Manchester United FC - Transferi

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

Koga bi od navedenih željeli kao pojačanje?

Morata
29
16%
Belotti
19
10%
Lukaku
21
11%
Lacazette
13
7%
Griezman
42
22%
neko drugi
14
7%
dovoljni su Rashford i Martial
49
26%

Ukupno glasova: 187

Nitro
Kontakt:

Re: Manchester United FC - Transferi

Post Postao/la Nitro » 27 jul 2016, 22:19

Čudi me pa ovdje kod nas ne vlada nikakav specijalan hype. Ipak, jedan od najboljih na svijetu stiže... Ali, gospoda iz Manchestera sa gospodskim manirima nastavlja da dominira forumom. :kafa:
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!

Format
Kontakt:

Manchester United FC - Transferi

Post Postao/la Format » 27 jul 2016, 22:33

Prvi ja a vjerujem i mnogi od nas zele da se ovo sto prije zavrsi,nebitno kojim ishodom.

Pogba je dobar igrac ne najbolji veznjak kako pricaju iz Juventusa ni medju top tri ali jako dobar ,sigurno WC igrac ali ja sam takav da ne prastam neke stvari kao sto i Rooneya ne volim a obozavao sam ga,pratio sam i Pogbu od kad je dosao iz Fr,pratio njegov razvoj jer sam vidio da je nesto posebno ali posrao se po klubu i uvijek cu vise vjerovat treneru(posebno SAF-u) nego li nekom igracu.

Ako dodje ,bice pojacanje,zelim mu mnogo dobrih sezona ali nikad nece biti poseban meni kao velikom navijacu Uniteda.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !

Baader
Kontakt:

Post Postao/la Baader » 27 jul 2016, 23:14

Samuel Luckhurst ✔ @samuelluckhurst
Real interest inevitable after Gomes went to Barcelona but Pogba agreed #mufc terms weeks ago and he remains happy to rejoin them.
Ovdje kao i obično ekipica piše hrpu gluposti.

Inače, ona dole vrlo slična se dobro drži, jedan drugom pišu da ne treba kmečat. Samo jako momci :salut:

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 28 jul 2016, 00:22

reddevil96 je napisao/la:
akisarajevo92 je napisao/la:I tih 120+ miliona izvlaci osmijeh na lice.
Bolje je dati 120 za pogbu nego 90 za higuaina koji ce uskoro 29 g i svako finale Argentine promaši prazan gol

Sent from my iPhone using Tapatalk
:lol: :lol: :thumbup:

120 miliona za Pogbu je pljacka. Dobar je igrac, vidi se to, ali za sada nista specijalno. Al' vidjet cemo, mozda i bude, jos uvijek je mlad.

90 miliona za Higuaina je isto tako pljacka. I 60 miliona je visoka cijena s obzirom na njegove godine. 90 miliona. :crazy:

Al' izgleda da se fudbal mijenja... mozda nece puno proci prije nego neko bude placen 200 miliona... sve vise para se slijeva u klubove pa su spremniji ponuditi visoke cifre...
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 28 jul 2016, 00:26

Nitro je napisao/la:Čudi me pa ovdje kod nas ne vlada nikakav specijalan hype. Ipak, jedan od najboljih na svijetu stiže... Ali, gospoda iz Manchestera sa gospodskim manirima nastavlja da dominira forumom. :kafa:
Ko se cetvrtku radovao :lol:
Max Allegri

UnitedWA
Kontakt:

Post Postao/la UnitedWA » 28 jul 2016, 01:13

Kakva baljezgarije se daju pročitati na temi Juventusa, tipa United je nižerazredni klub, a predvodnik krembil sa nickom Italia.
Ali šta ćeš, izgleda je u modi prcati United dok im uzima najbolje igrače iako je United taaako loš i propao.

