiješ. Nije to nikakav broj aman zaman. Garantujem ti da u kantonu Sarajevo ima više Amerikanaca sa kućom ili stanom nego Arapa, daleko više.
Bgm ovo je bilo poveliko naselje ima lijep broj kuca i dosta naroda tu zivi dakle nije vikend naselje, ali nebitno to nije poenta poenta je bila od koga se te kuce i placevi kupuju ;)

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 28 jul 2016, 00:41

Pa nije im niko kriv sto su preko noci odlucili da napuste te kuce i rokaju dojucerasnje komsije sa brda.
Ili ti mislis da jest?

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 28 jul 2016, 00:42

jurisicduska je napisao/la:Možda je bio na liniji bijelog. Pa se skida neuspješno.
Heh sad.sam i narkoman.
Znaci def. Ovdje spustite letvicu i onda dotucete iskustvom.
Uspjeh momcino uspjeh. Zapamti kad iduci put pocnes pametovat da se ne provaljujes. :salut:

johnnyyK
Kontakt:

Post Postao/la johnnyyK » 28 jul 2016, 00:43

tuzlak1987 je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Veležu je nuđeno da se vrati pod BB.
To je tako kvalitetno iscenirano jer se znalo da ce ovi odbiti, a ovi sto su nudili dogovorili se za takav scenarij.
Onda kao Ljubo dao pare za tribine da se ljudima zamazu oci ..
:rol: :rol: :rol:

Očito znaš sve, ajde molim te sve nam reci u kratkim crticama kako je razgovor prošao... :tokralju: :clap:

btw. odakle novac za tribinu u Vrapčićima ako nije grad donirao, poduči nas... :hmmmmm:

Pošto vjerujem da nemaš odgovor na to pitanje, ni na milijun onih koje ti ja mogu postaviti na tu temu, lijepo bih te zamolio da ne pišeš više gluposti, i da ne zamlaćuješ raju na forumu koja će, najvjerojatnije, povjerovati u sve gluposti koje si ti u stanju napisati, nešto slično kao onaj @High...Lijep pozdrav... :wave:

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 28 jul 2016, 00:44

Taman ba da su 40% stanovništva Sarajeva sve do jednog neki ibn Hassani, što to vama smeta, pogotovo ako ste toliki anti-fašisti?

Ili se multi-etičnost odnosi samo na komšije nam?

Stvarno je nekako i besimsleno o ovom više baljezgati, bukvalno sami sebe demantujete u toj priči :damn:
Zadnja izmjena: BitiSrcemVezan, dana/u 28 jul 2016, 00:44, ukupno mijenjano 1 put.
1946

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 28 jul 2016, 00:44

Yebo vas ba priča o ratu!
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 28 jul 2016, 00:45

Imal po Sarajevu kakvih Gulenovih skola i fakulteta? Bas me zanima ako ima i ako ovaj propadne sta ce biti sa toga :)

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 28 jul 2016, 00:46

Sariel, opusti se majke ti malo. Popij pivo. Optrči dva kruga oko obodnice gornje. Nemoj me srkletit života ti, nije realno da se toliko nerviraš na vic temi predviđenoj za zezanje, podbadanje itd.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 28 jul 2016, 00:47, ukupno mijenjano 1 put.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 28 jul 2016, 00:46

BitiSrcemVezan je napisao/la:Taman ba da su 40% stanovništva Sarajeva sve do jednog neki ibn Hassani, što to vama smeta, pogotovo ako ste toliki anti-fašisti?

Stvarno je nekako i besimsleno o ovom više baljezgati, bukvalno sami sebe demantujete u toj priči :damn:
Al fakat sami sebe pobiju, ne moras im ni davat kontraargument...

