Ko pocinje, Said ili Ahmetovic?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nego, treba Zrinju mlatnuti. O ostalom cemo kasnije raspravljati 
Zlatan mora poceti, da izdominira opet u duelima nejac iz odbrane laznih Mostaraca! 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
joker90 je napisao/la:Zlatan mora poceti, da izdominira opet u duelima nejac iz odbrane laznih Mostaraca!
mora ibraka ispostovat dusku ba znste da se kladio sa onom fuksarom u 50 eura da ce ahmet prebacit limit vise od vrlog mahira karica
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- jurisicduska
- Kontakt:
Vodim 1:0, samo neće on isplatiti, džaba ti sve.
Ponizit ćemo nadriMostarce. 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Evander je napisao/la:Imas li ti dokaze da kradu Bakir, Dodik i Covic?Zip je napisao/la:Evander je napisao/la:Je li moguce potpisati 100 igraca u tri godine, ugraditi se u njihove plate, u njihove odstete za raskid ugovora?
Ko ista zna o ekonommiji, zna da je pare najlakse oprati kroz gradjevinske radove. Govori li ti to sta vezano za kamp?
Imas li ti kakve dokaze za ovo sto govoris, da su se ugradjivali?
Ako da, postavi te dokaze ovde... I ko je koliko uzimao, ko se u koji transfer ugradio, itd...
Pusti vise price rekla kazala, to si diplomirao na ovom pdf-u..
Ako nemas, sve ostalo su insinuacije.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
jurisicduska je napisao/la:Vodim 1:0, samo neće on isplatiti, džaba ti sve.
ma znalo se to odmah ba cim je poletio pod rudu, kakvi oni i opklada vidis da se i ne javlja vise kad si online
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
DA TE VOLIM ODUVJEK SAM ZNAOOOO
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Nogometna tragedija u nedjelju, i to za kvaziplemiće!

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Sta im je Sajo tad radio!
I rahmetli Kripicu gol namjestio cak!
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- muhamedhulk
- Kontakt:
Sad se 'napada' Hodzic zbog izjave...a kad za par sezona budu nudili milionsku cifru za njega, govorice 'treba ga pustiti, prevazisao je nasu ligu' i sl. 
On nek' da doprinos Klubu 2, 3 sezone, on je ekstra uradio posao. Jos cemo, ako bude napredovao, zaraditi na njemu fino para...sta ces vise, ne moze svako biti legenda i ostati u Klubu vjecno.
btw. dobar potez ovo druzenje sa igracima
Npr. neka urade neke slike igraca u standardnoj velicini i neka se potpisu igraci na njih, i nek' stave u fan shop. 
On nek' da doprinos Klubu 2, 3 sezone, on je ekstra uradio posao. Jos cemo, ako bude napredovao, zaraditi na njemu fino para...sta ces vise, ne moze svako biti legenda i ostati u Klubu vjecno.
btw. dobar potez ovo druzenje sa igracima
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
FrancescoTotti je napisao/la:S kim si se kladio?
mem se cini sa nakim momclukom
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Nema od toga nista... To je neki pubertetlija iz tuzle koji zabada nos u svaku mogucu temu i pokusava biti primjecenRule_hz je napisao/la:FrancescoTotti je napisao/la:S kim si se kladio?
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo
A vidi, zamisli da kaze da ne razmislja o buducnosti i "sutra" pukne neki transfer; kakve bi bile reakcije onda? Kako god, uvijek ce biti nezadovoljnih strana.Evander je napisao/la:Upravo to.joker90 je napisao/la:Znamo da svaki igrac masta da se proda iz BiH i da su nasi klubovi usputne stanice, ali mogao je seljak malo bolje ovo srociti. [emoji38]
Znamo svi da svaki igrac zeli vani. Ali bar reda radi moze reci "tu sam, ne razmisljam o buducnosti. Zelim se koncentrisati samo na ovu sezonu i odigrati sto bolje...."
Poslano sa mog SM-T211 koristeći Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Kako god, yebem te zeljeznicare. Fuj imena...
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
os bit sutra u myfacu?FrancescoTotti je napisao/la:Kako god, yebem te zeljeznicare. Fuj imena...
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
to je cetalj koji je psovao neke ljude koji odavno nisu zivi i koji je pisao sve najgore o nasim herojima a administarcija ga kaznila tako sto su mu obrisali komentare.FrancescoTotti je napisao/la:Nema od toga nista... To je neki pubertetlija iz tuzle koji zabada nos u svaku mogucu temu i pokusava biti primjecenRule_hz je napisao/la:FrancescoTotti je napisao/la:S kim si se kladio?
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Re: RE: Re: FK Sarajevo
J**+ se meni za Bakora i Dodika...Evander je napisao/la:Imas li ti dokaze da kradu Bakir, Dodik i Covic?Zip je napisao/la:Evander je napisao/la:Je li moguce potpisati 100 igraca u tri godine, ugraditi se u njihove plate, u njihove odstete za raskid ugovora?
Ko ista zna o ekonommiji, zna da je pare najlakse oprati kroz gradjevinske radove. Govori li ti to sta vezano za kamp?
Imas li ti kakve dokaze za ovo sto govoris, da su se ugradjivali?
Ako da, postavi te dokaze ovde... I ko je koliko uzimao, ko se u koji transfer ugradio, itd...
Pusti vise price rekla kazala, to si diplomirao na ovom pdf-u..
Ako nemas, sve ostalo su insinuacije.
Imas li ti dokaze da su se ugradjivalu ovi nasi iz Uprave?
Sam kazes da pojma nemas, da nagadjas i unosis nemir bezveze..
I to pred svaku bitnu utakmicu... Sad jel slucajno il ne, ko ce znati
Tebi sigurno nije cilj da mi pobjedimo u nedelju.
Al s tobom je ves odsvno prezvakana prica... Ne uzimam te za ozbiljno
Trenutno korisnika/ca: napoleon72, plisek i 28 gostiju.