FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Knjizevnik1976
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Knjizevnik1976 » 29 jul 2016, 21:47

amazon je napisao/la:Ja znam sigurno da smo imali sad ponudu za Lendrica da ide a Zeljo ga nije pustio. Isto tako sigurno znam da nece produziti ugovor i da ce na kraju sezone otici za dzaba, jedino ako na polusezoni ne dode neka luda ponuda a to su sanse 1%.
Babina pametnica. :wave:

amazon
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la amazon » 29 jul 2016, 21:48

Fearless je napisao/la: Ne mozemo to znati, Kostic tu puno rotira pa mozda i Pozdera stavi na krilo i protiv Sarajeva je pokrivao stranu vecim dijelom utakmice, Lendric bi morao igrati u vrhu, vidi se da mu nimalo ne odgovara da ide na krilo gdje se nekako gubi a zna se kakva je klasa, barem za nasu ligu.
Pa vidi ako je to sastav, onda ti lijevo ide Bekric ili Lendric. Znaci u obje formacije velika fula. Bekric moze smao igrati ofanizivnog veznog i to je to.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Euzebio
Kontakt:

Post Postao/la Euzebio » 29 jul 2016, 21:53

Knjizevnik1976 je napisao/la:
amazon je napisao/la:Ja znam sigurno da smo imali sad ponudu za Lendrica da ide a Zeljo ga nije pustio. Isto tako sigurno znam da nece produziti ugovor i da ce na kraju sezone otici za dzaba, jedino ako na polusezoni ne dode neka luda ponuda a to su sanse 1%.
Babina pametnica. :wave:
:opaopa: :opaopa: :opaopa:

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 29 jul 2016, 22:03

Opet Fejzic na golu jadna nam majka :D
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

carsijaba
Kontakt:

Post Postao/la carsijaba » 29 jul 2016, 22:06

starigrad je napisao/la:
carsijaba je napisao/la:Fejzić - S. Stevanović, Kosorić, Bokačini, Memija - M. Stevanović, Blagojegvić, Radinović, Bekrić - Lendrić, Pozder

Ja bih ovako probao. Na lijevom beku smo deficitarni (Husić - crveni i povreda), a Bevab mi i nije nešto odigrao u onih sat vremena protiv pitara. Memija je prošle sezone pokazao da može igrati sasvim korektno po lijevoj strani.
u kojoj utakmici je memija pokazao da moze kvalitetno odigrati na lijevom beku? odnosno, opcenito na lijevoj strani.
Memija nije igrao na lijelom beku. Nisam rekao kvalitetno, nego korektno. Činjenica je da ne igra Husić i da je Bevab (bar po meni) odigrao loše protiv pitara. Drugi dio prošle sezone Memija je igrao na lijevom krilu i taj posao je odradio sasvim korektno. Igrali smo u potpuno različitoj formaciji, u odnosu na onu koju preferira Kostić.

Memija zna igrati beka, to je pokazao. Znam da je na desnoj strani, ali zašto ne probati, kada znamo da su dva Stevanovića već "uhodana" na desnoj polovini. S. Stevanović je također kvalitetan bek.

Memija bi zatvaro i pomagao Bekriću u slučaju da izađe ova postava. samo naglas razmišljam.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 29 jul 2016, 22:21

Memija nikad nije valjao na desnom beku, cak sta vise konstatno smo bili u potrazi za desnim bekom dok nismo nasli Stevanovica. Memija i bek prelose. Njegova pozicija je na mjestu Stevanovica na krilu ali on pored njega ne moze igrati na svojoj poziciji gdje je pokazao najvise. Na beku kad je redovno golovi preko te strane, godinama u nazad. Ko kaze da je on za lijevog krila taj fudbal poznaje kao fata, cak fata bolje zna.

Omark
Kontakt:

Post Postao/la Omark » 29 jul 2016, 22:24

amazon je napisao/la:Memija nikad nije valjao na desnom beku, cak sta vise konstatno smo bili u potrazi za desnim bekom dok nismo nasli Stevanovica. Memija i bek prelose. Njegova pozicija je na mjestu Stevanovica na krilu ali on pored njega ne moze igrati na svojoj poziciji gdje je pokazao najvise. Na beku kad je redovno golovi preko te strane, godinama u nazad. Ko kaze da je on za lijevog krila taj fudbal poznaje kao fata, cak fata bolje zna.
Memija je pokazao protiv Ferenca i Standarda da može kvalitetno odgovoriti na poziciji beka, tako da tvoj post nema smisla.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 29 jul 2016, 22:27

Zbog Memije na beku smo izgubili od Standarda, sigurno nisi gledao utakmicu. Pa pregledaj sad.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 29 jul 2016, 22:30

NIje, nego je kako si ti predstavio da smo mi s Memijom samim prosli Ferenc. Bravo Fikrete, prejak si.
Ja gori sto se raspravljam s tipovima poput tebe a veze nemas kakve gluposti pises, a pri tome nisi pogledao tri utakmice Fikrete. Ko kaze da je Memija za desnog beka taj ne prati Zelju nikako, a jos gore ga staviti na lijevog beka samo da bi igrao. Ode mu karijera u klinac nazalost.
Zadnja izmjena: amazon, dana/u 29 jul 2016, 22:37, ukupno mijenjano 1 put.

