FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

carsijaba
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la carsijaba » 29 jul 2016, 18:03

Nakon što je poslije gradskog derbija između FK Željezničar i FK Sarajevo koji je odigran 23. jula uništen dio sjeverne tribine na stadionu Grbavica, počeli su radovi na zamjeni stolica. Navijači Bordo kluba uništili su 803 stolice, ogradu, reklame...

Kako je kazao direktor FK Željezničar Mirsad Šiljak za agenciju '''''''' radi se svaki dan, a nada se da će radovi biti završeni do subote 6. avgusta kada Željezničar igra utakmicu na Grbavici.

- Svaki dan se postavlja po 200 stolica. Treba popraviti dio ograde, reklame. Čak su i osigurači uništeni, vodokotlići – kaže Šiljak.

On je također potvrdio da će po završetku radova ispostaviti fakturu FK Sarajevo radi naknade štete koja se procjenjuje na skoro 30.000 KM.

Potvrda sa zvanične http://fkzeljeznicar.ba/ukupan-iznos-st ... ica/21493/

Euzebio
Kontakt:

Post Postao/la Euzebio » 29 jul 2016, 19:38

:D

Fearless
Kontakt:

Post Postao/la Fearless » 29 jul 2016, 20:18

Virtu4l je napisao/la:
TikTak je napisao/la:Budimo ozbiljni. Tricu cemo im uvaliti necemo se ni umoriti. Ko ce ispasti iz ekipe? Bekric i Pozder?
Ja se nadam da će ispasti Bekrić, pa da vidimo jesmo li mi glupi, ćoravi, nemamo pojma o fudbalu ili nešto četvrto.
Ne znam hoce li Bekric ispasti, ali sutra Nikolic najvjerojatnije nece poceti, Lendric i Pozder u napadu.
You'll Never Walk Alone!!!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 29 jul 2016, 20:41

Baš kako sam i napisao neki dan, oko 30 hiljada km.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Knjizevnik1976
Kontakt:

Post Postao/la Knjizevnik1976 » 29 jul 2016, 20:53

Gledaj amazonke sto se ukenj.ao kad je cuo da je neko trazio pristup email-ovima i IP adresama forumasa :lolno: :lolno:
Sutra ocekujemo standardnu 4-2-4 s puno nabijanja i bez veznog reda.
0-1 i svi zadovoljni :beba:

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 29 jul 2016, 21:00

Sutra poceti s dva spica bez puno pametovanja. Ako ga ne zabijemo u prvom, bice velikih problema plus pritisak.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

larssonche1337
Kontakt:

Post Postao/la larssonche1337 » 29 jul 2016, 21:03

Ubacit 5 napadača, i Bekrića u sredinu, ostale na gol poredati

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 29 jul 2016, 21:09

Ja sam misljenja da ce janez dobiti otkaz oko 10 kola. Za spanca sam rekao jedno 3-4 kola da ce odigrati ali sam fulio. A ovo cu pogodit sigurno..
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

larssonche1337
Kontakt:

Post Postao/la larssonche1337 » 29 jul 2016, 21:10

Kakve veze ima janez? Pričamo o igri, ne lupetaj i ne mješaj se,

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 29 jul 2016, 21:12

larssonche1337 je napisao/la:Kakve veze ima janez? Pričamo o igri, ne lupetaj i ne mješaj se,
Janez je trener. Imamo heben raspored pa se moze desiti da nakon 5 kola budemo imali 4 boda, tu ce se vec klimati klupa, a oko 10 kola je noga.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 29 jul 2016, 21:28

Ja mislim da ce sutra ispasti Nikolic i Pozder, a da ce se taktika promjeniti totalno. To je jedino logicno.