HElo
Kontakt:

Post Postao/la HElo » 28 jul 2016, 00:46

FrancescoTotti je napisao/la:Pa nije im niko kriv sto su preko noci odlucili da napuste te kuce i rokaju dojucerasnje komsije sa brda.
Ili ti mislis da jest?
Ljudi se bojali za svoj zivot i napustili, ko je pucao sa brda njemu na dusu ne mozes kolektivno optuzivati

admirr
Kontakt:

Post Postao/la admirr » 28 jul 2016, 00:46

BitiSrcemVezan je napisao/la:Taman ba da su 40% stanovništva Sarajeva sve do jednog neki ibn Hassani, što to vama smeta, pogotovo ako ste toliki anti-fašisti?

smetalo bi i tebi da si SEJDICEV ko oni. svi priznati, samo oni i Fincijevi nisu :lol:

P.S. kae onaj sirovina ''sloboda ima ime'' :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 28 jul 2016, 00:47

tuzlak1987 je napisao/la:Imal po Sarajevu kakvih Gulenovih skola i fakulteta? Bas me zanima ako ima i ako ovaj propadne sta ce biti sa toga :)
Bila je priča da je Bosna Sema njegova, koliko vidjeh demantovali su... Nisam dalje pratio priču :)
1946

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 28 jul 2016, 00:47

joker90 je napisao/la:
Ma podastri se ti da ti ga metnemo! Sto te je stid sto cijepas drva? Posten je to posao. Cemu takva nervoza bolan? Ubi te 100 godina bestrofejnosti! Nasekirala te braca Srbi, sta je u pitanju?
Ti da metnes nekom nerastu? kad da metnes kad si godinama 24/7 po forumima?kad?
Evo i da imas vremema i znanja.daj adresu doci cu nije problem.

lijevokrilo
Kontakt:

Post Postao/la lijevokrilo » 28 jul 2016, 00:48

Sariel je napisao/la:
joker90 je napisao/la:
Ti da metnes nekom nerastu? kad da metnes kad si godinama 24/7 po forumima?kad?
Evo i da imas vremema i znanja.daj adresu doci cu nije problem.
:rol: :rol: :rol: :rol: još jedan koji dolazi na kućni prag
kolektivno ograjisali izgleda
sve je laž

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 28 jul 2016, 00:48

johnnyyK je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Veležu je nuđeno da se vrati pod BB.
To je tako kvalitetno iscenirano jer se znalo da ce ovi odbiti, a ovi sto su nudili dogovorili se za takav scenarij.
Onda kao Ljubo dao pare za tribine da se ljudima zamazu oci ..
:rol: :rol: :rol:

Očito znaš sve, ajde molim te sve nam reci u kratkim crticama kako je razgovor prošao... :tokralju: :clap:

btw. odakle novac za tribinu u Vrapčićima ako nije grad donirao, poduči nas... :hmmmmm:

Pošto vjerujem da nemaš odgovor na to pitanje, ni na milijun onih koje ti ja mogu postaviti na tu temu, lijepo bih te zamolio da ne pišeš više gluposti, i da ne zamlaćuješ raju na forumu koja će, najvjerojatnije, povjerovati u sve gluposti koje si ti u stanju napisati, nešto slično kao onaj @High...Lijep pozdrav... :wave:
Ma jok HDZ je zelio Veleza u pola Mostara, oni inace bi to iz dobrote uradili i izgubili glasove jer su dobri ljudi :rol:

I nudili su 100 puta i bili fini ali ovi nece niti da cuju. A nudili su svojim pajdama iz SDA koji nece da cuju za to, pa se nekako moralo zamazati oci Velezovcima. Reci im pravimo i bolji stadion u Vrapcicima. Otislo se Ljubi reklo se daj pare da mazemo oci jer ne treba nam niti jednima Velez pod BB.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 28 jul 2016, 00:49

Sariel pusti bolesnike, nekoliko sati prije derbija o Slobodi su pisali, sve ti jasno bude
Nad tobom sunce najljepše sja

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], ErosViverosViv, Jugovina, Pact1921 i 11 gostiju.