Šta je slagao? Gdje ćeš protiv Želje reči nešto!? Ipak mislim da je iz Prozora.MocMahale444 je napisao/la:Jablanica![]()
Nego ispao je papak, onako se profesionalac ne ponasa.
Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
Zadnja izmjena: Mancini, dana/u 31 jul 2016, 06:39, ukupno mijenjano 1 put.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
- MocMahale444
Misli sta hoces Kijevo (jablanica)Mancini je napisao/la:Šta je slagao? Gdje ćeš protiv Želje reči nešto. Ipak mislim da je iz Prozora.MocMahale444 je napisao/la:Jablanica![]()
Nego ispao je papak, onako se profesionalac ne ponasa.
Nista nije slagao
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Sine, ja tvoje negiranje i misljenje ne sljivim.MocMahale444 je napisao/la:Kolar seljober iz Kijeva, karinaš a ne legenda.Mokroguz je napisao/la:Fajo je legenda.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
- ASD
- Kontakt:
Legitiman pogled na google nam kaze da ne postoji naseljeno mjesto Kijevo u opstini Jablanica, postoji u opstini Trnovo gdje takodje postoji naseljeno mjesto Jablanica, ako nisi na to mislio?MocMahale444 je napisao/la:Misli sta hoces Kijevo (jablanica)Mancini je napisao/la:Šta je slagao? Gdje ćeš protiv Želje reči nešto. Ipak mislim da je iz Prozora.MocMahale444 je napisao/la:Jablanica![]()
Nego ispao je papak, onako se profesionalac ne ponasa.100% odselio se od svojih kad je bio mlad otiso igrat lopte. Bio solidan igrac.
Nista nije slagao
A sto se tice Srednjeg, sto posto je gore zivio, igrao i fudbal i kosarku sedamdesetih ili osamdesetih.
Evo finog teksta o njemu.
http://www.fisgol83-91.com/index.php/fi ... tista.html
Zadnja izmjena: ASD, dana/u 31 jul 2016, 09:33, ukupno mijenjano 1 put.
Sta god da napisem, Mancini ce mi se naljutiti, zato 
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
I najbolje je da šutiš. Takav si najpametniji.Virtu4l je napisao/la:Sta god da napisem, Mancini ce mi se naljutiti, zato
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
-
narodniheroj
- Kontakt:
Ja mislim da je on ponikao u Dinamu iz Kjeva, sa Blohinom Faik treniroMocMahale444 je napisao/la:Misli sta hoces Kijevo (jablanica)Mancini je napisao/la:Šta je slagao? Gdje ćeš protiv Želje reči nešto. Ipak mislim da je iz Prozora.MocMahale444 je napisao/la:Jablanica![]()
Nego ispao je papak, onako se profesionalac ne ponasa.100% odselio se od svojih kad je bio mlad otiso igrat lopte. Bio solidan igrac.
Nista nije slagao
- MocMahale444
Kazem gdje se rodio Trnovo - Kijevo mjesto JablanicaASD je napisao/la:
Legitiman pogled na google nam kaze da ne postoji naseljeno mjesto Kijevo u opstini Jablanica, postoji u opstini Trnovo gdje takodje postoji naseljeno mjesto Jablanica, ako nisi na to mislio?
A sto se tice Srednjeg, sto posto je gore zivio, igrao i fudbal i kosarku sedamdesetih ili osamdesetih.
Odselio se kao mlad za sportom. Sad gdje poslije zivio libo me.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Olimpic je odron i sigurno će ispasti, ako završi sezonu.
Jeli Klis odron i hoće li sigurno ispasti ako završi sezonu?KLIS je napisao/la:Olimpic je odron i sigurno će ispasti, ako završi sezonu.
Zadnja izmjena: Mancini, dana/u 31 jul 2016, 17:15, ukupno mijenjano 1 put.
I vama takodjer.KLIS je napisao/la:Olimpic je odron i sigurno će ispasti, ako završi sezonu.
S E M P E R - V I R I D I S
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
I juniori nam prosjek, samo petardu pukose vucicima.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Zašto nam dosađuješ više? Nisi zanimljiv uopšte.bhsport je napisao/la:I juniori nam prosjek, samo petardu pukose vucicima.
Jesi težak gubitnik čovječeMancini je napisao/la:Zašto nam dosađuješ više? Nisi zanimljiv uopšte.bhsport je napisao/la:I juniori nam prosjek, samo petardu pukose vucicima.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Naporan si. Taj klub za koji navijaš me ne interesuje uopšte.bhsport je napisao/la:Jesi težak gubitnik čovječeMancini je napisao/la:Zašto nam dosađuješ više? Nisi zanimljiv uopšte.bhsport je napisao/la:I juniori nam prosjek, samo petardu pukose vucicima.
Gledajući sinoć pregled utakmice nisam mogao da vjerujem da je onako "ispadala" zadnja linija u drugom poluvremenu. A moguć je i ofsajd kod drugog gola.
Bokačini (4) metar u ofsajdu
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
I šta sada trolu crnogorski? Gdje si bio prije da postavljaš kada su bile obrnute situacije? Kao protiv Krupe prošle godine.Virtu4l je napisao/la:Bokačini (4) metar u ofsajdu![]()
- AntoniooConte
- Kontakt:
Re: RE: Re: Olimpic Sarajevo
A ko se ljuti ...Virtu4l je napisao/la:Opet se on ljuti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.