pa nema ni sada los sutTheChief je napisao/la:Pogledajte trice
31,58 %
34,04 %
39,29 %
38,22 %
Ne, nije imao šut.
NBA chat/svastara/prepucavanja
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: Svaštara
O cemu ti pricas covjece i sta pokusavas dokazati sa momkom koji nema ni mehaniku ni mind range ni tricu ni osnovno polaganje ljevom rukom????
Sta pokusavas uporediti ???
I jos na sve to kazes da si ih gledao obojicu
Koja suluda rasprava
Koja suluda rasprava
LeBron je imao segmenta i to dobrih gdje je bio najlosiji suter lige izvan painta. I dan danas mu ne mos vjerovat sutu, a prije 13 godina si mogoozy je napisao/la:O cemu ti pricas covjece i sta pokusavas dokazati sa momkom koji nema ni mehaniku ni mind range ni tricu ni osnovno polaganje ljevom rukom????
Koja suluda rasprava
Prekrizujes momka od 19 godina koji ima bruku potencijala, to je suludo.
Bron je imao ispodprosjecan sut, Ben nema sut, to je razlika.
I da, Ben fizicki i atletski nije ni blizu Bronova kategorija. Stilom igre i talentom gledano, apsolutno najblizi igrac novom Bronu od svih ovih dosad ali i dalje nije to ni blizu Bronovog talenta. Vise Blake Griffin npr.
I da, Ben fizicki i atletski nije ni blizu Bronova kategorija. Stilom igre i talentom gledano, apsolutno najblizi igrac novom Bronu od svih ovih dosad ali i dalje nije to ni blizu Bronovog talenta. Vise Blake Griffin npr.
Nigdje ja ne prekrizujem momka,nikada,nigdje i ni u jednom postu i nema 19 nego 20 god
Znam kakav je talenat,ali znam i realno sagledato stvari
Smjesna rasprava i jos smjesniji zaklucak tvoj
Znam kakav je talenat,ali znam i realno sagledato stvari
Smjesna rasprava i jos smjesniji zaklucak tvoj
Zadnja izmjena: ozy, dana/u 30 jul 2016, 21:08, ukupno mijenjano 1 put.
To ja i govorim, nego sam se samo sarkastično izrazio.lumani je napisao/la: pa nema ni sada los sutJames ima sasvim solidan shut ,dovoljno puta je to dokazao.Igraci koji mnogo napadaju obruc,izgube malo taj ritam tokom tekme ..
Ni u jednom univerzumu Ben ne moze biti talenat nivo Lebrona. Za sut sam vec rekao da je James za njeg Ray Allen. Simmons ce biti dosta bolja verzija Lamara Odoma ili Blake Griffin sa kojim ima najvise slicnosti.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Zanimljivo da se pise kako Ben ne moze atletski u recenicu sa Jamesom,a onda ga se uporedi sa Griffinom.
Atletiku Jamesa u smislu njegove agilnosti,brzine i snage za visinu koju ima,tesko da ce iko ikada imati,ali daleko od toga da Simmons nije atletski jak.
James je nakon Wilta atletski i fizicki mozda i najbolji sportista ikad. Danas u ligi prepunoj bolesnih atleta i fizikalaca nemas igraca koji moze u istu recenicu sa Jamesom. Niko i ne kaze da Ben ne daj Boze nije atletski dobar, samo jednostavno po pitanju atletike ne moze u istu recenicu sa Jamesom, kao i ostatak lige uostalom.NEZALAGANJE je napisao/la:Zanimljivo da se pise kako Ben ne moze atletski u recenicu sa Jamesom,a onda ga se uporedi sa Griffinom.Atletiku Jamesa u smislu njegove agilnosti,brzine i snage za visinu koju ima,tesko da ce iko ikada imati,ali daleko od toga da Simmons nije atletski jak.
Očigledno ne znate ko je moćni Olivier Giroud momci. 
