Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 28 jul 2016, 10:51

JackRaven7 je napisao/la:
Klavan tanak debi.

Ne slazem se sa tobom, po meni je odigrao sasvim solidno, pogotovo prvo poluvrijeme. Tek prva utakmica, mislim da bi nas mogao pozitivno iznenaditi.
Najbolje od svega jeste da se pokazalo kako nam bekovi fale, Milner prvo na desnom beku, pa ode na lijevog... Da Chelsea nije imao igraca manje to bi bilo sasvim beskorisno.
Zabrinjavajuca igra Coutinha.

Hendo
Kontakt:

Post Postao/la Hendo » 28 jul 2016, 12:11

Kaže komentator jutros na utakmici da Liverpul želi da proda Markovića a ne da ga posudi.
Dakle, prodaja Bentekea, Balotelija i Markovića i biće onda Jetro i još koje pojačanje.
Kocka je bačena

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 28 jul 2016, 13:04

Hendo je napisao/la:Kaže komentator jutros na utakmici da Liverpul želi da proda Markovića a ne da ga posudi.
Dakle, prodaja Bentekea, Balotelija i Markovića i biće onda Jetro i još koje pojačanje.
Po meni ga i nema smisla posuđivati opet on ako sad nije spreman za Liverpool nikad nece ni biti.
Sto se moglo lako prodati prodalo se, za bentekea i markovica se vjerovatno pokusava izvuci sto vise para dok bi balu prodali kako god mogu al tesko je naci klub koji je njemu spreman ponuditi ugovor koji ce mu odgovarati
You are someone else I am still right here

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 28 jul 2016, 13:05

OTNYS_YNWA je napisao/la:Evo vidjeh sada da je na areni. Pa neće zar oni prenositi, ja zbog sportklubova promijenio operatera, necu zar opet morati :lol:
Nije na areni, kod njih pise da neprenose epl 2016 2017 nego sk
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 28 jul 2016, 19:03

Nadam se da ce EPL ostati na SK jer trebao bi mi advokat da se izvucem iz ovog ugovpra sa telemachom koliko sam nekih dodatnih stvari uzima i svaki put se obavezes da ces jos godinu dvije korisiti njihove usluge...
A ako je moja tv jedina alternativa mozda cu prije prestati pratiti fudbal sa onim go.vnima ne mogu da se peglam

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 28 jul 2016, 19:05

Ma na SK je, zaje*ava ovaj mali :mrgreen:

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 28 jul 2016, 23:55

OTNYS_YNWA je napisao/la:Ma na SK je, zaje*ava ovaj mali :mrgreen:
Ja sam kontao da je to za arenu od naredne sezone sljedece ljeto.

EBSCO
Kontakt:

Post Postao/la EBSCO » 29 jul 2016, 00:22

Dobar treći dres :D

Hendo
Kontakt:

Post Postao/la Hendo » 29 jul 2016, 05:43

Po onome sto sam primjetio, rijesili smo najvecu brigu a to je ostanak Coutinha. :-)
Kocka je bačena

Reds1234
Kontakt:

Post Postao/la Reds1234 » 29 jul 2016, 10:25

Hendo je napisao/la:Po onome sto sam primjetio, rijesili smo najvecu brigu a to je ostanak Coutinha. :-)
je da,otimali su se za njega :D

Hendo
Kontakt:

Post Postao/la Hendo » 29 jul 2016, 12:01

Jurgen Klopp is interested in signing Sporting midfielder Joao Mario, but it will take an increased bid of at least £35m. [Sky Sports]

slika

To je ona bomba o kojoj sam pisao neki dan. :kafa:
Kocka je bačena

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 29 jul 2016, 12:05

Hahaha ako i ovaj dode bice taktika svi u napad jedan je Hase hahha

Hendo
Kontakt:

Post Postao/la Hendo » 29 jul 2016, 12:18

fera je napisao/la:Hahaha ako i ovaj dode bice taktika svi u napad jedan je Hase hahha
Klop je izjavio da će Milner biti desni bek ove sezone. Valjda je to to.

