FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- amazon
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Za sve te igrače treba zahvaliti Amaru sto je procjenio i potpisao ugovore s istim.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
I sto se ugradio u iste preko ljudi iz njegovog bliskog okruzenja.amazon je napisao/la:Za sve te igrače treba zahvaliti Amaru sto je procjenio i potpisao ugovore s istim.
Na koji nacin buraz?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Dovoljno samo da vidis ko je zastupnik nekih od igraca i sve ce ti biti jasno.niccolo je napisao/la:Na koji nacin buraz?
Isti onaj koji je htio aktivirati one klauzule u ugovoru o obestecenju koje su na njihovu zalost nustavne jer nisu ovjerene u savezu.
A te ugovore i klauzule nije odobrio ni "lazni hadzija" niti "lopov šilja".
I da jos da napomenem da isti taj zastupnik sada sepuri u svecanoj lozi na kosevu....
- zeljoooooooooo
Ako brišeš postove 'jednoj strani, briši i drugoj i mirna Bosna.
Na stranu sve, skoro 50 stolica prodati za Istok, 50.000 KM je leglo, zkotrljalo se pravo, a prodaja bi tek mogla krenuti kad krene i gradnja!!!
Na stranu sve, skoro 50 stolica prodati za Istok, 50.000 KM je leglo, zkotrljalo se pravo, a prodaja bi tek mogla krenuti kad krene i gradnja!!!
Ne zelim se naduravati sa tobom niti mi je to nsmjera uopste.aleksandar_veliki je napisao/la:Eusebio nisu ti tacne informacije. Cifre koje iznosis nisu tacne. Nije tacno ni da su se pare od mesare trosile na isplatu Amarovog duga. Isto tako nije tacno da je naplatio kamatu. Mozemo do jutra ovako, kazes da imas dokument. Mozes mi ga na pp poslati ako mislis da nije za foruma i tako mi dokazati da sam u zabludi.
Dokumenat ima i svi su ga mogli vidjeti u junu 2009 godine.
A on govori o msrketinskim ugovorima do tada odnosno da je budzet kluba za novu sezonu trebao biti oko 350 milja km.
A na drugoj stranici tog dokumemta imas stanje sa dugovanjima i blokiranim racunima gdje fino stoji recimo pored Zeljeznicke zadruge i Amarovo ime sa ukupnom kolicinom duga.
Izgradnja istocne tribine bi trebala nekad sredinom augusta?
Re: RE: Re: FK Željezničar
I ja sam nešto čuo da kreće gradnja u drugoj sedmici u augustu.Omar500 je napisao/la:Izgradnja istocne tribine bi trebala nekad sredinom augusta?
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Tacno takoQwerty90 je napisao/la:I ja sam nešto čuo da kreće gradnja u drugoj sedmici u augustu.Omar500 je napisao/la:Izgradnja istocne tribine bi trebala nekad sredinom augusta?
- amazon
- Kontakt:
Stvarno je bezobrazluk citati ove lazi da je Amar uzeo kamata, Nema smisla zaista.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Smiješno uopšte polemisati o tome da je Amar neke kamate uzimao, jesto bio ugrađen u neke transfere tipa Šehićevog, al' šta je trebao čovjek, većinu tih igrača je on stvorio i sve im dao, a da ne spominjemo još sredstva koja je on sam dao klubu.
- amazon
- Kontakt:
ma ovo je vec bolest. amar je imao fula, grijesio je, pravi neke gluposti, ali ovo pisati i jos lagati da ima dokumenat je cisti bezobrazluk.
Ma normalno, svak ima fula i grešaka, al' Amar ih je sigurno sveo na minimum, minimum koji nam je donio trofeje sa kojim se i dan danas ****.amazon je napisao/la:ma ovo je vec bolest. amar je imao fula, grijesio je, pravi neke gluposti, ali ovo pisati i jos lagati da ima dokumenat je cisti bezobrazluk.
E vidis tako je to na ovom forumu vec nekoliko mjeseci.aleksandar_veliki je napisao/la:Ne znam sta stoji u tom ugovoru, znam da je laz da je uzeo kamatu i da se naplatio od mesnice. Ko god plasira te price radi to iz veoma lose namjere i taj je ustvari pravi neprijatelj Zeljeznicara. Kakve Violine i slicni.Euzebio je napisao/la:Ne zelim se naduravati sa tobom niti mi je to nsmjera uopste.aleksandar_veliki je napisao/la:Eusebio nisu ti tacne informacije. Cifre koje iznosis nisu tacne. Nije tacno ni da su se pare od mesare trosile na isplatu Amarovog duga. Isto tako nije tacno da je naplatio kamatu. Mozemo do jutra ovako, kazes da imas dokument. Mozes mi ga na pp poslati ako mislis da nije za foruma i tako mi dokazati da sam u zabludi.
