FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Nakon što je poslije gradskog derbija između FK Željezničar i FK Sarajevo koji je odigran 23. jula uništen dio sjeverne tribine na stadionu Grbavica, počeli su radovi na zamjeni stolica. Navijači Bordo kluba uništili su 803 stolice, ogradu, reklame...
Kako je kazao direktor FK Željezničar Mirsad Šiljak za agenciju '''''''' radi se svaki dan, a nada se da će radovi biti završeni do subote 6. avgusta kada Željezničar igra utakmicu na Grbavici.
- Svaki dan se postavlja po 200 stolica. Treba popraviti dio ograde, reklame. Čak su i osigurači uništeni, vodokotlići – kaže Šiljak.
On je također potvrdio da će po završetku radova ispostaviti fakturu FK Sarajevo radi naknade štete koja se procjenjuje na skoro 30.000 KM.
Potvrda sa zvanične http://fkzeljeznicar.ba/ukupan-iznos-st ... ica/21493/
Kako je kazao direktor FK Željezničar Mirsad Šiljak za agenciju '''''''' radi se svaki dan, a nada se da će radovi biti završeni do subote 6. avgusta kada Željezničar igra utakmicu na Grbavici.
- Svaki dan se postavlja po 200 stolica. Treba popraviti dio ograde, reklame. Čak su i osigurači uništeni, vodokotlići – kaže Šiljak.
On je također potvrdio da će po završetku radova ispostaviti fakturu FK Sarajevo radi naknade štete koja se procjenjuje na skoro 30.000 KM.
Potvrda sa zvanične http://fkzeljeznicar.ba/ukupan-iznos-st ... ica/21493/
Ne znam hoce li Bekric ispasti, ali sutra Nikolic najvjerojatnije nece poceti, Lendric i Pozder u napadu.Virtu4l je napisao/la:Ja se nadam da će ispasti Bekrić, pa da vidimo jesmo li mi glupi, ćoravi, nemamo pojma o fudbalu ili nešto četvrto.TikTak je napisao/la:Budimo ozbiljni. Tricu cemo im uvaliti necemo se ni umoriti. Ko ce ispasti iz ekipe? Bekric i Pozder?
You'll Never Walk Alone!!!
Baš kako sam i napisao neki dan, oko 30 hiljada km.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Knjizevnik1976
- Kontakt:
Gledaj amazonke sto se ukenj.ao kad je cuo da je neko trazio pristup email-ovima i IP adresama forumasa
Sutra ocekujemo standardnu 4-2-4 s puno nabijanja i bez veznog reda.
0-1 i svi zadovoljni

Sutra ocekujemo standardnu 4-2-4 s puno nabijanja i bez veznog reda.
0-1 i svi zadovoljni