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
19 mu godina, , pa taj isti Blake nije mogo suta pogodit da mu se o glavi radi dugo vremena, pa je dodao i sut. Slobodna oko 50% puco, sad preko 70% takodjeBIHfan je napisao/la:Ni u jednom univerzumu Ben ne moze biti talenat nivo Lebrona. Za sut sam vec rekao da je James za njeg Ray Allen. Simmons ce biti dosta bolja verzija Lamara Odoma ili Blake Griffin sa kojim ima najvise slicnosti.
Puco LeBronovim procentima (trojku i midrange) a meni ce doci @ozy i reci kako je i Blake imao sut, jos bi se i svadjo
Ben 20 god ima za pocetak,i nauci razlikovati ispodprosjecan sut i problem % i nepostojanje suta...uzaludna rasprava i gubljenje vremnena i jedini kome se ovdje moze smijati si ti sa svojom nebuloznom teorijom
al dobro svako svoje
al dobro svako svoje
Jel imo Blake sut prije 5 godina? Ili je bio nazivan panjem koji samo zna zakucat, reciDerozy je napisao/la:Ben 20 god ima za pocetak,i nauci razlikovati ispodprosjecan sut i problem % i nepostojanje suta...uzaludna rasprava i gubljenje vremnena i jedini kome se ovdje moze smijati si ti sa svojom nebuloznom teorijom
al dobro svako svoje
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 31 jul 2016, 15:21, ukupno mijenjano 1 put.
Pa ocito da ne znas jer mi pricamo o igracevom potencijalu a ti o onom sto je on trenutno. Iskreno ne shvatam ni sta zelis da kazes.ozy je napisao/la:Znam ja vrlo dobro da pricomo o potencijalu,ali ajde da sacekamo da vidimo dokle moze dobaciti taj potencijal uz ove maneClutch je napisao/la:Aman picamo o potencijalu. Kad si potencijal onda si daleko od onog za sto te se projektira pa zvao se ti Simmons, LeBron, Davis ili neko drugi. Al da imas taj potencijal imas. A Simmonsov ide jako visoko.
20godisnjak koji nije kompletirao svoju igru, oh shit.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Nisam ja nikada Blakea spomenuo,niti napisao da Simmons nece nabaciti sut...samo sam odgovara ona komparaciu sa Jamesom I trpanje nejga u kos sa AD i KATomalemsa je napisao/la:Jel imo Blake sut prije 5 godina? Ili je bio nazivan panjem koji samo zna zakucat, reciDerozy je napisao/la:Ben 20 god ima za pocetak,i nauci razlikovati ispodprosjecan sut i problem % i nepostojanje suta...uzaludna rasprava i gubljenje vremnena i jedini kome se ovdje moze smijati si ti sa svojom nebuloznom teorijom
al dobro svako svoje
Nije ni Kawhi ima sut pa ga je dodao,ima takvih dosta primjera ako na to ciljas
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Ima puno pozitivnih i negativnih primjera , Kawhi , P. George , nisu obečavali da će postati superstarovi , ali ipak su postali
Ben isto tako , niko ne zna od cega je momak moze za 2-3 godine nadograditi sut i sve ostalo pa da bude superstar
, sad ko kaže da mora biti Lebron , nek bude kao franshizni igrac Philla je pogodila. Za procjenu talenta moraju proci 2 sezone , osim u extremnim slucajevima .
Ben isto tako , niko ne zna od cega je momak moze za 2-3 godine nadograditi sut i sve ostalo pa da bude superstar
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Kad nešta skontam Skip Bayles će zaraditi što je prešao sa ESPN-a i First Take na Fox Sports 25 mil $ za 4 god 
Carlos Boozer potpisao je ugovor sa kineskim GuangDongom
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Stoudemire: I may be retiring from the NBA, but I’m not saying goodbye to basketball just yet. My next step is playing for Hapoel Jerusalem, one of the top teams in Europe.
Ovi americki igraci zaista nemaju pojma o kosarci izvan njihovih granica.Samo mi nije jasna jedna stvar,cemu ovakva izjava kad nesto ne znas!??
Ne znaju geografiju a kamoli da znaju stanje u kosarci