-----------Karius-------------
-Clyne-Lovren-Matip-Jetro-
-------Mario------Can-------
--Mane-Winaldum-Coutinho-
------------Sturidge-----------

:think:
Kocka je bačena

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 29 jul 2016, 12:40

Pa njegov otac je valjda izjavio da su vec odbili ponudu od 40m, sto je negde oko 33m funti. Mislim da cemo ga dovesti, a to onda znaci da Hendersonova uloga u timu polako ali sigurno pocinje da nestaje.

Joao Mario je copy paste igrac kao Wijnaldum, samo veca klasa i bolji igrac po meni. Kako je odigrao EP, kao da je mu je vec 4. ili 5. takmicenje u nizu, a ne prvo.

Kakvi su ovo "golmanski" treci dresovi. :?

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 29 jul 2016, 13:01

Paradajz je napisao/la:Pa njegov otac je valjda izjavio da su vec odbili ponudu od 40m, sto je negde oko 33m funti. Mislim da cemo ga dovesti, a to onda znaci da Hendersonova uloga u timu polako ali sigurno pocinje da nestaje.

Joao Mario je copy paste igrac kao Wijnaldum, samo veca klasa i bolji igrac po meni. Kako je odigrao EP, kao da je mu je vec 4. ili 5. takmicenje u nizu, a ne prvo.

Kakvi su ovo "golmanski" treci dresovi. :?
Henderson svojim igrama bi mogao sam sebe otjerati ako dođe i mario, a mozda se probudi oocne boriti za mjesto u timu.
Joao Mario je na euru izgledao kad da je jeda od najiskusnijih igraca portugala nikad ne bi pomislio da je ovako mlad a ima i dobre prekide sto bi sigurno bilo od koristi.
Dobro bi bilo da dođe ali stvarno ne mogu da vjerujem da nema ni neke ozbiljnije price oko pojacanja u odbrani osim one price o willemsu koja se polako stisava.

mcmanaman
Kontakt:

Post Postao/la mcmanaman » 29 jul 2016, 13:39

Nema ova prica bas smisla, cuj zele 35 pa toliko je i Inter nudio pa su odbili plus doveden Wijnaldun identican igrac a i ove vijesti ni nema na skyovoj stranici.

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 29 jul 2016, 14:57

fera je napisao/la: Dobro bi bilo da dođe ali stvarno ne mogu da vjerujem da nema ni neke ozbiljnije price oko pojacanja u odbrani osim one price o willemsu koja se polako stisava.
Hector produzio, Chilwell produzio ugovor, izgleda da Klopp ne zeli da rizikuje sa nekim drugim opcijama (nelogicno po meni), i da je spreman da forsira Milnera na tim pozicijama. Nije mu to strano, tako je on i sa Grosskreutzom radio u Dortmundu.

A i Willems je tehnicki savrsenija verzija Morena, i on je poprilicno tanak defanzivno i nedisciplinovan, mada opet vrlo je mlad.

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 29 jul 2016, 15:19

[*]
mcmanaman je napisao/la:Nema ova prica bas smisla, cuj zele 35 pa toliko je i Inter nudio pa su odbili plus doveden Wijnaldun identican igrac a i ove vijesti ni nema na skyovoj stranici.
Vijest je upravo prenijela i ekipa AnfieldHQ što je jedan od najboljih ako ne i najbolji Liverpoolski nalog tako da ima ovdje nešto.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

Escobar
Kontakt:

Post Postao/la Escobar » 29 jul 2016, 16:18

Joao Mario je mačak u vreći. Baš sam pratio Portugal i nije mi zapao za oko, a jos 10ku igra...
5 times champions of Europe. #YNWA

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 29 jul 2016, 16:22

Ne vjerujem da cemo dovodit Maria imamo i previse takvih igraca. Steta sto nismo krenuli po Hectora vidjelo se protiv Chelsea koliko Moreno škripi u odbrani dabogda da to ispadne na dobro. Proslu sezonu Milner je imao najvise asistencija kod nas a ta ideja da igra nesto defanzivno mi se cini poprilicno glupom al ajd.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 2 gosta.