Poligon10
Kontakt:

Post Postao/la Poligon10 » 28 jul 2016, 01:17

UnitedWA je napisao/la:Kakva baljezgarije se daju pročitati na temi Juventusa, tipa United je nižerazredni klub, a predvodnik krembil sa nickom Italia.
Ali šta ćeš, izgleda je u modi prcati United dok im uzima najbolje igrače iako je United taaako loš i propao.
Ma neka momaka, samo neka uživaju :kafa:

Mislim da će pojedinima trebati ljekarska pomoć kada ugledaju Pogbu u crvenom dresu, strah me za njihovo zdravlje :kafa:

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 28 jul 2016, 01:20

Nek mu je sa srecom. :salut:
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

tajger
Kontakt:

Post Postao/la tajger » 28 jul 2016, 01:26

UnitedWA je napisao/la:Kakva baljezgarije se daju pročitati na temi Juventusa, tipa United je nižerazredni klub, a predvodnik krembil sa nickom Italia.
A jest jbt svi znate da ovog Pogbu ne gotivim al sad kad citam tamo kako ova djeca pojedina pisu na njihovj temi dao bi im 200 milki da se popisaju samo po pojedincima,ovaj bas sa tim nikom mi pise o nekom kvalitetu lige,majmun nesto lester pominje i United nizerazredni klub,a iz aviona se vidi koliko je decku krivo,kao kad trebu ostavis pa ona na tebe i drvlje i kamenja kakav imbecil

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 28 jul 2016, 02:20

Kako samo United trese kavez mnogima ovim transferom, to je ljepota gledati. Ovako je bilo i sa onim sponzorskim ugovorom adidasa, bez LP i Fergusona. Ali ali... kako? Sta su to oni sad? Svjetska supersila, misevi. I nekoliko sezona tranzicije to nece promijeniti.

Prvi put u ovih zadnjih nekoliko godina vide United relativno slabijim (jedna od najvecih promjena u historiji kluba i to bi svako osjetio) nego sto je to bio za citavog njihovog zivota i uzimaju sebi za pravo reci - nizerazredni klub, igraci prave korak u nazad odlaskom kod njih. Ja se smijem kladiti u bilo sta da ce ovaj nizerazredni klub uzeti svoj iduci LP trofej prije Juventusa, koji to sad sebi kao postavlja za ambiciju. Jao kakav tim imamo, zasto sad Pogba ide? Zato jer su kompletna strategija prelaznog roka i stvaranje tog tima bili zasnovani na njegovoj prodaji, blese jedne. :lol:

Inace s Juventusom, nakon Dyballe iduce sezone naravno, vise ne treba poslovati. Pogana celjad. :mrgreen:

Cak i da se sve ovo nekim cudom ne desi, vrijedilo je samo posmatrati reakcije. Ah strah i mrznja, nedostajalo mi je ovo. :lol:
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

Unknown3
Kontakt:

Post Postao/la Unknown3 » 28 jul 2016, 07:13

Trasimaco je napisao/la: Inace s Juventusom, nakon Dyballe iduce sezone naravno, vise ne treba poslovati.
:ljepota:
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles

EPL
Kontakt:

Post Postao/la EPL » 28 jul 2016, 07:54

Bravo na Pogbi, nisam sumnjao u transfer od pocetka.
Iz razloga sto je bio Mouova zelja, a ED ce uraditi sve do ostvari njegove zelje, nije on Roman ili Perez do oni kupuju sta se njima svidja.
United ovim transferom pokazuje najvecu ekonomsku moc na planeti.
Sigurno ce Mou vratiti ekipu gdje joj je mjesto i tim koji ce vec ove sezone biti kandidat za EPL, a za koju sezonu biti kandidat za LP
Kazu puno placen, koga boli racku pare su posteno zaradjene... pa i sam svake sezobe kupim ili dres ili neku opremu tu ima i mojih novaca kao i milioni drugih navijaca koji pozdravljaju ovaj potez.. :)
Sada je slagalica slozena... od glave do pete... mozda jos jedan stoper??? :)
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!

