MLB (baseball)
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Re: MLB (baseball)
Mi smo imali jednu cr u seriji nevjerovatno hahaha..ne mozes nikog dobit a povrede svi OF igraci bili out ebote ali valjda se vrate Soler i Fowler uskoro
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Dambrowski me cuo i doveo allstar pitchera ljevak is San Diega Pomeranz. Dali smo buducu nadu nas top pitching prospect inace ga neki vide kao novi Pedro Martinez...izgledamo dosta ozbiljniji sad ako ne bude dodatnih povreda
zanima me ovo
napadački tim ima igrača na bazi 1, udarac udara visoko lopticu i ide u teren, uhvatit će je onaj odbrambeni i biće out. zanima me jel igrač sa baze 1 dok je lopta u vazduhu ima pravo da trći i ispije osvojiti drugu bazu dok ovaj uhvati lopticu i posalje je na drugu bazu. zna ona loptica letiti i po 5-6 sekundi dok je ne uhvati
napadački tim ima igrača na bazi 1, udarac udara visoko lopticu i ide u teren, uhvatit će je onaj odbrambeni i biće out. zanima me jel igrač sa baze 1 dok je lopta u vazduhu ima pravo da trći i ispije osvojiti drugu bazu dok ovaj uhvati lopticu i posalje je na drugu bazu. zna ona loptica letiti i po 5-6 sekundi dok je ne uhvati
nema potpisa
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Re: RE: Re: MLB (baseball)
Ne. Taj na prvoj bazi, ako lopta nije dodirnila tlo, mora, prije nego krene uzimat druge baze, on mora cekati da odbrambeni uhvati loptu, kada je odbrambeni uhvati, on mora dodurnuti bazu na kojoj je bio, i tek onda ima pravo da uzima druge baze. Nekad se zatrce tako da uzmu drugu bazu jer misle da je odbrambeni nece uhvatiti u zraku, ali kad je ovaj uhvati ipak, ovaj sto je trcao na drugu, mora sprintat nazad, jer ako odbrambeni posalje loptu svom defanzivcu na prvu i ako defanzivac je na prvoj uhvati i dodirne prvu bazu prije nego se ovaj sa druge vrati, on je out.Admir_Sa je napisao/la:zanima me ovo
Zvuci komplikovano, ali kad vidis u praksi par puta u sustini je veoma jednostavno pravilo.
Postovanje treba zaraditi.
Upravu je kad_kako. U 99% slucaja igrac na prvoj bazi ne pokusava doci do druge baze ako je "siguran" out u terenu zbog ugla. Dok sa druge baze na trecu i sa trece na home (poen) se vidja svakodnevno. Sa prve na drugu bazu se samo ide ako odbrambeni igrac baca loptu da nekog izbaci na home plate mada i tada je tesko jer postoji opcija da odbrambeni igrac na drugoj bazi "presjece" loptu i izbaci ovog sto je trco sa prve na drugu bazu. Vrlo jednostavan sport i jako zanimljiv ako imas tim za kojeg navijas. Ako si neutralan vrlo tezak za gledat i to je to...
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Chapman u Cubsima, eto closera kojeg su čekali, ako sad ne uzmu titulu, ne znam kad će 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Doveli smo jos jednog prije par dana odlicnog relivera ..dali smo 3 izvrsna igraca za 2 bullpena ..ovaj 1B sto je otisao momak ubija ali ga **** jer nece nikad Rizzu skinut jer je Rizzo lider ,kandidat za MVP..sad Chapman odlicno..treba nama jos jedan starter dobar za playoff..kad bi ugrabili Salea uhhhh Arrieta,Sale,Lester rotacija u playoffu..ali ganjamo OF sad jer su nas tu do sad povrede mucile..cak jednom su nM bila 3 4 igraca na DL na toj pozicijirio_Ferdy88 je napisao/la:Chapman u Cubsima, eto closera kojeg su čekali, ako sad ne uzmu titulu, ne znam kad će
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- SaltCityAttack
- Kontakt:
40 utakmica ower .500 16.5 utakmica ispred Cardinalsa zaista fenomenalna sezona..starteri briljiraju 2.60 ERA imaju tokom sezone i ako smo nelad i sa bullpenom znali startat utakmicu.