Dokumenat ima i svi su ga mogli vidjeti u junu 2009 godine.
A on govori o msrketinskim ugovorima do tada odnosno da je budzet kluba za novu sezonu trebao biti oko 350 milja km.
A na drugoj stranici tog dokumemta imas stanje sa dugovanjima i blokiranim racunima gdje fino stoji recimo pored Zeljeznicke zadruge i Amarovo ime sa ukupnom kolicinom duga.
Ovo ti je dokaz kako onaj "lazni advokat" kaze sta se sve moze uraditi.
Mjesecima se ovdje orgija i vi to tolrtisete.
Prozivaju se ljudi njihove porodice ..a vi sve to tolerisete...
Zadnja izmjena: Euzebio, dana/u 29 jul 2016, 15:00, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
ukines podforum i nece biti problema
- amazon
- Kontakt:
pa ovo si isti oni koji su od gluposti poceli praviti strajk, pa kao ne pisu vise, a vratili se za 10 dana i dalje pricajuci da ne ulaze. Kao da je neko lud, samo ne kontam poentu 

- amazon
- Kontakt:
Jako je zanimljivo da euzebio zna da se Amar ogradio u igrace koji su navedeni, a ne zna da su ovi sad dovedeni igraci ugradjeni kod jednog covjeka. To je bas zanimljivo.
- amazon
- Kontakt:
Ovo mi je bas interesantno i zanima me ko je taj mudonj.a koji to trazi?.Isto me zanima zasto nije ostavio svoje ime i prezime, broj i sve ostalo sto oni traze od drugihaleksandar_veliki je napisao/la:Na veliku zalost tamo nekih pametnih glava zelje im se nece ispuniti kao sto im nisu ispunjeni ni zahtjevi za pristup mailovima i IP adresama forumasa koji su kriticki raspolozeni prema nekim ljudima. Pisao sam ali i ponovit cu. Na ovaj forum su dobro dosli svi navijaci Zeljeznicara. Kad kazem svi mislim na one koji smatraju da je Amar sah i one koji smatraju da je supak. Kad kazem svi mislim na one koji smatraju da je Misimovic sah i one koji smatraju da je supak.larssonche1337 je napisao/la:ukines podforum i nece biti problema

Zadnja izmjena: amazon, dana/u 29 jul 2016, 15:30, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
onda nek ne serendaju i amazon i ovi drugialeksandar_veliki je napisao/la:Na veliku zalost tamo nekih pametnih glava zelje im se nece ispuniti kao sto im nisu ispunjeni ni zahtjevi za pristup mailovima i IP adresama forumasa koji su kriticki raspolozeni prema nekim ljudima. Pisao sam ali i ponovit cu. Na ovaj forum su dobro dosli svi navijaci Zeljeznicara. Kad kazem svi mislim na one koji smatraju da je Amar sah i one koji smatraju da je supak. Kad kazem svi mislim na one koji smatraju da je Misimovic sah i one koji smatraju da je supak.larssonche1337 je napisao/la:ukines podforum i nece biti problema
Sta ti ima biti interesantno. Govorili su vec o ovome. Kakvo vrijeme sutra najavljuju? Kisa nam ne bi odgovorala, Olimpic nema kvalitetu i sto losiji uslovi njima je bolje.amazon je napisao/la:Ovo mi je bas interesantno i zanima me ko je taj mudonj.a koji to trazi?.Isto me zanima zasto nije ostavio svoje ime i prezime, broj i sve ostalo sto oni traze od drugihaleksandar_veliki je napisao/la:Na veliku zalost tamo nekih pametnih glava zelje im se nece ispuniti kao sto im nisu ispunjeni ni zahtjevi za pristup mailovima i IP adresama forumasa koji su kriticki raspolozeni prema nekim ljudima. Pisao sam ali i ponovit cu. Na ovaj forum su dobro dosli svi navijaci Zeljeznicara. Kad kazem svi mislim na one koji smatraju da je Amar sah i one koji smatraju da je supak. Kad kazem svi mislim na one koji smatraju da je Misimovic sah i one koji smatraju da je supak.larssonche1337 je napisao/la:ukines podforum i nece biti problema
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.