Asteriks
Kontakt:

Post Postao/la Asteriks » 28 jul 2016, 08:14

Joj kad dovedemo Pogbu i Matuidija. :bow: :rol:
Without a moral compass, the human mind will justify anything.

EPL
Kontakt:

Post Postao/la EPL » 28 jul 2016, 08:35

Asteriks je napisao/la:Joj kad dovedemo Pogbu i Matuidija. :bow: :rol:
Mislim da je ovaj drugi sada visak... sta sa Snaderlinom koji ce sigurno biti bolji, Carrickom, Swainstaigerom, Herrerom i famozni Fellaini.

Asteriks
Kontakt:

Post Postao/la Asteriks » 28 jul 2016, 09:02

Od Bastiana i Felle nema nista. Carrick i Pogba prvi tandem, Morgan zamjena Carricku a Ander Francuzu.

Baader
Kontakt:

Post Postao/la Baader » 28 jul 2016, 09:48

Trasimaco je napisao/la:
Ja se smijem kladiti u bilo sta da ce ovaj nizerazredni klub uzeti svoj iduci LP trofej prije Juventusa
Apsolutno, potpuno sam siguran u ovo. Da i ja napišem jasno i glasno: United će uzeti trofej Lige šampiona prije Juventusa, mark my words :kafa:

Inače da, ovo nam je falilo ove zadnje tri godine, ovo hejtanje, kmečanje, proljevanje žuči. Kao što je u genetskom kodu Uniteda osvajanje, tako je i da bude hejtan i to je dobro što se vratilo :kafa:

EPL
Kontakt:

Post Postao/la EPL » 28 jul 2016, 10:46

Baader je napisao/la:
Trasimaco je napisao/la:
Ja se smijem kladiti u bilo sta da ce ovaj nizerazredni klub uzeti svoj iduci LP trofej prije Juventusa
Apsolutno, potpuno sam siguran u ovo. Da i ja napišem jasno i glasno: United će uzeti trofej Lige šampiona prije Juventusa, mark my words :kafa:

Inače da, ovo nam je falilo ove zadnje tri godine, ovo hejtanje, kmečanje, proljevanje žuči. Kao što je u genetskom kodu Uniteda osvajanje, tako je i da bude hejtan i to je dobro što se vratilo :kafa:
Najjace mi je hejtane ..... ako naljute Eda moglo bi se potrositi jos 120 miliona ... vidis da nema kluba koji moze parirati finansijski...

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 28 jul 2016, 10:50

Eh, ko je onda višak u Unitedu? Koga će se United riješiti? Posebno tu mislim na veznjake, da se razumijemo. Valja sad malo "dijeliti" igrače, a nešto sam ubijeđen da bi Herrera mogao otići (za njeg se i može dobiti najveća lova od svih veznjaka koji trenutno nose dres Uniteda).
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Asteriks
Kontakt:

Post Postao/la Asteriks » 28 jul 2016, 10:52

Zasto Herrera? Ko je onda alternativa za Pogbu na cm-u, mozda oronuli Bastian il onaj pokusaj od btb veznjaka (Fella).

To automatski otvara prostor za novo pojacanje, a salu na str, msm da je Jozo zavrsio sa vezom.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 28 jul 2016, 10:55

Asteriks je napisao/la:Zasto Herrera? Ko je onda alternativa za Pogbu na cm-u, mozda oronuli Bastian il onaj pokusaj od btb veznjaka (Fella).

To automatski otvara prostor za novo pojacanje, a salu na str, msm da je Jozo zavrsio sa vezom.
Zato što jedino na njemu mogu zaraditi novce. Drvoinija nisam nikad smatrao solidnim veznjakom, kamoli dostojnim Unitedovog dresa. Previše novca je potrošeno da se neko ne bi prodao. Zato i tipujem na Herrerin odlazak. Nemam nikakvih argumenata, riječ je o želji, jer Herrera sigurno može u nekom drugom timu biti udarna igla, a ne neko ko će mijenjati Pogbu. To je to.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Odgovori

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.