Ovo Lesnikov rad vec daje rezultate? Trebali smo ga prije dovesti, sve **** ove nase taldzije i kriminalce sto uzimaju pare od roditelja i menadzera.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
samoplavi je napisao/la:Ovo Lesnikov rad vec daje rezultate? Trebali smo ga prije dovesti, sve **** ove nase taldzije i kriminalce sto uzimaju pare od roditelja i menadzera.
haahahahaha, ne obazirem se vise na price ublehasa vala. samo djeci kapa do poda.
- plavousrcu
- Kontakt:
U kakvim uslovima rade nasi momci i nasi treneri ili ako cemo biti brutalno iskreni, kakve uslove im je osigurao klub svaka pobjeda protiv renomiranog protivnika iz regiona je ravna cudu. Cesto napadamo trenere iz omladinskog pogona zaboravljajuci da oni rade na jednom klincevom terenu i to s vjestackom travom. Nasi treneri su socijalni slucajevi, nijedan nema plate 1000 maraka i ako uzimaju pare od menadzera i od imucnih roditelja, u sta ne vjerujem ali prica ce i ovdje, nije cudo sto ih uzimaju. I u takvim uslovima izbacili smo nekoliko dobrih igraca, donijeli klubu lijepih para i bezobrazni smo, prvi ja, kada protiv njih nesto govorimo. Cestitike trenerima i momcima, naprijed i ne dajte da vas u vasem poslu zaustave dusebriznici.
igrao je memija jednu tekmu na lijevom beku kod mulalica, mislim protiv slobode u revansu kupa, u tuzli, i to je bilo Boze sacuvaj. necu reci da je memija los i da nema nista od njega, ali za lijevu stranu nije nikako. jedan od razloga nase lose igre, pred kraj prosle sezone, jeste i to sto je memija krpio lijevu stranu, gdje smo bili skroz anemicni, i kada su to procitali ostali treneri, zatvarali nam desnu stranu, bolje receno miru, pa smo bili prinudjeni da nam stoperi kreiraju igru, dugim loptama na lendrica. svi znamo kako zavrsismo proslu sezonu, ne mislim rezultatski, nego kakva nam je igra bila.carsijaba je napisao/la:Memija nije igrao na lijelom beku. Nisam rekao kvalitetno, nego korektno. Činjenica je da ne igra Husić i da je Bevab (bar po meni) odigrao loše protiv pitara. Drugi dio prošle sezone Memija je igrao na lijevom krilu i taj posao je odradio sasvim korektno. Igrali smo u potpuno različitoj formaciji, u odnosu na onu koju preferira Kostić.starigrad je napisao/la:u kojoj utakmici je memija pokazao da moze kvalitetno odigrati na lijevom beku? odnosno, opcenito na lijevoj strani.carsijaba je napisao/la:Fejzić - S. Stevanović, Kosorić, Bokačini, Memija - M. Stevanović, Blagojegvić, Radinović, Bekrić - Lendrić, Pozder
Ja bih ovako probao. Na lijevom beku smo deficitarni (Husić - crveni i povreda), a Bevab mi i nije nešto odigrao u onih sat vremena protiv pitara. Memija je prošle sezone pokazao da može igrati sasvim korektno po lijevoj strani.
Memija zna igrati beka, to je pokazao. Znam da je na desnoj strani, ali zašto ne probati, kada znamo da su dva Stevanovića već "uhodana" na desnoj polovini. S. Stevanović je također kvalitetan bek.
Memija bi zatvaro i pomagao Bekriću u slučaju da izađe ova postava. samo naglas razmišljam.
izmisljanjem pozicija igracima i stavljanjem na neprirodne, i navlacimo gnjev prema pojedincima i njihovim igrama, te ih tjeramo iz Zelje.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija
slazem se da trebamo, maksimalno, gurati u vatru igrace iz naseg omladinskog pogona, jer jos uvijek, vecim djelom, zavisi kvalitetno funkcionisanje kluba od novca koji dobijamo kroz transfere.amazon je napisao/la:Pratio sam ja Memiju, istina je sve sto pises. Medjutim to nema veze s profesionalnim fudbalom gdje se pokazalo da je Memija na krilu jedino dobar igrac za prodati, ostalo je popunjavanja rupa i ono cisto da igra jer ga moramo prodati. Bude li igrao na beku, nikad necemo uzeti 50,000KM. Nazalost na krilu ima Stevanovic kojeg ne mozes staviti na klupu, ali ako ne produzi ugovor bilo bi pametnije stavit ga klupu i gurati Memiju. Logicnije nekako. Isto tako Beganovic je na derbiju bio borben, izgleda spreman njega treba takoder maksimalo gurati. Hebo Pozdera, daj Beganovica. Od nase djece mozemo samo ziviti i zaraditi.
ali, nisam za to da se guraju po svaku cjenu, nego da kvalitet odredjuje pocetnih 11 i klupu, jer, u suprotnom, trpice rezultati, a vec smo dobrano nestrpljivi po pitanju istih. tu je najveca, mozda i jedina, greska uprave, sportski segment. kada pocnemo ciljano dovoditi igrace, samo na pozicije gdje skripi i ne budemo gusili nase talentovane igrace dovodjenjem na njihove pozicije igraca koji nisu za klasu bolji, tada ce i ta djeca moci igrati, pokazati sta znaju, napredovati i donijeti nam novac. da je prosle godine, kroz transfere, kvalitetno zatvorena lijeva strana, ne bi bilo potrebe da memija igra lijevo i mogao bi pokazati je li bolji od sinise na desnom beku, imati sezonu iza sebe na prirodnoj poziciji i, ako se pokaze, otvoriti sebi vrata za trasfer. ovako, i memija i Zeljo, izgubili sezonu.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija
napokon da se završi prica oko Dialibe, da hoce još Stila potpisati da nas ne bombarduju lažima jer nisu u stanju dovesti bolje od Husica i Bevaba.
Kerim Memija je DESNI BEK kroz čitavu dosadašnju karijeru, to što ga neki stavljaju na desno i lijevo krilo, te lijevog beka samo šteti njegovom razvoju. Isto kao što je M. Stevanović desno krilo i to igra čitavu karijeru, zato i jeste jedan od dva naša najbolja igrača. Dobro je imati polivalentne igrače, ali kad ti igrači više igraju sve druge pozicije osim svoje prirodne, to nije dobro.
-
- Kontakt:
hoce li biti kakav link danas ?
memijina pozicija je desni bek. najbolje partije je pruzio na krilu. a Siniša je bolji igrač od Kemije na neki. Brzi, jaci, prodorniji, fizički puno jaci.

