Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
- lijevokrilo
- Kontakt:
isti samKawhi je napisao/la:Ja bio toliko pijan da me 7 Rihtera ne bi potresli. Još me pita stari jutros jesam li osjetio zemljotres.High je napisao/la:Ko ide u mejhanu, taj ne osjeti zemljotres.
sve je laž
- Marsal
- Kontakt:
što je tebi fazon kopirat tuđe postove sa drugih foruma?filip13 je napisao/la:što je ljudima fazon slikati svoje noge na plaži? leži i slika more i svoja stopala.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Gdje si to zaglavio?lijevokrilo je napisao/la:isti samKawhi je napisao/la:Ja bio toliko pijan da me 7 Rihtera ne bi potresli. Još me pita stari jutros jesam li osjetio zemljotres.High je napisao/la:Ko ide u mejhanu, taj ne osjeti zemljotres.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Ne znam ko sam, ne znam sta sam
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
AvatarBosniacum Lilium je napisao/la:Ne znam ko sam, ne znam sta sam
Jesi to bio u Četnikgradu?
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- lijevokrilo
- Kontakt:
na privatnom derneku sa gospoDŽom Šejlom VrabacHigh je napisao/la:Gdje si to zaglavio?lijevokrilo je napisao/la:
isti sam

sve je laž
Urbicidni grad.Kawhi je napisao/la:AvatarBosniacum Lilium je napisao/la:Ne znam ko sam, ne znam sta sam![]()
Jesi to bio u Četnikgradu?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
srbin možda? samo kažemBosniacum Lilium je napisao/la:Ne znam ko sam, ne znam sta sam
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
-
Nerminovic
- Kontakt:
Re: RE: Re: Chat
sutra ćuDonnie Darko je napisao/la:Napisal ovaj nermin ikad sta mu je ta zenska rekla?
Sendt fra min HTC One med Tapatalk
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Re: RE: Re: Chat
Subhanallah ove omladine danasnjelijevokrilo je napisao/la:isti samKawhi je napisao/la:Ja bio toliko pijan da me 7 Rihtera ne bi potresli. Još me pita stari jutros jesam li osjetio zemljotres.High je napisao/la:Ko ide u mejhanu, taj ne osjeti zemljotres.
FORZA MARŠAL !!!
uf kakav god razlog bio za taj avatar prijatelju nije opravdanje,tu sliku u vanjskoj hali u cucavcu treba drzat..Bosniacum Lilium je napisao/la:Ne znam ko sam, ne znam sta sam
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chat na aparatima
Bio ja sa rajom na Vlašiću 3 dana , kad mi krenemo pričati sa rođakom (amidžić) Ognjena Vranješa. Priča momak o fudbalu i svojoj karijeri. Počeo u Borcu , imao probu u OFK Beograd i kaže kako mu nije pomogao Ogi nimalo. Poslije bio 6 mjeseci u Austriji gdje financijski nije izdržao i vratio se u BiH gdje radi na Vlašiću.
"We need to suffer. And we need to fight."
Normalno da mu nece pomoc nek se sam snalazi. Ko je ogiju pomogo
Ja pocupo obrve
Ja pocupo obrve
Ma ja isto kao da ja sad pocnem da pljujem po rodbini iz SAD-a sto mi ne salju kese dolara. I taj isti Vranjes je bio u Bgd pa su vidjeli da nije kalibar.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
znači da qrcu ne valja. terzić je toliko balvana i polovnjaka progurao kroz ofk.Captain4 je napisao/la:Bio ja sa rajom na Vlašiću 3 dana , kad mi krenemo pričati sa rođakom (amidžić) Ognjena Vranješa. Priča momak o fudbalu i svojoj karijeri. Počeo u Borcu , imao probu u OFK Beograd i kaže kako mu nije pomogao Ogi nimalo. Poslije bio 6 mjeseci u Austriji gdje financijski nije izdržao i vratio se u BiH gdje radi na Vlašiću.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- Marsal
- Kontakt:
Ne može ti Bog pomoć ako ne znaš. Ja lično poznajem jednog dobrog fudbalera koji se na sve načine trudi da ugura svog mlađeg brata u neki klub ali dečko jednostavno nije taj talenat i potencijal pa se vucara po nižim ligama...Captain4 je napisao/la:Bio ja sa rajom na Vlašiću 3 dana , kad mi krenemo pričati sa rođakom (amidžić) Ognjena Vranješa. Priča momak o fudbalu i svojoj karijeri. Počeo u Borcu , imao probu u OFK Beograd i kaže kako mu nije pomogao Ogi nimalo. Poslije bio 6 mjeseci u Austriji gdje financijski nije izdržao i vratio se u BiH gdje radi na Vlašiću.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ali Dia je 1996. zafrkao Southampton. Igrao za neke amaterske ekipe, rekao nekom jaranu da nazove Sounesa managera Southamptona i predstavi se kao George Weah u to vrijeme jedan od boljih igraca te kaze da je Ali Dia njegov rodjak koji je igrao za PSG i 15ak puta za reprezentaciju i ovaj ga potpise 
Ima i onaj igrac iz Brazila sto je igrao poziciju napadaca 20 godina, a nikad nije zabio gola ali je prevario dosta velikih ekipa da ga potpisu.
http://m.24sata.hr/sport/najveci-nogome ... bio-340908
Dobio covjek namjerno crveni da ne udje u igru
Ima i onaj igrac iz Brazila sto je igrao poziciju napadaca 20 godina, a nikad nije zabio gola ali je prevario dosta velikih ekipa da ga potpisu.
http://m.24sata.hr/sport/najveci-nogome ... bio-340908
Dobio covjek namjerno crveni da ne udje u igru
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.