Koliko bi ljudi doslo na Grbavicu, da Zeljo igra protiv Partizana, uz cijenu od 10 KM ? Realno, popunjen stadion.Muerte je napisao/la:Ja i dalje ne vidim sta ce dobrog donijeti ta liga nasoj ligi ?
Onaj ko ucestvuje u nju ce prvo biti kanta za nabijanje.
Nas rang je CG i Makedonija. Treba realno sagledati situaciju. Mi nemamo snage da se borimo za titulu i kup, a kako da na jos jedan front ? Jedno kolo vise u Evropi i vec nas to sljedece godine kosta Evrope. Mi se moramo pozabaviti sa svojom ligom druge nema.
Samo nasi predstavnici su ispali iz Evrope u 1. kolu valjda to dovoljno govori o nama.
Dinamo, Hajduk, Rijeka, Partizan, CZ, Cukaricki, Maribor i Olimpija ti klubovi su svjetlosnih godina ispred nas u svim segmentima.
Evo jos jedan primjer. Zeljo bi radio na tome da dovede jos jace igrace, gradio bi jos brze Grbavicu.
Ja ne znam jel vi od mrznje ili od toga da samo svoje gurate, protivite se ovome. Iz fonda takmicenja, svaki klub sigurno ima minimalno 600.000 eura zagarantovano, jos na to dodati ostale zarade, pa tu je 1.000.000 eura. Ta cifra je astronomska za nasu ligu.Plasiranje svojih talentovanih igraca, jer taj kup ( ovo je kup, a ne liga ) bi pratili veliki klubovi.