Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
I trebe neke s njimaSlobodaTuzla1919 je napisao/la:Zec i Hadzic su standardni na nargilisvaki dan su tamo, cak su i poslije utakmice tamo sa Olimpicom otisli na nargilu... Ne mozes proc' gradom, a da ih ne vidis u Aveniju
ne znam za ostale igrace...
Komunista je napisao/la:Od nedjelje, po mom misljenju, pocinje mijenjanje mentaliteta Slobode. Sam Musemic je to nagovijestio, jos igraci i navijaci da to prihvate. Nema vise opravdanja, sve smo analizirali , tim je odlican, da vidimo sada za sta su skovani. Mi cemo platiti sezonske i cenere, ali ove sezone nema opravdanja. Titula ili refa.
Niko, niko, samo Sloboda
Ko Fatic, pravi momak i junakpinoglavi je napisao/la:Pa nek puše cigare kao i svi ostali, šta će im koji krc nargila
ma ako ce on doci na tekmu i zabiti gol, dva ili asistenciju neka zapali djoju sto se mene tice [emoji1] [emoji1]pinoglavi je napisao/la:Pa nek puše cigare kao i svi ostali, šta će im koji krc nargila
Ma znam zato i pišem, mene nargila nervira, ali stvarno nek rade šta god hoće, na Balkanu se to previše ozbiljno shvata.slobodaForever je napisao/la:ma ako ce on doci na tekmu i zabiti gol, dva ili asistenciju neka zapali djoju sto se mene tice [emoji1] [emoji1]pinoglavi je napisao/la:Pa nek puše cigare kao i svi ostali, šta će im koji krc nargila
Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk
Ma to je po meni prerjerivanje, vise je stvar do igraca nego do ishrane, Ranijeri je svojim igraci dozvoljavao gotovo sve pa opet ljudi trce ne staju, tako da ako je igrac profesionalac on nece sebi dozvoliti da se udeblja ili nesto slicno sbo bi mu pogorsalo fizicku spremu.Sariel je napisao/la:A englezi su sto se tice tih zabrana i najopusteniji.s utakmice pravac pub...
A onda dodje jedan gvardiola i zabrani pizzu i kolu a zamisl da uhvati nekog s cigarom
Pluca budu (vecinom prvih 10 min)ko auspuh.Sariel je napisao/la:Druze cigare su najvece zlo za fudbal. ove sise su samo blaza forma. ko pusi i igra lopte makar i rekreatvino zna o cemu pricam.
Opet kazem meni svejedno dok god donose klubu bodove, jer mene interesuje samo sloboda a ne da li neki igrac sjedi i nargilise. trci brate i pati se al donosi bodove.
Malo OT al et...nije strasno ionako je tekma tek sutra
Nema nista organizvoano kolko znam.malo sarkazma jelGorki je napisao/la:Vidim organizacija za gostovanje u široki teče u najboljem redu,raja je totalno zainteresovana samo se o tome priča![]()
Sariel je napisao/la: Nema nista organizvoano kolko znam.malo sarkazma jel
I ne treba klub da brine o tome.Gorki je napisao/la:Sariel je napisao/la: Nema nista organizvoano kolko znam.malo sarkazma jel
Pa druže nama je bitno šta koji igrač konzumira,jede,pije itd. ,a o tome kako pružiti podršku momcima na tribini niko ništa.Što se mene tiče nek` uzimaju trodone,za to ima Husref i klub i neka sankcionišu.Ni klub se ne brine imamo li prevoz do širokog i kako ćemo sve organizovati.
Sad kad nam je klub u ovih 90 i kusur godina u vrhu BH fudbala,organizacija svedena na minimu.Ali ajde nije mjesto da se raspravlja o tribini i sl.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.