Citiraj me pichkin dušmanine, nije ba znam ja da se salis ali odes nekad po cijelo zivotinjsko carstvoadmirr je napisao/la:Hahaha. Ma vole oni mene, samo malo glume ovdje na forumu. Nemam ja nista protiv njih, ali nemam sta lijepo pisati sa onima koji su pisali ona sranja koja nisu za ovog foruma, i cak pominjali i psovali one kojih nema medju nama.
A ima medju fukarama puno dobrih momaka, nisu svi kao vecina onih koji pisu gluposti na ovoj temi
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- MocMahale444
Re: PL prepucavanja
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
jurisicduska
- Kontakt:
Pozdrav za solinasa, tuzlansku raju.
Nije za sportski forum:
Pinoglavi zakucaopinoglavi je napisao/la:Sa neke stranice o historiji Sarajeva...3 fronta, 2 kupa...Ne djeluje kao neki totalno nebitan turnir kao što želite spomenuti
Čak i ispadanje iz tog kupa spominjete
U lazi su kratke noge. Kratkonosci MortemHZ i ekipa negatora, isprskani i popisani
Druze Chinaglia,Chinaglia je napisao/la:veliki pozdrav za druga Frantu Bauzeka, pravog multikulturalnog tuzlaka
druze Franto, dok je nas pravih tuzlaka, Tuzla ce biti ono sto jeste i sto je uvijek bila, ali mnogo se ovog seljackog zivalja iz Podrinja i ko zna kakvih brda spustilo u Tuzlu, nazalost!
ima nas cuvara i bastinika kulture grada Tuzle, one kulture po kojoj je Tuzla unikatna i posebna. Problem je samo u onima koji ne zele da prihvate kulturu grada u koji su dosli i u kojem zivi. Neki stavovi pojedinih forumasa su identicni onima koji su svim snagama pokusali ugasiti Slobodu (u svakom smislu).
Veliki pozdrav,
drug Franto
Mislim da ste stvarno pretjerali, uzrujali ste Solinasa
Sto bi rekao Broj Jedan iz Alan Forda: "Ja sam star za to, Huseine kapetane Gradascevicu, ali Solinasu i tebi ostavljam borbu za BiH i Slobodu. Fadilu sam isto govorio da ne ide u Spaniju, nije poslusao i eto sta bi"
Niko, niko, samo Sloboda
Niko, niko, samo Sloboda
Rođen da budem Tuzlak, rođen da budem prvak. #InatTuzlanski i grobar Slobode po Solinasu aka Krlezi
-
GradKamena1
- Kontakt:
Ma svugdje ima ovi sto lete,vecina navijaca je realna i bod bi nam bio dobar,sve je to u 5 dekajurisicduska je napisao/la:Mi smo postavili standarde u prizemljenju, teško će koga prizemljiti ko nas.joker90 je napisao/la:Ovi lazni Mostarci kurcevitiji nego mi prije dvije godine.Eno najavljuju da im je drugi sastav jaci od nas, tacno me podsjecaju na nase kurcenje, mogli bi i oni biti prizemljeni kako to ova liga samo zna.
pozdrav s jadranske obale bosanskoj sirotinji, eto nas po bodove
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Ne racuna se Neum govedo.
Ti si u Stocu, a Stolac nema more.Rigoletto je napisao/la:pozdrav s jadranske obale bosanskoj sirotinji, eto nas po bodove
Hrvat pustio bradu, pa po Stocu uzvikivao “Allahu ekkber”
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Sudeći po slici ti si negdje oko Imotskog,kakva Jadranska obalaRigoletto je napisao/la:pozdrav s jadranske obale bosanskoj sirotinji, eto nas po bodove
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
Pa zar nisi potpis'o sa Zrinjskim? Eno ima slika. Ja kontam ti završio sezonu pa se vratio i dali ti ugovor.Rigoletto je napisao/la:pozdrav s jadranske obale bosanskoj sirotinji, eto nas po bodove
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MocMahale444
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Kotromanic ili Osmanlije .. Pitanje je sada ?
- MocMahale444
Saban Saulic ili Halid Beslic?
Tifa ili Alen?
Safet ili Himzo?
Brena ili Ceca?
Tifa ili Alen?
Safet ili Himzo?
Brena ili Ceca?
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
SabanMocMahale444 je napisao/la:Saban Saulic ili Halid Beslic?
Tifa ili Alen?
Safet ili Himzo?
Brena ili Ceca?
Tifa
Safet
-/-
- MocMahale444
Brena prije ove druge, moramo imati I ženkeNAJGORA_BAGRA je napisao/la:SabanMocMahale444 je napisao/la:Saban Saulic ili Halid Beslic?
Tifa ili Alen?
Safet ili Himzo?
Brena ili Ceca?
Tifa
Safet
-/-
Mozda drugi izbor Hanka - Seve ili Silvana - Ana B.
Ostalo se slazem Halid nikad nece biti Saban uz duzno postovanje. Tifa za Alena rahmetli Tito.
Safer I Himzo 51/49.
Solinas care de malo ohani, stipu frantu neka pise sta hoce.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.