Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Pa sigurno je da ce Milner kvalitetnije odigrati od Flanagana desno, ima sve predispozicije da bude kvalitetan bek, iako mi je zao jer mi je strasno drag igrac. Liverpool je puno dobio njegovim dovodjenjem. Sto se tice Maria, ne znam kako ce izgledati sve to njegovim dovodjenjem, vjerovatno 3 CMa, bez destruktivca. Mac sa dvije ostrice. On, Can i Wijnaldum u sredini sa isturenim Maneom, Coutinhom i Sturidgrom. Nadavali bi se golova, ali koliko bi ih primili 

Ja nemam nista protiv da pobjedjujemo 5-4, 3-2...
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Da li se tvoje srce slaze sa tobom? 

Crvena braco, vi dobro znate da kod Klopa nema sale. Sve i jedan igrac ce morati igrati odbranu samo ato ce ovi igraci znati igrati napad. To nam je mana bila godinama a od sada vise nece biti.
Kocka je bačena
Mene samo zanima da li je ta ponuda za Maria poslana prije dovodjenja Wijnaldulma. Ako jeste onda nema puno dileme, medjutim ako je poslana poslije onda je to drugi par cipela. Pretpostavljam da je ipak Wijnaldum bio alternativa, nekako mi je logicnije.
Sto se tice velikog broja ofanzivno orijentisanih igraca, znam da je Klopp u Dortmundu cesto igrao sa 5 ofanzivnih igraca protiv timova koji se vecinu vremena brane tako da mi trenutna situacija ima smisla s tog aspekta, medjutim u EPL-u je sve manje takvih timova i to me dosta brine. Moguce je da ce igrati sa velikim brojem veznjaka kako bi ugusio protivnicku sredinu i pokusao nesto vise brzim kontrama i polukontrama. Ova ekipa nije ni sposobna za duboku defanzivu kao sto je bio Mourinhov Chelsea tako da to i ne ocekujem.
A danas sam citao da Klopp ne zeli trenutno rjesenje na lijevom beku i trazi nekog na dugorocnom planu. Izgleda da ce Milner biti rezerva na oba beka. Iskreno, ne ocekujem vise dolazaka. Samo odlasci do kraja Augusta.
Sto se tice velikog broja ofanzivno orijentisanih igraca, znam da je Klopp u Dortmundu cesto igrao sa 5 ofanzivnih igraca protiv timova koji se vecinu vremena brane tako da mi trenutna situacija ima smisla s tog aspekta, medjutim u EPL-u je sve manje takvih timova i to me dosta brine. Moguce je da ce igrati sa velikim brojem veznjaka kako bi ugusio protivnicku sredinu i pokusao nesto vise brzim kontrama i polukontrama. Ova ekipa nije ni sposobna za duboku defanzivu kao sto je bio Mourinhov Chelsea tako da to i ne ocekujem.
A danas sam citao da Klopp ne zeli trenutno rjesenje na lijevom beku i trazi nekog na dugorocnom planu. Izgleda da ce Milner biti rezerva na oba beka. Iskreno, ne ocekujem vise dolazaka. Samo odlasci do kraja Augusta.
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
Karius je izgleda na utakmici protiv Chelsea u onom sudaru sa Lovrenom slomio šaku, out 6-8 tjedana.
Imagine enjoying a sport in Philadelphia.
karius out 2 mjeseca zbog povrede ruke, nemam rijeci bgm vise
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Pa kakva je to glava pobogu. A peha u pm. 

Ja vec odavno stavljam Milnera na LB il RB na PESu16, jos ako je crven, odradi dobar posao
. I Hendersona. U pravu je @keno sto se tice sredine. Ne sumnjam da su pregledali kamaru utakmica klubova u EPL i vjerovatno su Klopp i Co. zamislili neki nacin i koncept igre. Sturridge govori u intervjuu da imaju predavanje iz taktike.
I zato jedva cekam da pocne ...

I zato jedva cekam da pocne ...
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Jel potvrđeno igdje to za Kariusa?
Nema gdje nijeOTNYS_YNWA je napisao/la:Jel potvrđeno igdje to za Kariusa?

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Znači 2 najveća kiksera prošle sezone otvaraju novu sezonu i to bez adekvatnih zamjena na klupi. SILA NEBESKA
5 times champions of Europe. #YNWA
Zamisli da Minjolea ubije propuh pa mora propustiti tekmu protiv Arsenala
Manninger tata! Ma više od tate..DEDO !

Manninger tata! Ma više od tate..DEDO !
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Mignolet i Moreno MM em su kikseri em su u prvoj postavi. Fuj najveci problem koji sam ocekivao rijesenim ove sezone se nastavlja.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Još nam je i ovo trebalo

http://www.liverpoolfc.com/news/2016-to ... ius-injuryJürgen Klopp has confirmed Loris Karius has sustained a broken bone in his hand and is facing between six and 10 weeks out of action.
Hector ipak dolazi a odlaze Lucas, Benteke i Balo ( Liverpool Echo ).
Kocka je bačena
Nazalost izvor je tribal football cini mi se a echo je samo prenio vijest za hectora. Super ako ima istineHendo je napisao/la:Hector ipak dolazi a odlaze Lucas, Benteke i Balo ( Liverpool Echo ).
You are someone else I am still right here
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Bilo bi lijepo imati u timu dva beka razlicito orijentisana. Hector je odlican igrac i bio bi odlicno pojacanje. On i Joao Mario i vjerovatno okoncan prelazni rok. Mozda se uspije neko i na posudbu dovesti.
Ima li ikakvih informacija vezanih za ovaj danasnji, tj. jutrosnji mec?

Ima li ikakvih informacija vezanih za ovaj danasnji, tj. jutrosnji mec?

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Kako brzo proleti prvih 45 minuta
Fina igra, bice ovo dobro. Steta za promasenu priliku Manea, inace strasno pojacanje. Wijnaldum se perfektno uklapa u ovaj sistem. 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.