A ko je uopste iz kluba spominjao Dialibu i Stilu.?HiausMan je napisao/la:napokon da se završi prica oko Dialibe, da hoce još Stila potpisati da nas ne bombarduju lažima jer nisu u stanju dovesti bolje od Husica i Bevaba.
Da, i mene zanima ko nas to bombarduje lažima?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
vas dvojica strajkaca ne kvarite temu.
@Hausman foruamse druge naziva strajkacima, umjesto da se bavi Zeljom, i on se ne banuje? Pa kakve su ovo protekcije?aleksandar_veliki je napisao/la:Domacica ce malo odmoriti. Sto puta smo raspravljali o nekim stvarima ali ocito da ne ide.
- 7aprildomemoj
Danas 3 boda ne bi trebala biti upitna mada s respektom treba pristupiti Vucovima
PS: S obzirom da je predzadnji dan Jula a negdje sam pročitao info da krajem Jula počinje izgradnja Istoka imal kakvih naznaka radovima i početku gradnje

PS: S obzirom da je predzadnji dan Jula a negdje sam pročitao info da krajem Jula počinje izgradnja Istoka imal kakvih naznaka radovima i početku gradnje

moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
Re: RE: Re: FK Željezničar
Ceka se gradjevinska, pocece vjerovatno sredinom augusta7aprildomemoj je napisao/la:Danas 3 boda ne bi trebala biti upitna mada s respektom treba pristupiti Vucovima![]()
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Da li ce biti neki stream za današnju utakmicu ?
- amazon
- Kontakt:
Uvijek smo mi pravili djecu i kad smo imali losije uslove.Trenutni uslovi su za nijansu bolji sto znaci da igraca maksimum mozes prodati za 1 milion.Kad ce se to promijeniti Bog sami zna, ali opet ne trebamo kukati. Treba pravilno raditi s ovim sto imamo i cime raspolazemo. Sigurno da s ovom infrastrukturom ni Uefi nije u cilju da bilo koji klub ide u grupnu fazu, tako da ce nam zdrijeb uvijek biti problem. Sistem koji su pokusavali prije u klubu nije isao, a ni ovaj sistem nece bolje proci. Ovoliko fula za jednu sezonu, toliko igraca doslo i otislo, neki cak nisu odigrali minute, neki su dosli povrijedjeni ne moze biti dobro. Samo dusman kluba moze reci da idemo pravim putem sto se tice sportskog segmenta koji je u ovoj prici najbitniji. Istina, radi se na pobljsanju uslova na stadionu, ali opet sve to mora pratiti jako dobra sportska politika. Ne mogu se tjerati treneri koji su to skoro cijeli zivot a dovoditi treneri prijatelja, skauta koji je tvoj prijatelj iz dzamije a pri tome prodavati pricu kako se pravi sistem. Daj ba, kakav sistem. Imamo mi jos puno posla a previse dajemo saopstenja a malo radimo.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Raja koliko je cijena danasnje karte?
- zeljoooooooooo
Sredinom augusta počinje.7aprildomemoj je napisao/la:Danas 3 boda ne bi trebala biti upitna mada s respektom treba pristupiti Vucovima![]()
Ima li neko informaciju jesmo li prebacili 50 kupljenih stolica?
Cenerenizeden je napisao/la:Raja koliko je cijena danasnje karte?

Odlazi Safete.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.