HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
Eto ga komsije...Expresno isplacen put za Tobol 

Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
-
- Kontakt:
Ne dobijete li ove paraplegicare ja ne znam onda koga mozete dobiti... Tabol... ocekujem u prvom poluvremenu 0-2 ...
-
- Kontakt:
1-0 Tobol
bolji smo ali ko te pita... gubimo 1-0
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Nije djaba kvota 5.45 na Zrinjski, sta vam je..

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
A lol kad ga prije primise 

Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Igro sam keca na Tobol 1,70 kvota. Nemojte se ljutit, naravno da navijam za Zrinjski, ali kontam dobra kvota na Tobolu, koji je, htjeli to neki ili ne priznat, kvalitetna ekipa.
Galion je napisao/la:Igro sam keca na Tobol 1,70 kvota. Nemojte se ljutit, naravno da navijam za Zrinjski, ali kontam dobra kvota na Tobolu, koji je, htjeli to neki ili ne priznat, kvalitetna ekipa.
A ja prvi put u zivotu cujem za njih

Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
[youtube][/youtube]
Evo ovaj što je zabio za vodstvo Kazahstana 2:0 protiv Srbije je taj što ga je uvalio Zrinjskom, Nurbol Zhumaskaliyev, njihov kapetan 244 nastupa za Tobol i 104 gola uz 47 nastupa za reprezentaciju Kazahstana i 5 golova.
Evo ovaj što je zabio za vodstvo Kazahstana 2:0 protiv Srbije je taj što ga je uvalio Zrinjskom, Nurbol Zhumaskaliyev, njihov kapetan 244 nastupa za Tobol i 104 gola uz 47 nastupa za reprezentaciju Kazahstana i 5 golova.
Vidi ja tek sad video da on igra za njih.
Po ovome tekstualnom prenosu tu su negde obe ekipe sa igrom.

Po ovome tekstualnom prenosu tu su negde obe ekipe sa igrom.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
čak smo i prećku pogodili.... 8 kornera izveli za poluvrijeme... ali neće u gol
Statistika prvog poluvremena
Tobol - Zrinjski
Udarci : 5(1) - 8(3)
Korneri: 2 - 9
Posjed: 57% - 43%
Tobol - Zrinjski
Udarci : 5(1) - 8(3)
Korneri: 2 - 9
Posjed: 57% - 43%
ko prenosi utakmicu?
UEFA.spajz je napisao/la:ko prenosi utakmicu?

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
ima i na stranici Tobola text prijenos...
kod njih sam i isšupo statistiku
kod njih sam i isšupo statistiku
Uzmite ove smradove iz Kazahstana 

1-1
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.