MocMahale444 je napisao/la:Vidi jufke sto je nervozna
larssonche1337 je napisao/la:šta je **** jedna, reci to čovjeku u oči!!!
MocMahale444 je napisao/la:Vidi jufke sto je nervozna
larssonche1337 je napisao/la:šta je **** jedna, reci to čovjeku u oči!!!
Ovaj kida stolice s šarafima Boga pitaj s cim se on hranioFrancescoTotti je napisao/la:MocMahale444 je napisao/la:Vidi jufke sto je nervoznalarssonche1337 je napisao/la:šta je **** jedna, reci to čovjeku u oči!!!
Ovih dana se pitari I fukare nesto prepiru na ovoj temi. Mi ostali posmatramo.dzelllo je napisao/la:Sta je ovo mrtva tema vako?
ZELJO U TUTI,SARAJEVO GA MUTI
Jedva cekam da se vratimo, da malo ojaca tema. Ocekivao sam jace fore pred derbiMocMahale444 je napisao/la:Ovih dana se pitari I fukare nesto prepiru na ovoj temi. Mi ostali posmatramo.dzelllo je napisao/la:Sta je ovo mrtva tema vako?
Nismo se zahuktali bili, cuj prvo kolo I oni izvuku derbi.dzelllo je napisao/la:Jedva cekam da se vratimo, da malo ojaca tema. Ocekivao sam jace fore pred derbiMocMahale444 je napisao/la:Ovih dana se pitari I fukare nesto prepiru na ovoj temi. Mi ostali posmatramo.dzelllo je napisao/la:Sta je ovo mrtva tema vako?
Hoces kupit ?Virtu4l je napisao/la:Tuzlaci jesul' pukle karte za Merlina
aleksandar_veliki je napisao/la:Malo si se za.ebaoOmark je napisao/la:Ovaj profil je besmrtan.![]()
![]()
Ma jok ba, samo pitam, vakat je da bar neko napuni TušanjDoeTz je napisao/la:Hoces kupit ?Virtu4l je napisao/la:Tuzlaci jesul' pukle karte za Merlina
uuuuuuuuuu jesi mi spustio, nemoj vise molim te.Virtu4l je napisao/la:Ma jok ba, samo pitam, vakat je da bar neko napuni TušanjDoeTz je napisao/la:Hoces kupit ?Virtu4l je napisao/la:Tuzlaci jesul' pukle karte za Merlina
Evo semafora iz GTAFrancescoTotti je napisao/la:Ovane selam alejkum.
MocMahale444 je napisao/la:Ko da ih je pogodila pjesma a ne sto su dali gil. Platit ce to oni imaju para.
Je li tebi bilo drago kad su poceli divljati, znas da je tvoj prvi post bio da se slabo udaramo između sebe. Onda ono 1945 I Rinukin dedo te odvukose s prave teme.JovanGeca je napisao/la:MocMahale444 je napisao/la:Ko da ih je pogodila pjesma a ne sto su dali gil. Platit ce to oni imaju para.![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Tatamata1946 i 5 gostiju.