Mislim da je to jedan od najvaznijih aspekata. Gledao sam onu utakmicu protiv Mexika, pa Mexikancima je malo falilo da sami sebi pocnu zabijati, koliko su cesce kiksali i bili nesigurni pozadi, lopte Argentincima prezentirali i greske pravili, a i Argentinci samo jos izgleda nemaju osjecaj koliko ce biti kaznjeni za svoje greske. Mexikanci su nekoliko puta prosli Argentininu odbranu, mislim da ce Njemacka to cesce puta uraditi. Demichelis ce to vec da sredi.Virtu4l je napisao/la: Argentina još nije naišla na jaku selekciju, sve ovo do sad je bila prdimahovina, ekipe koje ne kažnjavaju greške (možda samo Koreja), kojih je sigurno bilo. Miro greške ne prašta. Već vidim uplakanog Diega na kraju utakmice.
Dobar dio golova su zabili iz grešaka protivnika.
1/4 - Argentina - Njemacka
Moderator/ica: admin
- Principatus
- Kontakt:
Re: 1/4 - Argentina - Njemacka
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Principatus
- Kontakt:
Ah ok, za to tek sad cujem. Samo sam brzo preletio tekst, sta cu ja znati sta je "Ozujak".ra1981 je napisao/la: Ovo je bilo u Martu kada su igrali prijateljski susret,inače Mullerov debi za Njemačku
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
jedan je maradonaMister No je napisao/la: "Svaka utakmica je drugačija, pa će tako biti i ova. Napast ćemo ih, a to je ono što ih čini nervoznima", kazao je argentinski izbornik, a potom se unio licem u kameru i pokušavajući imitirati njemački naglasak uputio Schweinsteigeru pitanje: "Schweinsteigeru, što je bilo? Jesi li nervozan?"
nije neki strucnjak maradona, to je ocigledno. al' nije barem lik dosadan ko' ovi ostali treneri. 
Jah...sta treba da rade treneri?? da glume dvorske lude i da prave cirkus oko sebe ko Ćiro da bi se cijenili ...cuj nije dosadansteve-o je napisao/la:nije neki strucnjak maradona, to je ocigledno. al' nije barem lik dosadan ko' ovi ostali treneri.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
Svima koji ne vole Maradonu preporučujem da pogledaju ovaj film, mislim da će nakon toga promijeniti mišljenje o njemu:
http://www.sportsport.ba/forum/viewtopi ... &start=680
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Maradona TITO 
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
- -Paja
- Kontakt:
Ne volim nijedne ni druge svejedno mi je mada mislim da ce Argentinci proci jer su Svabe skup sirovina i antitalenata!
Dio Arsenala
ne znam samo sto svi govore da messi nije na nivou
pa covjek je dao higuainu fore 4 gola da bude zanimljivije,
a dokaz,pa vrlo jednostavno
prijatno
pa covjek je dao higuainu fore 4 gola da bude zanimljivije,
a dokaz,pa vrlo jednostavno
prijatno
Por que ? Por que somos los mejores...
- roy_makaay
- Kontakt:
Nijemci će debeljuckastog narkomana poslat kući,onda će imati priliku poslije utakmice da pobali svoje pulene kao što uvijek radi,ali ovaj puta ne zbog pobjede.3-1 za Deutschland.
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."
[youtube][/youtube]

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Hocu klinac.Virtu4l je napisao/la:Svima koji ne vole Maradonu preporučujem da pogledaju ovaj film, mislim da će nakon toga promijeniti mišljenje o njemu:
Osunecenom Nemanji ni bicikl na njega nebi prislonio...osugao bi se.
P.S Maki je posebna sorta,kontraverzan,brbjlivac,ovakav i onakav ali i fudbalski genije.
Nemanja nek se javi Tanovicu na dopunske casove.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Kako za s-r-a-n-j-e od filma dobiti oskara. Jel te časove?harishp je napisao/la:Hocu klinac.Virtu4l je napisao/la:Svima koji ne vole Maradonu preporučujem da pogledaju ovaj film, mislim da će nakon toga promijeniti mišljenje o njemu:
Osunecenom Nemanji ni bicikl na njega nebi prislonio...osugao bi se.![]()
P.S Maki je posebna sorta,kontraverzan,brbjlivac,ovakav i onakav ali i fudbalski genije.
YNWA!
HOPLIT je napisao/la:Kako za s-r-a-n-j-e od filma dobiti oskara. Jel te časove?harishp je napisao/la:Hocu klinac.Virtu4l je napisao/la:Svima koji ne vole Maradonu preporučujem da pogledaju ovaj film, mislim da će nakon toga promijeniti mišljenje o njemu:
Osunecenom Nemanji ni bicikl na njega nebi prislonio...osugao bi se.![]()
Ovdje http://www.imdb.com/title/tt0283509/ je glasalo oko 20 000 ljudi .. a ti fino pogledaj ocjenu filma i zapitaj se za svoje ukuse
A evo kako beogradska raja okarakteriše varalice .. i jos dobije aplauz
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
U potpunosti se slažem sa ovom ženom i ne cijenim Kusturicu kao čovjeka ali je fakat geniajalac kada su u pitanju filmovi, a pogotovo za Tanovića.suntu jeu je napisao/la:A evo kako beogradska raja okarakteriše varalice .. i jos dobije aplauz
[youtube][/youtube]
Ničija zemlja je meni katastrofa od filma i baš me briga šta misli 20 000 ljudi na imdb. To je sve što ću reći, da ne idem previše u off.
Zadnja izmjena: HOPLIT, dana/u 01 jul 2010, 21:14, ukupno mijenjano 1 put.
YNWA!
Tanoviću filmove nije finansirao balkanski koljač, već je sam morao prikupljati sredstva i za svoj prvijenac nagrađen je oskarom. Kusturica može napraviti još njih 200 ali neće dobiti niti pozivnicu akademije. Toliko o tome...
Od sada te zovem Oskar BrundoHOPLIT je napisao/la:U potpunosti se slažem sa ovom ženom i ne cijenim Kusturicu kao čovjeka ali je fakat geniajalac kada su u pitanju filmovi, a pogotovo za Tanovića.suntu jeu je napisao/la:A evo kako beogradska raja okarakteriše varalice .. i jos dobije aplauz
[youtube][/youtube]
Ničija zemlja je meni katastrofa od filma i baš me briga šta misli 20 000 ljudi na imdb. To je sve što ću reći, da ne idem previše u off.
Ebo Al Pacina kakav si ti glumac.Cuj ti se nasao pametan da ocjenjujes koji je film sra-nje ili ne.A srbija ce snimiti jos milion bljuvotina,Oskara nece dobiti.prema tome ni jedne.
P.S takvima kao ti samo pasu filmska ostvarenja Jack Ass-ova i onog maleckog.Ili mozda kad ''po-odrastem bit cu kengur''.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.