- amazon
- Kontakt:
Sutra poceti s dva spica bez puno pametovanja. Ako ga ne zabijemo u prvom, bice velikih problema plus pritisak.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
-
- Kontakt:
Ubacit 5 napadača, i Bekrića u sredinu, ostale na gol poredati
- amazon
- Kontakt:
Ja sam misljenja da ce janez dobiti otkaz oko 10 kola. Za spanca sam rekao jedno 3-4 kola da ce odigrati ali sam fulio. A ovo cu pogodit sigurno..
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
-
- Kontakt:
Kakve veze ima janez? Pričamo o igri, ne lupetaj i ne mješaj se,
- amazon
- Kontakt:
Janez je trener. Imamo heben raspored pa se moze desiti da nakon 5 kola budemo imali 4 boda, tu ce se vec klimati klupa, a oko 10 kola je noga.larssonche1337 je napisao/la:Kakve veze ima janez? Pričamo o igri, ne lupetaj i ne mješaj se,
- amazon
- Kontakt:
Ja mislim da ce sutra ispasti Nikolic i Pozder, a da ce se taktika promjeniti totalno. To je jedino logicno.
Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar
Mozda jest to logicno , ali ce igrati Pozder sutra, Nikolic ide na klupu.amazon je napisao/la:Ja mislim da ce sutra ispasti Nikolic i Pozder, a da ce se taktika promjeniti totalno. To je jedino logicno.
- amazon
- Kontakt:
Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar
To bi znacilo da planira Lendrica staviti na lijevo krilo sto je idiotizam dobar, ali vidjet cemo.Fearless je napisao/la:Mozda jest to logicno , ali ce igrati Pozder sutra, Nikolic ide na klupu.amazon je napisao/la:Ja mislim da ce sutra ispasti Nikolic i Pozder, a da ce se taktika promjeniti totalno. To je jedino logicno.
- Knjizevnik1976
- Kontakt:
Janez dobija nogu jer Lendric trenira s juniorima a Stevanović je otišao džaba u Antalyspor.amazon je napisao/la:Ja sam misljenja da ce janez dobiti otkaz oko 10 kola. Za spanca sam rekao jedno 3-4 kola da ce odigrati ali sam fulio. A ovo cu pogodit sigurno..
Ja kakvih sve levata ima ovde.
- amazon
- Kontakt:
Lendric produzio ugovor, Stevanovic je tu on nije. Kakva antalija? Lendric s prvim sastavom treniraKnjizevnik1976 je napisao/la:Janez dobija nogu jer Lendric trenira s juniorima a Stevanović je otišao džaba u Antalyspor.amazon je napisao/la:Ja sam misljenja da ce janez dobiti otkaz oko 10 kola. Za spanca sam rekao jedno 3-4 kola da ce odigrati ali sam fulio. A ovo cu pogodit sigurno..
Ja kakvih sve levata ima ovde.

Fejzić - S. Stevanović, Kosorić, Bokačini, Memija - M. Stevanović, Blagojegvić, Radinović, Bekrić - Lendrić, Pozder
Ja bih ovako probao. Na lijevom beku smo deficitarni (Husić - crveni i povreda), a Bevab mi i nije nešto odigrao u onih sat vremena protiv pitara. Memija je prošle sezone pokazao da može igrati sasvim korektno po lijevoj strani.
Ja bih ovako probao. Na lijevom beku smo deficitarni (Husić - crveni i povreda), a Bevab mi i nije nešto odigrao u onih sat vremena protiv pitara. Memija je prošle sezone pokazao da može igrati sasvim korektno po lijevoj strani.
Lendra sutra pocinje u spicu, vjerovatno sa Pozderom, lijevo ce ili Samir ili Lazic, nema tu puno mudrolija. Ono što se igralo u prvom kolu, silom prilika, ne treba ocekivati vise nikad u onoj postavci.
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Zadnja izmjena: Qwerty90, dana/u 29 jul 2016, 21:46, ukupno mijenjano 1 put.
Re: Odg: RE: Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar
Ne mozemo to znati, Kostic tu puno rotira pa mozda i Pozdera stavi na krilo i protiv Sarajeva je pokrivao stranu vecim dijelom utakmice, Lendric bi morao igrati u vrhu, vidi se da mu nimalo ne odgovara da ide na krilo gdje se nekako gubi a zna se kakva je klasa, barem za nasu ligu.amazon je napisao/la:To bi znacilo da planira Lendrica staviti na lijevo krilo sto je idiotizam dobar, ali vidjet cemo.Fearless je napisao/la:Mozda jest to logicno , ali ce igrati Pozder sutra, Nikolic ide na klupu.amazon je napisao/la:Ja mislim da ce sutra ispasti Nikolic i Pozder, a da ce se taktika promjeniti totalno. To je jedino logicno.
u kojoj utakmici je memija pokazao da moze kvalitetno odigrati na lijevom beku? odnosno, opcenito na lijevoj strani.carsijaba je napisao/la:Fejzić - S. Stevanović, Kosorić, Bokačini, Memija - M. Stevanović, Blagojegvić, Radinović, Bekrić - Lendrić, Pozder
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.