Fearless
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la Fearless » 29 jul 2016, 21:32

amazon je napisao/la:Ja mislim da ce sutra ispasti Nikolic i Pozder, a da ce se taktika promjeniti totalno. To je jedino logicno.
Mozda jest to logicno , ali ce igrati Pozder sutra, Nikolic ide na klupu.

amazon
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la amazon » 29 jul 2016, 21:35

Fearless je napisao/la:
amazon je napisao/la:Ja mislim da ce sutra ispasti Nikolic i Pozder, a da ce se taktika promjeniti totalno. To je jedino logicno.
To bi znacilo da planira Lendrica staviti na lijevo krilo sto je idiotizam dobar, ali vidjet cemo.

Knjizevnik1976
Kontakt:

Post Postao/la Knjizevnik1976 » 29 jul 2016, 21:39

amazon je napisao/la:Ja sam misljenja da ce janez dobiti otkaz oko 10 kola. Za spanca sam rekao jedno 3-4 kola da ce odigrati ali sam fulio. A ovo cu pogodit sigurno..
Janez dobija nogu jer Lendric trenira s juniorima a Stevanović je otišao džaba u Antalyspor.
Ja kakvih sve levata ima ovde.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 29 jul 2016, 21:43

Knjizevnik1976 je napisao/la:
amazon je napisao/la:Ja sam misljenja da ce janez dobiti otkaz oko 10 kola. Za spanca sam rekao jedno 3-4 kola da ce odigrati ali sam fulio. A ovo cu pogodit sigurno..
Janez dobija nogu jer Lendric trenira s juniorima a Stevanović je otišao džaba u Antalyspor.
Ja kakvih sve levata ima ovde.
Lendric produzio ugovor, Stevanovic je tu on nije. Kakva antalija? Lendric s prvim sastavom trenira ;)

carsijaba
Kontakt:

Post Postao/la carsijaba » 29 jul 2016, 21:44

Fejzić - S. Stevanović, Kosorić, Bokačini, Memija - M. Stevanović, Blagojegvić, Radinović, Bekrić - Lendrić, Pozder

Ja bih ovako probao. Na lijevom beku smo deficitarni (Husić - crveni i povreda), a Bevab mi i nije nešto odigrao u onih sat vremena protiv pitara. Memija je prošle sezone pokazao da može igrati sasvim korektno po lijevoj strani.

Qwerty90
Kontakt:

Post Postao/la Qwerty90 » 29 jul 2016, 21:46

Lendra sutra pocinje u spicu, vjerovatno sa Pozderom, lijevo ce ili Samir ili Lazic, nema tu puno mudrolija. Ono što se igralo u prvom kolu, silom prilika, ne treba ocekivati vise nikad u onoj postavci.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Zadnja izmjena: Qwerty90, dana/u 29 jul 2016, 21:46, ukupno mijenjano 1 put.

Fearless
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la Fearless » 29 jul 2016, 21:46

amazon je napisao/la:
Fearless je napisao/la:
To bi znacilo da planira Lendrica staviti na lijevo krilo sto je idiotizam dobar, ali vidjet cemo.
Ne mozemo to znati, Kostic tu puno rotira pa mozda i Pozdera stavi na krilo i protiv Sarajeva je pokrivao stranu vecim dijelom utakmice, Lendric bi morao igrati u vrhu, vidi se da mu nimalo ne odgovara da ide na krilo gdje se nekako gubi a zna se kakva je klasa, barem za nasu ligu.

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 29 jul 2016, 21:46

carsijaba je napisao/la:Fejzić - S. Stevanović, Kosorić, Bokačini, Memija - M. Stevanović, Blagojegvić, Radinović, Bekrić - Lendrić, Pozder

Ja bih ovako probao. Na lijevom beku smo deficitarni (Husić - crveni i povreda), a Bevab mi i nije nešto odigrao u onih sat vremena protiv pitara. Memija je prošle sezone pokazao da može igrati sasvim korektno po lijevoj strani.
u kojoj utakmici je memija pokazao da moze kvalitetno odigrati na lijevom beku? odnosno, opcenito na lijevoj strani.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.