Omark
Kontakt:

Post Postao/la Omark » 29 jul 2016, 22:35

Kvalitetno odgovoriti na poziciji beka nije predstavljanje kako smo samo sa Memijom prošli Ferenc.
Samo naprijed aldine, ipak si ti ovdje polarni medo.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 29 jul 2016, 22:44

Kakav ti i Otoka nisi pogledao tri utakmice cim mi pises da je Memija dobar na beku. I to spomenuo evropu u kojoj je Memija protiv belgijanaca bio jedan od najgorih igraca. :D Fikro,dobar si ti.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 29 jul 2016, 22:52

Nije moj problem sto vi ne idete na utakmice. Ti da ides na utakmice ne bi pisao ove gluposti, lahko je to vidjeti i prepoznati. Memija je najbolje partije pruzao na desnom krilu, a najgore na desnom beku, ko ide na utakmice to zna, a takvi poput tebe gledaju samo evropu. A sad pusa.

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 29 jul 2016, 23:10

Banuj onda i amazona, ako vec idemo tako. Minira temu mjesecima i svaki pokusaj normalne konverzacije. Hvala lijepo.

slika

Teren, barem na slici, izgleda poprilicno dobro, samo da ne bude sutra kise i polako po tri boda.
Nadam se da Siroki nece izgubiti od Slobode, jer nama dolaze sljedece kolo, i bit ce pod velikim pritiskom. Ali kako god bilo, i tu moramo uzeti tri bobe. Nakon prvih jedanaest kola nam dolazi puno tezi raspored, zato sada uzeti sto je veci broj poena moguce.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 29 jul 2016, 23:19

Ko je iz Sarajeva zna da ni danas nije bilo kise, a da sigurno sutra nece padati. Teren na otoci uvijek solidan, a sad je jos bolji jer je bilo puno kise pa nije izgorio. Imat cemo sve uslove da im slozimo par komada. A ja bih bio zadovoljan s 0;1 Lendric.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 29 jul 2016, 23:22

1-3 ili 0-2 :kafa:
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

4672980102091213
Kontakt:

Post Postao/la 4672980102091213 » 29 jul 2016, 23:27

Memija je bio bek i stoper u omladinskom pogonu 13 od 14 godina i kod nas je stavljan na desnog veznog malo u juniorima kod Adzema i kasnije kod njega u prvom timu. Stevanovic je za nase uslove dobar igrac i kvalitetom ispred Memije, ali s obzirom da smo mi mali klub jos uvijek sa nekom tendencijom rasta onda nam je taj isti Memija jos jedna sansa da malo porastemo. Inace dovodjenje Sinise po meni i nije bio logican potez, ali hajde...Edisu najvise zamjeram sto je nasu djecu na marginu stavio i totalno zanemario. Ja sam za opciju da u prvom timu igraju Kjosevski, Memija i Zeric, a sa klupe ulaze barem dvojica ostalih. Tu prvenstveno mislim na Beganovica i pogotovo Mujagu. Sutra ocekujem pet igraca koji nisu igrali u derbiju i skroz drugu taktiku. Ne smijemo olako shvatiti Olimpic.
Za zivot cijeli !

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 29 jul 2016, 23:35

Pratio sam ja Memiju, istina je sve sto pises. Medjutim to nema veze s profesionalnim fudbalom gdje se pokazalo da je Memija na krilu jedino dobar igrac za prodati, ostalo je popunjavanja rupa i ono cisto da igra jer ga moramo prodati. Bude li igrao na beku, nikad necemo uzeti 50,000KM. Nazalost na krilu ima Stevanovic kojeg ne mozes staviti na klupu, ali ako ne produzi ugovor bilo bi pametnije stavit ga klupu i gurati Memiju. Logicnije nekako. Isto tako Beganovic je na derbiju bio borben, izgleda spreman njega treba takoder maksimalo gurati. Hebo Pozdera, daj Beganovica. Od nase djece mozemo samo ziviti i zaraditi.

AntoniooConte
Kontakt:

Post Postao/la AntoniooConte » 29 jul 2016, 23:44

Memija je BEK nije KRILO, njegove sve vrline najbolje se pokazu na beku i tu ce napraviti karijeru ;)
Zadnja izmjena: AntoniooConte, dana/u 29 jul 2016, 23:47, ukupno mijenjano 1 put.

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 30 jul 2016, 00:04

sutra ocekujem golijadu u mrezi vucova. puni do vrha.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 31 gost.