Kad smo ovdje pisali kad smo gubili i cekali da ova dijeca pocnu igrat ..sve se ispostavilo da je vrijedilo ih cekati..jedina greska dok smo cekali je trade za Garzu gdje smo dali Chris Archera pitchera mladog koji tad nije bio ready ali je sad trebao biti vodja i sa ovkaom ekipom sigurno bi bio jos bolji nego sad i ako je u Tampi odlican..steta za taj trade sad bi imali Arrietu,Archera,Lestera tri odlicna pitchera..Hendricks ove godine dominira.
On je kao prosle godine Arrieta ali ja mu nesto ne vjerujem jer uvjek ima jedan kritican inning ebiga ..uglavnom to je 4ti ili 5ti kao kod Hammela
Nadam se da je ovo godina ma da mislim da za playoff moramo imati jos jednog pitchera.. Schwarber nam nedostaje steta on je udarao u playoffu prosle godine i ako je bio rookie , ali nije se tu primjetilo kod njega ...sa njim bi bili jos ofanzivno ubojiti..iskusni smo za godinu Russell mali ubija ovu godinu kakav smo trade napravili dali Samardziju i uzeli ovo dijete kakva glupost Oaklanda
Kad smo ovdje pisali kad smo gubili i cekali da ova dijeca pocnu igrat ..sve se ispostavilo da je vrijedilo ih cekati..jedina greska dok smo cekali je trade za Garzu gdje smo dali Chris Archera pitchera mladog koji tad nije bio ready ali je sad trebao biti vodja i sa ovkaom ekipom sigurno bi bio jos bolji nego sad i ako je u Tampi odlican..steta za taj trade sad bi imali Arrietu,Archera,Lestera tri odlicna pitchera..Hendricks ove godine dominira.
On je kao prosle godine Arrieta ali ja mu nesto ne vjerujem jer uvjek ima jedan kritican inning ebiga ..uglavnom to je 4ti ili 5ti kao kod Hammela
Nadam se da je ovo godina ma da mislim da za playoff moramo imati jos jednog pitchera.. Schwarber nam nedostaje steta on je udarao u playoffu prosle godine i ako je bio rookie , ali nije se tu primjetilo kod njega ...sa njim bi bili jos ofanzivno ubojiti..iskusni smo za godinu Russell mali ubija ovu godinu kakav smo trade napravili dali Samardziju i uzeli ovo dijete kakva glupost Oaklanda
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Cubsi vjerojatno idu do stotke prvi puta nakon 1935 
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Yankeesi loše ušli u sezonu, ali u zadnjih nekoliko mečeva imaju pozitivan niz i dosta pobjeda i jako su se primakli play-off-u
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:

Metla nad Yanksima, dečko iznad im postao noćna mora
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Gutavo za WC
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Popišo se Porcello po meni ovu sezonu. Reko sam da je prevara od preko 20 mil godisnje. Haj nek je vala. Ne smijem nista govorit dosta sam stvari profulo. Stvarno se ovaj Papi nije trebao oprastat njegove brojke su fenomenalne!!!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
R.I.P Jose
Kakva tragedija
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Kakva tragedija
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- superfreak
- Kontakt:
Jel' ovo Donta Hightower počeo baseball da igra?rio_Ferdy88 je napisao/la:
Metla nad Yanksima, dečko iznad im postao noćna mora
rio_Ferdy88 je napisao/la:R.I.P Jose
Kakva tragedija![]()
R.I.P.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Tuga mlad talentovan pitcher povezivali su ga sa Cubsima naredne sezone trade Cubs,Red Sox,Dodgers i Giantsi su bili zainteresovani za trade...zna li se nesto vise nisam cotao kako se to desilo ..nesto sam malo slusao na radiju ali nisam cuo valjda mu je i majka tu bila sta vec
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.