FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

wobly92
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la wobly92 » 29 jul 2016, 21:19

slobodaForever je napisao/la:Ima li se gdje pogledati ona emisija na Hayatu?
[youtube][/youtube]
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Komunista
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Komunista » 29 jul 2016, 21:50

wobly92 je napisao/la:
[youtube][/youtube]
Hahahha, po toj emisiji, Olimpic je trebao da pobijedi na Tusnju :) Nasi mediji nastavljaju sa biserima :)

Niko, niko, samo Sloboda
Rođen da budem Tuzlak, rođen da budem prvak. #InatTuzlanski i grobar Slobode po Solinasu aka Krlezi

slobodaForever
Kontakt:

Post Postao/la slobodaForever » 29 jul 2016, 21:52

wobly92 je napisao/la:
[youtube][/youtube]
hvalaa [emoji106]

Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk

slobodaForever
Kontakt:

Post Postao/la slobodaForever » 29 jul 2016, 21:55

Komunista je napisao/la:
wobly92 je napisao/la:
[youtube][/youtube]
Hahahha, po toj emisiji, Olimpic je trebao da pobijedi na Tusnju :) Nasi mediji nastavljaju sa biserima :)

Niko, niko, samo Sloboda
ma ko ih **** :D :D vazno je da mi pobjedjujemo, a oni su nebitini ;) .

johntra
Kontakt:

Post Postao/la johntra » 29 jul 2016, 21:59

http://www.transfermarkt.de/ajdin-mahmu ... eler/28436

Evo slobodnog napadaca, bolji nam ne treba

katarakta

Post Postao/la katarakta » 29 jul 2016, 22:14

johntra je napisao/la:http://www.transfermarkt.de/ajdin-mahmu ... eler/28436

Evo slobodnog napadaca, bolji nam ne treba
Nije Slobodan, zamijenio je klub u Ceskoj...
Niko, niko, samo Sloboda

katarakta

Post Postao/la katarakta » 29 jul 2016, 22:22

Sigurno je da smo mi mnogo kvalitetnija ekipa od Širokog Brijega u ovom trenutku. Međutim, Široki igra na domaćem terenu i sigurno je da ima imperative pobjede. No, mi ćemo odigrati što je moguće bolje i vjerujem da rezultat neće izostati,” kazao je Musemić.

Slaba partija Širokobriježana u prošlom kolu protiv Viteza već sada Crveno – crnima sa Tušnja obećava pozitivan rezultat na Pecari, a dodatni problem sa kojim je ekipa Širokog Brijega opterećena je i odlazak predsjednika Upravnog odbora kluba.

“Ne znam za ekipu u Premijer ligi koja nema problema. Svi imaju probleme i oni se najčešće ne vide na terenu. Široki je neugodan protivnik, nisu mnogo promijenili ekipu, tako da će biti mnogo trke. No, mi smo osviježili našu ekipu i vjerujem da nećemo imati većih problema. A sa druge strane, Široki nam je u jednu ruku i dužnik za onih 3:0 na Tušnju,” istakao je Musemić.

Nesto Hus previse optimistican :D
Niko, niko, samo Sloboda

intercontinental
Kontakt:

Post Postao/la intercontinental » 29 jul 2016, 22:43

katarakta je napisao/la:Sigurno je da smo mi mnogo kvalitetnija ekipa od Širokog Brijega u ovom trenutku. Međutim, Široki igra na domaćem terenu i sigurno je da ima imperative pobjede. No, mi ćemo odigrati što je moguće bolje i vjerujem da rezultat neće izostati,” kazao je Musemić.

Slaba partija Širokobriježana u prošlom kolu protiv Viteza već sada Crveno – crnima sa Tušnja obećava pozitivan rezultat na Pecari, a dodatni problem sa kojim je ekipa Širokog Brijega opterećena je i odlazak predsjednika Upravnog odbora kluba.

“Ne znam za ekipu u Premijer ligi koja nema problema. Svi imaju probleme i oni se najčešće ne vide na terenu. Široki je neugodan protivnik, nisu mnogo promijenili ekipu, tako da će biti mnogo trke. No, mi smo osviježili našu ekipu i vjerujem da nećemo imati većih problema. A sa druge strane, Široki nam je u jednu ruku i dužnik za onih 3:0 na Tušnju,” istakao je Musemić.

Nesto Hus previse optimistican :D
Eliminacija u Evropi od konobara sa Malte,kiks kući s Vitezom,sasvim opravdano je optimističan
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 29 jul 2016, 22:45

Suljo20002 je napisao/la:Mehmedagic,Azir,Piric,Zec,Hadzic,Veseli,Killer,Todorovic...
Svi danas puse nargilu u aveniji.Slusam malo pricu i sad Zec zove Bobica da dođe sa Dzidicem i Karicem.Kaze Bobic : Yebo vas nargila odo ja listic popunit :urnebes:
Hajd sto oni sjede na nargili al sto ti pa nisi seljak? :rol:

Mehmedagic, Kostic i Subic veceras zajedno u gradu;
Veseli i Stjepanovic standardno zajedno .
Subic ba nema grama viska, prespreman je na prvi pogled ne bi cudilo da se naigra u Sirokom :)

katarakta

Post Postao/la katarakta » 29 jul 2016, 22:48

tuzlak1987 je napisao/la:
Suljo20002 je napisao/la:Mehmedagic,Azir,Piric,Zec,Hadzic,Veseli,Killer,Todorovic...
Svi danas puse nargilu u aveniji.Slusam malo pricu i sad Zec zove Bobica da dođe sa Dzidicem i Karicem.Kaze Bobic : Yebo vas nargila odo ja listic popunit :urnebes:
Hajd sto oni sjede na nargili al sto ti pa nisi seljak? :rol:

Mehmedagic, Kostic i Subic veceras zajedno u gradu;
Veseli i Stjepanovic standardno zajedno .
Subic ba nema grama viska, prespreman je na prvi pogled ne bi cudilo da se naigra u Sirokom :)
Kako ce Subic imat viska, osusio se gotov :D
Niko, niko, samo Sloboda

joksimovic
Kontakt:

Post Postao/la joksimovic » 29 jul 2016, 23:10

SaltCityAttack je napisao/la:Sto ovo serete za Mehidica ? Ok momak nije za prve postave to svi znamo..ali.neka.mu je dao Husref sansu da pokaze da vidi i ako ode da ne moze reci da je nine dobio..ja tvrdim s klupe kad udje najbolji nam igrac bude na terenu ..ali kad je pocne nikako to da opravda. ...na klupu ga treba svakako ali ne treba pljuvat sad trazit da neko ode jer bili su tu kad je bilo tesko.

Joksimovicu brate brani me sad napast ce me :)
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Neemam te sta braniti,kad je taj momak s motorikom nula Ja branim Slobodine reprezentativce,a Mehidic kako ja znam nnije niti reprez,niti Slobodino dijete.

P.S.Ja svoje obecanje i moja cijela familija ce da ispuni.Slobodu cu da gledam samo na tv,,,u,a razlozi su poznati
Sviiiimmmaaa lijep pozdrav! :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 29 jul 2016, 23:13

:bow:
samo drži do svog stava, to je pravi karakter! :kafa:
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 29 jul 2016, 23:15

Ako Joksim ovako nastavi,Subicu nema druge nego da se pomustafi,i to na tri put'. :kafa:
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 29 jul 2016, 23:37

klasik je napisao/la:
ultrasstyle_tz je napisao/la:Skahic jedva ziv ostao, potrcao prvi put nakon 6-7 mjeseci u kojim ni hodat brzo nije smio i delegati ocjenjuju jel zadovoljio il nije zadovoljio hehehe

bice Skaha masina opet, a on da nam se nije povrijedio najmanje jedan pehar bi mi imali
Kako saljeva one red bull votke i narucuje brodove po vivi reklo bi se da bas dobro proslavlja to sto he jedva ziv ostao..
Elem mislim da ovu polusezonu ne treba ozbiljno racunat na njega, tek na proljece ce bit fit ako bude bez povreda i zdrav do tad.
Brate ovo me bas iznenadilo za Skahica... Razgovarao sam sa njim poslije CT-a koji je radio...kontrolni bio i on bas prezadovoljan nalazom...skroz mi izgledao miran, tih i povučen momak... Zvoni mu telefon i on govori nekom kao ne moze do čaršije na kafu jer posti pa će se čuti poslije iftara... Sad eto neznam al nije nemoguće da ga e prenjelo
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Komunista
Kontakt:

Post Postao/la Komunista » 29 jul 2016, 23:38

Od nedjelje, po mom misljenju, pocinje mijenjanje mentaliteta Slobode. Sam Musemic je to nagovijestio, jos igraci i navijaci da to prihvate. Nema vise opravdanja, sve smo analizirali , tim je odlican, da vidimo sada za sta su skovani. Mi cemo platiti sezonske i cenere, ali ove sezone nema opravdanja. Titula ili refa.

Niko, niko, samo Sloboda
Rođen da budem Tuzlak, rođen da budem prvak. #InatTuzlanski i grobar Slobode po Solinasu aka Krlezi

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 29 jul 2016, 23:46

Ma samo BAHATO bolan u nedjelju aBd... Boj se ovna-boj se g o v n a...Vazda neki strah...napast pa sta bude....Al čisto sumnjam da ce to Musemic napadacki postavit
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

katarakta

Post Postao/la katarakta » 30 jul 2016, 00:07

Agamemnon je napisao/la:Ako Joksim ovako nastavi,Subicu nema druge nego da se pomustafi,i to na tri put'. :kafa:
Mustafa Subic :ljepota:
Niko, niko, samo Sloboda

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 30 jul 2016, 00:08

staragarda je napisao/la:Ma samo BAHATO bolan u nedjelju aBd... Boj se ovna-boj se g o v n a...Vazda neki strah...napast pa sta bude....Al čisto sumnjam da ce to Musemic napadacki postavit
Strasno si upravu.Vjecito nesto kalkulisemo.
Napadni pa sta bude,igraj.
Nekako mi poraz ili remi eto,lakse "sjedne "kada igraju i nadigravaju se.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 30 jul 2016, 00:42

Zec opet na nargili pa yebote.
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

Rimes87
Kontakt:

Post Postao/la Rimes87 » 30 jul 2016, 01:50

DoeTz je napisao/la:Zec opet na nargili pa yebote.
Duva Zekonja ko pravi :D Vidjoh ga i ja, preduhitrio si me s komentarom.

Nego, ja sam ga nesto optimistican za ovu sezonu. Mozda ne bude trofej, ali nekako sam siguran da ce biti evropa. A stvoriti taj kontinuitet igranja u evropi je veoma bitno i veoma tesko u nasoj ligi gdje su svi u pet deka. Imamo ljudi finu sirinu, imamo odlicnog trenera za nase uslove. Imamo upravu koja radi poso kako zna i umije, bez lopovluka i kradja. Jos neke stvari da se srede i postat cemo stabilan klub. To je ono najbitnije. A nakon toga, titule ce same dolaziti. Bitno je imati temelj uradjen, a kuca onda sama lagano nice.

Sent from my D6603 using Tapatalk
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Zlatu075 i 10 gostiju.